canım ilk aylar önemli değil... ben de ilk 3-4 ayalmak bir tarafa 4-5 kilo vermiştim. sonra özellikle 5. ve 6. ay itibariyle çok hızlı aldım. 2 kan hapı + elevit acayip iştahımı açtı. hiç endişelenme, bebek alacağını alıyor...
evet kızlar doğuranlar uğrayamıyor artık. ben o zaman bu konunu başlığını değiştiricem. çoğumuz doğurmuş olacak ya da doğurmak üzere olacak. umutlu bekleyiş smutlu sona erdi gibi... o zaman da bebeklerimizden konuşuruz. biraz toparlanınca tabii... baksanıza sena bile giremiyor... ama eminim vakit olmuyordur. esel zavallı yatağa bağlı, kımıldayamıyor... meryemim interneti yok evinde... zaten doğurdu doğuracaklar. muallimin de bebekleri oldu artık uğramıyor... biz bize kaldık işte... kaydirigubbakcemile
aman sağlıkla bekleyin canım hemde kız çok şanslısınız ya
bende iiyim sağolun iğnelerimi yapıyom adet olmayı bekliyorum
kızlarrr müjdeee... opuyorumnanaktan esel arkadaşımız da doğurmuş.. doğum dün gerçekleşmiş... 32 hafta1 günlükken yani... kızları şuanda kövözdeymiş... biri 1670 gr, digeri1720 gr doğmuş. isimleri Ayşe ve Rukiye... isimleriyle yaşasınlar... melek gibidirler şimdi onlar... anneleri görmüş ama henüz dokunup koklayamamış... sesi iyi geliyordu ama... darısı sağlıkla başımıza inşallah.... :Saruboceq:
Rescpicim gönderdim canım... umarım işine yarar... kaydirigubbakcemile5
her geçen gün güzel haberler alıyoruz maşallah alkisalkisalkis
Eselcim seni tebrik ediyorum opuyorumnanaktan bebeklerinle sağlıklı upuzun bir ömür diliyorum
tamam canım,sana özelden mail adresimi yazmayı deniycem.50.mesajdayım artık izin verir sanırım :)
sinem sen nasılsın? nasıl gidiyor hamileliğin? bebişin cinsiyeti belli oldu mu?