üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

bibloomm sensiz tadı yok hiçbişiyiinn :KK50:

çiko senden nie ses seda yok nerelerdesin? :KK5:

herkes dağıldı bi köşeye yaa gelin buraya bakiiimm :KK17:

hirass burdayımmm geldimmm :KK3:

ya anca toparlandım ilk gün hele fenaydım daha iyiyim bi de konuştuk falan kendime geldim birazz.okul işi de zaten ekler var onlara bakıcam 60bin boş varmış
inş o 60binin içinde ben de olurummm :18:

sen naptın canım konuşamadık ne zamandır hazırlıklar ne alemde, sevgilican napıyo bakiiim aranız nasıll:KK23:

aramz kötü canım bi değişme yok.. bu böle gider.....:KK19:

ben de konsolosluklarda koşturuyorum işte yarın yine gitcem bakalm kısmetse 6 eylülde alıyorum vizemi :KK62::KK62:

sonra da ver elini avrupaaaaaaaaaaaaaaaa :KK55:

Bitti... Herşey bitti.. öyle bi ayrılıktı ki ! Sessiz sakin anlaşmalı en zor olanı bu sanırım. Canım çok yanıyo severek sevildiğinide bilerek sırf karsındakini üzmemek yıpratmamak için ondan vazgeçmek Allahım nasıl bi acı :S Nasıl dayanırım bilmiyorum. Çok kötüyümmm...

aramz kötü canım bi değişme yok.. bu böle gider.....:KK19:

ben de konsolosluklarda koşturuyorum işte yarın yine gitcem bakalm kısmetse 6 eylülde alıyorum vizemi :KK62::KK62:

sonra da ver elini avrupaaaaaaaaaaaaaaaa :KK55:

bu niye böyle yapıyo kii hem de gideceğini bile bilee ama sen gidince daha kötü olcaktır eminimm ben burda kendimden biliyorum :KK1:
gerçi benimki de orda baya sorun yaşıyo şuan yerleşemediği için en iyisi burda herşeyi ayarlayıp gitmekmiş sanırım haftasonu otobüsler bile çalışmadığından otelde tıkılıp kalmış benim uyuzcuğum :KK1::KK1:

canım seni şimdi koskocaman bi macera bekliyoo:KK66: artık geriyi düşünme bence sevgilinle belki geldiğinde kaldığınıız yerden devam edersiniz ama oraya gidince zaten daha dert etmezsin unutursun her bişeyiii

Bitti... Herşey bitti.. öyle bi ayrılıktı ki ! Sessiz sakin anlaşmalı en zor olanı bu sanırım. Canım çok yanıyo severek sevildiğinide bilerek sırf karsındakini üzmemek yıpratmamak için ondan vazgeçmek Allahım nasıl bi acı :S Nasıl dayanırım bilmiyorum. Çok kötüyümmm...

ahh canım yaa üzüldüm bak şimdii..
belki de bu tam anlamıyla bi ayrılık değil de mola olabilir sen yine de ümidini kesme hem seviyosa mutlaka geri döner..
seni de yeni bi hayat bekliyoo bak hepimizin hayatında bişeyler değişiyo bunlar iyiye işaret canım senin de şuan okulun var ona başladıktan sonra yepyeni bi hayat seni bekliyo yani onun için üzülüp canını skıcağına okulunla kendini derslerine vericeksin bundan daha güzel ne olabilr ki..
zaten aranızda bi ben kaldım inş kontenjan kalır da ben de ekle bi yere yerleşirim yaa yoksaa evde pineklemek istemiyorumm düşün düşün kafayı pırtlatırımmmm :KK52:

veee sonunda ben de üniversiteli oldum:KK52:

sanattt tebrik ederimmm:KK71:
hangi okul hangi bölümü kazandınn

çiko okula gitmeyi düşünmüyorum. Zaten özelden yana değildim ailemin isteği için yazmıştım istemiyorum artık..Bende ikinci tercihleri yapmayı düşünüyorum öyle bi şansm varmı onuda bilmiyorum ama araştırcam yoksada bu sene dershaneye gitmeyi düşnüyorum hayırlısı..

çiko okula gitmeyi düşünmüyorum. Zaten özelden yana değildim ailemin isteği için yazmıştım istemiyorum artık..Bende ikinci tercihleri yapmayı düşünüyorum öyle bi şansm varmı onuda bilmiyorum ama araştırcam yoksada bu sene dershaneye gitmeyi düşnüyorum hayırlısı..

nasıl yani yaa aa burslu falan değil mi özelde tek sorun maddiyat oluyo..
benim de ilk gittiğim üniversite özeldi yarı bursluydum ama servisti şuydu buydu derken bıraktım yani olmadıı:KK14:
eğer öyle bi durumsa seninki yani kötülemiş gibi olmim ama sonradan bırakmak daha çok koyuyo insana ben mecbur kaldım bıraktım hayatım bi anda değişti yani boşluğa düşmüş gibi oluyosun.eğer çalışırım seneye diyosan şöyle bişey de var canım puanlar düşüyo bu bir senin geçen yıldan çok çok üstün bi performans sergilemen gerekiyo puan açığını da yakalaman için..ancak bi sene ara verirsen puan düşmüyo benim puanım düşmedi bu sene mesela..gitmicem derken bunlarıda düşünmelisin canım..

