• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversiteliler kulübü

off gençlik ya, hukuk okumak zordur derlerdi de inanmazdım, bu ne arkadaş yaa, bi ödev kağıdı var sabahtan beri bakıyorum bişey anlamadım, yok A Bden şunu almış o onu buna vermiş , şöle olmuş böle olmuş gel de çık işin içinden, off of ben nası avukat olucam yaa:((

Benim bölümümde de bunu yaşadığım çok oluyor. senağlama
Oku oku anlamıyorum, yorum yapamıyorum. Çok zor iş. senağlama

Ama başarıcam yine de, inanıyorum buna. :1closedeyes:

kaçıncı sınıfsın sen bende istatistik gördüm çok kolay bir ders bölüm nee belki hocanız güzel anlatamıyodur

pskolojı birnci sınıfım cnm hocamız sankı temelimiz varmış gibi anlatıyor usten böle anlamadm tahtaya yazıyor f x ama bunlar ne anlma gelıyor söylemıyor kıtabımızda bi garip acıp bakıyorum anlatımlar hocanınkınden karışık:gitme:

Benim derslerim çok yoğun artık. Sıkı bir çalışma içine girdim sayılır bugün.
Onun dışında hiçbir şey yok. Koşturmaca içinde devam ediyor. :delphin:

yaaa aynen tatlım ya bu sene dersler çok ağır ve aşırı yoğun geçen sene bu kadar değildi :sinifsinif:

pskolojı birnci sınıfım cnm hocamız sankı temelimiz varmış gibi anlatıyor usten böle anlamadm tahtaya yazıyor f x ama bunlar ne anlma gelıyor söylemıyor kıtabımızda bi garip acıp bakıyorum anlatımlar hocanınkınden karışık:gitme:

işte hoca anlatamadımı sorun oluyor aslında çok kolay bir ders ama hocası anlatamadığı için karışık geliyodur mesela bende geçen sene mikro iktisat diye bir dersten kaldım onu alttan alıorum şuan başka bir hocadan o kadar kolay bir dersmişki geçen seneki hocada problem varmış bende değil zaten sınıfın yarısından çoğu o adamdan kalmıştı bide böle ukala tavırları yokmu sinir oluyorum

sevindim canım ortam nasıl sevdin mi hihoyyythihoyyyt
benim bu yıl baya ağır tatlım yaa ve de çok yoğun :sinifsinif::sinifsinif:

ortam güzel eğlenilecek yer olmadığı için sürekli ders çalışmak durumundasın o açıdan iyi kafama uyan arkadaşlarımda var kısacası sevdim ortamı canım ilk 2 yıl ağır oluyormuş zaten bizde yoğun oluyoruz ama eğlenceli geçiyor allah yardımcın olsun hangi bölümdü senin

ortam güzel eğlenilecek yer olmadığı için sürekli ders çalışmak durumundasın o açıdan iyi kafama uyan arkadaşlarımda var kısacası sevdim ortamı canım ilk 2 yıl ağır oluyormuş zaten bizde yoğun oluyoruz ama eğlenceli geçiyor allah yardımcın olsun hangi bölümdü senin

sağol tatlım ya benim bankacılık ve sigortacılık sen ne okuyordun ve nerede eğlenilcek ortam yok diyosdunya o yüzden merak ettim:))

Son düzenleme:
teşekkür ederim.
mimarlık okuyordum.
insanın sevmediği bir bölümü okurken bile okula gitmesi işkence.
sevmediğim bir işi hayatım boyunca yaptığımı düşünemiyorum bile.
umarım herkes istediği, sevdiği işi yapar.opuyorumnanaktan

Anladım canım.Sevmiyorsan yapamazdın zaten. Bölümün güzelmiş aslında ama işte ilgi farkı.

