üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

hiras bence görüşmeyi iste bi mail nedir ya onca yılın hatrına son kez görüşmcekmyiz diye bence ortaya bi laf atmalısın öyle gidilir mi canım.tamam ayrılcaksanız da en azından ne olduğunuz belli olur böyle için rahatsız bi şekilde gitmemiş olursun gerçi oraya gidince illaki unutursun burayı yani oturup aa niye aramdı niye sormadı diye düşünmeye vaktin kalmaz canım :KK1:

gelelim kendime biz şuan gerçekten çok büyük bi sınavdan geçiyoruz ve ben de o konuda yazan kız gibi gelirim dedim ama yok çalışamazsın ben burslu gidiyorum dedi çalışırsam bursum riske girer falan dedi yani dedi de dedi.sonuç olarak ben anladım ki o sorumluluk almadan sadece kendi okuluyla ilgilenmek istiyo yani okurken kafasına estiğinde istediğini yapabilmeyi istiyo bunun farkındayım..bu sabah aradı tabi orda gecenin 3ü işte daha saatlere alışamamış uyuyamamış o yüzden biraz konuştuk ve kapadık yani gören der ki çiko sıradan bi arkadaşıyla konuştu ve kapadı..içimde o heyecan da yoktu tamam özledim mi özledim ama gitmesi gerçekten beni çok değiştirdi..umarım biz de ilerde onlar gibi olmayız ümidimi kesmek istemiyorum..zaman bunu gösterebilcek tek şey.

hiras bence görüşmeyi iste bi mail nedir ya onca yılın hatrına son kez görüşmcekmyiz diye bence ortaya bi laf atmalısın öyle gidilir mi canım.tamam ayrılcaksanız da en azından ne olduğunuz belli olur böyle için rahatsız bi şekilde gitmemiş olursun gerçi oraya gidince illaki unutursun burayı yani oturup aa niye aramdı niye sormadı diye düşünmeye vaktin kalmaz canım :KK1:

gelelim kendime biz şuan gerçekten çok büyük bi sınavdan geçiyoruz ve ben de o konuda yazan kız gibi gelirim dedim ama yok çalışamazsın ben burslu gidiyorum dedi çalışırsam bursum riske girer falan dedi yani dedi de dedi.sonuç olarak ben anladım ki o sorumluluk almadan sadece kendi okuluyla ilgilenmek istiyo yani okurken kafasına estiğinde istediğini yapabilmeyi istiyo bunun farkındayım..bu sabah aradı tabi orda gecenin 3ü işte daha saatlere alışamamış uyuyamamış o yüzden biraz konuştuk ve kapadık yani gören der ki çiko sıradan bi arkadaşıyla konuştu ve kapadı..içimde o heyecan da yoktu tamam özledim mi özledim ama gitmesi gerçekten beni çok değiştirdi..umarım biz de ilerde onlar gibi olmayız ümidimi kesmek istemiyorum..zaman bunu gösterebilcek tek şey.

çiko canm sen hala eklememişsin? yoksa yanlşmı eklediiinn :))

Aslnda senin yerine kendimi koyuyorumda ister istemez oluyodur bu. Hadi sende war bu uzaklık o damı aynı peki?

çiko canm sen hala eklememişsin? yoksa yanlşmı eklediiinn :))

Aslnda senin yerine kendimi koyuyorumda ister istemez oluyodur bu. Hadi sende war bu uzaklık o damı aynı peki?

bende var galiba bilmiyorum mail atmış işte özledim falan filan ne bilim ya o orda başka bi hayat yaşarken bu şekilde beklemek doğru mu bilmiyorum.kafam bazen o kadar karışıyo ki yani tamam sevgi ayrı bişey onunla ilgili bi şüphem yok zaten ama mesela resimlerini koymuş facee bana işte mail atarken onu da söylemiş arkadaşlarla çektik bakıp özlemini biraz olsun azaltırsın diye.benim o resimlerde gördüğüm tek şey gözlerinin içinin burdayken olmadığı kadar çok güldüğüydü..aynısını ona da söyledim bi huzur bi mutluluk gelmiş yüzüne yerleşmiş.benleyken o şekilde hiç görmemiştim bilmiyorum abartıyomuyum ama öyle işte gördüğüm oydu..

bende var galiba bilmiyorum mail atmış işte özledim falan filan ne bilim ya o orda başka bi hayat yaşarken bu şekilde beklemek doğru mu bilmiyorum.kafam bazen o kadar karışıyo ki yani tamam sevgi ayrı bişey onunla ilgili bi şüphem yok zaten ama mesela resimlerini koymuş facee bana işte mail atarken onu da söylemiş arkadaşlarla çektik bakıp özlemini biraz olsun azaltırsın diye.benim o resimlerde gördüğüm tek şey gözlerinin içinin burdayken olmadığı kadar çok güldüğüydü..aynısını ona da söyledim bi huzur bi mutluluk gelmiş yüzüne yerleşmiş.benleyken o şekilde hiç görmemiştim bilmiyorum abartıyomuyum ama öyle işte gördüğüm oydu..

