üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

evet öyle sandm :KK17: hatta büşra eylül sandm :KK60::KK60:
iyice araştır snra napıyosn yap canm emin degillerse bikaç yere daha sor

sevenleri ayırmasınlar getirmesinler beni snpş hudutlarınaa :KK47:

şu sınav-derhane-ösym olaylarından amma uzaklaşmışız, okuom ama hatırlamak bile sıkıcı gelio.. ömrümüzü çürüttüler resmen:KK53:

bnm psikolojim bozuldu ya geçen seneye kadar össyle ilgili bişey duyuym gözlerim doluyodu :KK60::KK60:

pff bncede sevenler ayrılmasn :KK20:

yeni konu açtım itirafları beklerim :KK19:

bnm psikolojim bozuldu ya geçen seneye kadar össyle ilgili bişey duyuym gözlerim doluyodu :KK60::KK60:

pff bncede sevenler ayrılmasn :KK20:

yeni konu açtım itirafları beklerim :KK19:

kızlar bana akıl verin. Hani ayrılmştık ya gayet medeni bi şekilde. Dün akşam sesi çok kötü bi şekilde arayp nasl olduğumu sordu ne yaptğımı fln bnde normal bi ses tonuyla konuştm neyse işte sonra kapadık. benim içimde kelebekler uçuştu tabi seviyo dönmek istiyo falan gibi. Anneme anlattım o şimdi aradı ya snden karşılık bekler sende yarın akşam onun aradğı saatten biraz daha snra ararsın bi dedi. Neyse öyle planlıyodmki az önce telefonm çaldı bide ne göryiiiiiiiiiiiiiim:) O arıyo açtm işte kbakma rahatsz ettm ama bişy sorcam dedi tabi dedm işte sorcağnı sordu hattıyla ilgili benim bildgm bişydi bende söyledim sonra işte koly gelsin deyip kapadm telefnu of şimdi aklm kalbm allak bullak oldu akşam arayp konuşup bi sonuca varmak istiyorum?

konuşmayada şöylemi başlasam diyorum
Dün akşam aradğından beri düşnüyorum belki gerçkten arkadaşça halimi sormak için aramş olabilirsin ama ben farklı anlamlar yükledim diceğim şu ki benszliğide gördün biliyosun artık eğer böyle mutluysan konuşmayalm zira ben daha kötü oluyorum dayanamıyorum kusura bakma sen konuşmak isteyebilirsin ama ben senin kadar güçlü değilim gibi. Zaten onun konuşmalarına göre şekillenir sonrası? Dayanamıyorum çünkü içim içimi yiyo arayp barşmak istiyorum ztn ortada sorunda yok hani aldatma yalan ihanet gibii :/

iyice düşün canm evet ortada bi sorun yok ama hiçbi sorun yokkende ayrılık eşigine geldinz :97:
çok seviyorum yapamıyorum dersen bişey diyemem ama össye ilk girdigine göre 93 lüsn daha çok gençsin daha mantıklı ilişkiler olucaktır onunde diye dşünüyorum :96:
ama içinde kalmasn ara istersen arkadaş kalmaktan bahsetmesn ama biticekse dedigin gibi tam bitsin arayp sormanın anlamı yok , bitmiceksede herşeyi iyice konuşun

iyice düşün canm evet ortada bi sorun yok ama hiçbi sorun yokkende ayrılık eşigine geldinz :97:
çok seviyorum yapamıyorum dersen bişey diyemem ama össye ilk girdigine göre 93 lüsn daha çok gençsin daha mantıklı ilişkiler olucaktır onunde diye dşünüyorum :96:
ama içinde kalmasn ara istersen arkadaş kalmaktan bahsetmesn ama biticekse dedigin gibi tam bitsin arayp sormanın anlamı yok , bitmiceksede herşeyi iyice konuşun

Sadece beyfendi bi hata yapınca süründürene kdar katı tavrını koruyo o kadar.
Onun dışında benim ilk günki gibi olmamı istiyo değişmişim güya.
Ama şimdi sorucam 2 gündür bensizsin. bensiz mtlu olup olamıcağını sorduğumda bilmediğni söylemiştin artık biliyosundur dicem zaten oda duygusala bağlar heralde uf dua edin nolr barışalmda herşey çok güzel olsun geçmiyo yoksa günler onsuz...

Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi

canım burda anlatıyo iki üniversite birden okuyosun ama ikincisi açıktan oluyo:KK31:

sağol tatlışım bugün araştırdm zaten ama dershane hocası dediki
bunu yapabilmen için o okula kayt yaptrman gerek ve buda gereksiz para kontejyansz bölüme girebiliosn açıktan dedi ama ne kdr dğru bilmiyorum aöf yi aradm ordaki kadnda girebilceğimi tam emin olmadğını söyledi işinin ehli birini bulup danışmam gerek o kontejyansz bölümlerin kayıt tarihide 31 ekimdeymiş yanii elimi çabuk tutmam lazm malum üniversite kaytları 5-9 eylül arası olmazsa kayt yaptırıp dondurmam gerk bi seklde bu seneyi değerlendirmeliym

sağol tatlışım bugün araştırdm zaten ama dershane hocası dediki
bunu yapabilmen için o okula kayt yaptrman gerek ve buda gereksiz para kontejyansz bölüme girebiliosn açıktan dedi ama ne kdr dğru bilmiyorum aöf yi aradm ordaki kadnda girebilceğimi tam emin olmadğını söyledi işinin ehli birini bulup danışmam gerek o kontejyansz bölümlerin kayıt tarihide 31 ekimdeymiş yanii elimi çabuk tutmam lazm malum üniversite kaytları 5-9 eylül arası olmazsa kayt yaptırıp dondurmam gerk bi seklde bu seneyi değerlendirmeliym

evet canım önce bi yerde kayıtlı olman gerek ama şöyle bişey de var eğer sen kaydını yapıp dondurcaksan neden gitmiyosun ki nasıl olsa o harcı ödüyosun niye boşa ödensin o para :KK61:

şu kollarımı inceltmek için bir haftadır hiç aksatmadan egzersizlerimi yaptığıma inanamıyorum :KK53:

yıllardır spor yapmayan ben gecenin 2sinde elimde lastik gerinip duruyorum :emir_bebek:

evet canım önce bi yerde kayıtlı olman gerek ama şöyle bişey de var eğer sen kaydını yapıp dondurcaksan neden gitmiyosun ki nasıl olsa o harcı ödüyosun niye boşa ödensin o para :KK61:

evet bebeğm müsait olursam gidicem bugüüün bi açıköğretim bürosuna hoş onlarnda bişy bildikleri yok ama şansımı deniyim:)

şu kollarımı inceltmek için bir haftadır hiç aksatmadan egzersizlerimi yaptığıma inanamıyorum :KK53:

yıllardır spor yapmayan ben gecenin 2sinde elimde lastik gerinip duruyorum :emir_bebek:

hahaha sen bide bana sor kilo almak için burda bi topikte bulduğm mama tarifini uyguluyorum yahu:KK60::KK60:

en iyisi bilene sormak o kadar karıştı ki şu sınav işleri artık midem bulandı..
kilo almak için mama tarifi mi :KK53:
kaç kilosun ki?
ben de bu aralar fazlalarımdan kurtulmaya çalışıyorum sıkılaştırıcı kreme başladım bakalım işe yarar mı bilmiyorum:KK53:

kilo almaya çalışanların durumunu da hiç anlamıyorum yaa dünyanın en güzel derdidir o.... ne güzel olur her şeyi yiyip de kilo almamak :KK31:

en iyisi bilene sormak o kadar karıştı ki şu sınav işleri artık midem bulandı..
kilo almak için mama tarifi mi :KK53:
kaç kilosun ki?
ben de bu aralar fazlalarımdan kurtulmaya çalışıyorum sıkılaştırıcı kreme başladım bakalım işe yarar mı bilmiyorum:KK53:

evet yaaaaa ösym nin ben neyse sustm terbiyeli bi kızım ben :26:

37 kilocukum şekerim alamıyorum daha doğrusu yiyemiyorm öyle çok bişy abur cuburla karnım doyuyo adam akıllı yemek yiyemiorm canım hiçbişy istemiyo fast food yiyorum onada annemler karışıyo sağlıksız diye böyle kalakaldm 18im ama 15 gibiyim :KK50:

kilo almaya çalışanların durumunu da hiç anlamıyorum yaa dünyanın en güzel derdidir o.... ne güzel olur her şeyi yiyip de kilo almamak :KK31:

Aaah benm kadar zayıf olsan sende isterdin kuzm bee :/ bi an önce 48 olmam lazım tombik yanaklarım olsun azcık göbüşüm :))))

37 miiiiiiiii :KK37:
boyun kaç canım uzunsa bi rüzgar esse alıp götürür seni:KK52:
sen yemeye devam et makarna ye bol bol hamur işi tatlı şerbetlilerden yersen bikaç aya dengelenir kilon :KK56::KK53:

37 miiiiiiiii :KK37:
boyun kaç canım uzunsa bi rüzgar esse alıp götürür seni:KK52:
sen yemeye devam et makarna ye bol bol hamur işi tatlı şerbetlilerden yersen bikaç aya dengelenir kilon :KK56::KK53:

Eveeeeet kızlar 37 :KK69:

1.60 boyum :21: Bazen cebime harddisk koymayı teklif ediyolar (Ne alaka demeyin pc bölümü mezunuym) :KK66:
Azimliyim başarıcam ekim sonuna kadar 48 olucam inş :nazar:

X