Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

bu arada muallimde son durum ne bilginiz varmı kızlar.Allah kızlarını ona bağışlasın.......inşllh sağlıkla dönerler evlerine.......

merhaba arkadaşlar......kaç gündür giremiyodum.bugün kontrolüm vardı......biraz canım sıkıldı.....önce tansiyonum yüksek çıktı,sonra nst de ufak bir sancı çıktı.....birde bizim bebiş fazla tombik olmuş.........doktor biraz iri dedi.....üstüne bide buna üzüldüm........sonraki ölçümde tansiyon normal çıktı neyseki.......dktr evde sürekli ölçtür dedi............ikinci kez nst ye girincede sancı çıkmadı.......rahat olabilirsin dedi......eve geldik.....salı günü tekrar gidicez.......tansiyonla ilgili idrar tahlili yapılcak......yani bugün çok stresliydi......Allahım sen sağlıkla sonu görmeyi nasip et ..kızlar dualarınızda benide unutmayın nolurrrrrrrrrrrrr.........

aahh canımmm , ama sıkma kendini normale dönecektir, benim 29. haftada NST de sorun çıktı düşün, ne korktum ...ama normale dönüyor dalgalanmalar olabilir demşti doktor.. sen sürekli evde ölç ama kontrol etmek önemli...

bu arada muallimde son durum ne bilginiz varmı kızlar.Allah kızlarını ona bağışlasın.......inşllh sağlıkla dönerler evlerine.......

muallim in kızları küvözdeler, sarılık olmuşlar , insülin ile de sorunları varmış ama devam ediyorlar yola inşşallah kurtulacaklar sağ salim evlerine döneceek prensesler ...

ah Sena hayırlısıyla doğumumuz bi olsa heralde ancak o zaman rahatlıycaz .....ama bugün daha iyiyim çok şükür olumlu düşünüyorum hep......inşllh sağ salim bunuda atlatırız.......bu arada sende bi gelişme var mı......Doruk cuk yerini seviyo galiba baksana niyeti yok gibi gelmeye......:-)))

Geldim geldim :)))
NST ye göre de , ( artık ben de farkedebiliyorum ) kasılmalarım artmış..Ancak hala rahimde açılma yok. Doktorumuz çok kısa sürede açılma olacağını ve başlaması ile birlikte hızla ilerleyeceğini söyledi. ancak yine evimize döndük, bayramda alarm gelirse ben burdayım dedi yolladı bizi :)) Şimdilik Doruk'cuğumun rahatı yerinde diyerek yola devam ediyoruz.. Bugün 40. haftamıza başladık , 03 Aralık ta süre doluyor .. 40+3- 40+4 gibi olmazsa hastaneye yatırır suni sancı deneriz .. suni sancıyı versek 6 saate doğar bebek dedi.. O yüzden eğer oğlum 1 hafta içinde daha kendiliğinden gelmezse müdahalae edeceğiz.. son haberlerim budur canlarım ..

Umarım hepiniz iyisinizdir. Herkese iyi bayramlar diliyorum...

serenanes hayırlısıyla bebeğine kavuşmana az kalmış,inşallah bir nefeste kolay bir doğum yaparsın :emir_bebek:
herkesin kurban bayramını şimdiden kutluyorum,Allah sağlık dileyene şifalar versin, bebeklerinizle birlikte Allaha emanet olun. dualarımız sizinle...

herkese iyi bayramlar!!!..... bu bayram bebişlerimiz bizimle.......inşllh bir dahaki bayramda kucağımızda bayram gezmesinde olurlar......Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.........ve hep birlikte güzel bayramlar yaşamayı nasip etsin aminnnnnnnn........:-)))

selam kizlar hepinizin bayrami m+übarek olsun Allah insallah diger bayrama kadar bizimde hamile olmamizi ister ve dileklerimiz yerine gelir...

Benimde teyzemin gelini sali günü transfer oldu ama daha haber alamdim insallah Allah yüzüne bakar...Dua edelim hep birlikte, öpüldünüz

ıyi bayramlar kızlar...Serananes doğum yaptı mı acaba?Sesi sedası çıkmamış bugün...

Arkadaşlar haber vermek istedim...
SERANES doğum yaptı bu sabah annenin ve doruk bebegin sağlığı gayet iyi 50cm ve 3300gr şimdilik bu kadar...
gözünaydın seranescim allah analı babalı büyütsün..sağlıkla inşallah...

SERANES geçmiş olsun.Allah bebeğini anneli ve babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı evlat olsun inşallah.

arkadaşlar haber vermek isterim!!!!!!!!

serenanes bu sabah doğum yaptı annemizin ve doruk bebeğimizin sağlığı gayet iyi 50cm 3300 gr şimdilik haberler bu kadar :)

serenanes geçmiş olsun, tebrik ediyorum seni opuyorumnanaktan
bebeğin güzel bir bayram sabahında dünyaya gelmiş, inşallah ömrü boyunca da çok şanslı olsun :nazar:

yaşasın!!!! Doruk bebek geldi.......Sena geçmiş olsun.......Allah bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.......darısı biz bekleyenlerin başına.........

yaşasın!!!! Doruk bebek geldi.......Sena geçmiş olsun.......Allah bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.......darısı biz bekleyenlerin başına.........

hafzacım mesajına kocaman bir AMİNNN demem gerek :Saruboceq:

senacımmmm hayırlı olsunnnnnn
allah ömür boyu bebğini ayırmasın senden
adınıda kurban koy bariii:)))))))
seni ve bebeğini öpüyorum
alkisalkisalkis

senacım tebrik ediyorum canım.allahım bebeğine hayırlı sağlıklı ömürler nasib etsin.annesi ve babasıyla inşallah.

X