Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar......kaç gündür giremiyodum.bugün kontrolüm vardı......biraz canım sıkıldı.....önce tansiyonum yüksek çıktı,sonra nst de ufak bir sancı çıktı.....birde bizim bebiş fazla tombik olmuş.........doktor biraz iri dedi.....üstüne bide buna üzüldüm........sonraki ölçümde tansiyon normal çıktı neyseki.......dktr evde sürekli ölçtür dedi............ikinci kez nst ye girincede sancı çıkmadı.......rahat olabilirsin dedi......eve geldik.....salı günü tekrar gidicez.......tansiyonla ilgili idrar tahlili yapılcak......yani bugün çok stresliydi......Allahım sen sağlıkla sonu görmeyi nasip et ..kızlar dualarınızda benide unutmayın nolurrrrrrrrrrrrr.........
bu arada muallimde son durum ne bilginiz varmı kızlar.Allah kızlarını ona bağışlasın.......inşllh sağlıkla dönerler evlerine.......
Arkadaşlar haber vermek istedim...
SERANES doğum yaptı bu sabah annenin ve doruk bebegin sağlığı gayet iyi 50cm ve 3300gr şimdilik bu kadar...
gözünaydın seranescim allah analı babalı büyütsün..sağlıkla inşallah...
yaşasın!!!! Doruk bebek geldi.......Sena geçmiş olsun.......Allah bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.......darısı biz bekleyenlerin başına.........