Hayırlsıı olsun

off gençlik ya, hukuk okumak zordur derlerdi de inanmazdım, bu ne arkadaş yaa, bi ödev kağıdı var sabahtan beri bakıyorum bişey anlamadım, yok A Bden şunu almış o onu buna vermiş , şöle olmuş böle olmuş gel de çık işin içinden, off of ben nası avukat olucam yaa:((

Hukuk deme baanaaa sempatiksalakcinni

Ya dün tüm gün süren bir seminerdeydim. Neyse oturumlar gayet iyi hoş geçiyor ama hukukla ilgili kısma geldik. Allahımm sana geliyorum dedim. Konuşmacı çok sıkıcıydı bi dee. Öldüm öldüm dirildim.
Ve bölümüm dolayısıyla bir sürü genel ders alıyorum.İşletmeden tut hukuka kadar. Ders o kadar sıkıcı değildi ama görüyorum ki sıkıcı bir hukukçuyla hukuk tartışmak çok zorrrr

Allah yardımcın olsun canım

Ya dün tüm gün süren bir seminerdeydim. Neyse oturumlar gayet iyi hoş geçiyor ama hukukla ilgili kısma geldik. Allahımm sana geliyorum dedim. Konuşmacı çok sıkıcıydı bi dee. Öldüm öldüm dirildim.
Ve bölümüm dolayısıyla bir sürü genel ders alıyorum.İşletmeden tut hukuka kadar. Ders o kadar sıkıcı değildi ama görüyorum ki sıkıcı bir hukukçuyla hukuk tartışmak çok zorrrr

bazı dersler keyifli ama genel olarak çok sıkıcı, hele de amfide ses yankı yapıyo falan iyice masal gibi geliyo kulağa...

Anladım canım.Sevmiyorsan yapamazdın zaten. Bölümün güzelmiş aslında ama işte ilgi farkı.

Hayırlsıı olsun

aynenn benimde medeni ve borçlar hukuk diye bir dersim vardı geçen seneden kaldım 2. dönem alttan alcam :gitme::gitme:

bazı dersler keyifli ama genel olarak çok sıkıcı, hele de amfide ses yankı yapıyo falan iyice masal gibi geliyo kulağa...

amfi dersleri hep öyle oluyor zaten. yankı yapıyor uğultu yapıyor falan filan ondan sonra daa hoppp uykuyaa :roflol: :roflol:

slmm kizlar nasil gidiyo okul ne var ne yok
optm hepinizii opuyorumnanaktan

iyii canımmm nolsnn senın nasılll.ay kızlar bugn uykumu alamadım tam sabah neyse actım kendımıde öglenden snra dersim vardı benım gözler kayıyo arkada:teytey: cok zor bi gündü valla kahve içmekten helak oldum sırnaşık şey bu okulun saatleri cok garip ya birde başşlıo 11 de başlıo 12 de başlıo snra ertesi güne 8de başlayan ders koyuyolar uyanması zor oluyor duzene sokamadım yahu sıznde bölemii:uhm:

kızlar aranızda durumlar en kötü giden ben miyim allasenn alsanaalsanasmile
biri beni kurtasrsın şu hazırlıktan nolur yaa
ingilizceden nefret ettim 5 ders 10 ar dk. teneffüs lisede daha rahattım yemin ederim
5 dkç gecik hemen azar :oklava:
üniverste hiç beklediğim igbi çıkmadı 1 ayda nefret ettim yaa :kızgın:

ingilizceden nefret ettim 5 ders 10 ar dk. teneffüs lisede daha rahattım yemin ederim

E canım ne bekliyordun ki? Dersler lisedeki gibi rahat ve kolay değil. Ciddi bir yerdesin artık.
Ben de çok ama çoookkk bunalıyorum bazen. Normal bence bunlar. Sadece alışman gerekecek. Bir de kafana göre insanlar yoksa hala, ondan sıkılıyorsundur sen.

cnm ben bugün 8 saat okuldaydm ben napiim:bbo:kafam bi milyondu okuldan çıkarkenlaelaelaelaelae

E canım ne bekliyordun ki? Dersler lisedeki gibi rahat ve kolay değil. Ciddi bir yerdesin artık.
Ben de çok ama çoookkk bunalıyorum bazen. Normal bence bunlar. Sadece alışman gerekecek. Bir de kafana göre insanlar yoksa hala, ondan sıkılıyorsundur sen.

canım hiiççç arkadaşım yok yaaa
hocaların hiçbirisi tek kelime türkçe bilmiyor ve bnm zaten ing. temelim yokk
iyice umutsuzluğa kapılıyorum yaa

Back