teşekkür ederimmm:KK17:
Uludağ üniversitesi resim-iş öğretmenliği

aaa ne güzell benim hiç öyle yeteneklerim yok yaa resmi severim ama sadece ona bakmayıı :KK53:
kayıtlar ne zaman başlayıp bitiyo bitince ek yerleştirmeler başlıcak da o yüzden merak ettim sıra bize gelsinn hemencecikkk tercih yapıp şu stresi üstümden atmak istiyorumm:KK30:

aaa ne güzell benim hiç öyle yeteneklerim yok yaa resmi severim ama sadece ona bakmayıı :KK53:
kayıtlar ne zaman başlayıp bitiyo bitince ek yerleştirmeler başlıcak da o yüzden merak ettim sıra bize gelsinn hemencecikkk tercih yapıp şu stresi üstümden atmak istiyorumm:KK30:

bizim 7-8 eylül kayıtlar ama okuldan okula değişiyor bizim bölümde
Allah herkesin gönlüne göre versin

Kuzum çok karışığım hocamı aradım açıkta kalmadığım için ikinci tercihi yapamazmışım. + açıktan okuma şansım warmı yokmu bilmiyorum tek çarem o onu araştırcam

Özel istemiyorum hem maddiyat açısından hemde ikinci öğretim yani gecenin bi vakti eve gelcem sersem gibi olurum kaldıramam o yüzden suan ne yapcağmı bilmiyorum dershaneye gitsem yapabilirmiyim onuda düşünüorum ama :S

Son düzenleme:
bsreyl
hoşgeldin canm :KK3:
maddi durumunu bilmiyorm tabiki ama yazdıysan imkanın vardır diye düşünüyorum .. össye kaçıncı girişindi bu ? eger ilk girişin degilse bence kayıt yaptır bi sene daha çalma ömründen.. bende %50 burslu okuyorm zorlukları yokmu var ama şuan bırakp bidaha össye girmeyi asla dşünmüyorum ..
gelelim aşk konusuna.. sevgilin açıktasn liseyi okuyomş çok uzun soluklu bi ilişkide değil ve sana soguk davranıyo belki kızıcaksın ama yeni ortama giriceksin seninle aynı zevkleri olan insanlarla tanışıcaksın ve daha dogru tercihler yapıcaksın :KK69:
benmde üniye başlamadan önce 3 senelk bi ilişkim vardı öyle geliyoduki sanki dünyam o ayrılamıcakmşm gibi ne saçmalıkmş okula başlayınca anladm ...
o üni okumıcaktı ailelerimizn yapısı çok zıttı ve en önemlisi o bana deger vermiyomş bnları sonradan idrak edebildim vee yaklaşk 1 bçuk seene sonra şmdiki erkek arkadaşmla tanıştm :nazar:

dlra_
hşgeldin :KK3: ögrenci insana yeri kötü olurmu ya gece gündüz senin en güzel yerlere gidersin :KK55:
e_inl;
olsun sende hşgeldinn :KK9:

hiras
yettim kzuuuuuuu :KK69: sen deli ediceksn ama beni :KK53: diş fırçan hazır demek hey allhm :82:
hayırlısı olsun canm hakkında ne diyim bilemedim çok karışık ya ama gitmeden görüşmenz gerek diye dşünüyorum hala :78:
sanat_;
hayırlı olsun canm artk tam bizdensn :KK9:

çikooooo :18: üzüldüm canm cidden zor bi hafta geçiriyosun :KK50: inş ek kont. girersin ..
erkek arkadaşn için knuştuk zten beklemekten bşka bi çaren yok 6-7 ay snra gelicekse iyi tabi askerlk gözüyle bak :)

yaz bitmeden bana rahat yok :KK19: geldimmmmmmmmmmm :KK55: ama c.tesi sabahtn yine gidicez hemde 10 gün :KK5:
off neysee :82:
sanırım benim beyde yolcu :KK9:
bursaya gidicek %95 :KK5:

Biblocum hoşbuldk şekerim...
artık istediğini söyleyebilirsin bitti zaten :/
Evet durumum iyi aslnda ama ikinci öğretim yani bu yüzden bana ters. İlk girişimdi. Ama seneye girdiğimde puanım düşer fln diye korkuyorum böyle bişy varmı bilmiyorum bi dershaneyle konuşmam gerek sanırım..

