üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

eskisi gibi deil ya askere gitti geldi iş telaşı para derdi o bu şu derken öncelikleri çok değişti.
dün dedim işte deilsin eskisi gbi yinemi eskiye takıldın dedi bende
eskiye takılmadm eskiyi özledm dedim
iyi özle aşkm dedi
aklım almıyo hiras ben bnları dicektimde bana iyi takıl dicekti..
bahane neymş işe çok fazla takmış kafayı daha fazla kazanmalıymş allaha şükr ilk giriş için iyi bi parayla girdi yani ne bu lüks merakı

sanırm şeyden babasının fabrikası varmış baya bi evleri falan şmdi adam battı hiçbişeyleri kalmadı bi yazlık haricinde açık açık demesede eski günleri özlüyo babasını geçme merakı peşinde

ama asıl canımı sıkan oda deil dün facede kuzeniyle olan bi knuşmasını okudm çok üzüldm söyleyemiyormda ona offfff :84:

canım yaa kıyamam da niye öyle dedi ki o yaaa :26:

benimki de yapıo öle arada, ben böle şeylere takıldığımda sırf o bunlara kafa yormamak için iyi takıl sen diyo ve ben de uyuz oluyorum o yüzden anlıyorum seni

lüks merakı da o dediğinden olabilir canım iyi kazanmak istiodur o yüzden çalışıodur onu takma kafana bence, işlerini oturtunca düzelir inşallah

kuzenine ne demiş ki canım? nie canını sıktı o kadar...

offffff sinir oluyorum siniiiirrrr

bi karar aldm inş uygulayabilirim.. o atmadan ne msj atıcm ne arıcm ne buluşmak isticm ne evlilik şu bu hayali kurucm bitti artık !
kuzeni yurtdşında yaşıyo babasıyla aynı ülkede ( annesi babası evli hala ama adamın işi orda orda çalışıyo)
işte adamla knuşuyo orda iş durumu nasıl iş kurmak istiyorm piyasayı bilirsn vs..
yani oraya gitmeyi geçirmiş aklından !!!!!!!!!!!!!!
snraki knuşmalarda işte sen ordan yürütürsn bn burdan falan bişeyler olmuş ama can alıcı noktaya geliyorm...
adam demiş işte resimdeki kim düğün nişan falanmı var cevap
arkadaşm demiş ve iş knuşmaya devam etmiş ...

ve bunu diyemiyorm msjları okudugumu bilsn istemiyorm kafayı yiyicm... neden öyle söylüyo o fotoda sevgilisi oldugum apaçık ...annesi teyzesi vs.. biliyolar o adama neden arkadaş die tanıştırılıyorm ..

çok üzüldm bilmiyorm napıcm söyleyemiyrm ama içimdede tutmak istemiyrm :2::2:

seninki naptı aramadımı hiç

canım benim yaa belki iş konuşmasını bölmek istememiştir.. onu dinlemeden yargılama bence,, sölemek istememekte haklısın ama nası tutcaksın ki içinde? sölemiceksen çok iyi gözlemle bitanem bu adam senle gelecek kuruyo mu niyeti var mı çok çok iyi gözlemle.. bi anda kayıplara karışmasın olan sana olur.. her hareketini lafını davranışını çok iyi elemelerden geçir, testlere tabi tut onu......

çok da üzerine düşme bence de biz ne kadar üstelersek o kadar kaçıolar... mesela ben aşk'a hiç evlilik lafı etmezken bana hep hadi okul bitsin de evlenelim derdi... ne zaman ki ben de hayaller kurmaya başlayıp konuyu evliliğe getirdim sınıfta kaldı okulu uzadı.. ne acelemiz var lafları etmeye başladı.....

