Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Ocak 20'si civarı olur sanırım Toprakcığım... ben daha bebek arabası ve oto koltuğu almadım. onları babası araştırıyor. bebek arabası acil değil de, oto koltuğunu almak lazım biran önce.

selam nevinciğim. iyiyiz bebekelrimizi bekliyoruz inşallah. sen nasılsın? teşekkür ederiz bu arada.

aman sağlıkla bekleyin canım hemde kız çok şanslısınız ya
bende iiyim sağolun iğnelerimi yapıyom adet olmayı bekliyorum

yeni isim fikri süpeeer ,inşallah bebişlerimizden konusacagımız günler de gelecek.
fikri bile heyecan veriyo alkisalkisalkis
eee sena daha baya bi giremez sanırm, temponun yoğunluğunu ve uykusuz geçen günleri tahmin edebiliyorum akannehir
diğer kızların da güzel haberlerini teker teker alıcaz hayırlısıyla

Babytwin sana bir sey sormak istiyorum.gecmiş yazılarınızı da okudum bir kaç ürün ismi verilmiş not aldım.dogumu annemlerde yapıcagım için ilk etapta bebek odası almayı düşünmüyorum.onun yerine tasınabilir ve şık bişi olsun istiyorum.beşikler var onlardan mı alıyım sence? daha uzun sürede kullanabilecegi park yataklar falan var dediler ama sürekli kullanım için pek uygun değil gibi.bir de şık değiller sanki.sen neyi önerirsin? bir de oto koltugu demissin mesela,ne aldıgınızı paylasırsan sevinirim,senin seçimlerine güveniyorum ben :)

Nevincim hoşgeldin.senin de inşallah tedavin olumlu sonuçlanır,dualarımız seninle opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım biz oda takımı aldık ama beşiğk hariç. beşiğini e-bebek.com mağazasından oyun parkı aldık. taşınabilir olması, ilerde oyun alanı olarak kullanabilmesi açısından daha pratik geldi. aldığımız beşiğin linkini kopyalıyorum. fiyat olarak uygun, görerek aldığımız için diğerlerine göre oldukça genişti. mağazada da bunu tavsiye ettiler. bizimki bunun kırmızı grisi... 3 yaşına kadar çok rahat yatar bunda.. ondan sonra da yatak alırız diye düşündük.

Baby Max Oyun Parkı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

oto koltuğunu henüz almadık. pier cardin ya da chicco bakacağız. 0-6 olanlar var onalar zaman açısından çok kullanışlı olmayacaktır. bu nedenle chicconun 4 yaşa kadar olanları bana daha mantıklı geldi. dediğim gibi henüz almadık.
ama diğer ıvır zıvır ne varsa aldık. aklına takılan birşey olursa sor. bir de listemiz vardı bizim bebek için ve anne için gerekli olabilecekler listesi. olmazsa onu atarım sana. bana çok yararlı oldu gerçekten. çoğunu e-bebek mağazasından aldık.

aman sağlıkla bekleyin canım hemde kız çok şanslısınız ya
bende iiyim sağolun iğnelerimi yapıyom adet olmayı bekliyorum

Nevin tedaviye mi başaldın? hayırlı olsun inşallah, Allah tamamına erdirsin.... uzun protokol uygulanıyor sanırım. nerede tedavi oluyorsun? gamyoncuiremsu

çook begendim canım.bebişinle güzel gunlerde kullanmak nasip etsin rabbim.hemen kaydediyorum bilgisayarıma.fiyatı da cok uygunmuş,ben de bundan alıyım
tesekkur ederim a.s.
internetten belli olmuyo diye annemle gectiğimiz hafta ilk kez bi magazaya girdik fikir edinmek için.sallananlar böyle güzel değildi.bir dunya renk cumbusuydu ve malzemesi de iyi değildi.Chicconunkiler güzeldi ama hem 350 civarıydı hem de sallanma özelliği yoktu.

