Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kızlar az önce tartıldım... şuanda gebelikten bu yana 8 kilo 700 gram almış görünüyorum. biraz hız kesmişim son haftalarda... kaydirigubbakcemile3

Asumancığım biz iyiyiz canım... Allah'a şükür... ufak tefek sıkıntılar dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür...

senin de tedavin yaklaştı değil mi? şimdiden başla vücudunu gebeliğe hazırlamaya....

selam canim iyi olduna sevindim,evet az kaldi esim haftaya cuma günü insallah osman hocayla ilk görüsmesini yapcak,bakalim esim ne düsüncek...
cok korkuyorum ya insallah hersey yollunda gider

sakın korkma, seni heyecanlı ve umutlu görmek istiyorum. bu tedavide umut heyecan inanç çok etkili inan bana... hep gülümse tedaviyi düşünüce. korkacak birşey yok. bebeklerine çok yakın olacaksın bunu düşün. anne olacaksın inşallah. keşke eşinle sen de gelebilsen ilk görüşmeye. hayırlısı, inşallah o da oalcak... az kaldı... :Saruboceq:

selam kızlar
dün büyük bir heyecanla doktora gittim fakat bebeğin bize sırtı dönüktü,o yuzden cinsiyetini öğrenemedik

saolsun doktorum uzun uzun inceledi özellikle kan dolasımı üzerinde cok durdu
kontrol sonrası bir sorun yok dedi yalnız biz tedaviyle oluşan gebeliklerde fetal eko baktırıyoruz dedi, bunun için ay sonu hastaneye konusunda uzman bi çocuk doktoru gelecek ondan randevu al dedi,aldım. aldım da bana kötü bişey yok dese de biraz endişeliyim.ohss yüzünden 3 ay cok stress yasadım bebege bişi olmamıstır inşallah :Saruboceq:

hamile kalmakla iş bitmiyormuş.resmen günler sorunsuz hemencecik geçsin diye duvara günlerin çetelesini tutucam az kaldı yahu akannehir
artık doğumdan sonra da duvar kağıdı diye kullanırım oldu olacak kaydirigubbakcemile3

selam canim iyi olduna sevindim,evet az kaldi esim haftaya cuma günü insallah osman hocayla ilk görüsmesini yapcak,bakalim esim ne düsüncek...
cok korkuyorum ya insallah hersey yollunda gider

Allah işlerinizi rast getirsin, hayırlısıyla sen de bebegine kavus bir an önce bebis_asuman

respicim sırtını döndü demek ha.. uyuyordu büyük ihtimal... benim kızım da genelde 11 gibi muayeneye gidiyorsam uyuyor oluyordu... çikolata, tatlı birşeyler yiyip girersen hareketli olur, uyanıyor o zaman. bizim kız 18. haftaya kadar göstermemişti. hatta erkek denmişti erken haftalarda...

fetal eko hiç duymamıştım, bizden istemediler. ilk kez duyuyorum. ohss'nin gebelik oluştuktan sonra bir zararı olacağını sanmam. ama stresi kastettiysen şimdi bir de bunu düşünüp yeniden stres yapma derim... olumlu düşün... opuyorumnanaktan
sağlıkla gelsin bebişin inşallah. maşallah 18. haftaya giriyorsun... kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar........bugünlerde netimde sorun var.......o yüzden giremiyorum......yazılarınızı okudum kimsede sıkıntı yok çok şükür........bende haftaya kontrole gitcem inşllh.......bi daha ne zaman yazabilirim bilmiyorum.........hepiniz kendinize iyi bakın bebişlerinizede...........:-)))

respicim sırtını döndü demek ha.. uyuyordu büyük ihtimal... benim kızım da genelde 11 gibi muayeneye gidiyorsam uyuyor oluyordu... çikolata, tatlı birşeyler yiyip girersen hareketli olur, uyanıyor o zaman. bizim kız 18. haftaya kadar göstermemişti. hatta erkek denmişti erken haftalarda...

fetal eko hiç duymamıştım, bizden istemediler. ilk kez duyuyorum. ohss'nin gebelik oluştuktan sonra bir zararı olacağını sanmam. ama stresi kastettiysen şimdi bir de bunu düşünüp yeniden stres yapma derim... olumlu düşün... opuyorumnanaktan
sağlıkla gelsin bebişin inşallah. maşallah 18. haftaya giriyorsun... kaydirigubbakcemile2

canım kesinlikle haklısın
artık beynimin idaresini elime almanın vakti geldi de geciyor bile kaydirigubbakcemile
ben elimden geleni yapıyorum artık onun dısında ne gelirse Allahtan demekten baska care yok.bakalım ay sonunda bu fetal eko denen seyin nemenem bişi oldugunu yasayıp görcem

artan reflü problemim yüzünden çikolata yiyemiyorum, bizimki serbetsiz kabak tatlısıyla yetinmek zorunda cokacimcoook
artık onu kabakla kandırmayı denicem kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar........bugünlerde netimde sorun var.......o yüzden giremiyorum......yazılarınızı okudum kimsede sıkıntı yok çok şükür........bende haftaya kontrole gitcem inşllh.......bi daha ne zaman yazabilirim bilmiyorum.........hepiniz kendinize iyi bakın bebişlerinizede...........:-)))

senin de doğuma az kalmış, bir de kızlar daha erken gelir diye duymustum
sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum hafza a.s.

