üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

Neden bilmiyorum ama içimde bi burukluk oldu bi mutsuzluk

Sanırım sevgilimden yeterince ilgi görmediğimden resmen sevinmedi diyebilirim....

Tercihlerimi onun abisiyle yapmıştık onu aradım söyledm çok mutlu oldu defalarca tebrik etti hatta telefonu annesi aldı o bile tebrik etti ama işte...

ondandır muhtemelen..

sen keyfini çıkarmaya bak burukluk olmasın içinde ... bundan sonra çok farklı bi hayat seni beklio :KK66:

haklısın bu aksam karsıma alıp konusmayı düşünüyorum madem yeni bi hayata baslıcam hersey cok güzel olmalı ya düzelmeli yada hersey bitmeli ...

kızlar ben bişeyden bahsetmek istemiyorum çok kötüyüm yani bigünde iki kötü haberle rekoru kırmaktayım..
annem de sabahtan beri beni görmüyodu şimdi gördü sana nolmuş diyo bi günde bu kadar üzülürsen olcağı buydu diyo biraz dışarı çıktık da yine gelemedim kendime..

canımmmmm kendine geldiğinde anlatt ama üzülme olur mu seni simdi cok iyi anlayabiliyorum :KK43: .. Msj atmıssın ama ben daha atamıyorum 100 msj olmadğından dolayı face kullanmıyorum msn verebilirim istiyosan?

Son düzenleme:
kazanamadım ve sevgilim gitti desem yeterli sanırım sabahtan beri zırıldak bi şekildeydim zaten 3e kadar ancak kendime gelebilmiştim.
sonra bi de o şok beni benden aldı götürdü beni değiştirdi bana bişeyler oldu yani şuan suratıma bakan harap olmuşsun diyo başka bişey diyemiyo canım:KK59:

off kıyamam muhtemelen aksam bende ayrıldıgmda senden farksız olmıcam..

Ama bak o seni seviyo sende onu seviyosun ya benim ki gibi olsaydı umutlu ol olumlu bakmaya calıs bak hem alıscaksın.. Bu sizin sınavınız umarm en güzel seklde verceksiniz.:KK59:

şuan hiç bi konu hakkında olumlu düşünemiyorum ki..
hayatımda bişeyler tam iyiye gidiyo derken yine tepetaklak oldum bi kez daha oldu bu ilk değil yani..
artık yoruldum bazı şeylerden hayattan kendimden, çabuk pes ediyormuş gibi,herşeyden şikayetçi, abartan biri olarak görünebilirim ama artık cidden bazı şeyleri kaldıramıyorum..
yoruldum bugün bunu anladım ben hayatımı düzene sokmaya çalıştıkça o bana engeller koyuyo cidden bundan yoruldum artık..

herkesin keyfi yerindedir umarım bende bu sene üniversiteli olcm inşallah ama istanbl olunca insan korkuyo tabi benm okulun yeri topkapıdaymş sanırım ve orayada çok kötü diyolar üzüldüm

şuan hiç bi konu hakkında olumlu düşünemiyorum ki..
hayatımda bişeyler tam iyiye gidiyo derken yine tepetaklak oldum bi kez daha oldu bu ilk değil yani..
artık yoruldum bazı şeylerden hayattan kendimden, çabuk pes ediyormuş gibi,herşeyden şikayetçi, abartan biri olarak görünebilirim ama artık cidden bazı şeyleri kaldıramıyorum..
yoruldum bugün bunu anladım ben hayatımı düzene sokmaya çalıştıkça o bana engeller koyuyo cidden bundan yoruldum artık..

Tatlışm üzülme noluur :KK43: atlatcaksın bunları zaman ver kendine sadece

biliyorum n'desem boş ama sende görceksinki herşey yoluna giricekk canmm...

bizde az önce konuştuk bitirmeye öyle kararlıydımki hatta son bişy dyomusun dye bile sordum dersem biyere varamayz dedi De içinde kalmasn hiçbişey değiştirmicek dedim heh konuştu bende yelkenler suda Gitmiyorum biyere bize bi sans daha vermeye değer dedim. İlk günki gibi olucaksan karar senin dedi olabilirm yardımına ihtiyacm war dedim bi süre kendime gelemeyebilirm ama hepsi senin elinde dedi sonuç olrak karsılıgnda ne görürsem görym herşeye olumlu ılımlı pozitif mtlu yaklaşıcam bakalım o zaman ne olcak...

kazananlara hayırlı olsun kazanamayanlara da pes etmek yok:KK20:

insanlar kaçncı yıllarında kazanıolar şu dandik sistemde saçma bi sınavı geçemediniz diye kendinizi salak gibi hissetmek de yok :KK20:

lotodan farkı yok şu öss'nin, bildiğin şans oyunu:KK53:

çikom, sıkma canını hayat seni şuanda öss ile değil kendinle sınıo gibime gelio bilmem farkında mısın?

dlra hoşgeldin tebrikler:KK9:

tophaneyle ilgili kötü şeyler duymuş olsan da istanbulda üni öğrencisi olmak güzel bence.. zor ama bi o kadar da keyifli, tadını çıkar derim:KK16:

kazananlara hayırlı olsun kazanamayanlara da pes etmek yok:KK20:

insanlar kaçncı yıllarında kazanıolar şu dandik sistemde saçma bi sınavı geçemediniz diye kendinizi salak gibi hissetmek de yok :KK20:

lotodan farkı yok şu öss'nin, bildiğin şans oyunu:KK53:

çikom, sıkma canını hayat seni şuanda öss ile değil kendinle sınıo gibime gelio bilmem farkında mısın?

dlra hoşgeldin tebrikler:KK9:

tophaneyle ilgili kötü şeyler duymuş olsan da istanbulda üni öğrencisi olmak güzel bence.. zor ama bi o kadar da keyifli, tadını çıkar derim:KK16:

evet zaten benm okul daha çok yeni geçen sene aldı ilk öğrencilerini bide yeni yeni yapılıyomş oralarda bişeyler umarm biz mezun olana kdr iyi olur:)

bibloomm sensiz tadı yok hiçbişiyiinn :KK50:

çiko senden nie ses seda yok nerelerdesin? :KK5:

herkes dağıldı bi köşeye yaa gelin buraya bakiiimm :KK17:

X