Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Cemre :)
14/9/2009 ·

Uzun zamandır yaptığım isim tarama çalışmaları neticesinde beğendiğim isimleri renkli bloknotlara yazıp çantama atıyordum... baktım baya bir isim birikmiş ve yaptığım çalışmalarla isim konusunda master yapmak üzereyim, bıraktım arayışımı...

Pazar günü eşim uyurken bloknotlarla tepesine çöktüm resmen... "Babası haydi kızımıza isim bulacağız" dedim... evet adayları göreyim dedi heyecanla... ben de bloknotları eline tutuşturdum... her bloknotda en az 5-6 isim vardı 3 tane isim beğendi: Defne-Sena ve Cemre...
Defne, başta favori ismimdi, o gece rüyamda sabaha kadar Defne ile ilgili yorucu rüyalar gördüm ve bu isimden soğudum... Sena ismini soyadı ile uyumsuz olduğundan hemen eledik...
Eşimin de benim de en beğendiğimiz isim "Cemre" oldu... :hulya:

Baharın Müjdecisi...

Önce havaya, sonra suya en son da toprağa düşen Cemre hep bana gizemli gelmiştir... Hatta İletişim Fakültesi'nde okurken ilk gazetecilik tecrübesi olarak bir hikaye anlatılırdı... Şefi tarafından çömez gazeteciye "Cemre bugün düştü, fotoğrafını çek getir." denilir... zavallı da akşama kadar cemre'nin çekebileceği bir fotoğrafını arar ve tabii ki bulamaz ve bitap şekilde geri dönermiş... kaydirigubbakcemile3

Canım Kızım...-tatlicadiarzu-

Bir bahar mevsiminde, bir anneler gününde dünyaya ilk merhabanı dedin... 3 gün sonra düştün içime... yine bir bahar öncesi de kucağıma düşeceksin... :asigim:

İsminle yaşa inşallah... :nazar:

ayy ayyyyy ayyyy kıyamam ben ona , gelinim benim Cemrem , güzel kızım
adıyla yaşasın, adı gibi zarif olsun, ama narin olmasın..hihoyyyt
sena yi düşünmüş olmanızdan dolayı koltuklarım kabardı vallahi alkisalkisalkis ama haklısın soyadla birleşince uyumsuz olmuş.... herşeyi güzel olsun, adı pek güzel valla...:nazar:

teşekkürler asuman bu arada ço ksevindim karar vermene... tekrar hayılrı olsun... umarım sana şans getiririz...

Evet Defne de güzel ama hem daha yaygın hem de dediğim gibi rüyamda çok pozitif değildi.. hayırlısı böyleymiş... kaydirigubbakcemile2

Senacığım, isminin anlamı çok güzel.. bir de gelin kaynana aynı isim olmaz dedim...
teşekkür ederim canım... nasıl yeni doğan bebişiniz görüyor musun? sen alıştırma yap onunla...

Senacığım, isminin anlamı çok güzel.. bir de gelin kaynana aynı isim olmaz dedim...
teşekkür ederim canım... nasıl yeni doğan bebişiniz görüyor musun? sen alıştırma yap onunla...

yarın gidiyorum şekerim , staj yapıcam kaydirigubbakcemile3
allahtan annesi hemen gel , beraber yaparız bir sürü şeyi diyecek kadar alçakgönüllü ve paylaşımcı bir insan.. bugün Doruk cuğumun perdesini seçtim , bu en çok içime sinen odadnin 2. aksesuarı oldu.. darısı diğer eşyaların başına :))

Rejim hala aktif bir şekild devam ediyor, Perş günü jinekoloji , cuma günü de diyetisyen kontrolüm var.. Bakalım sırtımı sıvazlayacaklar mı gene yoksa naaptın diyecekler mi, negatif bir sonuç beklemiyorum doğrusu, doktor randevularıma gururla gidiyorum vallahi

en önemlisi saglikli olmasi canim, evet ya kararimi verdim esim benden önce türkiyede olacak o gitip benim simdiki raporlarimla bi ön konusma yapcak ben gitdim zamanda hemen basliycaz insallah..

