• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite için alınacaklar listesi yaptım kızlar (fazla uzun)

babasinnkizi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
30
0
6
İstanbul
iç çamaşırı
pijama tarzı eşortman altı
sweet
ağrı kesici ilaç
tırnak makası
saç için kozmetik ürünleri
saç fırçası
fön makinesi, düzleştirici
diş macunu ve diş fırçası
büyük boy banyo havlusu
el havlusu
yüz havlusu
şampuan
saç kremi
el sabunu
yüz sabunu
ayna
kıyafetler
ayakkabılar
çorap
askılık
makyaj malzemesi
su bardağı
çay bardağı
kahve fincanı
ıslak mendil, peçete
pamuk
kolonya
çatal kaşık tabak
küçük iğne iplik seti
çanta
ev terliği
banyo terliği
duş jeli
banyo lifi
pijama takımı
tuvalet kağıdı
toz bezi
makas
çarşaf pike
saç kurutma makinesi
parfüm
roll on
masa saati
flash bellek
nescafe
poşet çay
nesquik, mısır gevreği
kirli çamaşır filesi
yara bandı
çamaşır deterjanı
çengelli iğne
3lü priz
dolap için kilit
cımbız
epilatör, ağda
seyahat ütüsü
oje aseton
törpü
kulak temizleme çubuğu
el kremi
yüz kremi
saç kremi
şemsiye
kıyafetlerimiz ...

KENDİ YAPTIĞIM LİSTEYİ YAZDIM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR KIZLAR BENDE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜH. KAZANDIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN MALUM YURT ORTAMI ZOR İLK DEFA YAŞAYACAĞIZ HİÇBİR EKSİĞİMİZ OLMAMASI LAZIM DEĞİL Mİ AMA :):):):):) BAŞARILAR VE KOLAY GELSİN CANLARIMM :52::16::10::9:

Her şeyi almışsın :) tebrik ederim hayırlı olsun :) darısı bana seneye bende yazacağım inşallahh bunlarııı :16:

Son düzenleme:
doğru diyorsun yazlık sandalet iyi olur aslında teşekkür ederim hayatım :) :16:

rica ederim tatlım bnde geçtim o yollardan biliyorum yani kısa şortlardanda al hem epilasyn fan yaparsn rahat olur hem de akşamları rahat dolaşırsın odada koridorda falan = ) ketılda al canım akşamları ve sınava derse çalışırken lazım olcak çok tabii yasak değilse bizde yasakdı gizli gizli alırdık içeri :9:

inşallah canımmm :) teşekkür ederim daha alışverişe çıkmadım :) :16:

Rica ederim canımm :) kıyafet mi alacaksın :) neler alacaksın :) tarzını değiştiriyorsun sanırımm :) ayy bu kadar eşya nasııl gidecek başka şehire ben şimdiden kaygı yaptım sanki kazanmış gibi :) bunları orda koyacak yer olacak mı acaba :) yetecek kadar yer yani :) bazıları küçük tek gözlü dolaptan başka bişey vermiyorlar diyor :)

Çok yararlı bi konu olmuş kuzum :54:
Bende bu yıl Ankarayı kazandım bu liste çok işime yarayacakkk:34:

Rica ederim canımm :) kıyafet mi alacaksın :) neler alacaksın :) tarzını değiştiriyorsun sanırımm :) ayy bu kadar eşya nasııl gidecek başka şehire ben şimdiden kaygı yaptım sanki kazanmış gibi :) bunları orda koyacak yer olacak mı acaba :) yetecek kadar yer yani :) bazıları küçük tek gözlü dolaptan başka bişey vermiyorlar diyor :)

herşey sıfır gitmek lazım hayatım :52: seneye lazım olur bi yere kaydet :) sığdırırız ya orada birşey aramak istemiyorum :) :16:

Hepsini bir anda alıp götürmeyi düşünmüyorsun değil mi?:53::53:
Çok zorlanırsın. :55:
Bence çok acil olmayanları gittiğin şehirden al.:24:

Bu arada hayırlı olsun. :46:
Bende bilgisayarcıyım ama mühendis değil. :1:

rica ederim tatlım bnde geçtim o yollardan biliyorum yani kısa şortlardanda al hem epilasyn fan yaparsn rahat olur hem de akşamları rahat dolaşırsın odada koridorda falan = ) ketılda al canım akşamları ve sınava derse çalışırken lazım olcak çok tabii yasak değilse bizde yasakdı gizli gizli alırdık içeri :9:

yazdım tatlım onlarıı :) tavsiyelerin için teşekkür ederim umarım zor olmaz şu dönem alışveriş yoracak gibi :)

iç çamaşırı
pijama tarzı eşortman altı
sweet
ağrı kesici ilaç
tırnak makası
saç için kozmetik ürünleri
saç fırçası
fön makinesi, düzleştirici
diş macunu ve diş fırçasıbüyük boy banyo havlusu
el havlusu
yüz havlusu
şampuan
saç kremi
el sabunu
yüz sabunu
ayna
kıyafetler
ayakkabılar
çorap
askılık
makyaj malzemesi
su bardağı
çay bardağı
kahve fincanı
ıslak mendil, peçete
pamuk
kolonya
çatal kaşık tabak
küçük iğne iplik seti
çanta
ev terliği
banyo terliği
duş jelibanyo lifi
pijama takımı
tuvalet kağıdı
toz bezi
makas
çarşaf pike
saç kurutma makinesi
parfüm
roll on
masa saati
flash bellek
nescafe
poşet çay
nesquik, mısır gevreği
kirli çamaşır filesi
yara bandı
çamaşır deterjanı
çengelli iğne
3lü priz
dolap için kilit
cımbız
epilatör, ağda
seyahat ütüsü
oje aseton
törpü
kulak temizleme çubuğu
el kremi
yüz kremi
saç kremi
şemsiye
kıyafetlerimiz ...

KENDİ YAPTIĞIM LİSTEYİ YAZDIM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR KIZLAR BENDE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜH. KAZANDIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN MALUM YURT ORTAMI ZOR İLK DEFA YAŞAYACAĞIZ HİÇBİR EKSİĞİMİZ OLMAMASI LAZIM DEĞİL Mİ AMA :):):):):) BAŞARILAR VE KOLAY GELSİN CANLARIMM :52::16::10::9:

hayırlı olsun önceliklee :46::46::46:
üniversiteden mezun olmuş biri olarakk kırmızıyla belirtilen şeyleri yanına yük yapma bencee:34::34:
gittiğin yerde alabileceğin şeyler:34:
ve en önemlisi yurtta dolabına kanguru yaptır ıvır zıvırların için acaip kurtarıcı oluyo o minnacık dolapta :1::1:

Hepsini bir anda alıp götürmeyi düşünmüyorsun değil mi?:53::53:
Çok zorlanırsın. :55:
Bence çok acil olmayanları gittiğin şehirden al.:24:

Bu arada hayırlı olsun. :46:
Bende bilgisayarcıyım ama mühendis değil. :1:

istanbulda daha ucuz o yuzden burdan götürmeyi düşünüyordum aslında :)
heyecan yaptım canım ya ondan sanırım teşekkür ederim :) sana da başarılar diliyorum bende bilgisayarcı derken programcı mısın :)

hayırlı olsun önceliklee :46::46::46:
üniversiteden mezun olmuş biri olarakk kırmızıyla belirtilen şeyleri yanına yük yapma bencee:34::34:
gittiğin yerde alabileceğin şeyler:34:
ve en önemlisi yurtta dolabına kanguru yaptır ıvır zıvırların için acaip kurtarıcı oluyo o minnacık dolapta :1::1:

çok teşekkür ederim haklısın o kadar ayrıntı gidilince düşünülmeli herşeyin hamallığı yapılmamalı :) dediğinden de bulmaya çalışırım :)

yazdım tatlım onlarıı :) tavsiyelerin için teşekkür ederim umarım zor olmaz şu dönem alışveriş yoracak gibi :)

şimdiden hallet canım sonrada sıkışma hepsini de yaşadığın yerden almak zorunda değilsin okuduğun yerden de alırsın sıkıntı yapma birde onları götürmesi yerleştirmesi var =)

hayırlı olsun:34::34::34:

ama devletın yurdun da kalacaksan bu listenı yarıya ındırmelısın.
1-sıgamazsın
2-bazı şeyler yasak( ilk başta kalacagın yurdu tanı nelere ızın var yok sonra topluyorlar hıc acımadan yallah çöpe)

Back