üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

neden bi msj için 10dk bekliyorz ya :KK15:
eski türk filmlerinden bi demet sözle bişey sorcam sana
peki ben seni nası tanıcm kuzum sapık gibi millete ekleme talebi yollamym :KK60: kırmızı karanfil mi var cebinde :KK37:

dolunay çabuk geçsin yoksa ben geçircem o çocuga :KK47: iyi bekletmişsin sende hakediyo onlar:KK36::KK36:

geçimcek :44: sizde son durum ne :KK43: çok güldüm dingil diyişinede ayrıca :KK60: halbuki biz yalandan diyorz neden aramıyolarki :KK37::KK37:

:KK9::KK9::KK9:

şimdi anlatıyım dicem ama çok uzun hikaye biz baya badireler atlattık şu iki günde :KK37:
beni çok çok şaşırttı her anlamda hiç mi tanıyamadım ben bu çocugu dedigim anlar oldu ..bi önceki gün tartıştk kavga ettik fln demicem konuştuk ama 2 yılda üzülmedigim kadar üzüldüm o gece...
sonra dün onun bi arkadaşı askere gitti uğurlamaya gittik (sırf çocugn hatrına gittim buluşmak istemiyodm ama ayıp olurdu benmde arkadaşm ) gittik bi yerde oturduk falan hiç bişey olmamş gibi davranıyo öp sarıl falan diyo öpmedm tabiki
en sinir oldugum seyde hiçbişey olmamş gibi bana gelinmesidir !
şansını zorlama insanlarn yanındayz diye bu şekilde davranıyorm hçbişeyi unutmadm dedim..
neyse çocugu otobüse bindirdik falan eve geçicez kızlar sordu ( araba var bize yakn oturuyolr bni bırakmak için ) biblo geliyomusn die bende hadi gidelm dedm ona yok biz gideriz dedi ya dedm ne gerek var gidiyolar işte bu bana dediki iyi git o zaman !!!!!!
ben seni iki gündür hiç anlamıyorm uğraşmıcmda artık seninle dedm bindim gittim...
dünde aydnümüzdü gece ikimizde msj atmadk snra ben msj attm
'bi ay daha bitti ama söylemek gelmiyo içimden ne çok şey degişmiş die ' knuşmaya başladık işte azına sç..m desem yeridir
yapmaması gereken şeyleri üstüsteyaptı çünkü...
hatta ben ilişkide ayrılık lafının geçmemesindn yana biriyim ima bile etmekten kaçınırm ama dün dayanamadm ..
ben böyle bi ilişki istemiyorm böyle bi adamda istemiyorm dedm bide gelecekle ilgili bişey diyodu ben gelecekten çoktan geçtim artık şu gün için knuşuyorm dedm...
evet baya agır knuştm ama hepsini haketti...
en son msj attı
şmdi uyumaya çalış lütfen bende öyle yapıcm sakinleş ve yarn lütfen oruç tutma dedii...
2 gibi yattım yorgundm ve işe gidicm diye dedi onu..
sabahtan bu yanada bikaç kere msjlaştk ama aşkm vs asla demiyorm nolucak böyle bilmiyorm​

canım nolmuş size yaa bak bu dolunay konusunda ciddiyim geriyo insanı ve kararlarını etkiliyo :KK1:
bak bi de oruç tutma demiş yaa bunlar ne fenaa :KK53: bana öyle bişey dese orda değil de eve gidince kahkahayla gülerdim o lafına bak işte anlamış gerildiğini ortamı yumuşatmaya çalışıyo canım düzelir düzelirr biz 3defa ayrıldık ne yüzükler fırlattık ahh ahh :KK9:

kuzum özelden haberleşelim de feysden ekleşelim artık merak ediom sizi beee :KK53:

kızıl değilim de saçlarda hafif kızıl var şuan..

ayrıca bence de aklı varsa 16sına yapar bişiler.. hiç bir umudum yok ama o kadar aklının olduğunu zannediyorum!!!!!

evett ekleşelim ya ben de merak ediyorumm konuşuyoruz ama kafamda bi surat ifadesi canlanmıyoo :KK60:

canm o da kendinin bişey yaptıgını kabul ediyomu sanıyosun ? :KK68:
faazla naz aşk usandırırmış ama yaptıgım kesinlikle naz degil o gün duydularımdan sonra naz falan degil yani .. neysee
sen nası dayanıyosun iki gündür kıyamam ya :KK31:
işte ben onu asla yapamam sonucun kötü olcagını bilsemde tutamıyorm şu çenemi kesin arardım :97:

off ya nazarmıdr nedir bilmiyorm artık ama değişti nazar falan degil :63:
dingil bunlar ya :KK57::KK57:
seninki aklı varsa 16sına bişey yapar :KK53::KK53:

ay bide ne dicem çikoyla senin fotodaki kızlar kızıl sizdemi kzıılsınz :KK53: bi benmi esmerm ne kadar ana uygun bi avatarm var halbuki aynı ben :KK60::KK60:
sizde onlaramı bnziyosunz :KK37:

kuzum ben kızıl değilim de bakır kızıl rengim o kadar değilim :KK61:

bibloo ben seni bulamadım senin görünmen sorunsa ben açarım şimdi 10dkda bi msj atılıyomuş ne saçmalıksa artık msj atarım dolunca.adından çok kişi var benden bi kişi çıkıyo bulması daha kolay olur :KK53:

evet pek bulunur bi adım soyadm var türkiyede :KK9:
açtım canm okulu seçersen sanırm bitek bn çıkarm etekli bişey var profilde ama sen tek çıkıyosan ben ekliym farketmx

bizi anlatan ne çok şarkı var şuan

slowa takılmıom ama yoksa sonum kötü biliom

en iyisi radyo fenomen takılmak :KK37:

kızlaaar günaydııınnn bugün çok yorucu bigün olcak benim içinn sevgilitoşa sevdiği şeylerden yapıcam ellerimlee bi de haberi varmış gibi şunu yaparmısın gitmeden diyo bana zaten yapıcaktım içine mi doğdu nee ya da burayı mı okuyo anlamadım gitti :KK9:
öpüyorum hepinizi sevdiceklerinizle küs değilsinizdir umarımm iyi haberler bekliyorumm :KK54::KK54::KK54:

Kızlar burda mısınız? Teknoloji özürlü bir insan olarak bir şey sormam lazım da birine :KK52:
gitmiştik :KK9:
kızlaaar günaydııınnn bugün çok yorucu bigün olcak benim içinn sevgilitoşa sevdiği şeylerden yapıcam ellerimlee bi de haberi varmış gibi şunu yaparmısın gitmeden diyo bana zaten yapıcaktım içine mi doğdu nee ya da burayı mı okuyo anlamadım gitti :KK9:
öpüyorum hepinizi sevdiceklerinizle küs değilsinizdir umarımm iyi haberler bekliyorumm :KK54::KK54::KK54:

kolay gelsin o zaman sana :KK71: takip ediliyo olabiliiriz :82:

hirasss napıyo bunlar ya :KK60::KK60: çok yaşaaaaa :KK60::KK60:

onları izlemeye bayılıom ben kızım yaa koparıolar beni resmen :KK60:

off daha yeni uyandım şaka gibiyim :KK31:

ayriyetten de hamur gibi :KK53:

beni kendime getircek sabah sabah çekilcek bi şarkı önersin biri çabuukkkk :KK53:

kız o kadarda yazk olmasın yaptıklarınıda unutmayalım şmdi :103:

ama bi haftadır kütükler kabul :KK33:

X