Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

bak şimdiiiiiii
toprak iyi oldu haber verdiğin üzldüm..28 veya 29 uncu haftada olması lazımdı değil mi ???
canımm ben bir gidip bakayım o linke..

herkese selam arkadaslar
görüşmeyeli nasılsınız? umarım iyisinizdir.kendi adıma sizin sayenizde bilgileniyorum.hamilelik konusunda bilgim yok denecek kadar az bazı seyleri yeni yeni öğreniyorum.mesela doğumun habercisi olan tıpa denen seyi ilk defa serenanes senden duydum.

Muallim arkadasımız da inşallah bu zor günleri bebekleriyle sağlıkla sıhhatle atlatacaklar.
Allah kızlarını sana bağışlasın arkadasım :Saruboceq:

dünaydın kızlar,

evet katılıyorum Repsi burada birbirimizin uzmanı olduk resmen.

senacığım oğlumun burcu yay olsun dedin ya, bu konuyu ben de bayadır düşünüyorum. ben oğlak burcuyum, burçlar içinde tek kova burcunu itici bulurum. kendilerini çok yıpratırlar. ablamdan biliyorum onu da...
kızım 19 ocak ve öncesinde doğarsa oğlak olacak, uyumlu ortalama makul bir burçtur. ama 19 sonrası doğarsa kova olacak.
Mynet astroloğu var, ona sordum sezeryanla doğum ypaınca burcuna müdahale edilmiş oluyor mu diye? o da bu bir kader dedi, onun sezeryan olması, bana herkes diyor ki 20 ocaktan önce doğur. ben de müdahale etmek ne kadar doğru dedim, doktor der doğar o ayrı tabii... o da yanlış dedi...

bakalım bizim kız oğlak mı olacak kova mı?

merhaba arkadaşlar.dr uma göründüm ve ikisi benimle kalmış bebişlerimin.birisi gitmiş.bol bol yatacakmışım.bende öyle yapıyorum zaten.bir tanesi canavar gibi kendini belli ediyordu ultrasonda.diğeri ise bir türlü resime girmek istemedi.şimdiden nazlı.çok şükür gördüm ve rahatladım.hepinize çok teşekür ederim

dünaydın kızlar,

evet katılıyorum Repsi burada birbirimizin uzmanı olduk resmen.

senacığım oğlumun burcu yay olsun dedin ya, bu konuyu ben de bayadır düşünüyorum. ben oğlak burcuyum, burçlar içinde tek kova burcunu itici bulurum. kendilerini çok yıpratırlar. ablamdan biliyorum onu da...
kızım 19 ocak ve öncesinde doğarsa oğlak olacak, uyumlu ortalama makul bir burçtur. ama 19 sonrası doğarsa kova olacak.
Mynet astroloğu var, ona sordum sezeryanla doğum ypaınca burcuna müdahale edilmiş oluyor mu diye? o da bu bir kader dedi, onun sezeryan olması, bana herkes diyor ki 20 ocaktan önce doğur. ben de müdahale etmek ne kadar doğru dedim, doktor der doğar o ayrı tabii... o da yanlış dedi...

bakalım bizim kız oğlak mı olacak kova mı?

:dance::dance:
ahahhaaaaaaa dünüüüürrrrrr bitirdin beni, çatladım gülmekten !!
Kız KOVA burcu benim ayollllll , şahane bir buırçtur..doğru yıpratır kendini kılı kırk yarar öyle mi böyle mi hesaptan kıvranır ama çok özgürdür, iletişimi kuvvetli, sosyal , arkadaş canlısı idealist, tuttuğunu koparan aile sadakati yüksek,empatik toparlayıcı ve organize edici insanlardır... Dahiler burcu diye bilinir, seyahati dış ülkeri yabancı dil ve yabancı ileitşimini seven insanlardır.. Okul hayatları başarılıdır, sorumluluk duygusu yüksektir. Öğretici yanları da yüksektir, iyi öğrenir ve yanındakine iyi anlatır, öğretir...

Kötümser yanları ise demorilize olabilir çabuk, sabırsızdır , işler planladığı gibi gitmeyince kendini sorgular , duygusaldır ama belli etmekten kaçınır..Ha bir de geniştir, sıkıntıya boğuntuya gelemez hiç..Kaçabilirse kaçar sıvışır ...Özgürlüğü tehdit edilirse asosyal gibi kalkar gider ortamdan , kimsenin emir buyruklarına gelemez...

