Üniversitede yapamıyorum

Tıp okuyorsun napacaksın arkadası sen derslerine gelecegıne bak. Şimdiki arkadaslıkların çogu sahte yapmacık ilişkiler zaman harcadıgına degmez. Akısına bırak zamanla anlasacagın bırırnı bulursun.

bayağı zor oluyor böyle ya, siz nasıl alıştınız?
Benim şöyleydi etrafımda kafa dengi bi insan yoktu hep bi çıkar vardı veya ortamları farklıydı bende düşündüm ışte yanlız kalmam onlarla olmamdan iyidir demiştim. Yurdun etrafında kedi köpek falan vardı onlarla ilgileniyodum. Film izliyodum hep. Sonrada alıştım böyle olmaya kendim yalnızlığa alıştım zamanla ama benim tek yurt değil mesela normal hayatımdada dost diyebileceğim kimse yok çünkü hep bi zararlarını ve yanlışlarını gördüm. Genelde annem arkadaşım gibidir onunla zaman geçiriyorum. Hayvanlarla zaman geçirmek aşırı mutlu ediyor mesela beni :) bu sekilde yanlızlığa alıştım. Bence sende tek başına vakit geçirince kimseye ihtiyacin olmadığını anlicaksın. Emin ol ki kötü insanlardansa yanlızlık en güzeli ama tabiki iyi birisini bulursan bırakma bu devirde zor :)

ne güzel yazmışsınız gülümsetti beni yazınız Sizinle çok benziyoruz ben de evden ayrılmadan önce genelde annemle teyzelerimle vakit geçirirdim onların olmaması belki de bu kadar arkadaş derdine düşmemin sebebi

Bencede bu yüzden olabilir

senin hikayenden biraz farklı ama ben de çok sağlıklı arkadaşlıklar edinemedim okulda
ben çok cana yakın biriyimdir kolay adapte olurum muhabbete girerim
ancak ben mi böylelerine denk geldim bilmiyorum hep birbirinin arkasından konuşma söz konusu
üniversitede gerçekten insanlar çok menfaatçi oluyor. kimse kimseyi gerçekten sevmiyor

her sene 3 kişi eve çıktım, ve her sene 2ye 1 gruplaşma oldu o 1 de bendim tabi
sanırım çok dobrayım ve hastalık derecesinde temizlik takıntım var
enayi gibi hep ben temizlik yapınca onlara patlıyordum böylece ağızlarına laf vermiş oluyordum tabi

okullar kapandı ama her şey normale döndüğünde bir yerde çalışabilirsin
insanlarla aynı ortama girdiğinde ister istemez sosyalleşiyorsun
kütüphanede görev alabilirsin
1-2 gerçek arkadaş edindiğinde zaten bu sana yetiyor

artı, kimseden medet umma. evde/yurtta eğlenebilmeyi öğren
film izle hobi edin
bırak çağırmasınlar seni. çok bunalırsan ara sıra sen çağırırsın
ve aman diyim 3 kişi eve çıkma

Teşekkürler yanıtınız için gerçekten çoğu insan dediğiniz gibi çıkarcı ortamcı, öyle olunca ben de bu grupların aralarına girmek de istemedim arada 1-2 iyi insan bulursam süper olur rahatlarım. Ama artık kimseden bir şey beklemeyeceğim dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…