eselciğim bir bir doğuruyor kızlar... sende asayiş berkemal mi?
selam kızlar, artık kesin dönüş yaptım. Antalya dönüşü yolda karnımda sertleşme ve kasılma olmuştu dün bütün gün dinlendim. bugün baya bir hafiflemiştim ama sabah ne olur ne olmaz diye NST çektirdim. bir sorun çıkmadı çok şükür.
eselciğim kızım da ben de iyiyz. 32. haftadayız.
sen varsın, Hafza var, toprak var daha yeni gebeler var... çok gebemiz var ve gebe kalacak arkadaşlarımız var inşallah.
teşekkür ederiz sinem teyzesi... hafalar nasıl geçti farkına varmadan bilemedik.. çok az zaman kaldı. Allah hayırlısı ile doğumunu da göstersin. oo sizin de ikili tarama vakti gelmiş. cinsiyetini bilmiyorsun henüz değil mi sinem? yaz bize muayene sonucunu, inşallah hiçbir sorun çıkmaz.
hoşgeldin babytwin ,şansına bayramda buralar günlük güneşlikti
serenanesten bi haber alabildin mi babytwin? nasıllarmış? normal doğum yapacakti değil mi? hayırlısıyla sizleri de yollayalım doguma sonra biz arkanızdan gelicez inşallah
merhaba arkadaşlar.umarım herşey yolundadır.ben bişeyler sormak istiyorum.yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum.benim 9 haftaya girecez neredeyse.ama sürekli lekelenmem var ve hiç kesilmiyor.dr um sürekli yatacaksın diyor sadece.üçü de tutmuştu ilk zamanlar.7.haftada birini kanama ile kaybettim.o günden bu yana iğne de olmama rağmen lekelenmem kesilmedi.ultrasonda iki kese ve kalp atışlarını görmüştük.ama bu lekeler beni çok üzüyor.sizlerin arasında yaşayan oldumu bu durumu?
muayene ve 2 li tarama sonucumuz çok güzel.bir problem yok çok şükür.ellerini ve ayaklarını sürekli oynatıyor.artık bir bebek olmuş bizimkide,ama cinsiyeti hala belli değil.dr söylemedi bu aylarda kesin olmaz dedi.bir ay daha bekleyeceğiz artık.sağlıklı olsun artık diyecek bişey yok.
canlarım merhaba,
tüm güzel dileklerinize teşekkür ederim..
doğurduk evet, oolum ve ben evde birbirimize alışmaya çalışıyoruz, 51 cm 3300 gr..ama eve çıkarken 3060 olmuştu bile..iyiyiz, biraz komplikasyonumuz oldu ama sonra anlatırım , cok vakit bulamıyorum..Esel i okudum doğurdu mu acaba ?
HEpinizin ilerleyen hamilelikleri benim gibi tez zamanda bitsin , kucağınıza aldığınızda koku diye bir şey var, genzimden gitmiyor...allah her dileyene gönlüne göre versin inşallah..en kısa zamanda haberleşiriz. sevgiler..