Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

esel sürekli yatıyor bel ağrısı varmış sanırım... kızcağız en baştan beri genellikle yatarak geçiriyor... Allah yardımcısı olsun, ne yaptın bastın mı doktoru, diyetisyeni? kaydirigubbakcemile3

ahh caaanımmm , kolay mı ikiz taşımak..:sinifsinif:
inşallah sağ salim doğuracak , yatsa da sonucu güzel olacak inşallah...

gittim gittim.. diyetisyen yoktu ama kendi doktoruma bir daldım , adam gene mi sen dedi :lepi:

evdeki tartım allahtan bozuk çıktı yoksa bu sabah 4 günde 2 kg kaybetmiş görünüyordum, doktoruma gittim saat 4 te.. Olabilir genelde 1 haftaya kadar makul kabul ederiz gebelikte diyerek karşıladı beni, önce tarttı 700 gr kayıp görünüyor..O da sudan gitmiştir dedi. bebeğe baktık beraber çok şükür allaha gayet iyi durumda o..Sen normal yemene başla, sadece yağ oranını iyice kıs, bir de şekerli hiçbir şey yeme dedi..E diyabetik diyetteyim ne yiycem ki dedim?? O da doğru dedi adamcağız. Dışkı örneği verip labratuarda inceletmemi istedi, eğer mikrobik ise antibiyoik tedavisine başlayacakmışız.. Yok değilse ve 1 haftaya geçmezse o zaman başka bir doktora gitmek gerekir dedi..umarım o raddelre gelmez, bu arad aklınızda bulunsun, hem hamilelere hem normal insanlara " 1 bardak normal kola içine 1 asprin at için " diyorum, anında keser dedi... Ben de 1 tatlı kaşığı kahveye limon sık iç derdi annem onu uyguladım dedim. Kola daha etkili dedi. ama her 2 sini de yaparsan bugün geçer diye düşünüyorum ben dedi./( mikrobik virütik olmadığı koşulda imiş...)

günaydın canım mikrobik olduğunu sanmıyorum ama yine de örnek vermekte iyi etmişsin, tedbiri elden bırakmamak lazım. bende de oldu en çok 3 gün sürdü, hehrangi birşey de yapmadım ama yiyememiştim ve kilo kaybetmiştim, herhangi bir sorun olmadı ama... hatta zayıflamak gibi bir artısı olmuştu. sen şekeri önemse bence, diğerinin sorun yaratacağını sanmıyorum.

bugün ağrım tamamıyla geçti :teytey: Allah'a bin şükür... :nazar: bakalım kan testi sonucum ne gelecek... :asigim:

Herkese sağlıklı güzel ve bol güneşli sıcacık bir gün dilerim...

selam ...........gecmış ols ya hastamı oldunuz..............ıyı bakın kendınıze dıkkat edın hatunlar ................

sorma muallim tatsız şeyler... ama atlaticaz canım bunları... sen nasılsın? iyi mi kızların? ara sıra uğra bizim mahalleye... opuyorumnanaktan

sorma muallim,
biz bir tanede zorlandık allah sana şifa versin aman dikkat et kendine arkadaşım, ,
nurgülüm , ben bir çözüm buldum galiba , doktoruma anlattım evet haklısın deneyelim dedi.
pozitif sonlanırsa anlatıcam size, galiba aldığım vitaminler ve ilaçların yan etkisinden oldu bu ishal ...ilk dışkı tahlilim temiz geldi, doktor cmst alacağımız 2. tahlilin de temiz çıkacağını düşünüyor önerimi kabul etti... hele bir uygulayayım anlatıcam size
hepinize sağlıklı günleeerrrrrr

sena bekliyoruz gizemli formülünü... opuyorumnanaktan

kızlar benim de dün kan tahlilim geldi, kanama kan uyuşmazlığından olmamış, bu iyi bir haber... ama nedenini anlayamadık... neyse şuan iyiym, ağrılar da oldukça azaldı.. ayakta kalmadığım sürece sorun olmuyor... bebeğim 400 gramı geçmiş... maşallah... hihoyyyt

Tam kan tahlili de yaptırmıştım tekrardan, yine kansızım bu defa üstelik çok daha düşük... kan hapı içmeme rağmen... resmen anemik bir durum :1shok:
Pekmez içmem artık zorunlu oldu, ben ilaç içtiğim için gerek kalmaz diye düşünmüştüm, ilacı da 2'ye çıkardı Osman Hoca...
Şuan korktuğum ben bu demir hapını içmeye başladıktan sonra iştahım öyle bir açılmıştı ki, 2 tane içince nasıl doyarım onu düşünüyorum... bir de pekmez içersem şekerim yükselir mi? bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmayayım diyorum.. ama denemeden bilinmez tabii...