Hafza selam canım. ben diyorudm bu kız doğurdu herhalde diye. aman zamanında gelsin kızlarımız. iyi olmanıza sevindim canım. öpüyoruz kızını. opuyorumnanaktan

şerbetsiz kabak tatlısı haaaa... kulağa pek hoş geliyor doğrusu... kaydirigubbakcemile3 ben de tatlı yiyemiyorum da çok nadir çikolata yiyorum. :icecream:

kızlar az önce tartıldım... şuanda gebelikten bu yana 8 kilo 700 gram almış görünüyorum. biraz hız kesmişim son haftalarda... kaydirigubbakcemile3

ben de 59 la başlamıstım.iki gun önceki kontrolümde 61 kilo çıktım.17 haftaya kadar 2 kilo normal sanırım sonrasında almaya başlarım artık

şerbetsiz kabak tatlısı haaaa... kulağa pek hoş geliyor doğrusu... kaydirigubbakcemile3 ben de tatlı yiyemiyorum da çok nadir çikolata yiyorum. :icecream:

aslına bakarsan benim de canım hiçmi hiç tatlı çekmiyor
duphalac şurubu bile tatlı oldugu için içimi bayıyo,halbuki çikolatayı dondurmayı ne cok severdim ben :icecream:

çok az almışlsın respi.. normal de ne demek... yavaş yavaş alırsın artık... kilo önemli dğeil. yeterki bebeklerimiz gelişsin.

esel ne alemde acaba? meryem arkadaşımız da 21-22 aralık gibi doğum yapacakmış. sezeryan oalcakmış.

çok az almışlsın respi.. normal de ne demek... yavaş yavaş alırsın artık... kilo önemli dğeil. yeterki bebeklerimiz gelişsin.

esel ne alemde acaba? meryem arkadaşımız da 21-22 aralık gibi doğum yapacakmış. sezeryan oalcakmış.

evet canım ya hiç sorma
3. aya kadar mide bulantısı yüzünden bişi yiyemedim
şimdi de mide problemim yüzünden sınırlı şeyleri yiyebiliyorum
elevit almaya calısıyorum her gün ,inşallah önümüzdeki aylarda iştahım da açılır :icecream:

bu arada sen de dogurunca bu konu sessizleşecek mazide mi kalacak yani, ne gelen ne giden var yahu :gitme:

Ne haber kızlar?Babytwin nasılsınız bakim?Bugün öğleden önce duruşmaya gittim öğleden sonrada kızımla alışveriş merkezinde dolaştık alışveriş yaptık yemek yedik.Günü kendimize ayırdık.Kızıma taytlı takımlar aldık weniceden çok güzel.Kızımın ilk bezini aldık primadan, hastane çantama bir şeyler aldık.Güzel bir gündü...

canım ilk aylar önemli değil... ben de ilk 3-4 ayalmak bir tarafa 4-5 kilo vermiştim. sonra özellikle 5. ve 6. ay itibariyle çok hızlı aldım. 2 kan hapı + elevit acayip iştahımı açtı. hiç endişelenme, bebek alacağını alıyor...

evet kızlar doğuranlar uğrayamıyor artık. ben o zaman bu konunu başlığını değiştiricem. çoğumuz doğurmuş olacak ya da doğurmak üzere olacak. umutlu bekleyiş smutlu sona erdi gibi... o zaman da bebeklerimizden konuşuruz. biraz toparlanınca tabii... baksanıza sena bile giremiyor... ama eminim vakit olmuyordur. esel zavallı yatağa bağlı, kımıldayamıyor... meryemim interneti yok evinde... zaten doğurdu doğuracaklar. muallimin de bebekleri oldu artık uğramıyor... biz bize kaldık işte... kaydirigubbakcemile

toprakcığım selam canım... iyilik canım... ay ne güzel ana kız çok kıskandım sizi.... ne güzel yapmışsın. sen kendi işini yapıyorsun ne güzel çalışma saatlerin daha esnek. maşallah kızına güle gğle giysin cicilerini. biz de neredeyse herşeyini aldık. ufak tefek bir iki eksik var onlar da çok önemli değil. ayy kıyafetleri ne tatlı değil mi.... ben bakmaya bile kıyamıyorum... Allah inşallah sağlıklı ve mutlu günlerde giydirmemizi nasip etsin. bezi ben de prima aldım. 68'li 2 paket aldım. yetmez sanırım ama bitince tekrar alırız. biz de yavaş yavaş odayı yerleştiriyoruz. dolapları henüz gelmedi. 20'si gibi gelecek. sonra da düzenleyeceğiz işte. yıkama ütüleme işleri var bir de... kaydirigubbakcemile5

kızlar ben çok heyecanlıyım ya... ilerleyen haftalarda siz de hissedeceksiniz... kızımın hıçkırıklarını, kolunu dirseğini hissediyorum.... dönüyor, bunu bile hissediyorum. bazen sağ kaburgamın altından bir dirsek çıkıyor, görmelisiniz, inanamadım ilk gördüğümde.... mucize birşey gerçekten... kaydirigubbakcemile2

Babytwin çok güzel ya , kızının ne yaptığını hissetmek, bilmek güzel bir şeydir.Benim de 1 haftadır kzıım inanılmaz hareketli göbeğim sürekli oynayıp duruyor , dışarıdan çok komik gözüküyor.Biz daha odasını almadık , sadece gidip beğeneceğiz ama ona da gidemedik bir türl.Yarın arabasını park yatağını almaya gideceğiz büyük ihtimal.Siz de her şeyinizi güle güle güzel günlerde kullanın.Senin doğum ocak sonu olacak galiba.Benimki de şubat sonu mart başı olacak gibi...

X