üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

maşallah sanaa canım yaa ben de 48e düşmeye çalışıyorum ne tesadüf :KK52:
ben 18-19ken 45 falandım tahta gibiydim ya karnım sırtıma yapışıyodu anca kendime geldim :KK53:
bilerek mi yemiyosun kilo alcam korkusundan falan mı canım yoksa iştahsızmısın eğer öyleyse iştah açıcı vitaminler oluyo onlardan kullanabilirsin

maşallah sanaa canım yaa ben de 48e düşmeye çalışıyorum ne tesadüf :KK52:
ben 18-19ken 45 falandım tahta gibiydim ya karnım sırtıma yapışıyodu anca kendime geldim :KK53:
bilerek mi yemiyosun kilo alcam korkusundan falan mı canım yoksa iştahsızmısın eğer öyleyse iştah açıcı vitaminler oluyo onlardan kullanabilirsin

hayır yaa duba gibi olmak istiyorum tabiki bilerek değil :KK43:

O iğrenç balık yağı şurubuna kadar btün vitaminleri içtim bilakis reklam olcak ama :KK70: stajımı ecza deposunun holdinginde gördüm yani anlıcağın içmediğim ilaç kalmadı ama nafile :KK25:

ya ben de eczanede çalıştığım için sana bişey önerebilirim belki içmişsindir o da güzel iştah açıyo..
supradyn var ya tableti onu içebilrsin canım ama içtin de işe yaramadıysa bilemem..
doktora falan gittin mi bunun için tahlil falan yaparlardı en azından belki zayıf olmanın bi sebebi vardır

ya ben de eczanede çalıştığım için sana bişey önerebilirim belki içmişsindir o da güzel iştah açıyo..
supradyn var ya tableti onu içebilrsin canım ama içtin de işe yaramadıysa bilemem..
doktora falan gittin mi bunun için tahlil falan yaparlardı en azından belki zayıf olmanın bi sebebi vardır

şuan çok etkili bitane kullanyorm ama rmazan dolayısıyla bıraktm eylülde tekrar başlıcam hatta o kadar etkili ki mide bulantısı dahi yapıyo ağırmş ztn neyse:)

gittim doktorada kan tahlili yaptı inanır mısın vitamin değerleri olması gerektiğinden dha yüksek çıktı :KK66: Sonrada beni tehdit etti yedin yedin yemedin böyle kalırsın dedi şaşkoloz doktor :63:

olsun olsun gel sen de, hoşgeldin :87:

bursada ne okuyosun kaçıncı sınıftasın sevgilin var mı dökül bakiiim çabuk :KK9:

ben yine geldiiim
çevre müh okuyorum 3.sınıfta geçtim
sevgilim askerdee daha 2 hafta oldu gideli
bu hafta sonu dağıtım izninde bursaya onu görmeye gidicem
şimdi tatil olduğundan istanbuldayım
ve onu çok özledim

Allah kavuştursunn :KK5:

gurbet zor ama üstesinden gelirsiniz elbet :KK16:

bu topikteki bi çok kişinin yeni ve güzel şeyleri duymaya ihtiyacı var... :KK9:

ne gzel özlemişsin gitceksin görceksin, Allah ayırmasın :KK69:

saol canım bilseydim böyle olacağını vallahi göndermezdim

uzak biyerde olması değilde istediğin zaman ulaşamamak daha çok dokunuyo insana

ben yine geldiiim
çevre müh okuyorum 3.sınıfta geçtim
sevgilim askerdee daha 2 hafta oldu gideli
bu hafta sonu dağıtım izninde bursaya onu görmeye gidicem
şimdi tatil olduğundan istanbuldayım
ve onu çok özledim

hşgeldin tekrar :KK3:
bende geçen sene bu dönem göndermiştim :KK69: asıl dertler gelince başlıyo :KK20:
hey gidi günler ya ne bunalm takılıyodum :96:
neyseki güzel yere düşmüş canm allah sabır versin çok zor iş :97:
dedigin gibi görememek degil en çok üzen istedigin an ulaşamamak çok kötü bişeyDİ.
şmdi ulaşıyorzda noluyo ayrı mesele :KK9::KK9:

hşgeldin tekrar :KK3:
bende geçen sene bu dönem göndermiştim :KK69: asıl dertler gelince başlıyo :KK20:
hey gidi günler ya ne bunalm takılıyodum :96:
neyseki güzel yere düşmüş canm allah sabır versin çok zor iş :97:
dedigin gibi görememek degil en çok üzen istedigin an ulaşamamak çok kötü bişeyDİ.
şmdi ulaşıyorzda noluyo ayrı mesele :KK9::KK9:

doğru söylüyosun gelincede bi dert

hep beraber coşmaya eğlenceye koşmaya sorunlardan kopmaya dans edip oynaşmaya çıra gibi tutuşmaya ateş olup yayılmaya olta atıp avlamaya seve seve avlanmayaaa

güzelimmm
gidelim güzelliimmm

gireliimm
havaya girelliiimmmmmmmmmmmmm

tavşan gibi kaçan değiilll
aslan gibi coşan gelssiinn :KK23:
gidelim gidelimmmmmmmmmmmm :KK55:
kopmaya gidelim :KK64:
kop kop kop :KK76:
girelim girelim
havaya girelim:KK66:
ha ha haaa :KK60: