üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

cugıl amca her derde deva zaten bilmediği yok maşallah :KK53:

geç yawrum geç beni sensiz koma oralarda :KK5:

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin :KK70:

evet o google yokmu google bide rencide ediyo ay çok utanıyorum:KK69:

Doğm günü demişkeeeeen ne zamnki hiraaaas :KK71:

Benmde bugün tam bi ay kaldı aaah 18 sonunda 18 doluyo :nazar:

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin :KK70:

evet o google yokmu google bide rencide ediyo ay çok utanıyorum:KK69:

Doğm günü demişkeeeeen ne zamnki hiraaaas :KK71:

Benmde bugün tam bi ay kaldı aaah 18 sonunda 18 doluyo :nazar:

geçen feysde biri bişi yazmıştı çok gülmüştüm : offf gugıl bıktım senden, dırdır yapan sevgili gibisin bunu mu demek istedin şunu mu demek istedin yeter artık :KK60::KK60:

2 eylül canm çok bişi kalmamış valla.. off 22 doluo 23e mi giriyorum :KK53:

küçükken en ideal evlilik yaşının 23 olduğunu düşünürdüm, hep o yaşta evlencem derdim... ahanda geldi çattıı... evde kaldım bu gidişle :18:

bacılarım evet istanbull üni ismini özelden veririm :))) sizden başkaları da okuyoo ya :p istanbul anadolu yakası yaş 23 burcum paluk yüskelenim akrep ay burcum yigeç heheh sizler anlatın

bacılarım evet istanbull üni ismini özelden veririm :))) sizden başkaları da okuyoo ya :p istanbul anadolu yakası yaş 23 burcum paluk yüskelenim akrep ay burcum yigeç heheh sizler anlatın

ehehe :KK70: ya ben nye bu kdr küçüğüm öf :KK43:

bende istanbuldanıııım 18 yaşndayım :KK70: aynen anadolu yakası bu sene liseyi bitirdim kazandğm üniye gitmiyorm kaşınıyorm işte bakma sen :KK70: Teraziyim bende hihihi yükselenimdeee oğlaaaaaak :KK33:

Hirass bende en ideal 25 diye düşünüyorum yani 30 bile olabilir aslnda ben evlilik düşnmüyorm ndense :KK69:

ehehe :KK70: ya ben nye bu kdr küçüğüm öf :KK43:

bende istanbuldanıııım 18 yaşndayım :KK70: aynen anadolu yakası bu sene liseyi bitirdim kazandğm üniye gitmiyorm kaşınıyorm işte bakma sen :KK70: Teraziyim bende hihihi yükselenimdeee oğlaaaaaak :KK33:

Hirass bende en ideal 25 diye düşünüyorum yani 30 bile olabilir aslnda ben evlilik düşnmüyorm ndense :KK69:

küçük değilsin ya normal hatta çıtır lolita ben de şimdi 18 olmak isterdim kıymetini bil :KK66:)) nasıl ya üni kazandın ve gitmiyo musun git kız iyidir üni hayat orda başlar aşk üni deyken gelir :))
hirascım evde kaldım ne demek beni bunalıma sokmaaaaaaa :pP

yok yok gitmicem aşk meşkte istemiyorum son demlerini yaşasamda elimdeki bana yetiyo :KK43: uf ne biçim konuştm ya ne son demi allah korusun şu dönemi atlattık mı gerisi süpper olcak inş neyse deşifre etmiyim :KK1:

ben artık şu 18 bitsin istiyorum ay dün bankaya gittim neymişş 18 yaşımı doldurmadğm için imza yetkim yokmş yani işlem yapamıomşm dalcaktm hatuna neyse.

Özel bi üni kazandğm en önemlisi ikinci öğretim bende istemedim seneye denicem 20 ye kdr yolum war ya amaaaaaan:KK64:

ay şaka yapıorum ne evde kalması yaw aklımı peynir ekmekle yemedim çok şükür :KK9:

18 olmamak cidden çok kötüydü yaa ben araba kullanmayı çok seviodum ama ehliyetim yok die az çekmedim o trafikten :KK20:

eylülde 18imi doldurdum aralıkta ehliyetmi almıştım :KK60:

alabilceğim en kısa sürede yani :KK53:

ben geldiiiimmm :KK3:
kaç gündür uğrayamadımm bu sene bana uğursuz mu geldi anlamadım ya cenazedeydim bikaç gündür.
kızlar bişey sorucam ya yurtdışında net bağlatmak çok mu zor ya da ordan burayı aramak falan çıldırcam ya bi haftadır net yok araşamıyoruz..ben sıkıldıkça mail atıyodum günde 6-7tane oluyodu beyimiz anca okuyo neti henüz bağlanmadığı için tabi hepsini de okuyamıyo cevaplar desen kısacık bişeycik şimdiden sinir olmaya başladım..
aa bi de şu var bu sene hazırlık okuyo ve sınavla kurlara ayırmışlar 6kursa benimki 5.deymiş ve o da 4 ayda bitiyomuş ama bizimkisi 6 ay kalmak istiyo buna rağmen yani ben burda kendimi parçalıyorum özlüyorum ediyorum diye onun yaptıklarına bakın bi..tabi bunu da bana söylemedi hiç bi mailde bahsetmedi o kadar okulu ortamı dersleri sınavı sormama rağmen..facede bi grubun duvarına yazmış ben nasıl daha çok kalabilirim diye öyle gördüm hiç umrumda olmuyo artık anladım ki olan bana oluyo kimsenin umrunda değilim..

çikocum deme öle.. daha çok yeni gitmesi.. yani zamanla düzenini kurcak oturtcak bi çok şeyi.. şuan onun için de belirsizdir bi çok şey.. gitmişken tam anlamıyla hakkından gelmek istiodur bnce ingilizcenin filan..

sen gönlünü ferah tut, seviyorsa seninle bi gelecek düşünüyorsa zaten ilk işi adam gibi tamamlayıp dönecektir..

zamana brak bakalm neler getircek size :KK16:

üniliyim ama ist değil sorun olmaz umarım :KK34::KK62:

gel gel sorun olmaz :KK9:

nerde okuosun üni.yi? bi de profilndeki yazı, yani "gülüşlerim vardı benim".. beni epey eskilere götrdü.. yıllar önce depresyondayken msn.imde sürekli bu yazardı ve profil foton da feysimde dururdu... şaşırdım birden ikisini sende görünce :44:

gel gel sorun olmaz :KK9:

nerde okuosun üni.yi? bi de profilndeki yazı, yani "gülüşlerim vardı benim".. beni epey eskilere götrdü.. yıllar önce depresyondayken msn.imde sürekli bu yazardı ve profil foton da feysimde dururdu... şaşırdım birden ikisini sende görünce :44:

yupbi artık bende varım :KK1: yenı başlıycam canım Allahın izniylr rize ünisi :)

oo sana karşı büyük tesadüf oldu desene :) "gülüşlerim vardı benim" banada çok şey anlatır resimde öyle tabı sen ne okuyosun canm bölüm ?

evet aynen öle büyük bi tesadüf oldu :)

ankara üni.de okuyorum cnm sinema tv :) son sınıfa geçtim.. seninki ne güzel daha yeni başlangıç hayırlı olsn şimdiden :KK19: bölüm neydi?

çok özledim o üni heyecanlarını.. bizden geçti artık :97:

evet aynen öle büyük bi tesadüf oldu :)

ankara üni.de okuyorum cnm sinema tv :) son sınıfa geçtim.. seninki ne güzel daha yeni başlangıç hayırlı olsn şimdiden :KK19: bölüm neydi?