daha erken zaten 7.ayı falan beklerim almak için ama o zaman da sizler meşgul olacagınız için şimdiden sorayım dedim a.s

gerekenlerin yazılı oldugu listeyi hatırlıyorum yazmıstınız.
eger hani senin elinin altında kolaydaysa mesaj olarak atarsan çok hora geçer cidden opuyorumnanaktan
ama bulamazsan da ben bulurum mutlaka geçmiş sayfalardan

canım bana özelden mailini yazarsan sana birkaç liste gönderebilirim. hepsi şart değil tabii ki ama büyük çoğunluğu ihityaç oluyor.

kızlarrr müjdeee... opuyorumnanaktan esel arkadaşımız da doğurmuş.. doğum dün gerçekleşmiş... 32 hafta1 günlükken yani... kızları şuanda kövözdeymiş... biri 1670 gr, digeri1720 gr doğmuş. isimleri Ayşe ve Rukiye... isimleriyle yaşasınlar... melek gibidirler şimdi onlar... anneleri görmüş ama henüz dokunup koklayamamış... sesi iyi geliyordu ama... darısı sağlıkla başımıza inşallah.... :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba;bebeklerimiz çoğaldı.Esel arkadaşımıza da kızları ile sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.
Baybtwin karnında çatlak oluşmaması için ne kullandın arkadaşım.Osman hocanın fikirlerine değer veriyorum bende merak ettim.Birde ne zaman kullanmaya başladın.Dr bana bu ay bir krem yazdı ama içinde üre varmış kremin kategorisi C yazıyor.Cesaret edemedim.

canım ben papatya özlü bebe yağı kullandım. karnın çıkmaya başlayınca kullanabilirsin. bir de "lierac krem" aldım çatlaklar için. ama daha çok bebe yağını kullandım. bence işe yarıyor. bacaklarına dahi sür. banyodan sonra ıslakken. bahsettiğin kremi bilmiyorum canım birşey diyemeyeceğim. nasıl gidiyor hamileli. 15. haftaya gelmişsin, ilerledi baya senin de...

çok öpüyorum...

Son düzenleme:

her geçen gün güzel haberler alıyoruz maşallah alkisalkisalkis
Eselcim seni tebrik ediyorum opuyorumnanaktan bebeklerinle sağlıklı upuzun bir ömür diliyorum

tamam canım,sana özelden mail adresimi yazmayı deniycem.50.mesajdayım artık izin verir sanırım :)

sinem sen nasılsın? nasıl gidiyor hamileliğin? bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Merhaba kızlar...Esel seni çok tebrik ediyorum , rabbim bebeklerine uzun , sağlıklı , hayırlı ve mutlu ömürler versin...Şimdi doğum yapma sırası sen de mi babytwincim?Allah bizi de bir avazda kurtarsın inşallah...

toprakkk ay öyle deme... çok heyecanlanıyorum ben ya.... ne olacak böyle? Sena ile görüşüyoruz mailden karnımın şiş olduğu günleri özlüyorum demiş...

ben dün gece çarpıntı, nefes darlığı, elimin kolumun uyuşması nedeniyle uyuyamamıştım. o da bana o günlerimi çok arıyorum demiş.. kızın dikişlerinde de sorun çıkmış, durumu pek iç açıcı değildi... inşallah en ksıa sürede toparlanır...

bunları duyunca bir garip oluyorum, Toprakcığım Hafza var benden önce. o ne yaptı acaba? o da mı doğurdu yoksa?