Sevgili arkadaşlar,
Asuman Canbursa, pampal ve diğer dostlar..
Sanmayın ki bizler bu sürecin bazı aşamalarını geçtik de artık başka rüyalarda başka dünyalarda yaşıyoruz, nerdeee , her gün aramıza katılan nice arkadaş var. Niceleri hepimizin sıkıntılarını, göz yaşını, çevre baskısını, iç huzursuzluğunu, evlat hasretini çekip de buraya gelip kaydoluyor... Kendimize nasıl dua istediysek, nasıl edenlere teşekkür ettiysek, nasıl burada arkadaş olduysak aynısını sizlere de devam ettiriyoruz emin olun lütfen. Henüz anne olmadık, bu iş bir maratonmuş , kucağımıza laabilirsek eğer, Allah nasip ederse o zaman başka hikayeler anlatacağız belki.:nazar:.. O zamana kadar anlattıklarımız, heyecanlarımız, buradaki yazılan konular paylaşmaya hala ihtiyaç duyduğumuz için yazılıyor.. Umarız hiçbirinizi gücendirmez, kendi sevincimizi yaşarken sizin hassasiyetinize haksızlık etmeyiz.

Hepinizin hakkında hayırlı olan, sağlıkla, huzurla gelir göbüşünüze konar inşallah.. Hepinizin ayrı bir hikayesi var, ben kendi adıma dinledikçe memnun oluyorum, hele hele sevinçli haberler aldıkça daha bir keyifleniyorum... Hepinize hayurlı evlatlar, güzel cadılar, yakışıklı sıpalar diliyorum a.s.

Sevgili arkadaşlar,
Asuman Canbursa, pampal ve diğer dostlar..
Sanmayın ki bizler bu sürecin bazı aşamalarını geçtik de artık başka rüyalarda başka dünyalarda yaşıyoruz, nerdeee , her gün aramıza katılan nice arkadaş var. Niceleri hepimizin sıkıntılarını, göz yaşını, çevre baskısını, iç huzursuzluğunu, evlat hasretini çekip de buraya gelip kaydoluyor... Kendimize nasıl dua istediysek, nasıl edenlere teşekkür ettiysek, nasıl burada arkadaş olduysak aynısını sizlere de devam ettiriyoruz emin olun lütfen. Henüz anne olmadık, bu iş bir maratonmuş , kucağımıza laabilirsek eğer, Allah nasip ederse o zaman başka hikayeler anlatacağız belki.:nazar:.. O zamana kadar anlattıklarımız, heyecanlarımız, buradaki yazılan konular paylaşmaya hala ihtiyaç duyduğumuz için yazılıyor.. Umarız hiçbirinizi gücendirmez, kendi sevincimizi yaşarken sizin hassasiyetinize haksızlık etmeyiz.

Hepinizin hakkında hayırlı olan, sağlıkla, huzurla gelir göbüşünüze konar inşallah.. Hepinizin ayrı bir hikayesi var, ben kendi adıma dinledikçe memnun oluyorum, hele hele sevinçli haberler aldıkça daha bir keyifleniyorum... Hepinize hayurlı evlatlar, güzel cadılar, yakışıklı sıpalar diliyorum a.s.

canim bukadar ince düsünmen icin tsk ederim, tabiki bizim icimizde bi burukluk var bunu bizim gibi yasayanlar bilir,ama ben kendi adima konusayim,ben o hamilelik duygusunu daha yasamadim kurban oldum ALLAHIM en kisa zamanda banada vede benim gibi isteyenlerede yasatsin ,ama tabiki burda senin gibi yada diger arkadaslar gibi hamile olduklarini okudumum zaman bilyiorumki sizlerde benim gectim yolldaydiniz bagzilarimizin sorunlari daha buyük bagzilarinki daha kücük bu rabbimizin vergisi o yüzdenmi ALLAH en kisa zamanda isteyen herkesin kucagna bi bebis versin...

çok güzel yazmışsın serenanes. Gerçekten hepimizin hikayesi az çok birbirimize benziyor.Ben tedaviye başladığımdan beri yazılarınızı okuyordum. Hiç yazmadım çünkü ank.ya gidip belli bir süre orada kalacağım için ve pc bulup sizle iletişim kuramam nasılolsa diye düşündüm. Sizler birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz umarım desteğinizi benim içinde sürdürürsünüz. Çünkü bende duygularımı pek dışada yaşayan biri değilimdir.

yarın gidiyorum şekerim , staj yapıcam kaydirigubbakcemile3
allahtan annesi hemen gel , beraber yaparız bir sürü şeyi diyecek kadar alçakgönüllü ve paylaşımcı bir insan.. bugün Doruk cuğumun perdesini seçtim , bu en çok içime sinen odadnin 2. aksesuarı oldu.. darısı diğer eşyaların başına :))