onun haberi olmadan her şeyini takip et ki gözünü boyamasın tatlımm

benm ki de dün arkadaşlarıylaydı sabaha karşı eve gitti ve ben ağrı içinde kıvranırken bi kere bile aramadı... şimdi onlarca arıo özür dilio ama kıymeti kalmadı... konuşmak bile istemiyorum şuan onla

ya aynı işte ben hiç söylemiyodmki sürekli o söylüyodu şu kadar sene snra evleniriz söyle olur 2 çocuk yetmez 3 tane falan ne zamanki ben söylemeye başladm o bi o kadar azalttı ...
gelecek düşündüğüne eminim o konuda bi sıkıntı yok benden öncede öyle gününü gün eden bi tip degildi zaten
bilmiyorm içim sogudu yani ben böyle bi insanla ilişkiye başlamamıştm

o konuyu soramam msj kutuna öylesine bakıyodm gördüm desem olmaz çok geride bi msjdı o o kadar geriye gittm okudumda demek istemiyorm ...
şuan sadece dedigim gibi rolleri değişcez ben eski biblo olucm o da eski haline dönück..
zorunlu haller dşında eve geldim iyi geceler vs.. ilk arayan ben olmıcam kendi bilir

herşey ailenin içine sokmak degil bunu çok iyi biliyorm kaç arkadaşm dipdibeydi ailesiyle ayrıldılar ama binlerce kilometre uzaktaki adama arkadaşm diye tanıtmak ne demek .. çok kırdı beni haberi bile yok ya bu şekilde düşünmemin saçma oldugunu gösteren şeyler yapar yada bilmiyorm ..

bu araada çıktım eve geldim o yüzden geç yazdm canm...

seninkide ayıp etmiş ama bizim kadar ince düşünemiyolar ne yazıkkii..

yok yok... bunların bzim kıymetimizi anlamaları lazım..... monotona mı bağladılar acaba? nasıl olsa bu kız benim mantığı filan :26:

evet aynı o mantıktalar şuan ..
ama benimki o monotonluga çok çabuk giri daha dur bakalm 2 yıl olmadı !..
hiras inan baştan böyle olsa koymıcak böyleydi yani dicem ama degildi
yani en basiti metroda bi çift görmüş bebek adamın kucagında uyuyakalmş bana attıgı mesaj
aşkm genç bi çift gördm bebek adamın kucagında uyumuş sonra bizi düşündüm baktım sırıtıyorm dalmışm...
vs yani hep böyleydi tmam işi kafaya takabilirsin ama insanı bu kadar değiştirmez bu ..

benim güven sorunum vardı ben onunla atlattım yani güvenim %100dü her konuda ama böyle yaparak bunu azaltıyo ve pis bi huyum var bi kere güvenim giderse daha düzelmem ben çile gibi bi hayat yaşatırım yani ona..

çok kızgınım şuan belki büyütüyorm bilmiyorm ama bence haklıym

evet kızgınsın canım biraz sakinleşince daha sağlıklı bakabilirsin duruma.. yaptığı doğru değil kesinlikle ama değişmeyen tek bir erkek bile yok ki.... buna adım gibi eminim tek bi kişi bile yok değişmeyen.... ama olumlu yönde şu özelliğini değiştirmelisin desen ben böyleyim deyip çıkarlar işin içinden

ahh canım inş ya ben evde oturcak bi insan da değilim baygınlık geçiririm heralde

şimdilik 20liklerle bi sorunum yok ama ilerde ne olur bilmiyorumm

kızlar bu sıralar erkeklerin sıcak başına vurdu heralde hele bi de iş miş girdi mi araya hepten unutuluyoruz.aslında unutmuyolar ama işte sürekli ilgiye alışkın olduğumuzdan eskisi gibi olsun istiyoruzz ama erkekler iştee biblocumm o da yurtdışı hayali kurmaya başlamış iş kurma için falan benimki de orda kalırım diyodu bi zamanlar dedim hep tekil hayal kuruyosun falan filan sonra unuttu biraz

eskiden nasılmış peki ne yaşlılar var hala el ele göz göze agzına bakıyolar birbirlerinin
yada evlenip hala deli gibi aşık olanlar
off çok kızgınım ona ya bugnde kesin gelcek buluşasmda yok onla şuan söyleyemicm durup dururken trip atıyo olcam bide ya :84::84::84:

çikomm hşgeldinn bugünün çikosu benim ama

benimki işten değil dün sabaha kadar arkadaşlarıyla beraberdi ve tek bi kere aramadı.. ben mesaj attım aradı özür diledi eve gidince arıcam uzun uzun konuşuruz bekle uyuma dedi, aradan bi iki saat daha geçti öle aradı... nie kalkmadın aradığımda dediğimde de kalkamadım işte dedi.......................................