Oy kuzum yaa belkide sana öyle gelmiştr şimdi çok hassassın bunu zaman göstercek onun açısındanda bakmak lazm yeni hiç görmediği biyer mtlu olabilir o ihtişam başını döndrmüştür elbet hevesi biticek

Oy kuzum yaa belkide sana öyle gelmiştr şimdi çok hassassın bunu zaman göstercek onun açısındanda bakmak lazm yeni hiç görmediği biyer mtlu olabilir o ihtişam başını döndrmüştür elbet hevesi biticek

belki de ben hassasım ama bunu hassas olmayan biri bile farkedebilir canım ne bilim..
sanki herşey kötüye gitcekmiş gibi anlamadım ben de :KK30:

hayırlısı olsun çiko yaa bu kadar düşünme zamana bırak artık.. yoksa en çok üzülen yıpranan sen olcaksın :KK50:

düşünmemek en iyisi galiba canım haklısın aslında düşündükçe bi yere varılmıyo tam tersine kafam karışıyo sinir bozucu yani :KK59:

canlarımm hepinizin şeker gibi bi bayram geçirmesi dileğimle.. :)

zafer bayramımızı da ayriyetten kutlarım En Büyük TÜRKİYE

nerde o eski bayramlar klişesini sevmediğimden çok bişi yazmıyorm ama olsa fena olmazdı yani :KK9:

bibloomm senin de buralardan kutluyorum bayramını tatlımmm:KK69:

canlarımm hepinizin şeker gibi bi bayram geçirmesi dileğimle.. :)

zafer bayramımızı da ayriyetten kutlarım En Büyük TÜRKİYE

nerde o eski bayramlar klişesini sevmediğimden çok bişi yazmıyorm ama olsa fena olmazdı yani :KK9:

bibloomm senin de buralardan kutluyorum bayramını tatlımmm:KK69:

nice nice bayramlara kızlaarr :KK54:

bayram olunca kimse uğramaz oldu başlığa :KK19:

kın kın kınıyorum sizi kızlar :KK20:

piplomu ösledim beeeennn :KK14:

cinler periler koşuşturuo burda hissedebiliorum :KK53:

bugün benm doğumgünümdüüü duvarlar duyun beniiiii... ve doğumgünümde 4 yıllık ilişkim bitti.. nasıl hediye? güzel dimi :26:

herkes burayı terk etmişşş kimsesizz ıssız kalmışş noluyooo hadi kızlaarrr toplanalımm tekrarr, bize erkeklerden hayır yok zaten en iyisi kızkıza kaynatalım azcıkkk :KK66::KK76:

hirass noluyoo ayrılık mı doğumgününde hem dee :KK53:

benim de durumum farklı değil şuan her konuştuğumuzda tartışma bi gerginlik bi soğukluk bişeyler bişeyler var iştee artık akışına bıraktım takmıyorum eskisi gibi:63:
bazen düşünüyorum da ne aşıklar kaç yıllık evliler ayrılıyo dünyanın sonu mu sanki hayat devam ediyo herşeye rağmen.. :KK12:

ikiniz için de en iyisi buymuş demek ki canım olan olmuş..

o zamannnn: yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bi neden lazımmmm.. yeni bi hayat gerisi bayatt bunlar için bana şanss lazımmmm :KK12:

bunalım yok artık kızlar silkelenip toparlanıyoruz ve kendimize gelioruz artık.. yeterince damar takıldık son günlerde :KK30:

hayat çokkk güzeeellllll:KK16:

yoo ne bunalımııı :KK51:

gayet iyiyizz :KK64::KK64:
geçti o günler artıkk kendimize geldik açıldık saçıldık toparlandık yenilendik azcık dengesizleşmekle birlikte :KK53: :KK62:

Aman kızlaaaaaar boşversenize iyiki bitmiş diyorum ben hayatın tadı varmş beeee
gidelim gideliiiiiiiiiimmm :KK62:

X