Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ınşallah hafza allah kolay doğumlarda nasip eder...Ne güzel bebikini kucağına almana az kaldı...ınşallah sağlıkla bizde o günleri görürüz...

merhaba arkadaşlar......... hepiniz çok iyisinizdir inşllh.......baby sen nasılsın?.......bayramdan sonra gittim dktr çok şükür herşey yolunda.........şimdilik sıkıntı yok inşllh hep böyle gider........37 haftada tekrar kontröl var ve büyük ihtimalle 38 haftada yatıcam galiba heyecan ve korku had safhada bu günleri görebilmek çok güzel.......Rabbime şükürler olsun........inşllh hayır ve sağlıkla doğumlarımızıda görürüz........

ben de bugün 33. haftaya girdim... çok şükür Allah'ım... ben çok iyiym, kızım da iyi sanırım. hoplayıp zıplamaya devam maşallah... hihoyyyt

sevindim iyi olmana... evet 38 haftaya gelince sona gelmiş olacağız. ben zaman yaklaştıkça daha çok aman varmış gibi geliyor. eşime böyle söyleyince askerlikte de öyledir. sona yaklaştıkça hiç bitmeyecek gibi olur dedi... çok güldüm... kaydirigubbakcemile3

aman herkes zamanında ve sağlıklı oalrak doğum yapsın da.

şuanda muallimin 3 kızı var... senanın 1 oğlu... maşallah onlara...darısı diğerlerinin başına... :icecream:

Son düzenleme:
kızlar dün nihayet kızın odasını boyadık. sonra gidip avize aldık, duvar süsleri aldık, perde baktık ve son kalan eksiklerini aldık. şimdi oto koltuğu dışında önemli bir eksiği pek kalmadı. onu da araştırıyoruz. alan var mı? hangi modeli tavsiye edersiniz.

toprakcığım senin kızın gelişimi nasıl gidiyor? en son düşük demiştin. tekrar gittin mi muayeneye?

Son düzenleme:
Babytwin odanız hayırlı olsun , inşallah o oda da kızınla güzel günleriniz olacak...Oto koltuğunu 6. aydan sonra da alabilirsiniz, ilk zamanlar ana kucağı kullanılıyormuş arabada...Benim kız yine zayıf babytwin sorma.27+1 de 900 gr.Ama kilosu 26. haftaya denk geliyor.Ancak ışin güzel tarafı boyumuz kafa yapımız haftasında.35 cm boyumuz.Dr. plesantaya giden damarlara baktı onlarda problem yok allaha şükür.Dr. dediğine göre zayıf bir bebek olacakmış.Gerçi yine 3 kiloya yakın doğar dedi.Hayırlısı artık sağlığı yerinde ya artık ona şükrediyorum.Bir sağlıkla kucağımıza alabilseydik...Cemrecik nasıl?Vuslata inşallah az kaldı...

teşekkürler Toprakcığım. daha güzelleri sizin olsun inşallah. herşeyin başı sağlık. Allah önce sağlık versin. gerisi hiç önemli değil.
canım cemre de 27 + 2 günlükken 911 grammış. ve 26 + 5 günlük gibi görünüyormuş. ve doktorum bana da 3 - 3.5 arası doğar demişti. ama sonraki haftalarda bir atılım gerçekleştirdi ve öne bile geçti. bence senin kızın da hızla büyür. zaten bundan sonra karnındaki büyümeye inanamayacaksın. her gün farklı oluyor. Cemre şuanda yine sevdiği müzükleri dinliyor. bir süredir ihmal etmiştim. başladı tepinmeye maşallah. senin kızının adı Ecem mi oalcak? çok güzel isim.

ınşallah Babytwin...Kızımın adı ECE yada ECEM olacak inşallah...Bir şey soracağım benim dün akşamdan beri sol kolum tamamiyle özellikle de kas bölgesi çok şiddetli ağrıyor.Buna benzer bir durum sende de olmuştu değil mi?Bunun ismine ne demiştiniz?

karpal tünel sendromu oalbiliyor ama çok ilerlemiş olması lazım. benim sağ kolumda olmuştu uyuşma. ama solumda yatmam gerekirken sağıma yatınca olmuştu. 2 haftadır hep soluma yatıyorum baya bir azaldı. bir de kalsiyum ve magnezyum dengesizliğinde ve eksikliğinde olurmuş. magnezyum ve kalsiyum takviyesi alabilirsin. ya da soda iç, yoğurt daha çok tüket. bir d ara sıra yatış pozisyonunu değiştir. ama sola yatmak iyi. sağa yatmayı tavsiye etmiyorlar. bebeğin beslenen damarları oradang eçiyormuş. ağrı yaptı bende hep sağa yatmak. geçmiş olsun canım.

Çok sağol babytwin.Ben de sola yatıyorum genelde ve sol kolum ağrıyor şu anda , kolumu doğru düzgün kullanamıyorum ve çok ağrıyor.Bakalım bugünü de geçireyim de olmadı yarın dr. gideyim...Ben 12. haftadan beri magnezyum kalsiyum demir kullanıyorum.Kızıma yarasın diye çok süt içiyorum o acaba dengeyi bozmuş olabilir mi?

ben de magnezyum aldım ama pek içemedim topğrakcığım. ne güzel sen düzenli içmişsin. süt zxaten hayaıtmda hiç içmedim. ama işte peynir ve yoğurt tüketiyorum bol bol. süt bozmuş mudur bilemiyorum canım. bence de sen doktoruna sor. o kolun zorlanmış da olabilir. bende daha çok elde uyuşma olmuştu. inşallah gebelik sonrası geçecek bunların hepsi. halimize binlerce şükür yine de. bebekelrimiz sağlıklı olsun da...