beni açlık dolu günler bekliyor.... kaydirigubbakcemile3Allah çevremdekilere sabır versin... delikafadulden laelaelaelaelae

sena bekliyoruz gizemli formülünü... opuyorumnanaktan

kızlar benim de dün kan tahlilim geldi, kanama kan uyuşmazlığından olmamış, bu iyi bir haber... ama nedenini anlayamadık... neyse şuan iyiym, ağrılar da oldukça azaldı.. ayakta kalmadığım sürece sorun olmuyor... bebeğim 400 gramı geçmiş... maşallah... hihoyyyt

Tam kan tahlili de yaptırmıştım tekrardan, yine kansızım bu defa üstelik çok daha düşük... kan hapı içmeme rağmen... resmen anemik bir durum :1shok:
Pekmez içmem artık zorunlu oldu, ben ilaç içtiğim için gerek kalmaz diye düşünmüştüm, ilacı da 2'ye çıkardı Osman Hoca...
Şuan korktuğum ben bu demir hapını içmeye başladıktan sonra iştahım öyle bir açılmıştı ki, 2 tane içince nasıl doyarım onu düşünüyorum... bir de pekmez içersem şekerim yükselir mi? bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmayayım diyorum.. ama denemeden bilinmez tabii...

beni açlık dolu günler bekliyor.... kaydirigubbakcemile3Allah çevremdekilere sabır versin... delikafadulden laelaelaelaelae

AHH CANIM BENİM NOOOLUR DİYETLİK HALE GELME ... KİMSEYE DİLEMEM COK CAN SIKICI BİR DURUM ÇÜNKÜ.. AMA KAN UYUŞMAZLIĞI OLMAMASINA ÇOK SEVİNDİM.. EN YAKIN ARKADAŞIM DA 2 AY KULLANDI O KAN İLACINI , ÇOK FAYDASINI GÖRDÜ ENDİŞELENME... AMA YANINDA BİTKİSEL ŞEYLERİ DE YEMEYE DEVAM ETTİ..DENEMEYE KORKMA, ŞEKERİN ÇIKARSA NASILSA KESECEKLER...İNŞALLAH HİÇBİRİNE GEREK KALMAZ...

ŞEKER TESTİNE DE DAHA HAFTALAR VAR CNM BENİM 25-26 DA YAPACAKLAR, ŞİMDİDEN STRES YAPMA SEN :eek:lmaz:

BENİM FORMÜLE GELİNCE... BEN RAHİM KASILMALARI YÜZÜNDEN GEÇEN CMST DEN BERİ MAGNESIUM ILACINI GUNDE 3 ADET ALIUYORUM, ONDAN EVVEL 2 ADET ALIYORDUM.. PZRDAN BERI ISHAL DURUMDAYIM ÇOK AFEDERSİNİZ... NE YEDİYSEM, NE İÇTİYSEM, GÜNDE 3 LT SU TÜKETTİM , YAĞLI YEMEDİM, ŞEKERLİ ZATEN YİYEMİYORDUM .. KOLA İÇTİM, KAHVE LİMON İÇTİM, BUĞDAY NİŞASTASI İÇTİM, LAPA PİRİNÇ YEDİM YOK YOK GENE YOK ..... TUVALETE KOLTUK KOYDUM O HALDEYİM YANİ....

İLAÇLARIN YAN ETKİLERİNE BAKMAK AKLIMA BİLE GELMEDİ, TAA Kİ DOKTORUM DIŞKI TAHLİLİN TEMİZ GELDİ MİKROBİK BİR ŞEY YOK DİYENE VE RAHİM KASILMAN NE DURUMDA DİYE SORUNCAYA KADAR..CMST-PZR DAN BERI NE YAPTIM DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM, BİLİYORSUNUZ PZR AKŞAMI YEDİĞİM KAŞARLI TOSTU SORUMLU TUTUYORDUM BEN ...O TOST HARİCİNDE EKSTRA YAPTIĞIM TEK DEĞİŞİKLİĞİN MAGNESİUM U 3X 1 ALMAK OLDUĞPUNU FARKETTIM.. AÇTIM İLACI BİR OKUDUM Kİ YAN ETKİLER BÖLÜMÜNDE SIKLIKLA OLMAMAKLA BİRLİKTE ISHAL VE BAĞIRSAK SPAZMLARI YAZIYOR... DOKTORUMU ARADIM BEN BU MAGNEZYUMU KESIYORUM DEDIM, BİLİYORUM RAHİM KASILMASINA LAZIM AMA BİRŞEYLERİ DÜZELTMEDEN DEVAM EDEMİYCEM..ONDAN EVVEL 1 AYDIR GUNDE 2X 1 KULLANIYORDUM ZATEN, BUNDAN DOLAYI OLDUĞUNU DÜŞÜNMEDİK NE DOKTORUM NE BEN, AMA DOKTORUM DA DEDI KI ŞÖYLE DÜŞÜN :

1- 1,5 AYDIR DİYETTESİN, HAMUR İŞLERİ, KATI ŞEYLER YEMİYORSUN, ÜRÜNLERİN HEPSİ LİGHT
2- MAGNEZYUM GÜNDE 3 E ÇIKTI BİR HAFTADIR
3- İSHAL YÜZÜNDEN NORMAL YEMEK DÜZENİNE DE DEVAM EDEMEDİN
4-TESTLERİN DE ŞİMDİLİK TEMİZ , ENFEKTİF DURUM OLSA ATEŞ, KUSMA , KRAMP GİBİ BAŞKA BELŞİRTİLER DE OLURDU ONLAR YOK...
5-EN BAŞINDAN BERİ SEN HİÇ KABIZLIK ÇEKMEDİN, 31. HAFTADA BİLE HALA HERGÜN DÜZENLİ TUVALETE ÇIKIYORDUN ZATEN...

