üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

benmki de almaya yanaşmıodu ama allem ettim kallem ettim aldırıyorum artık bişeyler... dedim üniversite son sınıfa geçtim hala bişiler almıosun kaçıp evlencem görcen günün dedim baktım gitmiş çeyiz alıo bana :KK60::KK60:

şu aralar bornoz takımlarna bakıyorum ama allahım yaaa çokkkk güzel şeyler var karar veremiyorum... çok da pahalılar ama annem o paraya kıymazsa seneye işe girince ben kıycam valla :78: bambu bornoz diolar yıkandıkça suya değdikçe dokusu yumuşuo :87:

kaçmandan korkmuş :KK60::KK60:
bambu bornozmu duydum ama ne işe yarar bilmiyodum :KK31: dur şmdi onu sen al ben birden yüklenmiym kadına durdun başına mı vurdu demesin :KK9::KK9:
ayyy :emir_bebek:

seninki nereli? ailesi filan? çeyize çok önem verirler mi ki? :26:

çorumlu canmm ama hiç gitmemiş falan alakasızlar yani :KK31: çorumdan adam çıkmazmş eyvahhhhh :KK60::KK60:
çeyize çok önem vericeklerini sanmıyorum yaa o yüzden anneme diyorm alcaksan işe yarar şeyler al dantel fln istemem diyorm ama bi takım şart kullanmasanda diyo :97:
eskidenmiş o çeyiz sermeler falan yani öyle umuyorum :KK60::KK60:
seninki nereli çok önem veriyolar mı :KK31:

yine baglantın koptuda bu internet beni kandırıyomu hiras online diye :KK37: yoksa birazdan offline mi olcann :KK33:

kuzuuu annem aradı gelmek üzereler şu evi toplıym azcıkk şoka girmesin :KK76::KK76:
sen sorularımın cevabnı ver ama :KK68:

canım aynen koptum geldim :KK70:

benmki trabzonlu ve annesi el sanatları öğretmeni.... tam da bu çeyiz işlerini yapıo kadının atölyesi dükkanı filan var.... yandım ki ne yandım her şeyin özenli olması lazım...
sen evi topla şeker dağınık eve gelince anneler hiç çekilmio valla dırdırdırrrr:78:

görüşürüz sonra

canım aynen koptum geldim :KK70:
benmki trabzonlu ve annesi el sanatları öğretmeni.... tam da bu çeyiz işlerini yapıo kadının atölyesi dükkanı filan var.... yandım ki ne yandım her şeyin özenli olması lazım...
sen evi topla şeker dağınık eve gelince anneler hiç çekilmio valla dırdırdırrrr:78:
görüşürüz sonra

off zormuş senin işinnn :KK31::KK31:
otur ör dantellerini şmdiden:KK76:

hirasss kilo etiketi kalkmışşş bıraktın mı diyeti canm ? :26:

bu arada annem ahmet ümit'in sis ve gece kitabını almış güzel mi acaba başlıym bugün

Son düzenleme:
bilmiyorum ki canım okumadım, Ahmet Ümit pek sarmıo beni..

dantel mantel svmiom ama bakcaz artık bi çaresine... yapsak da kullanmam ki

diyeti bırakmadım canım ama o tabloyu güncellemeyi beceremedim sildim gitti... yoksa 10 kilo verdim bile :KK19:

bilmiyorum ki canım okumadım, Ahmet Ümit pek sarmıo beni..
dantel mantel svmiom ama bakcaz artık bi çaresine... yapsak da kullanmam ki
diyeti bırakmadım canım ama o tabloyu güncellemeyi beceremedim sildim gitti... yoksa 10 kilo verdim bile :KK19:

ben hiç kitabını okumadm bilemiyorm o yüzden güzeldir inş :KK69: sormadan alıyo bana ya :63:
bende sevmem dantel fln :KK31:
10 kilo olleyyyy :KK19::KK19: kaç kilo kaldıı geriye hedef kaç :97:

diyetisyenim bana 6-8 kilo daha verdirmek istio ama polonyaya gitmeden ramazan da gelmişken nasıl olcak bilmiyorum... benimki de 61e düş tek taş alcam dedi:KK76:

boyum 172 :KK55:

diyetisyenim bana 6-8 kilo daha verdirmek istio ama polonyaya gitmeden ramazan da gelmişken nasıl olcak bilmiyorum... benimki de 61e düş tek taş alcam dedi:KK76:

boyum 172 :KK55:

uwwww :KK19: o zaman yılbaşına kadar ver tek taş venediktee ayyyyyyyyyyyyyyy :KK66::KK66::KK66:
taş gbi olursn 172 61 kilo :KK68:

uwww doğru diosun bak hiç aklıma gelmemişti ayyyy çok heyecanlandım şimdi bak :KK76::KK76:

yılbaşına kadar veririm o kiloları ben yihuuuuu :KK76: :KK76::KK76::KK76:

ayy koptunmu :KK5::KK5:
benim karnım yine agrımaya başladı ama gidicem :KK5:

iyi gecelerrr canmmm yarında kolay gelsinnn:KK70:

canım benim bugün nette bi sorun var anlaşılan...

uyursan geçer karnının ağrısı inşallah sabaha bişeyin kalmaz

iyi geceler tatlı rüyalar fıstıkım muckkk:KK70::KK70:

yok nescim daha çoook var evlenmeme :KK51: erkek arkadaşım var :KK33:
işte tatil odur yaa :KK66: eglen güzelim gününü gün et :KK24: ben vazgeçmişken eglennn :KK24:

hirassssss bittim ben bunlaraaaaaaa :KK69: özellikle o dır dırrr olanaaaa :KK31: ama biizimki bunuda görürse başımı yer biliyosun kendini diye :KK60::KK60:

tabi yaaa dahaaa erkeeennn sende biraz hayatını yaşaa bak mis gibi havaaa oh :KK9:

kızlar sabancı unvstesınde okuyan var mı sanırsam ya sabncı da ekono mı yada bılkent ıc mımarlık okucam :)

ıstblda olanlara bı ack sorum var ıstbl tuzla gercktn cok ıstbl dısımı bıde sadce yemem ıcmem kıyafet fln aylık ne kadar gerekır bana ?

canım benim bugün nette bi sorun var anlaşılan...
uyursan geçer karnının ağrısı inşallah sabaha bişeyin kalmaz
iyi geceler tatlı rüyalar fıstıkım muckkk:KK70::KK70:
farkettm canm günaydn bu aradaaa :KK3: neden bu kadar erken kalktın senn :KK53: oruçlu deilmisin :26:
tabi yaaa dahaaa erkeeennn sende biraz hayatını yaşaa bak mis gibi havaaa oh :KK9:
mis gbi havasımı kalmış ramazan geldi bi ay offlineız :KK37:
kızlar sabancı unvstesınde okuyan var mı sanırsam ya sabncı da ekono mı yada bılkent ıc mımarlık okucam :)

ıstblda olanlara bı ack sorum var ıstbl tuzla gercktn cok ıstbl dısımı bıde sadce yemem ıcmem kıyafet fln aylık ne kadar gerekır bana ?
sen sanırm bi kere daha yazmıştn buraya snra cevabı okumadn gittin :KK9: hadi bi kere daha yazıym :KK9:
sabancıda okuyan yok burda yani öyle biliyorum ..
tuzla evet istanbulun dşında kalıyo
yemen içmen kıyafetin hepsi senin kontrolunda 200 milynda harcarsn 2000 milyarda :KK69:
ben şehirdşında okumadıgm için tam bilgi veremicm onlardan ögrenirsen daha iyi olur :80:

X