canikolarım tebriklere teşekkür ederim.
oğlum ve ben evdeyiz alışma döneminden geçiyoruz, hatta oğlum bugün sünnet bile oldu :)) Erekek oldu dünürüm resmen talibiz senin kıza :)))))))))))))))))

Hepinize kalan sürelerinizde iyi dinlenmenizi, ağrı sancı çektiğiniz zamanların bile kıymetini düşünmenizi diliyorum, gerçekten uykusuz ve bebiş ağlaması ile geçen geceler yıpratıcı , nelere diş sıktık buna da amennah diyeceğiz tabii ama fırsat varken uyuyun diyorum da başka bişi demiyorum :)))

oğlum ve ben evdeyiz alışma döneminden geçiyoruz, hatta oğlum bugün sünnet bile oldu :)) Erekek oldu dünürüm resmen talibiz senin kıza :)))))))))))))))))

Hepinize kalan sürelerinizde iyi dinlenmenizi, ağrı sancı çektiğiniz zamanların bile kıymetini düşünmenizi diliyorum, gerçekten uykusuz ve bebiş ağlaması ile geçen geceler yıpratıcı , nelere diş sıktık buna da amennah diyeceğiz tabii ama fırsat varken uyuyun diyorum da başka bişi demiyorum :)))

Oy oy oyyy .... :1hug:
Dogmus taa erkek bile olmuss yumurcakk ...

Canim seni bir kez daha cani gönülden tebrik ediyorum...
Rabbim DORUK ' unuzla uzun seneler mutlu , mesutt yasamayi nasip etsin siz anne - babaciginaa ...

Nasil gidiyorr bakalim ..
Doruk beyy geceleri cok yaramazlik yapmiyor umarim ..

Cok yorarsa seni yolla biz bakarizz ...
Sen de dinlenirsin ..

Gerci daha sizz hasret gidermemissinizdirr ana-ogull ..
Allah bir ömürr ayirmasin ins. Aminnnn ..

Kendine cok iyi bak cnm .. Dorugu benim icin öp .. Şeniz

serenanescin hayirli olsun demek bebisin sünnet bile oldu :nazar: bukadar erken sünnet olmasinin bi nedenimi var canim yoksa senmi öyle istedin??? dorukcun o missss kokusunu bide benim icin cek canim ve güzel bi öppp bebisini..kendine iyi bak

babytwin sen nasilsin canim insallah hersey yollundadir???cemrecik nasil?

ben de magnezyum aldım ama pek içemedim topğrakcığım. ne güzel sen düzenli içmişsin. süt zxaten hayaıtmda hiç içmedim. ama işte peynir ve yoğurt tüketiyorum bol bol. süt bozmuş mudur bilemiyorum canım. bence de sen doktoruna sor. o kolun zorlanmış da olabilir. bende daha çok elde uyuşma olmuştu. inşallah gebelik sonrası geçecek bunların hepsi. halimize binlerce şükür yine de. bebekelrimiz sağlıklı olsun da...

Babytwincim ben de bebeğim sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum...

Serananescim yerim o küçük erkeğini...Canım benim ya ne tatlıdır şimdi o...

selam dünürüm.. valla bizim damat doğdu da erkekliğe ilk adımını bile attı... Doruk biraz büyüsün... Cemre de gelecek ardından inşallah... arada yıl farkı olacak... :emir_bebek:

valla kardeş biliyorsun son haftalarda uyku diye birşey yok.. ben bir gün uyanık kalıp öbür gün uyuyorum resmen... allah'tan ilk gebelik günlerimde küp gibi uyudum...

Sena fotoğraflarını bekliyoruz? o ilk doğum fotoları kesmedi beni... hem Cemre de görmek istiyor sırma saçlı oğluşunu... :asigim:

Asumancığım biz iyiyiz canım... Allah'a şükür... ufak tefek sıkıntılar dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür...

senin de tedavin yaklaştı değil mi? şimdiden başla vücudunu gebeliğe hazırlamaya....

hayırlı olsun canım a.s.
ben de ahhh su aylar problem çıkmadan bir an önce gecse doğursam da gerekirse günlerce uykusuz kalsam diyorum vallahi :)

Asumancığım biz iyiyiz canım... Allah'a şükür... ufak tefek sıkıntılar dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür...

senin de tedavin yaklaştı değil mi? şimdiden başla vücudunu gebeliğe hazırlamaya....

bu arada internette bişi buldum bana ilginç geldi :eek:
kuantum sayesinde isimlerimizdeki harflerin içindeki gizli enerjiler ortaya cıkarılmıs.
mesela bu listeye göre Senayla senin seçtiğiniz isimler çok güzel ve güçlü yerimseniben

DORUK: Üstün güçlere sahip,Gizliliği sever,Sert yapıya sahip,Durgun,Başarılı, unvan sahibi
CEMRE:Konuşma ve yazma yetenekleri olan,Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden,Ticarete yatkınlık,Sert yapıya sahip

benim de yarın doktor kontrolum var ,artık cinsiyeti büyük oranda belli olur sanırım.hayırlısıyla sağlığı iyi olsun da baska hiçbir sey önemli değil :Saruboceq:

waooovvvvvv..... ikisi de sert yapıya sahip... opuyorumnanaktan teşekkürler canımcım...

evet bence de belli olur artık eğer gösterirse tabii... sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz respicim... geçecek bugünler inanamayacağız nasıl geçtiğine... :eek:

X