şimdi anlatıyım dicem ama çok uzun hikaye biz baya badireler atlattık şu iki günde
beni çok çok şaşırttı her anlamda hiç mi tanıyamadım ben bu çocugu dedigim anlar oldu ..bi önceki gün tartıştk kavga ettik fln demicem konuştuk ama 2 yılda üzülmedigim kadar üzüldüm o gece...
sonra dün onun bi arkadaşı askere gitti uğurlamaya gittik (sırf çocugn hatrına gittim buluşmak istemiyodm ama ayıp olurdu benmde arkadaşm ) gittik bi yerde oturduk falan hiç bişey olmamş gibi davranıyo öp sarıl falan diyo öpmedm tabiki
en sinir oldugum seyde hiçbişey olmamş gibi bana gelinmesidir !
şansını zorlama insanlarn yanındayz diye bu şekilde davranıyorm hçbişeyi unutmadm dedim..
neyse çocugu otobüse bindirdik falan eve geçicez kızlar sordu ( araba var bize yakn oturuyolr bni bırakmak için ) biblo geliyomusn die bende hadi gidelm dedm ona yok biz gideriz dedi ya dedm ne gerek var gidiyolar işte bu bana dediki iyi git o zaman !!!!!!
ben seni iki gündür hiç anlamıyorm uğraşmıcmda artık seninle dedm bindim gittim...
dünde aydnümüzdü gece ikimizde msj atmadk snra ben msj attm
'bi ay daha bitti ama söylemek gelmiyo içimden ne çok şey degişmiş die ' knuşmaya başladık işte azına sç..m desem yeridir
yapmaması gereken şeyleri üstüsteyaptı çünkü...
hatta ben ilişkide ayrılık lafının geçmemesindn yana biriyim ima bile etmekten kaçınırm ama dün dayanamadm ..
ben böyle bi ilişki istemiyorm böyle bi adamda istemiyorm dedm bide gelecekle ilgili bişey diyodu ben gelecekten çoktan geçtim artık şu gün için knuşuyorm dedm...
evet baya agır knuştm ama hepsini haketti...
en son msj attı
şmdi uyumaya çalış lütfen bende öyle yapıcm sakinleş ve yarn lütfen oruç tutma dedii...
2 gibi yattım yorgundm ve işe gidicm diye dedi onu..
sabahtan bu yanada bikaç kere msjlaştk ama aşkm vs asla demiyorm nolucak böyle bilmiyorm