üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

hirascım sağol canım en çok gerekli olan şey şuan sabır senin durum neydi sen mi okul için burdan ayrılcan?

biblom valla ailem çok sorun çıkartır ama okursam eğer okul için falan filan diye bşieyler uydurabilirsem neden olmasın.bi de babam normalde okul için ist dışına göndermez orayı düşünemiyorum.işte dedim ya okul bitince zaten gelirsin diyo o zaman mecburen evleniriz ayy kafamda o kadar çok şey var ki ne yapsam ne etsem olur mu olmaz mı özlermiyim özlemezmiyim dayanırmıyız biter mi ki herkes biter diyo sorular arttıkça artıyoo:KK50:

bunları yaşadıkça görürsün canım başka yolu yok.. evet ben gidiyorum 6 aylığına cnm ama bizimkilerde yurtdışına gitmeyi unut diolardı.. noldu? dediğimi yapıyorum :KK53:

canm senin şuan yapıcagın ilk şey millete kulak asmamak ..
yni bunu nasıl söyleyebilir insanlar ben seni tanımamama ramen üzülürmsn diye düşünerek knuşuyorm onlar nası yüzüne söyleyebiliyo biter diye :97:

sabır-güven çok önemli artık sizn için .. sen şmdi okulunu kazanıp aaraştırma yapıcaksn canm workandravel vs.. ne şekilde gidebilirsin
sen elindne geleni yapıcaksn 2-3 sene sonrada iş ciddiye binicek ...

yoksa 6 sene gerçekten çok zor:78:

bunları yaşadıkça görürsün canım başka yolu yok.. evet ben gidiyorum 6 aylığına cnm ama bizimkilerde yurtdışına gitmeyi unut diolardı.. noldu? dediğimi yapıyorum :KK53:

benimkilerde git diyo ben hala buralardaym :KK37::KK37:
aşka diyorm sen ankaraya gidersen bende erasmusla gderm :KK53: aynı şeymi o hey allhm git kız git diyo :KK60::KK60:

ama gidemem okul falan uzar aman zaten zar zor ödüyorz taksitleri :97: ama yazın annem tutturuyo git diye bakalm nolucak :26:

işte ben de gidemem diyorum şimdi ama hani yaş da ilerlemiş oluyo ağırlığmı koyarsam alır başımı giderim :63: :KK1:
biblo seninkiler de iyiymiş git diyolar daha ne duruyorsun :KK1: ama cidden bırakıp gitmek çok zor bi duygu keşke herşeyi yanyana yapabilsek2-3 sene içinde herşey belli olur zaten ben bi yıl dayanırsam ona bile şükür derim :KK60: zaten sonra alışırm ama şu ilk yıl ölüm gibi geçicek inş bi okul tutar da onunla uğraşırken zaman geçer anlamam pek yoksa öbür türlü kurar da kurarım arkadaşlar da sağolsun çok güzel destek oluyolar onlara anlatmadan hayatımı sürdürmeye bakıcam mecburen :KK50:

git canım erasmus çok güzel bi fırsat.. ben gidince sana daha çok bilgilendirme yaparım zaten bekle beni sen :KK34:

erasmus illaki okul uzatır diye bişey yok canım ben birinci sınıftan beri hep üstten ders aldm kredimi tamamladım ve erasmusla gidip döndüğümde okulum uzamadan bitcek inşallah... sen de önlemini al öyle git ki senin bölümünde yurtdışı tecrübesi şart zaten

işte ben de gidemem diyorum şimdi ama hani yaş da ilerlemiş oluyo ağırlığmı koyarsam alır başımı giderim :63: :KK1:
biblo seninkiler de iyiymiş git diyolar daha ne duruyorsun :KK1: ama cidden bırakıp gitmek çok zor bi duygu keşke herşeyi yanyana yapabilsek2-3 sene içinde herşey belli olur zaten ben bi yıl dayanırsam ona bile şükür derim :KK60: zaten sonra alışırm ama şu ilk yıl ölüm gibi geçicek inş bi okul tutar da onunla uğraşırken zaman geçer anlamam pek yoksa öbür türlü kurar da kurarım arkadaşlar da sağolsun çok güzel destek oluyolar onlara anlatmadan hayatımı sürdürmeye bakıcam mecburen :KK50:
inş bi yer olur canmmm :KK31: burda geçirirz zamanları napalm artk :KK9:
git canım erasmus çok güzel bi fırsat.. ben gidince sana daha çok bilgilendirme yaparım zaten bekle beni sen :KK34:

erasmus illaki okul uzatır diye bişey yok canım ben birinci sınıftan beri hep üstten ders aldm kredimi tamamladım ve erasmusla gidip döndüğümde okulum uzamadan bitcek inşallah... sen de önlemini al öyle git ki senin bölümünde yurtdışı tecrübesi şart zaten

bizim okulun sadece polonyayla anlaşması var canm :97: onuda pek istemiyorm zaten hevesimde yok bırakıp gitmek istemiyorm :KK17:
erasmus şeklinde degil ama yaz tatili için mutlaka bişeyler olur mezun olana kadar...
bi arkadaşm cruise gemisinde çalışıyo ne şekilde bilmiyorm knumadm daha ama çok eglenceliye benziyo kaç tane yer gezidi dili gelişiyo üstüne para kazanıyo iyi bi şekilde...

