Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

çok sevindim Sena'cığım... Antalya'dan şimdi döndük ve hemen internete girdim ve doğum yaptığını öğrendim. çokkkk geçmiş olsun. çok sevindim arkadaşım. oğluşuna kavuştun, onu bizim için de kokla.... toparlanınca haberlerini bekliyoruz. facebook'a baktım foto bekliyorum heyecanla orada da göremedim... opuyorumnanaktan

selam kızlar, artık kesin dönüş yaptım. Antalya dönüşü yolda karnımda sertleşme ve kasılma olmuştu dün bütün gün dinlendim. bugün baya bir hafiflemiştim ama sabah ne olur ne olmaz diye NST çektirdim. bir sorun çıkmadı çok şükür.

eselciğim kızım da ben de iyiyz. 32. haftadayız.

sen varsın, Hafza var, toprak var daha yeni gebeler var... çok gebemiz var ve gebe kalacak arkadaşlarımız var inşallah.

geçmiş olsun babytwin ,aman dikkat et kendine ve güzel kızına.sayfalar epey hareketlendi.Herkesten güzel haberler almak dileği ile.Bende yarın 2 li tarama için ve ense kalınığı ölçümü için dr a gidiyorum.İnşallah iyi sonuçlar alırm.

teşekkür ederiz sinem teyzesi... hafalar nasıl geçti farkına varmadan bilemedik.. çok az zaman kaldı. Allah hayırlısı ile doğumunu da göstersin. oo sizin de ikili tarama vakti gelmiş. cinsiyetini bilmiyorsun henüz değil mi sinem? yaz bize muayene sonucunu, inşallah hiçbir sorun çıkmaz.

hoşgeldin babytwin ,şansına bayramda buralar günlük güneşlikti

serenanesten bi haber alabildin mi babytwin? nasıllarmış? normal doğum yapacakti değil mi? hayırlısıyla sizleri de yollayalım doguma sonra biz arkanızdan gelicez inşallah

merhaba arkadaşlar.umarım herşey yolundadır.ben bişeyler sormak istiyorum.yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum.benim 9 haftaya girecez neredeyse.ama sürekli lekelenmem var ve hiç kesilmiyor.dr um sürekli yatacaksın diyor sadece.üçü de tutmuştu ilk zamanlar.7.haftada birini kanama ile kaybettim.o günden bu yana iğne de olmama rağmen lekelenmem kesilmedi.ultrasonda iki kese ve kalp atışlarını görmüştük.ama bu lekeler beni çok üzüyor.sizlerin arasında yaşayan oldumu bu durumu?

muayene ve 2 li tarama sonucumuz çok güzel.bir problem yok çok şükür.ellerini ve ayaklarını sürekli oynatıyor.artık bir bebek olmuş bizimkide,ama cinsiyeti hala belli değil.dr söylemedi bu aylarda kesin olmaz dedi.bir ay daha bekleyeceğiz artık.sağlıklı olsun artık diyecek bişey yok.

hoşbuldum respiciğim, evet çok güzeldi hava. ama şimdi bozdu sanırım. burası da yağışlı. serenenas iyiymiş. doğum yaptı. 3100 civarı doğmuş oğlu. anne de bebek de iyilermiş. ben aradım ancak ulaşamadım. rahatsız etmim diye tekrar da aramadım ama mail gelmişti. doğum oldu sorun yok diye. facebooka doğum fotoğrafçısı fotolarını koymuş bizim damat bir saçlı görmelisiniz. çok tatlılar. canım senacığım oğlunu kucaklayınca ilk işi ağlamak olmuş... opuyorumnanaktan çok duygulandım o kareyi görünce.. anne baba bebek.. sevinç gözyaşları.... şükür gözyaşları... darısı başımıza kızlar.