Rejim hala aktif bir şekild devam ediyor, Perş günü jinekoloji , cuma günü de diyetisyen kontrolüm var.. Bakalım sırtımı sıvazlayacaklar mı gene yoksa naaptın diyecekler mi, negatif bir sonuç beklemiyorum doğrusu, doktor randevularıma gururla gidiyorum vallahi

biz de kızımızın odasını boşaltıyoruz iki haftadadır... bazı eşyaları verdik... önce bir boya yapacağız, fıstık yeşili düşünüyoruz... baharın rengi -tatlicadiarzu- sonra da orayı orman gibi dekore edelim diyorum.. opuyorumnanaktan
boyayı da babası ile kendimiz yapıcaz... filli boyanın çocuklar için su bazlı yavru filli boya diye boyaları var... tavsiye ederim.. waltdisney kahramanlarından bordürleri ve çıkartmaları da harika.. en kısa sürede onlardan alıp süslemeye başlicaz... şu bayramı atlatalım kolalrı sıvayacağız... :eek:

sana muayenelerde bol şanslar canım... kaydirigubbakcemile

hepimize vereceği zamanı sadece Allahım biliyor, bunu kabullenene kadar ben de iç hezeyanları yaşadım, ağladım, yıprandım sonra kabul ettim. İkiz gebelik geçirdim, düşük yaptım, başka sıkıntılara da peki dedim, bugünden sonra sıkıntı görmeyeceğimizi umuyorum, gene de şükrediyorum. elim ayağım sağlam, bunu yapacak maddi manevi gücü buldum. varsın olsun tüp bebek olsun, hepimize geçmiş olsun diyorum , bu maraton bitecek elbet bir gün, herkein gönlüne göre bitsin arkadaşlar. sevgiyle kalın...

biz de kızımızın odasını boşaltıyoruz iki haftadadır... bazı eşyaları verdik... önce bir boya yapacağız, fıstık yeşili düşünüyoruz... baharın rengi -tatlicadiarzu- sonra da orayı orman gibi dekore edelim diyorum.. opuyorumnanaktan
boyayı da babası ile kendimiz yapıcaz... filli boyanın çocuklar için su bazlı yavru filli boya diye boyaları var... tavsiye ederim.. waltdisney kahramanlarından bordürleri ve çıkartmaları da harika.. en kısa sürede onlardan alıp süslemeye başlicaz... şu bayramı atlatalım kolalrı sıvayacağız... :eek:

sana muayenelerde bol şanslar canım... kaydirigubbakcemile

süper fikir, tebrik ediyorum seni !!!
ben şimdi anlatsam detaydan başın döner, sapıtarak anlatırım çünkü en iyisi oda bitmeye yakın bir foto çekip yollarım opuyorumnanaktan

her zaman söylüyorum... yazılarımı kızım için yazıyorum... ama hem bloğumda hem de burada da paylaşıyorum ki sizlere ve herkese umut olsun... kk'nın gebelik sayfasını ziyaret ettim orada da yazmayı denedim ama oradakiler bizi anlamıyor... burası tüp annelerinin sayfası... kaydirigubbakcemile2

Kızlar Allah bebeklerinizi size bağışlasın. Allah tamamına erdirsin. Bu arada Cemre süper bir isim :nazar:
Canım serenanescim :1hug: çok incesindir sen. Çok mutlu oluyorum Bebek bekleyenlerin gelişimlerini okumak bilmek umut ve ayrı bir heyecan veriyor.

Kızlar Allah bebeklerinizi size bağışlasın. Allah tamamına erdirsin. Bu arada Cemre süper bir isim :nazar:
Canım serenanescim :1hug: çok incesindir sen. Çok mutlu oluyorum Bebek bekleyenlerin gelişimlerini okumak bilmek umut ve ayrı bir heyecan veriyor.

bence babytwin burdaki olanlarin hepiside az cok olsun ayni sorunlarla karsi bagzimizinki buyuk sorun bagzimizinki az sorun rabbim hepimize cagreli dert versin kurban oldum....burda hamisleri okudukca icimde bi günes doguyor sakin pesssssss etme allah senide görcek diyor ....

plum cum, senin güzel haberlerini alacağımız günü iple çekiyorum...
sen, nesrin, yeşim .. sırayla geleceksiniz arkamızdan inşallah...

her zaman söylüyorum... yazılarımı kızım için yazıyorum... ama hem bloğumda hem de burada da paylaşıyorum ki sizlere ve herkese umut olsun... kk'nın gebelik sayfasını ziyaret ettim orada da yazmayı denedim ama oradakiler bizi anlamıyor... burası tüp annelerinin sayfası... kaydirigubbakcemile2

evet anlamıyorlar... anlamalarını beklemiyorum ... allah onlara bu sıkıntıyı vermediği için kıskanmıyorum da... ama yeri geldikçe fazla umursamaz ya da ayyy korunuyoduk ama nasıl oldu bilmiyorum hamile kaldım, naaapcam şimdi yaaaaaa diyenlere arada 2 çift laf ediyorum ..:lepi:

tutamıyorum kendimi naaapıyım :jeyyar:

X