üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

yok canım bak biz de ankara istanbul arası mekik dokuyoruz 3 yıldır ama her haftasonu görüştüğümüz bile olmuştur üzülme :)
ayrıca bence de ist.a gelince evlilik merak olmaktan çıkcak gibime gelio :KK23::KK23::KK23:

haftasnları izinli deilkii canm :97: ya tabi o kadar olmaz ama zor olur yani :KK17: gerçi belli deil hiçbşy daha :KK34: oraya gidersede para biriktirmesi kolay olcak bakalm artık :82:

senin merakta gitcek tek ben kalcam meraklı melahat :KK37::KK36:

huffffff belim çok agrıyooo :97: karnımın içindede bişeyler dönüyo sanki :KK31: kız olmaz ne zor yaa bide bu sıcaktaaaaaa :95:

regl mi oldun şeker? valla kız olmak çok zor yaaaaa :KK43:

gerisi için de kader kısmet mukadderat diyelim :)

evettttt :KK5::KK5:
aşkm karnım çok agrıyoooooooo diyorum cevabı söylüyorm :KK68:

ama aşkm kaç yıldır oluyosunn :p

:KK60::KK60:deli etcek bu çocuk beni şebek ya

yaparlar yawrum yaparlar deli ederler insanı......

ben öyle diyince bizimkinden gelen cevap: aşkım kız çocuk yapmayalım olur mu? :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yaparlar yawrum yaparlar deli ederler insanı......
ben öyle diyince bizimkinden gelen cevap: aşkım kız çocuk yapmayalım olur mu? :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

valla bazen dövesim geliyo :KK9:
kız çocuk yapın ya benimkine arkadaş olsun :82: ben kız istiyorum :KK69:

beni ateş basıyo bişeyler oluyo uzanmam lazm agrıdan bayılcm :KK5: öpüyormmmm akşam girerimm kuzu :KK68:

daha iyi canm ay ne sıkıcı gün ya sabahtan beri kalk yemek ye tv izle bilgisayara geç hufffffv:KK43:
ramazaanda gelck şmdi hiç evden çıkamıcaz akşama kadarrr :97:
annemleri bekliyorum yoldalar :KK31:
sen napıyosun canmm :KK76: özledinmi beni :82::KK53:

özlemezmiyim hiç aaa ayıpsın:KK31:

annenler nerden gelio? yoksa yazlıktalar mıydı hala?:KK53:

evet yaa ramazan gelio ama benm kursum olcak keşke evden hiç çıkmasam daha kolay olurdu sanki.... uykuya tuttururdum orucu :KK60:

yok cuma akşamdan gittiler bugün dönüyolar işte :KK34:
ne kursu canm ?
ayy ben evde olsamda uyuyamıyorm akşama kadarrr :96:

lehçe kursu canım.. polonyanın yerel dili.. halka inmem için dillerini öğretcekler bana :KK60:

eğer kursum olmasaydı sahura kadar uyumaz akşama kadar uyanmazdım :KK43:

madem evinin dibinde git başla bence, baktın dayanamıosun çıkarsın zorla çalıştırcak deiller ki karın tokluğuna :KK8:

ben böyle arada bir giriyorum yaz olduğu için tatil yapıyorum kızma bana geçici bir dönem bu sonra her gün burda olurum :21:

ayyy çok beğendimmm ben de istiyorum nerden buldunn ... beraber alalım ekşın yaparken aklımıza geliriz :nazar: :KK23::KK23:

bence yastık kılıflarını kırmızı değil de hani şu çiftlere özel yastıklar var ya onlardan al... daha gzel olur yakışır takıma ama bende istioooommmmm:KK52:

ayyy çok beğendimmm ben de istiyorum nerden buldunn ... beraber alalım ekşın yaparken aklımıza geliriz :nazar: :KK23::KK23:

bence yastık kılıflarını kırmızı değil de hani şu çiftlere özel yastıklar var ya onlardan al... daha gzel olur yakışır takıma ama bende istioooommmmm:KK52:

burda bi çeyiz topiginden sordum nerden aldıgını söylesin alırız :KK64::KK64:
çiftlere özel yastık ne kzım :26: bi yastıkta kocayın diyo ya nikah memuru o mu yoksa :KK37: koskoca uuzn yastık :KK9::KK9:

X