nayiciğim, ben de 2 kez ciddi kanama yaşadım. lekelenme gibi değil de bildiğin kanamaydı. ama çok şükür bir sorun olmadı. ama doktorunun dediği doğru yatmalısın. 12. haftayı geçirmelisin.
senin çoğul gebelik teke göre daha zor olacak. progestanı ihmal etme. bol bol dinlen ve üzülme. üzülmek bebeklere zarar veriyor. birşey olmayacak diye düşün.
eşin ya da bir yakın baksın bir süre sana. inşallah hiçbir sorun olmaz canım. seni anlıyorum üzülme desem de üzüleceksin, ben de kanama olunca dünyam başıma yıkılmıştı. ama bak atlattık. boş yere üzmüşüm kendimi. öpücükler bebişlerine ve sana... :lepi:

sinemciğim... ne güzel bir haber... çok şaşırdın değil mi... o c harfi bir anda nasıl insan formuna giriyor. ben de şok olmuştum. canım yanlış söyleyecekelrine geç öğren daha iyi. insan alışıyor sonra zor oluyor. doktor ne zaman derse o zaman öğreneceksin artık.
ayy elleri ayakalrı bile varmış beee... bizim cemrecik şimdi olmuş bir tosuncuk... ekrana sığmıyor... maşallah...

kızlar bu arada dün esel aramış beni, şarjım bitmişti.. sonra mesaj atmış.. yine hastaneye yatmış. bebekler geliyormuş.. doktor muayene sırasında bir minik kızının bir tanesinin ayağına değmiş. bugün yarın doğurur, belki de doğurmuştur. 1500 kilo civarındalarmış. üzgünüm yazmış ama bence çok iyi. daha 31. haftada kiloları çok iyi. dua edin kızlar. ben aricam yine yazarım sizlere sonucu. kaydirigubbakcemile2

ay bebekler patır patır doğuyor...

dün günlüğüme yazdığım yazı, forumda sorun vardı bugün gönderebiliyorum.

mutlu bir bekleyiş...
Kızımla 32. hafta

3/12/2009 ·

Kızım bugün itibariyle 31 hafta 4 günlük oldu...

Bayramda Antalya'ya aileme ziyarete gittik. Domuz gribi nedeniyle birinci derece aile yakınları dışındakilerle öpüşme ve tokalaşmadan uzak durduk. Gidiş ve dönüş yolunda 5 saatlik yolu 10 saatte gittik ve geldik. Sık sık wc, yemek ve yürüşüş için mola verdik.

Hava çok güzeldi, Kasım ayının son günlerinde denize girenleri görmek bir Antalyalı olarak bana normal geldi ama eşim oldukça şaşırdı. Eşimle güzel havadan yararlanarak bol bol yürüyüş yaptık, limandan kalkan bir tekne ile gezinti bile yaptık.

Dönüş yoluna geçmeden Antalya'daki son gecemizde pek uyuyamadım, sabah kalktığımda da karnımda bir sertlikle uyandım. Bu bazı akşamlar yemek sonrası oluyordu ama sabahları hep çok rahat uyanıyordum. Geçer diye düşündüm ama yolculuk boyunca geçmediği gibi kramp ve kasılmalar da eşlik edince Afyon civarında verdiğimiz yemek molasında hat safhaya ulaşmıştı. Eşim araç kullanacağından onu korkutmak istemediğimden, pek belli etmedim ama bir ara orada doğuracağım sandım. Allah korusun, zamanında doğsun kızım.

Bayram sonrası 1 gün daha izinliydim, evde dinlendim, uyuyyarak geçirdim. Akşam üzeri yine sancı gibi kramplar hissettim, karnımdaki setlik de hala geçmemişti. İnternettena raştırınca bunun erken doğum tehdidi oalbileceğini anlayınca iyice korktum. bu haftasonu zaten NST'ye girecektim, birkaç önce gireyim diye düşünüp hemen ertesi sabaha randevu aldım. Ertesi gün karnımdaki sertlik de kasılmalar da yok denecek kadar azalmıştı ama ben yine de Osman Hoca ile paylaştım. NST çektir bakalım dedi.

NST'de bebeğim uyudu, çikoalta yiyerek onu uyandırmayı başardık. Bİr kez şiddetli bir kasılma oldu. Onun dışında rahattım. Bebeğin hareketleri de düzenliydi.
Osman Hoca sorun olmadığını söyledi ben de eşim de rahatladık.