Senin kızın özellikle Şubat günlerine kayan bir KOVA ise pozitif yönleri yukarıdakiler ağırlıklı olabilir.. Ben 18 Şubat ım, Ocak son günlerini pek bilmiyorum ama Şubat kısmında yıldız haritam çıkarıldığı için ç.ok detaylı incelenmiştim..Üstüne yükselenim de YAY , bence ben ( çok afedersiniz megalomanlık gibi olucak ama ) şahane bir kadınım ayol :lepi:

Sabırsızlığım, çabuk sinirlenmem ve demorilze yanımı saymazsak :kedi:

Hem Akrep/YAY arasında tereddür edince ben de yıldız haritası için Doruk adına soruşturdum, müdahale etmek çok yanlış olacaktı..Sabırla doğal süreci beklemeye karar verdim...Zira her doğum anının hem iyi hem kötü etkieri var, hepsinin iyi veya hepsinin kötü olması mümkün değil..Seçim yapayım derken çok belirgin bir kötü yanı da seçmiş olabilirim diye bıraktım....Sen de takma kafana, hem kızlar erken geliyormuş genelde Oğlak a yetişir o merak etme :)))

merhaba arkadaşlar.dr uma göründüm ve ikisi benimle kalmış bebişlerimin.birisi gitmiş.bol bol yatacakmışım.bende öyle yapıyorum zaten.bir tanesi canavar gibi kendini belli ediyordu ultrasonda.diğeri ise bir türlü resime girmek istemedi.şimdiden nazlı.çok şükür gördüm ve rahatladım.hepinize çok teşekür ederim

haydi gözün aydın !
2 kesinlikle 3 ile kıyaslanınca başarılı bir skor ..İnşallah sağlıkla devam ederler annecikleri ile..

hihihihihi senacığım düşünmedim değil sizlerden biri kova çıkar diye bir pot kırmim dedim dediğim gibi çok sevdiğim ablam da kova... bizim iş yerinde birkaç arkadaş da... özellikle onlar diyor bana sakın Kova olmasın diye... ama dediğin gibi çok zeki oluyorlar... bence sana benzeyecekse sorun yok.. tuttuğunu koparan bir karakter görüyorum sende, bir oğlak planlaması var ayrıca...
ben oğlak burcuyum yükselenim de oğlak...

az önce muayene oldum... bizim kız koca bir kız olmuş valla... çok şaşırdım görünce...
günümüz 3 gün gerideydi biliyorsunuz en son muayenede kilosu da nispeten azdı... bugün 1650 gram çıktı günü de 1 gün öne geçmiş... kaydirigubbakcemile3
Osman hocaya büyümüş koca kız olmuş dedim, ne zaman doğar bu dedim... 8 hafta sonra doğurursun dedi... yani 15-20 Ocak civarına denk geliyor... 38. haftada alırız dedi... bu arada ismini öğrendi Osman hoca.. desene Cemre ilk bize düşecek bu sene diyor... kaydirigubbakcemile2 evet Cemreyi biraz erken düşüreceksiniz.. ilk sizin elinize düşecek sonra da benim kucağıma dedim... :eek:

çok keyifli çok güldüğümüz bir muayene oldu yine.. kızım gerçekten Osman dedesini ve Şerife teyzesini tanıyor.. onlaradan yüzünü saklasa da bol bol el salladı... çok hareketliydi... kaydirigubbakcemile2

Nayiciğim çok sevindim... iki bebeğin de seninle... ohh ne güzel.. kardeş kardeş birbirlerine orada da destek oluyordur onlar... nazlı olan kızdır canım... allah tamamına erdirsin inşallah... kaydirigubbakcemile

haydi gözün aydın !!!
Dedim size sonra ileriye çıkıyorlar , öne doğru bir atak yapıyor bu bücürler diye..
Toprak cığımın da böyle olacak inşallah o da üzülüyordu.. 1650 gr demek yaşam sınırlarının üstü demek dünürüm artık endişen falan olmasın bin şükür gelinime....

Şımdi anladım senin Oğlak tutkunu ..ee normal 2 taraflı oğlak mışsın sen anacım...ışte insan kendi huyunu suyunu severse kendisine dair olaı istiyor, benim eşim akrep. Melek gibi adamdır ama Akrep oluşundan şüphelenip araştırdıydım nasıl olabilir diye, resmen Akrep...Akrep in iyi yanları güzel de baskın negatif yanlarından çekindiğim için oğlum da akrep olmasın istemiştim..Benim sözümü dinledi paşam saolsun :))))

evet canım yay da makul bir burçtur... uysaldır... bizim damat uysal olsun... gelin muallimciğimin tesbitine göre cadı olacak malum... opuyorumnanaktan

oğlak çalışkandır sıkıcı yanları da vardır ama dediğim gibi uçlarda bir burç değildir... eşim de koç benim.. biz iki boynuzlu ve inatçı anlaşıp gidiyoruz... arada bir de minik oğlak fena olmaz.. kova olursa da engelleme düşüncem yok... kaderinde ne varsa o olsun...

