• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversiteliler kulübü

o sirada pc basinda deildim ya
nasil abone olunuyoki?

Canım mesela bu konuya girdin, hemen sağ yukarıya bak. Orda seçenekler diye bir kısım var.
Ona tıkla, bu konuya abone ol seçeneğine tıkla bi de, işlem tamamdır. ;)) Böyle olduğunda kullanıcı paneline girince abone olduğun konuya yeni mesaj yazılmış mı görebiliyorsun.
Zaten abone olmasak bu kadar şeyi nasıl takip ederiz ki... Kullanıcı panelinden rahatça görürsün konuları, bu da kolaylık sağlar. ;))

tmm gordum :lepi:
cok tskr canim benim usenmeden anlattin :1hug: a.s.
peki abone oldugumuz konulara baska kim abone gorebiliyormuyuz?

Merabalar, vize haftasındayımm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah =) :39:

selam kızlar :16:
ben de geldim aranıza :10:
üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. sınıf öğretmenliğinde okuyorum :31:
bizim vizeler bayramdan sonraki hafta başlıyor
bayramda ders çalışıcam yaniii :96:
hepinize kocamannn bi başarı öpücüğü :54:

selam kızlar :16:
ben de geldim aranıza :10:
üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. sınıf öğretmenliğinde okuyorum :31:
bizim vizeler bayramdan sonraki hafta başlıyor
bayramda ders çalışıcam yaniii :96:
hepinize kocamannn bi başarı öpücüğü :54:

Merhaba hoşgeldin sedef

Benim de bayramdan sonra vizelerim kötü denk geldi bu sene :43:

slm kızlar benim bu sene bitti okulum suan yüksek lisans yapıorum valla zor ya her hafta sunum arastırma falan :95:

Merhaba hoşgeldin sedef

Benim de bayramdan sonra vizelerim kötü denk geldi bu sene :43:
hoşbulduk canım,ben biraz çalışmaya çalışıyorum :1: bayramda çalışmam zor olur çünkü. bayramdan önce olsaydı ne güzel rahat rahat takılcaktık :50:
slm kızlar benim bu sene bitti okulum suan yüksek lisans yapıorum valla zor ya her hafta sunum arastırma falan :95:

canım hangi bölümde yüksek lisans yapıyosun. ben de mezun olduktan sonra pdr üzerine yüksek lisans istiyorum :68:

yaa kızlar bayramdan sonra başlicak bizim vizeler de, off yaa medeni hukukta kitabı bitirdik bütün kitaptan sorumluyuz bu ne şimdi her sınav için ayrı kitap mı bitircek bunlar ya:S

sosyal bilgiler eğitimi cnm sen nerde okuosunn :6:
canım trakya üniversitesindeyim, aynı zamanda edirneliyim, öğretmenlikte kpss olduğundan üniversite fark etmiyo ya, o yüzden edirneyi istedim :31:
yaa kızlar bayramdan sonra başlicak bizim vizeler de, off yaa medeni hukukta kitabı bitirdik bütün kitaptan sorumluyuz bu ne şimdi her sınav için ayrı kitap mı bitircek bunlar ya:S
aynen canım yaa, bayramdan sonra olması çok kötü oldu :50:
hoca ne çabuk bitirmiş kitabı, bizim genelde fotokopi çektirtiyolar, onlarda da çok fazla işlemedik, ama o kadar az şeyden bir sürü ayrıntı soruyolar, yani resmen zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyolar :95:

Merhaba lolita :80: Kolay gelsin sana da

hoşbulduk canım,ben biraz çalışmaya çalışıyorum :1: bayramda çalışmam zor olur çünkü. bayramdan önce olsaydı ne güzel rahat rahat takılcaktık :50:

canım hangi bölümde yüksek lisans yapıyosun. ben de mezun olduktan sonra pdr üzerine yüksek lisans istiyorum :68:

Ben de başladım ama yine de kötü oldu işte :43:

Aaa bu ne hızzz :26:

Gerçi bizim de kitabın biri bitesi olmuş.

Çok hızlı bu hocalar çokkk :20:

bende muğlalıyım ama pamukkale üniversitesinde okudum yine kendi üniversitemdeyim

Back