- 22 Eylül 2010
- 3.443
- 6
- Konu Sahibi BibLoSuRat
- #1.001
evet öyle sandm hatta büşra eylül sandm
iyice araştır snra napıyosn yap canm emin degillerse bikaç yere daha sor
iyice araştır snra napıyosn yap canm emin degillerse bikaç yere daha sor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm psikolojim bozuldu ya geçen seneye kadar össyle ilgili bişey duyuym gözlerim doluyodu
pff bncede sevenler ayrılmasn
yeni konu açtım itirafları beklerim
iyice düşün canm evet ortada bi sorun yok ama hiçbi sorun yokkende ayrılık eşigine geldinz :97:
çok seviyorum yapamıyorum dersen bişey diyemem ama össye ilk girdigine göre 93 lüsn daha çok gençsin daha mantıklı ilişkiler olucaktır onunde diye dşünüyorum :96:
ama içinde kalmasn ara istersen arkadaş kalmaktan bahsetmesn ama biticekse dedigin gibi tam bitsin arayp sormanın anlamı yok , bitmiceksede herşeyi iyice konuşun
Nasl yanii kaydolursam açıktan devam etme sansm nasıl oluyo kuzm :S Ösym ye varana kadar aradım ikinci tercih yapamıyosun dedi. Aöf yi aradım o da terchlerle girebiliyosun sadece baska sansn yok dedii :/
Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi
canım burda anlatıyo iki üniversite birden okuyosun ama ikincisi açıktan oluyo
sağol tatlışım bugün araştırdm zaten ama dershane hocası dediki
bunu yapabilmen için o okula kayt yaptrman gerek ve buda gereksiz para kontejyansz bölüme girebiliosn açıktan dedi ama ne kdr dğru bilmiyorum aöf yi aradm ordaki kadnda girebilceğimi tam emin olmadğını söyledi işinin ehli birini bulup danışmam gerek o kontejyansz bölümlerin kayıt tarihide 31 ekimdeymiş yanii elimi çabuk tutmam lazm malum üniversite kaytları 5-9 eylül arası olmazsa kayt yaptırıp dondurmam gerk bi seklde bu seneyi değerlendirmeliym
evet canım önce bi yerde kayıtlı olman gerek ama şöyle bişey de var eğer sen kaydını yapıp dondurcaksan neden gitmiyosun ki nasıl olsa o harcı ödüyosun niye boşa ödensin o para
şu kollarımı inceltmek için bir haftadır hiç aksatmadan egzersizlerimi yaptığıma inanamıyorum
yıllardır spor yapmayan ben gecenin 2sinde elimde lastik gerinip duruyorum
en iyisi bilene sormak o kadar karıştı ki şu sınav işleri artık midem bulandı..
kilo almak için mama tarifi mi
kaç kilosun ki?
ben de bu aralar fazlalarımdan kurtulmaya çalışıyorum sıkılaştırıcı kreme başladım bakalım işe yarar mı bilmiyorum
kilo almaya çalışanların durumunu da hiç anlamıyorum yaa dünyanın en güzel derdidir o.... ne güzel olur her şeyi yiyip de kilo almamak
37 miiiiiiiii
boyun kaç canım uzunsa bi rüzgar esse alıp götürür seni
sen yemeye devam et makarna ye bol bol hamur işi tatlı şerbetlilerden yersen bikaç aya dengelenir kilon