evet ya nasıl tombişleşmiş, yanaklar yumuk yumuk.. ortada da fındık gibi bir burun var....

ayy sena ben her gece erken doğurduğumu görmekten yoruldum yaaa... siz de böyle abuk subuk rüyalar görüyor musunuz?kaydirigubbakcemile2

bu arada eselle konuşurken söyledi... acıbademde doğum 15.000 TL'ymiş. kızım bir de üstüne estetik mi yapacaklar dedim... hani doğum izlerini silecek bir yöntem varsa tamam olalım... çok pahalı geldi bana...

çok afedersin dünürüm ağzımı ve terbiyemi bozarak müsadenle OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA demek istiyorum ne bu beeeeeeee ..( Cemre nin kulaklarını kapa annesi....

Ne ameliyatı bu, anladık sezaryen de ikiz doğum diye çarpı 2 mi yapacaklar..Benim arkadaşım Temmuz da doğurdu orada sez. 9 milyar verdi, 1 ay evvel başkası doğurdu bir iki ufak komplikasyon diye 10 milyar verdi ...15 i ilk defa duyuyorum...Gelsin amerikan da doğursun ......Yuhh yani... en yeni ve en modern hastane diye % 50 zamlı mı nedir bu ????????????????????

canım henüz doğum masraflarını araştırmadım, zaten osman hoca nerde derse orda yaptıracağım bilmiyorum ama bana da çok yüksek geldi... tek masraf bu değil ki... benim de bildiğim kadarıyla Anakra'da en yii özel hastanede 7.000 lira civarında... 15.000 liraya yaptıranlar da var demek ki...

muayene ne oldu Senacığım? bir gelişme var mı? ben yarın itibariyle izne çıkıyorum... Bayramda Antalya'da olacağım.. ara ara girer bakarım ama.. senden bir haber var mı diye özellikle...

ayy evet haklısın onu söölemeyi unuttum değil mi ?

11 de doktordaydık, malesef rahim ağzım açılmamış henüz. Doktor Pazar günü nişan gelmesine rağmen henüz açılma olmamış fakat çok incelmiş, 2-3 arka arkaya sancı gelse açılma başlar, yapın da çok çabuk doğuracak gibi dedi. Bu bakımdan rahatladım tabii ama Perş gününe bir daha kontrole gidicez..Gene alttan mıncıklanmak hiç hoş olmadı ama adamcağız da haklı açılmayı başka türlü nasıl ölçecek ?? anlayacağınız benim oğlan bayrama doğru mu geliyor nedir, göbek adını BARYAM koyayım bari ....Sen tatildeyken doğarsa damadın tatil dönüşü haberleşiriz artık canımcım..

tamam canım, hayırlı doğumlar olsun sana. çifte bayram olacak size. opuyorumnanaktan doğum yok kimseye lazım değil, merak ettiğimden sordum.
hepinize şimdiden iyi bayramlar. bebeklerimizi ve bizi allah korusun...

sevgiler...

kızlar kaç gündür griptim giremedimm
senaaaaaaaaaaaa doğuruyomusun kızzzzz ayyyyy geliyo bebişin
inşallah arkandan bizde gelicez artıkkk
hepinizi öptümmmmmm
bu arada kızlar 15000 liranın içinde estetik parasıda varmış
yanlış bilgi için özür dilerim
ama doğum ücreti zaten 10-11 falanmış
artık devam edelim dedik inş.acıbademde devam ediyoruz

Son düzenleme:
eselcim selam geçmiş olsun canım... normal o zaman canım fiyat.

bu arada muallim doğurdu... 28 haftanın sonunda... inşallah senin bebeklerin zamanında gelir canım. görüşürüz opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar......kaç gündür giremiyodum.bugün kontrolüm vardı......biraz canım sıkıldı.....önce tansiyonum yüksek çıktı,sonra nst de ufak bir sancı çıktı.....birde bizim bebiş fazla tombik olmuş.........doktor biraz iri dedi.....üstüne bide buna üzüldüm........sonraki ölçümde tansiyon normal çıktı neyseki.......dktr evde sürekli ölçtür dedi............ikinci kez nst ye girincede sancı çıkmadı.......rahat olabilirsin dedi......eve geldik.....salı günü tekrar gidicez.......tansiyonla ilgili idrar tahlili yapılcak......yani bugün çok stresliydi......Allahım sen sağlıkla sonu görmeyi nasip et ..kızlar dualarınızda benide unutmayın nolurrrrrrrrrrrrr.........

X