Yapma ya babytwin bak ben de korktum şimdi.Zaten içeride ki günleri çok arayacaksınız diyorlar ya tecrübeli anneler...Ne yapalım sağlıkla gelsinlerde bebikler...Sena ya üzüldüm ya niye dikişlerinde problem oldu acaba?Sena normal mi doğurdu sezaryenle mi?Doğumu nasıl geçti merak ediyorum ?Artık dorukçuk biraz büyüsün bize bir ara anlatır.Babytwincim sana da çok geçmiş olsun , artık 34. haftandasın bu tür sıkıntılar normal galiba.Ben bile şimdi nefes nefese kalıyorum , gece sağa sola dönmem problem.Koltuktan kalkarken de eşim beni arkadan ittiriyor tam komediyiz anlayacağın.Bu nefes problemine karşı yastak sayısını arttırın ve karnın altına veya bacakların arasına yastık koyun diyorlar.Bir dene istersen...El kol uyuşması ve ağrısı bendede geçen pazar olmuştu , bu da vücudun ödem toplaması ile alakalıymış , gündüz elini aşağıya sallayınca geçer demişti dr. cidden de gündüz sıkıntılarım geçti...Bunlar hamileliğin doğal süreçleri katlanacz artık...

dün gece 3 yastıkla yattım, yastıkalr da normal ebatta değil, yatak takımınının pufuduk yastıkları üst üste koyunca merdiven gibi oluyor... kaydirigubbakcemile3 oturur pozisyondaydım... doktorunun önerisini ben de yapayım... Toprakcığım 34. hafta sonuna kadar yukarı çıkış sürüyor. göbüşünün görüntüsüne inanamıyorsun. bu hafta son benim sonra inişe geçicez inaşşalah. o zaman rahat edermişim ablam öyle söyledi.

sena epidual normal doğum yaptı, doktorun attığı 1,5 cm'lik kesik yetmemiş, Doruk bebek elleri havada doğunca 3.5 cm de o yırtık yapmış. dikişler sonra açılmıştı, şimdi de enfeksiyon kapmış, yeniden cerrahi müdahale gerekebilirmiş. oturamıyormuş, antibiyotik kullanıyormuş. zaten nromal doğumda olacak en kötü şeyler bunlar. osman hocaya normal doğum diyince kızım normalde vajinayı kesiyoruz bebeği riske atmamak için, sezeryanda da batın bölgesini. hangisini tercih edersin diyor. bana da sezeryan mantıklı geldi. madem her ikisinde de kesiliyor... vajina kesiği sonradan bu tür kmplikasyonlar doğurabiliyor. biraz da şansızlık tabi, herkesin aynı oalcak diye birşey yok.

dua edelim rahat bir doğum geçirelim kızlar, Toprak sen karar verdin mi? nasıl doğurmayı planlıyorsun?

Ben de Sena gibi epidural normal düşünüyorum ama o an da neye karar veririm inan bilmiyorum...Sena olsa şimdi tüm şansızlıklar beni buluyor derdi , gerçi hamileliğim boyunca benimde ondan eksik kalır pek yanım olmadı ama ) Biz de bir sağlıkla doğurup kucağımıza alabilseydik kızlarımızı...

Rescpicim gönderdim canım... umarım işine yarar... kaydirigubbakcemile5

Nurgül işime yaramaz olur mu? bunlar benim için gerçek bir hazinee kaydirigubbakcemile5
belki de tek cocuk oldugumdanmıdır nedir bebek ve dogumla alakalı bilgim bir erkeğinkiyle aynıdır :kedi:
artık sayenizde baya bilgilendim gerçi

Senanın son durumundan haberim yoktu.okuyunca çok üzüldüm.cidden bazen hayat bizleri zorluyor.bu zor gunleri atlatıcaktır mutlaka, inşallah tez zamanda eski sağlığına kavussun :Saruboceq:

Allah hastalara şifa, bizlere rahat hamilelik, doğum yapacaklara da tek nefeste kolay doğumlar versin inşallah :Saruboceq:

teşekkür ederim arkadaşım.Bebeğin cinsiyetini bende merak ediyorum ama drum bu ay söylemedi.Kesin olmaz dedi.İnşallah önümüzdeki ay öğrenirim.Babası kızım diye seviyor ama sağlıklı olsun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…