öyle bişeyler hatırlıyorum ama hiç emin degilim canm hangi durumda puan düşüyodu :KK69: 3-4 sene geçti üzerinden :78:
iyice düşün taşın ama ne istedigine karar ver bidaha o stresi kaldırabilicekmsn:97:

öyle bişeyler hatırlıyorum ama hiç emin degilim canm hangi durumda puan düşüyodu :KK69: 3-4 sene geçti üzerinden :78:
iyice düşün taşın ama ne istedigine karar ver bidaha o stresi kaldırabilicekmsn:97:

Ben meslek lisesi mezunuym açıkcası bu sene hiç çalışmamıştm dershaneye gidersem daha iyi bi yerlere gelebilirimdeee gelmeyebilirmdeee ama Ya okan üni.sine gidicem ya dershaneye yada boş boş oturucm bundn sonra :S

bizim 7-8 eylül kayıtlar ama okuldan okula değişiyor bizim bölümde
Allah herkesin gönlüne göre versin

sağol canım ayy daha çok varmış yaa :26:
Kuzum çok karışığım hocamı aradım açıkta kalmadığım için ikinci tercihi yapamazmışım. + açıktan okuma şansım warmı yokmu bilmiyorum tek çarem o onu araştırcam

Özel istemiyorum hem maddiyat açısından hemde ikinci öğretim yani gecenin bi vakti eve gelcem sersem gibi olurum kaldıramam o yüzden suan ne yapcağmı bilmiyorum dershaneye gitsem yapabilirmiyim onuda düşünüorum ama :S

ben de öyle biliyodum ama yine de araştırcam dediğin için bişey demedim canım.şimdi bu yıl tekrar girmek istesen puanın da yarı yarıya düşüyo diploma notun yani..
eğer kaydolsaydın aynı zamanda açığa kaydolma şansın da var ama onu istersen sorabilirsin bu yıl açık olabilir mi diye ben de emin değilim..
keşke yazmasaydın böyle çıkıp da gitmeyince daha kötü oluyoo..

bibloo evet canım kötüydüm ilk zamanlar ama şimdi iyiyim bişeyim yok gibi..
artık benimkine gelme diyorum ben tek gezmeyi özlemişim ne zamandır çıkmamıştım öyle iyi oldu azcık kafamı dinlerim:KK1:
sınav da zaten ek yerleştirme var ve çok kişi açıkta kalmış ayy bilmiyorum olursa olur artık işim şansa kaldı :KK76:

sanat tebrik ederm kazanmşsın:KK19:

biblom senin ney nie gidio bursaya hayırdır?

herkes için yeni bi dönem, yeni kararlar.. mutluluk versin bize.. hepimizin buna ihtiyacı var:97::97:

ben de öyle biliyodum ama yine de araştırcam dediğin için bişey demedim canım.şimdi bu yıl tekrar girmek istesen puanın da yarı yarıya düşüyo diploma notun yani..
eğer kaydolsaydın aynı zamanda açığa kaydolma şansın da var ama onu istersen sorabilirsin bu yıl açık olabilir mi diye ben de emin değilim..
keşke yazmasaydın böyle çıkıp da gitmeyince daha kötü oluyoo..

bibloo evet canım kötüydüm ilk zamanlar ama şimdi iyiyim bişeyim yok gibi..
artık benimkine gelme diyorum ben tek gezmeyi özlemişim ne zamandır çıkmamıştım öyle iyi oldu azcık kafamı dinlerim:KK1:
sınav da zaten ek yerleştirme var ve çok kişi açıkta kalmış ayy bilmiyorum olursa olur artık işim şansa kaldı :KK76:

Nasl yanii kaydolursam açıktan devam etme sansm nasıl oluyo kuzm :S Ösym ye varana kadar aradım ikinci tercih yapamıyosun dedi. Aöf yi aradım o da terchlerle girebiliyosun sadece baska sansn yok dedii :/

canm ankara olayı vardı ya olursa bursa olucak şmdi hiç istemiyorm ya kalcagı evide kendi tutucak daha fazla ev satsa nolur oraya gidicek para birikimde yapamıcak yani bide ayrı kalcaz aman bakalm artk ne zamana kesinleşicek :18:

büşracm smdı geldi aklıma sanırım kayıdı yaptırır ve gitmezsen bidahaki seneye dşüyo puanın aç sor dersaneye

canm ankara olayı vardı ya olursa bursa olucak şmdi hiç istemiyorm ya kalcagı evide kendi tutucak daha fazla ev satsa nolur oraya gidicek para birikimde yapamıcak yani bide ayrı kalcaz aman bakalm artk ne zamana kesinleşicek :18:

büşracm smdı geldi aklıma sanırım kayıdı yaptırır ve gitmezsen bidahaki seneye dşüyo puanın aç sor dersaneye

ehehe bsr yaznca büşra sandn galiba adımı o soyadım adımıda 100 ü doldurdğmda msj da yazarm :)

Aradım bi dershaneyi. Tercihimi okul puanım yani geçiş hakkm yönünde kullandğm için puanım kırılmazmş ve tam emin değller ama açıköğretimin kontejyansız bölümlerine kayıt olabiliomşm bunu açıköğretim bürolarndan öğrenebilirm en kısa zamanda gitcem inş umarm olurda bi senem boşa gitmez en azından seneye girmek istersem girerim

X