çok özledim o üni heyecanlarını.. bizden geçti artık :97:

ayy canım ya bölümünde okulunda çok güzelmiş başarılı bir hayat dilerim :KK69: evet yenı başlıycam ya off sorma çok heyecanlıyım kayıta gıdcez ablamla 5 ınde aklıma geldıkçe heyecandan gıtcek gıbı olyom valla :KK1: senınde iş hayatındakı heyecanın başlar artık :) bilgisayar programcılığı canım :21:

ayy cidden çok güzel heyecanlar yaa sonuna kadar tadını çıkarmaya bak tatlm :97:

hayatında çok güzel bir dönem başlıo bundan emin ol... şimdi bi sürü hayalin var tabi üni adına.. ama hayallerin ne kadar çok olursa hayalkırıklığı da o kadar büyük olur malesef.... her şeyin en güzeli olsn inşallah :KK69:

kayıt gününe giderken ben de çok heyecanlıydım.. süslenip püslenip fön çektirip gitmiştim.. bi de dershanedeki en büyük rakibim ve en yakın arkadaşmla da aynı bölümü kazanmıştık, beraberdik yani o daha güzel olmuştu..

o şimdi mezun oldu ve nerdeyse hiç görüşmüoruz o da ayrı mesele :KK31:

tekrar yaşamak istiorum o heyecanları yaa.. 2. üniye mi gitsem acep? :KK53:

çikocum deme öle.. daha çok yeni gitmesi.. yani zamanla düzenini kurcak oturtcak bi çok şeyi.. şuan onun için de belirsizdir bi çok şey.. gitmişken tam anlamıyla hakkından gelmek istiodur bnce ingilizcenin filan..

sen gönlünü ferah tut, seviyorsa seninle bi gelecek düşünüyorsa zaten ilk işi adam gibi tamamlayıp dönecektir..

zamana brak bakalm neler getircek size :KK16:

canım bakalım görcez işte düzenini oturtamadı yani bi de onun şöyle bi huyu var bi şeyi kafaya takmışsa onu yapana kadar hiç bişeyi düşünmmez gece gündüz onun için uğraşır en iyisini yapmak için.ben de o yüzden hep diyorum benim için de böyle hırs yap gecen gündüzün karışsın :KK9:
inş söylediğin gibi olur seneye burda kötü şeylerden bahsetmek istemiyorum

senin hazırlıklar nasıl gidiyo gerçi en son ordaki eşyalarım bile hazır demiştin ama heyecan var mı?:82:
birilerinden bi hareket bi romantiklik bi bişeyy yok mu böyle bırakıp gitme en azından canım

canım bakalım görcez işte düzenini oturtamadı yani bi de onun şöyle bi huyu var bi şeyi kafaya takmışsa onu yapana kadar hiç bişeyi düşünmmez gece gündüz onun için uğraşır en iyisini yapmak için.ben de o yüzden hep diyorum benim için de böyle hırs yap gecen gündüzün karışsın :KK9:
inş söylediğin gibi olur seneye burda kötü şeylerden bahsetmek istemiyorum

senin hazırlıklar nasıl gidiyo gerçi en son ordaki eşyalarım bile hazır demiştin ama heyecan var mı?:82:
birilerinden bi hareket bi romantiklik bi bişeyy yok mu böyle bırakıp gitme en azından canım

amaaaaaaaaaaan şu erkek milleti yok mu ! feminist olup cıkıcam ikili ilişkilere inancm yok artık benm of iyice geldiler bu sıralar bana çıkmazlardayım ya !

ah çikom basma yarama!

en iyisi dediğin gibi feminist olmak yaa...

mail attı şimdiden ii yolculuklar diye.. uğurlamaya bile gelmicek demekki!! ama kesinlikle kendi kaybetcek.. ben o uçağa binerken arkamda onu görmezsem şu 4 yılı çöp kovasına fırlatıp atıcam... o kadar açık ve net..

heyecan olmaz mı canım yaa şafak sayıyorum resmen...

yeni heyecanlar yeni mutluluklar..

orda beni bekleyen biri var bi de ... gittiğim günün ertesi günü başlıyoruz avrupayı gezmeye, planlar yapıldı rotalar çizildi...:KK55:

hadi gelsin 20 eylül hayırlısıylaaaa :KK69:

X