neyse canlar ben çıkıyorm annemin bi işi varms :KK1: opüyorm sizi yarın grüşürzzzz :KK54::KK69:

ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:KK52:
istanbullu değilim üniversiteli henüz olamadım 2 hafta sonra olacağım inşallah kazanırsam:KK60:
geleyim mi yani ben de arada buraya:KK17:

gel canım gel hatta hoşgeldin :KK42:

inşallah kazanırsın nereleri yazdın nereyi istiosun en çok bakalım?? ilk girişin mi ikinci mi üçüncü mü kaçıncı? :KK53:

gel canım gel hatta hoşgeldin :KK42:

inşallah kazanırsın nereleri yazdın nereyi istiosun en çok bakalım?? ilk girişin mi ikinci mi üçüncü mü kaçıncı? :KK53:

hoşbulduk:KK16:
hiç biyeri yazmadım:KK60:
yetenek sınavlarına giriyorum ben ilk senem yeni mezun oldum
muğlaya girdim kazanamadım sırada bursa ve burdur var bakalım nasipse kaznıcam nasip değilse seneye artık:)
evet sen okuyor musun nerde okuyorsun:)

hadi hayırlsıı bakalım.. ne sınavı bu? hangi yönde yetenek yani? bende hiçbiri olmadığından soruom :KK60:

ankara üni.de okuorum ben sinema tv canım son sınıf

hadi hayırlsıı bakalım.. ne sınavı bu? hangi yönde yetenek yani? bende hiçbiri olmadığından soruom :KK60:

ankara üni.de okuorum ben sinema tv canım son sınıf

resim:)
herkeste az çok yetenek olduğuna inanıyorum ben zorlasak çıkar belki:KK1:
son sınıf mı hıııı anladım yine en küçük benim ya:KK60:

erasmus hakkında pek bilgim yok aslında cidden çok iyi olur canım giden bilen birinden bilgi almak zaten her zaman en doğrusu:KK31:

inş bi yer olur canmmm :KK31: burda geçirirz zamanları napalm artk :KK9:

bizim okulun sadece polonyayla anlaşması var canm :97: onuda pek istemiyorm zaten hevesimde yok bırakıp gitmek istemiyorm :KK17:
erasmus şeklinde degil ama yaz tatili için mutlaka bişeyler olur mezun olana kadar...
bi arkadaşm cruise gemisinde çalışıyo ne şekilde bilmiyorm knumadm daha ama çok eglenceliye benziyo kaç tane yer gezidi dili gelişiyo üstüne para kazanıyo iyi bi şekilde...

inş canım sağol ama benim şöyle bi huyum var aynı şeyleri çok uzun süre yaptığımda hemen sıkılıyorum..artık annem şey diyo sen evlensen 6ayda bıkarsın kocandan valla sana koca dayanmazz:KK52: ama bilmiyo ki kızı neler yapıcak 6yıl sabırla bekleyecek yani umarım öyle olur :44::KK60:

neyse canlar ben çıkıyorm annemin bi işi varms :KK1: opüyorm sizi yarın grüşürzzzz :KK54::KK69:

ayy benim bibloma yazdığım cevap nereye kaybolmuş yaa:44:
aa şimdi gördüm seninkinin arasına yazmışım canım :KK52::KK52: nasıl becerdiysem onu :KK60::KK60:

sanatttt hşgeldin :KK3: resim özürlü biri olarak seni alkışlıyorm :KK9:

hiras kuzu ben çok küçük bi ayrıntıyı unuttm erasmus hakknda :KK60: ben istesemde gidemem disiplin suuçum var :KK4::KK4:

cikomm ne beceriklisin sen :KK9: bu beceriy 1 senede nikah kıyarsn :KK37:

canlar işteym arada bakıcm ama giremiyrm pek zebani başımda :KK9::KK37:
öpüyorm :KK31:

biblooomm ne disiplin suçuu :18::18:

ayrıca öyle bi kural hiç duymadım disiplin suçu olanlar gidemez diye :26:

bırak disiplin suçunu, adliyeden temiz kağıdı bile istemiolar :KK53:

bu arada günaydın herkeseee :KK3:

kopyadan yakalandm uzaklaştrma aldm vs :KK9:
bilmem cnm mezun olurken sıralamaya bile giremicm :KK9:

öglen oldu gnaydn yok :KK37:
karnımda çok fena agrı var ya :2: sırtımdada bi kırmızılk olmuştu büyümş acıyoo:KK5:

X