merhaba arkadaşlar......... hepiniz çok iyisinizdir inşllh.......baby sen nasılsın?.......bayramdan sonra gittim dktr çok şükür herşey yolunda.........şimdilik sıkıntı yok inşllh hep böyle gider........37 haftada tekrar kontröl var ve büyük ihtimalle 38 haftada yatıcam galiba heyecan ve korku had safhada bu günleri görebilmek çok güzel.......Rabbime şükürler olsun........inşllh hayır ve sağlıkla doğumlarımızıda görürüz........
canikolarım tebriklere teşekkür ederim.
oğlum ve ben evdeyiz alışma döneminden geçiyoruz, hatta oğlum bugün sünnet bile oldu :)) Erekek oldu dünürüm resmen talibiz senin kıza :)))))))))))))))))
Hepinize kalan sürelerinizde iyi dinlenmenizi, ağrı sancı çektiğiniz zamanların bile kıymetini düşünmenizi diliyorum, gerçekten uykusuz ve bebiş ağlaması ile geçen geceler yıpratıcı , nelere diş sıktık buna da amennah diyeceğiz tabii ama fırsat varken uyuyun diyorum da başka bişi demiyorum :)))
ben de magnezyum aldım ama pek içemedim topğrakcığım. ne güzel sen düzenli içmişsin. süt zxaten hayaıtmda hiç içmedim. ama işte peynir ve yoğurt tüketiyorum bol bol. süt bozmuş mudur bilemiyorum canım. bence de sen doktoruna sor. o kolun zorlanmış da olabilir. bende daha çok elde uyuşma olmuştu. inşallah gebelik sonrası geçecek bunların hepsi. halimize binlerce şükür yine de. bebekelrimiz sağlıklı olsun da...
oğlum ve ben evdeyiz alışma döneminden geçiyoruz, hatta oğlum bugün sünnet bile oldu :)) Erekek oldu dünürüm resmen talibiz senin kıza :)))))))))))))))))
Hepinize kalan sürelerinizde iyi dinlenmenizi, ağrı sancı çektiğiniz zamanların bile kıymetini düşünmenizi diliyorum, gerçekten uykusuz ve bebiş ağlaması ile geçen geceler yıpratıcı , nelere diş sıktık buna da amennah diyeceğiz tabii ama fırsat varken uyuyun diyorum da başka bişi demiyorum :)))
Asumancığım biz iyiyiz canım... Allah'a şükür... ufak tefek sıkıntılar dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür...
senin de tedavin yaklaştı değil mi? şimdiden başla vücudunu gebeliğe hazırlamaya....