Normalde bu hafta itibariyle doğum iznine ayrılabiliyorum ama ben bebeğimle daha fazla kalabilmek için bu 5 haftayı çalışarak geçireceğim. 37. haftaya kadar çalışacağım. Bugün bir devlet hastanesine giderek raporumuzu çıkarttık.

Bu haftasonu kızımın son eksiklerini tamamlayacağız. Sonra da odayı düzenlemeye başlayacağız. Bir arkadaşım bana lohusa tacı almış. Kırmızı, kurdeleli bir taç... Çok beğendim. Kızımın doğum gününde takacağım...kaydirigubbakcemile3

hepimizin bebeklerine maşallah.allah onları nazardan saklasın.isteyen herkesede yaşatsın bu güzel duyguları.artık kavuşma vakti yaklaştı sizin.insan gördükçe bebeğinin büyüdüğünü daha çok sabırsızlanıyor.ama günü geldiğinde doğsunlar tabiki.sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

evet sinemciğim, doğurmmaış henüz. eve geçmiş. ama hiç ayağa kalkma demiş doktor. her an doğabilir. ama bir gün bile içerde kalsa 3 gün küvözde kalmaktan kurtulur. biliyorsunuz küvözde kalmak hem bebek için iyi değil hem de çok maliyetli.

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Babytwin kızına maşallah 32. haftaya gelmişsinizde geçiyorsunuz...Arada özellikleri akşamları yatmadan önce benimde arada karnım çok sertleşiyor , o yüzden ben de bugün NST ye girdim.Allaha şükür benimde kasılmam yokmuş annem yediklerinden oluyordur dedi.Serananes Doruğu ile uğraşmaktan buraya uğrayamıyor...Ne güzel...Darısı bizlerin başına...

canlarım merhaba,
tüm güzel dileklerinize teşekkür ederim..
doğurduk evet, oolum ve ben evde birbirimize alışmaya çalışıyoruz, 51 cm 3300 gr..ama eve çıkarken 3060 olmuştu bile..iyiyiz, biraz komplikasyonumuz oldu ama sonra anlatırım , cok vakit bulamıyorum..Esel i okudum doğurdu mu acaba ?

HEpinizin ilerleyen hamilelikleri benim gibi tez zamanda bitsin , kucağınıza aldığınızda koku diye bir şey var, genzimden gitmiyor...allah her dileyene gönlüne göre versin inşallah..en kısa zamanda haberleşiriz. sevgiler..

teşekkürler Toprakcığım haftalar akıp gidiyor valla... ben hala inanmıyorum bu hatalara gelebildiğimize.... nasıl geçti analamdım. evet yediklerimiz de yapıyor canım. artık son haftalarda hep böyle olacak sanırım.

Senaaaa annecik hoşgeldin... hihoyyyt hihoyyyt bize az da olsa vakit ayırdığın için teşekkür ederiz... ağlamışsın resminde Sena.. bana çok dokundu o görüntü... ekrana öyle bakakaldım... ben de ağlarım sanırım kızımı kucaklayınca.. neler çektik değil mi? onu kucağımıza alınc bir duygu boşalması olmasın da ne olsun... tez zamanda biz de koklayalım bebişlerimizi.. allahım inşallah...

Doruğu bizim için öp lütfennnnn... Şeniz

yok esel dün doğurmamıştı henüz...
ama sanki çok durmayacak kızlar... rahimdeki açıklık neredeyse hat safhadaymış... bugün yarın doğurur sanki... kıpırdamadan yatıyor zavallı... Allah onu da kurtarsın biran önce...

Hafzacım sen nasılsın günün yaklaşıyor? en son sorunlar vardı sanırım. umarım iyisindir.... :Saruboceq:

selam canim hadi gözün aydin ALLAH anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah hersey gönlünce olur.

merhaba arkadaşlar......... hepiniz çok iyisinizdir inşllh.......baby sen nasılsın?.......bayramdan sonra gittim dktr çok şükür herşey yolunda.........şimdilik sıkıntı yok inşllh hep böyle gider........37 haftada tekrar kontröl var ve büyük ihtimalle 38 haftada yatıcam galiba heyecan ve korku had safhada bu günleri görebilmek çok güzel.......Rabbime şükürler olsun........inşllh hayır ve sağlıkla doğumlarımızıda görürüz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…