üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

olsun olsunnn :KK34: kardeşm oruçlu bende bişey yiyemiyorm zaten :76:

eski ramazanlar kalmadı ya hergün bi iftara giderdik bize gelirlerdiii hey gidi günlerr :KK37:

zaten eski bayramlarda kalmadı herkes tatile gidiyo :44: bizde gidiyorz :KK53:

her yıl yapılır şu eski ramazanlar eski bayramlar kalmadı durumu... malesef ki kalmadı valla ben de çok severim kalabalık iftar sofralarını....:KK39::KK39:

öğle ezanı okunuo... az kaldı az... :KK5:

yaşlandık :97::97:
az kaldı az dayannnn git yemek yap yaparken doyuyo insan :KK53:
ben türlü yapcam akşama :97:

ben ne yapsam ki :97:

çorbadan tatlıya bi menü çıkarmak lazım şimdi :KK9:

akşam 20.12 olduğunda da :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

bi puzzlem bile yok :84::84:

canm kardeşm istiyo bilgisayarı oruçludr canı skılıyo günah :KK9:

öptm gelcem yine o girsin biraz :KK69:

45 dk kaldııııııı :KK64::KK64:

ben çıkıyorum hazırlanıym aşkla bulusym öptm afiyet olsun kzuu

Son düzenleme:
biblo şimdi aşkla romantik anlar yaşıo ne güzel :KK69:

ben de istiyorum.. çok özlüyorum sevdiceğimi ama yaaa :KK14::KK14:

değerini bil biblomm kıymetini bil yanıbaşında oluşunun :KK5: şimdi onun yanında olmayı nasıl çok isterdim bi bilsen...:KK43::KK43:

biblo çok mutsuz :KK5:
gittim bugün staj yapcagım yere bi kadın var inanamazsın hiras ne sorduguna cevap veriyo ne konuşuyo sadece kendi isteyince ay nefret ettim ya :KK5:
sabahtan akşama kadar sandalyenin tepesinde oturdum ,hiçbişey yapmadım desem yeri :97:
bikaç fotokopi haricinde :95:
ben bu işi yapmak istemiyorum ya :KK5::KK5:
offf çok mutsuzum mezun oluncada böyle olcaksa ben istemiyorum :KK5:
çalışmak istedigim bölüm bugünki gittigim yerdeki gibi değil ama ondan çok farklıda değil :18:
off aklım çok karışık ama mutsuzum ben durmam burda 1 ay 2 hafta snra biblo kaçar :KK55:

mezun olduktan snra nereye kaçıcam acaba :KK5:

biblo çok mutsuz :KK5:
gittim bugün staj yapcagım yere bi kadın var inanamazsın hiras ne sorduguna cevap veriyo ne konuşuyo sadece kendi isteyince ay nefret ettim ya :KK5:
sabahtan akşama kadar sandalyenin tepesinde oturdum ,hiçbişey yapmadım desem yeri :97:
bikaç fotokopi haricinde :95:
ben bu işi yapmak istemiyorum ya :KK5::KK5:
offf çok mutsuzum mezun oluncada böyle olcaksa ben istemiyorum :KK5:
çalışmak istedigim bölüm bugünki gittigim yerdeki gibi değil ama ondan çok farklıda değil :18:
off aklım çok karışık ama mutsuzum ben durmam burda 1 ay 2 hafta snra biblo kaçar :KK55:

mezun olduktan snra nereye kaçıcam acaba :KK5:

canım bende hem üniversiteli hem istanbulluyum:KK1: bende staj yapıyorum öyle ya heryer stajda aynı fotokopi fax işte öyle otur. üzülme yanlız değilsin. bide onları gördükçe bende mi bu işi yapıcam diyorum. şüpheye düştüm vallahi istemiyorum öyle olmak. son seneye de geçtim. artık çok geç.:76:

X