Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asumancığım biz iyiyiz canım... Allah'a şükür... ufak tefek sıkıntılar dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür...
senin de tedavin yaklaştı değil mi? şimdiden başla vücudunu gebeliğe hazırlamaya....
selam canim iyi olduna sevindim,evet az kaldi esim haftaya cuma günü insallah osman hocayla ilk görüsmesini yapcak,bakalim esim ne düsüncek...
cok korkuyorum ya insallah hersey yollunda gider
respicim sırtını döndü demek ha.. uyuyordu büyük ihtimal... benim kızım da genelde 11 gibi muayeneye gidiyorsam uyuyor oluyordu... çikolata, tatlı birşeyler yiyip girersen hareketli olur, uyanıyor o zaman. bizim kız 18. haftaya kadar göstermemişti. hatta erkek denmişti erken haftalarda...
fetal eko hiç duymamıştım, bizden istemediler. ilk kez duyuyorum. ohss'nin gebelik oluştuktan sonra bir zararı olacağını sanmam. ama stresi kastettiysen şimdi bir de bunu düşünüp yeniden stres yapma derim... olumlu düşün... opuyorumnanaktan
sağlıkla gelsin bebişin inşallah. maşallah 18. haftaya giriyorsun... kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar........bugünlerde netimde sorun var.......o yüzden giremiyorum......yazılarınızı okudum kimsede sıkıntı yok çok şükür........bende haftaya kontrole gitcem inşllh.......bi daha ne zaman yazabilirim bilmiyorum.........hepiniz kendinize iyi bakın bebişlerinizede...........))
kızlar az önce tartıldım... şuanda gebelikten bu yana 8 kilo 700 gram almış görünüyorum. biraz hız kesmişim son haftalarda... kaydirigubbakcemile3
şerbetsiz kabak tatlısı haaaa... kulağa pek hoş geliyor doğrusu... kaydirigubbakcemile3 ben de tatlı yiyemiyorum da çok nadir çikolata yiyorum. :icecream:
çok az almışlsın respi.. normal de ne demek... yavaş yavaş alırsın artık... kilo önemli dğeil. yeterki bebeklerimiz gelişsin.
esel ne alemde acaba? meryem arkadaşımız da 21-22 aralık gibi doğum yapacakmış. sezeryan oalcakmış.