üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

o değil de eğer bişiler yapmazsa sıkı bi aile faciasına hazır olun demedi deme :KK52:

daha fazla canımı sıkmak istemiyorum böyle konular için:KK19: hele bi yapmasın o zaman görür dünyanın kaç bucak olduğunu:KK53:

bi sürü şey getirir bence hatta senin için ayrı bi bavul bile yapmalı derim :KK9:

valla burdan giderken 23 kiloyu geçmim yoksa aktarma yapılan yerde şu kadar ödemek zorunda kalcam diyodu kuruşlarını hesaplar benim sevgilim o derece hesaplıdır yani :KK60: beni bigün çatlatıcak o konuda ya bakalım hayırlısı artık :KK37:

en son yıldönümünde ne yapmıştınız ona göre belki tahmin yürütebilirim canım :KK31:

geçen yıl boğazda yemeğe götürmüştü romantik bi yere..

bu yıl aynı yerde değiliz.. hele ki aramız bukadar bozukken bunu bi fırsat olarak görmesi ve bişiler yapması lazım haksız mıyım?

hmm bence bu yıl da şöyle bişey yapabilir aslında ikiniz ayrı yerlerdesiniz madem orta bi nokta bulup orda bişeyler hazırlamış olabilir..
o kadar da hodük değildir canım hele bu tartışmanın ardından vardır bi planı sıkma canını :KK70:

canım ben çıkıyorum pc başında yoruldum biraz uzanırım çok öptüm senii üzme kendini de onun suskunluğu fırtına öncesi sessizlik ama fırtınası kocaman bi sürpriz olacakkk :KK52::KK16:

o zaman sevgilisi hödükler derneğini kurmuş bulunuyorum şu dkdan itibaren isteyen üye olabilir..:82:
kk dışına da duyuralım sesimizi dünya duysunnnn :113::113:

son ama kimsenin haberi yok henüz :KK37::KK37:
ben bu suratsızla aynı ortamda duramam ya :KK53:
patron izinde p.tesi gelick bende p.tesi sabahtn gelirm adama haber vermeye sonra by by :KK55:

kızlarrr ben geldimmm:KK35:
bikaç gündür konuşamadık önceki gün sevgiliyleydikk iş görüşmesine gelmişti bizim bu tarafa gel dedi görüşürüz falan öyle görüştük ama ne görüşme :KK60:
metrobüsşe gelcekti ben inceği yeri yanlış tarif etmişim haliyle baya bi indi bindi yapmak zorunda kalmış bi de sıcak oruçluymuş garibim o kadar da tutma dedim bak yorulcan bu sıcakta ama dinleyen kimm :KK9: neyse sonra ben de çıktım gidiorm o da beni metrobüs durağında bekliyo ben de indim durakta diyorum indim nerdesin bana duraktayım ben seni göremiyorum diyo ben de allah allah dedim yok kimse burda aa sonra bi baktım benim ona yanlış tarif ettiğim yerde ben inmişim :KK60::KK60::KK60::KK60: ayyy tam rezalet sonra bindm metrobüse bi durak daha gittim orda benimki ağaç olmuş bi şekilde bekliyo şapşal etti beni de ya deli:KK69: bu arada önceden ne hediye alsam diye sormuştum onları da hazırlıyorum bi tek sevdiği yiyecekler kaldı pazara inş verebilirim hepsini:21:
son bikaç sayfayı okudum da nolmuş öyle ben yokken kızlar sıcaklardan herkeste bi gerginlik var dolunay geçsin herşey düzelcek :KK60:
ama bi hafta sonra ben mızmızlanmaya başlarım ekşirim başınızaa :KK58::KK43:
dolunay çabuk geçsin yoksa ben geçircem o çocuga :KK47: iyi bekletmişsin sende hakediyo onlar:KK36::KK36:
eskiye dönmez inşallah... bizimkiler sonradan hödükleşio başlarda çiçekler romantik sürprizler vs.. ama sonra tık yok.... senin ki sonradan yapıo en azından öle alıştırmamış.....
aşk'a hala çok sinir oluyorum yaa nası geçcek bu?
dün akşamdan beri de aramadı zaten.. çok sinirimi bozuosun kapat şu telefonu dedim bi daha aramadı :KK60: dingil :KK14:
geçimcek :44: sizde son durum ne :KK43: çok güldüm dingil diyişinede ayrıca :KK60: halbuki biz yalandan diyorz neden aramıyolarki :KK37::KK37:
o zaman sevgilisi hödükler derneğini kurmuş bulunuyorum şu dkdan itibaren isteyen üye olabilir..:82:
kk dışına da duyuralım sesimizi dünya duysunnnn :113::113:
:KK9::KK9::KK9:

şimdi anlatıyım dicem ama çok uzun hikaye biz baya badireler atlattık şu iki günde :KK37:
beni çok çok şaşırttı her anlamda hiç mi tanıyamadım ben bu çocugu dedigim anlar oldu ..bi önceki gün tartıştk kavga ettik fln demicem konuştuk ama 2 yılda üzülmedigim kadar üzüldüm o gece...
sonra dün onun bi arkadaşı askere gitti uğurlamaya gittik (sırf çocugn hatrına gittim buluşmak istemiyodm ama ayıp olurdu benmde arkadaşm ) gittik bi yerde oturduk falan hiç bişey olmamş gibi davranıyo öp sarıl falan diyo öpmedm tabiki
en sinir oldugum seyde hiçbişey olmamş gibi bana gelinmesidir !
şansını zorlama insanlarn yanındayz diye bu şekilde davranıyorm hçbişeyi unutmadm dedim..
neyse çocugu otobüse bindirdik falan eve geçicez kızlar sordu ( araba var bize yakn oturuyolr bni bırakmak için ) biblo geliyomusn die bende hadi gidelm dedm ona yok biz gideriz dedi ya dedm ne gerek var gidiyolar işte bu bana dediki iyi git o zaman !!!!!!
ben seni iki gündür hiç anlamıyorm uğraşmıcmda artık seninle dedm bindim gittim...
dünde aydnümüzdü gece ikimizde msj atmadk snra ben msj attm
'bi ay daha bitti ama söylemek gelmiyo içimden ne çok şey degişmiş die ' knuşmaya başladık işte azına sç..m desem yeridir
yapmaması gereken şeyleri üstüsteyaptı çünkü...
hatta ben ilişkide ayrılık lafının geçmemesindn yana biriyim ima bile etmekten kaçınırm ama dün dayanamadm ..
ben böyle bi ilişki istemiyorm böyle bi adamda istemiyorm dedm bide gelecekle ilgili bişey diyodu ben gelecekten çoktan geçtim artık şu gün için knuşuyorm dedm...
evet baya agır knuştm ama hepsini haketti...
en son msj attı
şmdi uyumaya çalış lütfen bende öyle yapıcm sakinleş ve yarn lütfen oruç tutma dedii...
2 gibi yattım yorgundm ve işe gidicm diye dedi onu..
sabahtan bu yanada bikaç kere msjlaştk ama aşkm vs asla demiyorm nolucak böyle bilmiyorm​

dolunay çabuk geçsin yoksa ben geçircem o çocuga :KK47: iyi bekletmişsin sende hakediyo onlar:KK36::KK36:

geçimcek :44: sizde son durum ne :KK43: çok güldüm dingil diyişinede ayrıca :KK60: halbuki biz yalandan diyorz neden aramıyolarki :KK37::KK37:

:KK9::KK9::KK9:

şimdi anlatıyım dicem ama çok uzun hikaye biz baya badireler atlattık şu iki günde :KK37:
beni çok çok şaşırttı her anlamda hiç mi tanıyamadım ben bu çocugu dedigim anlar oldu ..bi önceki gün tartıştk kavga ettik fln demicem konuştuk ama 2 yılda üzülmedigim kadar üzüldüm o gece...
sonra dün onun bi arkadaşı askere gitti uğurlamaya gittik (sırf çocugn hatrına gittim buluşmak istemiyodm ama ayıp olurdu benmde arkadaşm ) gittik bi yerde oturduk falan hiç bişey olmamş gibi davranıyo öp sarıl falan diyo öpmedm tabiki
en sinir oldugum seyde hiçbişey olmamş gibi bana gelinmesidir !
şansını zorlama insanlarn yanındayz diye bu şekilde davranıyorm hçbişeyi unutmadm dedim..
neyse çocugu otobüse bindirdik falan eve geçicez kızlar sordu ( araba var bize yakn oturuyolr bni bırakmak için ) biblo geliyomusn die bende hadi gidelm dedm ona yok biz gideriz dedi ya dedm ne gerek var gidiyolar işte bu bana dediki iyi git o zaman !!!!!!
ben seni iki gündür hiç anlamıyorm uğraşmıcmda artık seninle dedm bindim gittim...
dünde aydnümüzdü gece ikimizde msj atmadk snra ben msj attm
'bi ay daha bitti ama söylemek gelmiyo içimden ne çok şey degişmiş die ' knuşmaya başladık işte azına sç..m desem yeridir
yapmaması gereken şeyleri üstüsteyaptı çünkü...
hatta ben ilişkide ayrılık lafının geçmemesindn yana biriyim ima bile etmekten kaçınırm ama dün dayanamadm ..
ben böyle bi ilişki istemiyorm böyle bi adamda istemiyorm dedm bide gelecekle ilgili bişey diyodu ben gelecekten çoktan geçtim artık şu gün için knuşuyorm dedm...
evet baya agır knuştm ama hepsini haketti...
en son msj attı
şmdi uyumaya çalış lütfen bende öyle yapıcm sakinleş ve yarn lütfen oruç tutma dedii...
2 gibi yattım yorgundm ve işe gidicm diye dedi onu..
sabahtan bu yanada bikaç kere msjlaştk ama aşkm vs asla demiyorm nolucak böyle bilmiyorm​

biblomm kıyamam yaa... bak o kadar şeyden sonra sana sıcak olmaya yakın bi mesaj atmış.. benim domuz napio? aramıo.............. 2 gündür hiç aramadı ne mesaj ne arama hçbişi yok... nefret ettircek kendnden zorla her şeyi yoldan çıkarcak hem suçlu hem güçlü anlamıyorum ne kafayla böyle davranıo offff çok sıkıntılıyım yaaa:KK14::KK14::KK14:

seninki en azndan ılımlı davranıo konuşmak için çaba sarfedio, bırak kendini affettirsin çünkü ben kendini affettir dediğim insan bana kendimi niye affettiriyim diyo........ o kadar şeyi yapan benmişm gibi....

lanet edesim gelio her şeye

hadi barışın siz:KK69:

canm o da kendinin bişey yaptıgını kabul ediyomu sanıyosun ? :KK68:
faazla naz aşk usandırırmış ama yaptıgım kesinlikle naz degil o gün duydularımdan sonra naz falan degil yani .. neysee
sen nası dayanıyosun iki gündür kıyamam ya :KK31:
işte ben onu asla yapamam sonucun kötü olcagını bilsemde tutamıyorm şu çenemi kesin arardım :97:

off ya nazarmıdr nedir bilmiyorm artık ama değişti nazar falan degil :63:
dingil bunlar ya :KK57::KK57:
seninki aklı varsa 16sına bişey yapar :KK53::KK53:

ay bide ne dicem çikoyla senin fotodaki kızlar kızıl sizdemi kzıılsınz :KK53: bi benmi esmerm ne kadar ana uygun bi avatarm var halbuki aynı ben :KK60::KK60:
sizde onlaramı bnziyosunz :KK37:

kuzum özelden haberleşelim de feysden ekleşelim artık merak ediom sizi beee :KK53:

kızıl değilim de saçlarda hafif kızıl var şuan..

ayrıca bence de aklı varsa 16sına yapar bişiler.. hiç bir umudum yok ama o kadar aklının olduğunu zannediyorum!!!!!

ahh ah beni ne doktorlar ne mühendisler istemişti halbuki :KK60::KK60:
kala kala bi hayine bir huysuza kaldm kendim ettm kendim buldm yandımda yandım :KK60:
bizim şarkımz olsun :KK37::KK37:

X