SADEDE GELİRSEK BANA TÜM İLAÇLARI KESMEMİ VE 2-3 GÜN BOL SIVI ALIMI, ŞEKERSİZ VE YAĞSIZ NORMAL BESLENME YAPMAMI SÖYLEDİ.. ŞEKER DİYETİ LİSTESİNİ BİR KENARA BIRAK 2-3 GÜNDE YÜKSELİRSE YÜKSELSİN ÖNEMLİ DEĞİL ÖNCE BUNU BİR AÇIKLIĞA KAVUŞTURALIM DEDİ...

YANİ DOKTOR HASTA EL ELE , HİPOTEZ GELİŞTİRDİK, UMARIM İŞE YARAR , EN AZINDAN ÇARE BULUNMUŞ OLUR, ÇARESİZ OLUNCA İNSAN SÜREKLİ TELAŞ YAPIYOR....

EĞER İŞE YARARSA BÖYLECE SİZLERİN DE AKLINIZDA OLSUN BU MAGNEZYUM SİZE DE VERİLECEK İLERLEYEN HAFTALARDA, HAZILRIKLI OLURSUNUZ..

NEDEN BİLMİYORUM KIZLAR BEYNEN RAHATLADIM, SANKİ BULUŞ BANA AİT VE KENDİ DERDİMİ ÇÖZDÜM GİBİME GELDİ, UMARIM 2-3 GÜN SONRA SÜKUT-U HAYAL YAŞAMAM kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar.biliyormusunuz ben çok karışık duygular içerisindeyim.eşim dün maya dan randevu aldı.inşallah 29 eylül de kapısından girmek kısmet olacak.sizler bu duyguları yaşadığınız için beni çok iyi anlarsınız.dualarınızı bekliyorum.bu merkeze de sizlerin sayesinde karar verdim.mersinde yaşamama rağmen ve çok yakınımda tüp bebek merkezleri olmasına rağmen sizlerden etkilenerek maya ya gidiyorum.babytwin özellikle sana çok teşekür ediyorum.yazdıkların beni çok duygulandırdı.allahım bebeklerini kucağına almayı nasib etsin.çok çok güzel bir anne olacaksın.görüşmek üzereopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.biliyormusunuz ben çok karışık duygular içerisindeyim.eşim dün maya dan randevu aldı.inşallah 29 eylül de kapısından girmek kısmet olacak.sizler bu duyguları yaşadığınız için beni çok iyi anlarsınız.dualarınızı bekliyorum.bu merkeze de sizlerin sayesinde karar verdim.mersinde yaşamama rağmen ve çok yakınımda tüp bebek merkezleri olmasına rağmen sizlerden etkilenerek maya ya gidiyorum.babytwin özellikle sana çok teşekür ediyorum.yazdıkların beni çok duygulandırdı.allahım bebeklerini kucağına almayı nasib etsin.çok çok güzel bir anne olacaksın.görüşmek üzereopuyorumnanaktan

şimdiden hayırlı olsun.. inşallah ilk denemende tutar, senin hikayeni de keyifle okuruz...hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah.

hamile kalmak isteyenler için yeni bir kür topiğinde okumustum ada cayı yagı dıye bi göz atın isterseniz ben baya inandım deneyeegım adetın 5 gunu baslıyorsun 7 gun rahımdekı ve tüptekı tıkanıklık ve ıltıhabı alıyormus

randevun hayırlı uğurlu olsun Nayi... inşallah Maya sana da uğurlu gelir... Tedavin de inşallah başarılı olacak... sen de hamileyim diye yazacaksın bizim gibi... güzel dileklerin için de teşekkür ederim canım... inşallah herşey yolunda gider de bebeklerimizin resimlerini de ekleriz buraya... çok öpüyorum... bizi haberdar et... kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlarrr. bende hamileyimmmmm. ılk önce allaha şükürler olsun sonrada Tüm maya ekibine çok çok çok teşekkürlerr.

Canbursa çok sevindim... hihoyyyt Allah tamamına erdirsin canım.. değerin kaç çıktı?

çok teşekkürlerrrr. bende sizlere bunu sorucaktım. ilk kan testim 399 bugün ikincisini oldum 810 çıktı. ebru hemşire sanırım çoğul gebelik dedi sizlerinki kaçtı??

X