üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

sabah ben msj attıgımda online görünüyodun canm onu demiştm 10 gibiydi sanırm saat :KK31:
oruçlusun ya geç kalkarsn diye dşündümdee :KK34:

daha iyi canm ilk gün çok agrılı oluyo sonra pek bişey klmıyo tabi ama içimde bişeyler dönüyo :KK37:
bu scaklarda çok zor allah kolaylık versin yaa :KK70:

saol canım ilk gün zorlanıyorum ama sonra rahat geçio.. şimdilik bi acıkma yok bakalım.....

diyetisyenim de sahurda bana anca domates salatalık peynir yedirio :84:

saol canım ilk gün zorlanıyorum ama sonra rahat geçio.. şimdilik bi acıkma yok bakalım.....

diyetisyenim de sahurda bana anca domates salatalık peynir yedirio :84:

domates salatalık peynir mi :KK53::KK53:
ama nası doydun :KK5:
ucunda romantik bi duurum varsa çekilebilir tbii aama :KK64:

4. yıl biterken yaniiiiiiii :KK31: yaklaşık 2 sene sonraaa :KK69:

işte o zaman gerçek tek taşımı takması lazım ciiddi bi evlilik teklifiylee :98:

yoksa yakarım çırasını :63::63:

ben şimdi ciddi bi evlilik teklifi beklemiyorum canım tek taşı ödül olarak alcak o..

beklenti ne kadar çok olursa mutsuzluk okadar oluo, ben beklemeden yapsın daha çok mutlu olayım dimi ama :KK16:

ben şimdi ciddi bi evlilik teklifi beklemiyorum canım tek taşı ödül olarak alcak o..

beklenti ne kadar çok olursa mutsuzluk okadar oluo, ben beklemeden yapsın daha çok mutlu olayım dimi ama :KK16:

ödül :KK9::KK9:
daha erken zaten canm 4 yıl oldu ama o evlenme teklifi istemeden bikaç ay önce yapılırr zaten :KK31:

şu KK yüzünden evlilik meraklısı genç kız kurusu oldum yeminle :KK37::KK37:

evlilik için önümdeki engeller dizisii ....

2 buçuk yıl okulum
işe girmem
ev almamız (zaten en büyük sorun :KK5: )

vs vs.... :KK76::KK76:
ama banane çeyiz yapcam ben :KK62::KK62:

bizim engeller :

2 yıl onun okulu

1 yıl stajı

6 ay askerlik

1 yıl çalışıp para biriktirme-ev vs alma

=

4,5 yıl :18::18::18::18::18:

sizindemi aileden ev kalmıyooo :KK5::KK5::KK5:
offfff acilen işe girip benimde para biriktirmem lazm ama öyle bişey mümkün deilllllllllll :84::84:

iş batıran babaları kınıyorummmmmmm kın kın kınnnnnnnnnnnnnnn:63::95:

sadece düğün bile 30dan asagı olmaz gelinliği var bunun balayı varrr :KK5:

Son düzenleme:
ayy şimdiden düşünmek istemiyorum onları ya düğündü dernekti borçtu filan... ben güzel güzel çeyizimle ilgileniyim yeter:KK76::KK76:

ayy şimdiden düşünmek istemiyorum onları ya düğündü dernekti borçtu filan... ben güzel güzel çeyizimle ilgileniyim yeter:KK76::KK76:

hayatın acı gerçekleri bunlar yiwrumm :KK53::KK53:
kız hala cevap vermemş nerden aldıgını ya bi çeyiz yapcam onada izin vermiyolar :KK36::KK36:

farkettm canm günaydn bu aradaaa :KK3: neden bu kadar erken kalktın senn :KK53: oruçlu deilmisin :26:

mis gbi havasımı kalmış ramazan geldi bi ay offlineız :KK37:

sen sanırm bi kere daha yazmıştn buraya snra cevabı okumadn gittin :KK9: hadi bi kere daha yazıym :KK9:
sabancıda okuyan yok burda yani öyle biliyorum ..
tuzla evet istanbulun dşında kalıyo
yemen içmen kıyafetin hepsi senin kontrolunda 200 milynda harcarsn 2000 milyarda :KK69:
ben şehirdşında okumadıgm için tam bilgi veremicm onlardan ögrenirsen daha iyi olur :80:

olsuuunnnn canım ramazan ayrı tatil ayrııııı :KK69:

hoşgeldin nes :79:
ayrı tabide ramazandada ne kadar tatil olur bilemedim :KK34: gerçe benim bu seneki tatilimi düşünürsek o rutinlikle gayet ramazana uygundu :KK68::KK68:

senin vın mı var yazlıkta :KK70:

X