- 2 Eylül 2010
- 515
- 7
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
bibloomm sensiz tadı yok hiçbişiyiinn
çiko senden nie ses seda yok nerelerdesin?
herkes dağıldı bi köşeye yaa gelin buraya bakiiimm
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
istanbullu değilim üniversiteli henüz olamadım 2 hafta sonra olacağım inşallah kazanırsam
geleyim mi yani ben de arada buraya
aramz kötü canım bi değişme yok.. bu böle gider.....
ben de konsolosluklarda koşturuyorum işte yarın yine gitcem bakalm kısmetse 6 eylülde alıyorum vizemi
sonra da ver elini avrupaaaaaaaaaaaaaaaa
Bitti... Herşey bitti.. öyle bi ayrılıktı ki ! Sessiz sakin anlaşmalı en zor olanı bu sanırım. Canım çok yanıyo severek sevildiğinide bilerek sırf karsındakini üzmemek yıpratmamak için ondan vazgeçmek Allahım nasıl bi acı :S Nasıl dayanırım bilmiyorum. Çok kötüyümmm...
veee sonunda ben de üniversiteli oldum
sanattt tebrik ederimmm
hangi okul hangi bölümü kazandınn
çiko okula gitmeyi düşünmüyorum. Zaten özelden yana değildim ailemin isteği için yazmıştım istemiyorum artık..Bende ikinci tercihleri yapmayı düşünüyorum öyle bi şansm varmı onuda bilmiyorum ama araştırcam yoksada bu sene dershaneye gitmeyi düşnüyorum hayırlısı..
teşekkür ederimmm
Uludağ üniversitesi resim-iş öğretmenliği
aaa ne güzell benim hiç öyle yeteneklerim yok yaa resmi severim ama sadece ona bakmayıı
kayıtlar ne zaman başlayıp bitiyo bitince ek yerleştirmeler başlıcak da o yüzden merak ettim sıra bize gelsinn hemencecikkk tercih yapıp şu stresi üstümden atmak istiyorumm
öyle bişeyler hatırlıyorum ama hiç emin degilim canm hangi durumda puan düşüyodu3-4 sene geçti üzerinden :78:
iyice düşün taşın ama ne istedigine karar ver bidaha o stresi kaldırabilicekmsn:97:
bizim 7-8 eylül kayıtlar ama okuldan okula değişiyor bizim bölümde
Allah herkesin gönlüne göre versin
Kuzum çok karışığım hocamı aradım açıkta kalmadığım için ikinci tercihi yapamazmışım. + açıktan okuma şansım warmı yokmu bilmiyorum tek çarem o onu araştırcam
Özel istemiyorum hem maddiyat açısından hemde ikinci öğretim yani gecenin bi vakti eve gelcem sersem gibi olurum kaldıramam o yüzden suan ne yapcağmı bilmiyorum dershaneye gitsem yapabilirmiyim onuda düşünüorum ama :S
ben de öyle biliyodum ama yine de araştırcam dediğin için bişey demedim canım.şimdi bu yıl tekrar girmek istesen puanın da yarı yarıya düşüyo diploma notun yani..
eğer kaydolsaydın aynı zamanda açığa kaydolma şansın da var ama onu istersen sorabilirsin bu yıl açık olabilir mi diye ben de emin değilim..
keşke yazmasaydın böyle çıkıp da gitmeyince daha kötü oluyoo..
bibloo evet canım kötüydüm ilk zamanlar ama şimdi iyiyim bişeyim yok gibi..
artık benimkine gelme diyorum ben tek gezmeyi özlemişim ne zamandır çıkmamıştım öyle iyi oldu azcık kafamı dinlerim
sınav da zaten ek yerleştirme var ve çok kişi açıkta kalmış ayy bilmiyorum olursa olur artık işim şansa kaldı
canm ankara olayı vardı ya olursa bursa olucak şmdi hiç istemiyorm ya kalcagı evide kendi tutucak daha fazla ev satsa nolur oraya gidicek para birikimde yapamıcak yani bide ayrı kalcaz aman bakalm artk ne zamana kesinleşicek :18:
büşracm smdı geldi aklıma sanırım kayıdı yaptırır ve gitmezsen bidahaki seneye dşüyo puanın aç sor dersaneye