ben ağrı içinde kıvranırken.... oturdum ağladım ağzım kanla doldu hep sabaha kadar boğazıma kan doldu.... ne hakkı vardı bunu bana yaşatmaya? şimdi bile gözlerim doluo

olmaz arkadaşlarına ne diyip kalkıcak
boşa üzülüyorz ya aman o ne kadar takıyosa bende o kadar takıcam daha dogrusu ona o şekilde göstericm...

kaçan kovalanır valla dogru ya adamın agzındn evlilik düşmüyodu şmdi iş düşmüyo

çikoooo babası kuzeni falan orda ben hayatına girmeden önce zaten mezun olup direk oraya yerleşicektii
ne zamanki ben girdim hayatına bıraktı o hayalin peşini burda işe girdi babasına falanda gelmicm dedi..
gitcegindn değil yani ama düşünmüş işte !

onun sıcagını ben bi vururum başına görrür gününü eşşekkafalı

kızlaaaarr noluyo size böyle ben burda konuşa konuşa sizi de kendime benzettim
ya ben de böyleyim meşguldr birazdan ararım der bekle bekle ben artık tikli gibi cebe bakarım çıt yok sonra bi msj atarım artık meraktan genelde uyumuş olur hele geecyse zaten tavuk gibiyizdir hemen uyuruz
ben ona bi kere onun gibi hiç cvp vermedim takmadım o gün tele bakmaktan bi hal olmuş nerdeyse ağlıcaktım diyo yanında da gülemiyorum ayy intikamım kötü olmuştu

Son düzenleme:
canım benimki de aynı şeyi yıllar önceden kafasına koymuş ama ilk zamanlar hep böyleydi yapıcam edicem gidicem kendi hayatım orda olacak falan hep bitek kendisi gibiydi şimdi baktı ben kızıyorum tek değilsin diyorum artık bana buraya gelicez izmirde bi hayatımız olcak sen de okulda olursun şöyle yaparız böyle yaparız diye söylemeye başladı.
hem bence iş kurmak istemesi güzel bişey çünkü ikinizin geleceği için uğraşıyo yarın öbür gün ailenin karşısında sağlam biri olarak durmak ister erkekler bu tür şeyleri biraz da gurur yapar laf gelmesin diye

az önce feysden mesat atmış telefonlarına çıkmıyorum diye ordan yazmış.. trip atıp çocuk gibi davranma bana, birazdan uçağım kalkıo memlekete gidiorum iyi yolcluklar bana.. yazmış.... hala kendini affettirceği yerde benden bişeler beklio...

ayrıca ben tanışma yıl dönümümüzde birlikte olalım diye ona sürpriz yapcaktım biletimi bile almıştım biblom bilio ama o iki hafta yokmuş.....

çok moralim bozuldu kızlar, ben çıkyıorum

görüşürüz

bende ağlattıklarımamı saysam

offf içim daraldı akşam ne dicm şmdi ben buna ya
çünkü gece hep tripli knuştm en son yatıyorm sevgilm diye msj attıgında iyi geceler aşkm dedim.. sabahtan beride soguk knuşuyorm aşkm bak bu huyundan hiç haz etmiyorm lütfen dedi...
bende bazı şeylerden hiç haz etmiyorm ama yapck bişey yok dedim..ne diye sordugundada işim var akşam knuşurz dedm

ne dicm şmdi oy dertli başım ya

ayy niye böyle yaptı ki şimdii dur canım hemen kızma sen de belliki o da sinirlenmiş.off bu erkekler neden böyle kii

kuzu kıyamam dur aglıcaksn şmdi dimii :18:
ya senin gelicegini bilmiyomuydu belkide sinirlendigi için söylemiştir gidiyorm diye yada ne biliym gidicegini bilmiyodur :78:

bence bütün içindekileri dök canım ilgisiz alakasız olmasınlar ya millet sevgilim olsun ilgilenim diye düşünür bizimkiler bulmuş nasıl olsa ayrılmaz diye düşünerek rahat davranıyorlar işte.biz mi böyle yapıyoruz anlamadım ki ne rahatlık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…