Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kzılar bugün muayenem vardı ama işler yoğundu yarına kaldı bebişle randevu... ve bu sabah ilk tekmesini attı kızım... hem de arka arkaya 3 tane... neye uğradığımı şaşırdım... sonra da başladım ağlamaya... allah sonumuzu hayır etsin... -tatlicadiarzu-

bu arada ne oldu bebiş randevunuz ???

hiramcığı mselam.

canım gebeliğin nasıl gidiyor? inşallah sen de cinsiyetini öğreneceksin yakında... allah cinsiyetini gönlüne göre versin... senin tek değil mi? canım belinayın telaffuzu zor gibi ama anlamı çok güzelmiş... çok teşekkür ederim önerin için...

mihriban ben 16. haftada öğrendim canım cinsiyetini. ondan önceki haftalarda yapılan tahminler yanlış çıktı. serenenas benden de geç öğrendi...
aslında 12. hafta itibariyle öğrenilebiliyor ama kesinleşmesi 14. hafta ile 20. hafta arasında oluyor... sık ultrasona girme şansın yoksa sen şuan hemen gitme... daha ileri haftalarda en azından 14. haftan bitmiş olsun... allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bir bebiş versin...

ayy ne güzel herkesin ismi hazır... biz hala karar veremedik... :uhm:

cnm beninm bebişler tek değil ikiz ondan çok zor geçiyor 2 güne bir serum alıyorum inş bu dönemlerde geçer cnmopuyorumnanaktan

cnm beninm bebişler tek değil ikiz ondan çok zor geçiyor 2 güne bir serum alıyorum inş bu dönemlerde geçer cnmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun hiram. sevindim ikiz olmasına o zaman biri kız biri erkek olsundilerim sen de istiyorsan. dikkat et beslenmene...

slm arkadaşlar baybtiwcim bi isimde benden ecrin(allah vergisi)

canım teşekkür ederim önerin için. umarım senin de en kısa zamanda güzel bir kızın ya da oğlun olur böyle güzel isimler koyabileceğin... bu arada serpil ve orkideden haberin var mı? ne zamandır görmüyorum mesajalarını? kaydirigubbakcemile5

inş canım güzel duan için tşk ederim görmedim bende merak ediyorum. bu rada özelden msj yazmıştımsana okudunmu?

canım osman hoca çok yoğundu, şerife de şehirdışında... onlarsız muayenin eğlenceli olmayacağını düşündüm... pazartesiye erteledim ben de... -tatlicadiarzu-

hımmm benim de pazartesi diyetisyen randevum var, bakalım ne diyecek ? akşama doğru haberleri paylaşalım diyorum o zaman öperim çokkzemuszemus

Kızım ilk tekmesini attı :)
31/8/2009 ·

Yaklaşık bir haftadır değişik duygular içerisindeyim. Gebelik haberinden sonra ve bebişin kalp atışlarını duymamın ardından beni en çok etkileyen şey, kızımın arka arkaya attığı üç tekme oldu... Tepkim başta büyük bir şaşkınlıktı, sonra birdenbire ağlamaya başladım... senağlama
Çok güzel ve bir o kadar da çok garip bir his... hep duyarım etrafımdaki annelerden bu hissin en çok özledikleri şey olduğunu... ben bu kadarını beklemiyordum gerçekten... Şuan göbeğimde daha sık bir sürtünme, bir dokunma hissi yaşıyorum... kaydirigubbakcemile2

Bugün öğle yemeğinin ardından yeniden muayane oldum... muayene masasına uzanırken karnımda yine müthiş bir hareketlenme oldu... Sonra da Osman Hoca geldi ve bebeğin hisettiğim hareketlerini gözlerimde gördüm... Dönüyor, el sallıyor, ellerini birleştiriyor ve bunları yaparken bizi izliyor gibiydi... Sanki muayane oalcağımı hissetmiş gibiydi... kızımı özlemişim... çok zarif bir kız olacağa benziyor... Osman Hoca bebeğe sempatik sevgi sesleri çıkarttı... sanki torununu sever gibiydi... kaydirigubbakcemile3

223 gram olmuş sevgili kızım... ne kadar küçük geliyor değil mi kulağa? bana her zamanki gibi inanılmaz büyümüş geldi görüntüsü... mesanesi bile oluşmuş... :nazar:

Osman Hoca'ya cinsiyetinin kendisi yokken kesinleştiğinden ve isim çalışmalarmızdan bahsettim... ısim koymanın önemli ve gerçekten zor olduğunu söyledi... hocam hatta talipleri bile var dedim... kahkahalarla güldü... :asigim:

Herşey yolunda, tansiyonum normal, bu haftaya kadar yalnızca 1 kilo almışım. Kötü kaderim yine yemekten sonra tartıldım, eminim daha azdım... Osman Hoca tebrik etti, aferim dedi, ama toplam 7 kilo için kendini zorlama sakın dedi... biz de toplam 10 kilo'da anlaştık... vereliniortak

Dün alışveriş için bir mağaya girdim ve doğrudan hamile reyonuna yönlendirdiler... çok hoşuma gitti... gebeliğim artık farkediliyordu... biranda yürüyüşüm değişti... gururlubir hal aldı... -tatlicadiarzu-

ah canım çok sevindim :eek:)))
şimdi sen 7 kiloyu 10 kiloyu falan bırak, allah göstermesin bir sorun olmadıkça 12-15 kilo baremlerini normal buluyor doktorlar. sağlıklı ol o da sağlıkla büyüsün ..

ben de bugün diyestisyene gittim. 1 haftada 700 gram kaybetmişim kızlar.. oooppssss dedeim işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum, bu diyet bence biraz sıkı dedim. doktor hanım yağ kaybettiğimi ve aldığım gıdaların kasa dönüştüğünü söyledi ama ben genel olarak öğle - akşam arası aç hissediyorum kendimi deyince yemeklerime takviye yaptı.. hem ekmek dilimlerini, hem sebze kaşıklarının adetini hem de etlerin gramajını artırdı. bu haliyle günde 8 öğün yiyiroum arkadaşlar!!

elbette 2 saatte bir yedigim her öğün sayılıyor. mesela saat 15.00 te 2 erik yerken saat 17.00 de 1 dilim ekmek, karper peynir ve 1 bardak süt gibi.. bir de böyle deniyeceğim. 7 eylüle kadar sabretmeye devam o gün kan şekerimin gene ölçülmesi yapılacak, umarım şeker değerlerim düşmüştür...

sabırsızlıkla iyi haberler almak ve vermek istiyorum artık ...

bu güzel bir haber senaa... neyse az kalmış senin kamptan çıkmana... bu hafta dişini sıkta uzamasın daha fazla...bu arada senin doğumuna da az kaldı... neler hissediyorsun? ben de yakalşıyorum diye heyecanlanmaya başladım... sezeryan mı düşünüyor doktorun?

Kızım ilk tekmesini attı :)
31/8/2009 ·

Yaklaşık bir haftadır değişik duygular içerisindeyim. Gebelik haberinden sonra ve bebişin kalp atışlarını duymamın ardından beni en çok etkileyen şey, kızımın arka arkaya attığı üç tekme oldu... Tepkim başta büyük bir şaşkınlıktı, sonra birdenbire ağlamaya başladım... senağlama
Çok güzel ve bir o kadar da çok garip bir his... hep duyarım etrafımdaki annelerden bu hissin en çok özledikleri şey olduğunu... ben bu kadarını beklemiyordum gerçekten... Şuan göbeğimde daha sık bir sürtünme, bir dokunma hissi yaşıyorum... kaydirigubbakcemile2

Bugün öğle yemeğinin ardından yeniden muayane oldum... muayene masasına uzanırken karnımda yine müthiş bir hareketlenme oldu... Sonra da Osman Hoca geldi ve bebeğin hisettiğim hareketlerini gözlerimde gördüm... Dönüyor, el sallıyor, ellerini birleştiriyor ve bunları yaparken bizi izliyor gibiydi... Sanki muayane oalcağımı hissetmiş gibiydi... kızımı özlemişim... çok zarif bir kız olacağa benziyor... Osman Hoca bebeğe sempatik sevgi sesleri çıkarttı... sanki torununu sever gibiydi... kaydirigubbakcemile3

223 gram olmuş sevgili kızım... ne kadar küçük geliyor değil mi kulağa? bana her zamanki gibi inanılmaz büyümüş geldi görüntüsü... mesanesi bile oluşmuş... :nazar:

Osman Hoca'ya cinsiyetinin kendisi yokken kesinleştiğinden ve isim çalışmalarmızdan bahsettim... İsim koymanın önemli ve gerçekten zor olduğunu söyledi... hocam hatta talipleri bile var dedim... kahkahalarla güldü... :asigim:

Herşey yolunda, tansiyonum normal, bu haftaya kadar yalnızca 1 kilo almışım. Kötü kaderim yine yemekten sonra tartıldım, eminim daha azdım... Osman Hoca tebrik etti, aferim dedi, ama toplam 7 kilo için kendini zorlama sakın dedi... biz de toplam 10 kilo'da anlaştık... vereliniortak

Dün alışveriş için bir mağaya girdim ve doğrudan hamile reyonuna yönlendirdiler... çok hoşuma gitti... gebeliğim artık farkediliyordu... biranda yürüyüşüm değişti... gururlubir hal aldı... -tatlicadiarzu-

Ayy ne guzel bir duygudur kim bilir,bende bebegimi hissedecegim gunleri bekliyorum sabirsizlikla.. Bu arada duygularini cok guzel ifade ediyorsun bunu soylemeden gecemeyecegim..

Ha kilo isine gelince,sen bu haftaya kadar,sadece 1 kilomu aldin :1shok: Nasil basariyorsun bunu :uhm:
Ben cunki simdiden 1 kilo aldim :eek: Doktora sordum normal,ilk 3 ay icinde en fazla 3 kilo alman normal dedi bana ..
Ayyyy bu kilo meselesi benide geriyor,elimden geldigince dikkat edeyim diyorum ama,olmuyor galiba..

bu güzel bir haber senaa... neyse az kalmış senin kamptan çıkmana... bu hafta dişini sıkta uzamasın daha fazla...bu arada senin doğumuna da az kaldı... neler hissediyorsun? ben de yakalşıyorum diye heyecanlanmaya başladım... sezeryan mı düşünüyor doktorun?

nurgül cüm vallahi ben de bilemiyorum henüz bu doğum işini.. eğer bebiş 3000-3400 arasi gwelmeye karar verirse normal yapayim istiyorum. ikiz olarak kalsalardı zaten hiç düşünmezdim doktor da düşündürtmezdi sezaryan. 16 haftalık iken tüp bebk bu riske atmasyalım sezaryan olsun dedi.. anladım ki pek benle aynı fikirde değil bir daha konuşmadık bence 16 haftada çok gereksizdi zira.. şimdi de konuşmuyorum 32 haftalık olsun öyle konuşacağım. eğer bebiş gidişatı itibariyle normal doğuma aykırı değilse şansımı deneyeyim istiyorum. bir de şu var ancak hamilelik şekerine yakalananlara genelde sezaryan yapıyorlarmış hep , bunu da öne sürebilir tabii doktorum.. bakalım gelecek ne gösterecek. Doğum mevzusuna henüz heyacanlı değilim de oda hazırlama kısmına heycan yapmaya başladım bak kaydirigubbakcemile3

oda takımını sipariş ettik, odaya ayrıca josephine tarzı kolçaklı bir uzanma koltuğu da aldım pek hoşuma gitti o, üstüne renkli minderler yaptırayım diye düşünüyorum. Perde - halı ve kıyafet / bebek eşyalarından almadım henüz..Onlar için 8. ayı bekliyorum, bebek arabasıydı pusetti ana kucağıydı onları da 9. ay alırım diyorum. malum hepsi bir bütçe meselesi, bir anda çok fazla gelebilir :))

Mihriban canım çok teşekkür ederim. Bu tüp bebek tedavisi ve ardından gelen hamilelik beni yazar yapacak sanırım... yazılarımı birleştirip bir kitap mı yapsam diyorum kendi kendime... en azından kızım okur... kaydirigubbakcemile2

canım kilo işi, aslında ben başta verdiğim için böyle oldu. ilk 3 ayı 2-3 kilo vererek kaaptınca sonra ancak onları aldım ve işte üzerine bile çıkmışım. son bir haftadır dikkat ediyorum aslında başlarda canım ne isterse yani zararlı şeyleri de yedim... artık biraz dikkat edeceğim.
sen de çok az almışsın 1 kilo, kafana takma. maşallah senin gebeliğin de ilerlemiş. senin için de heyecanlı günler başlıyor önce sinciyetini öğreneceksin sonra da hareketlerini hissedeceksin. ha gayret diyorum bebişinle size... senin hikayen nasıl canım? mucizem diye çok güzel adlandırmışsın. paylaşmak istersen hikayeni dinlemek isteriz...

allah sana ve bebeğine sağlık versin.... öpüyorum... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
senacaığım osman hoca da tüp bebek vakalarında sezeryandan yana... zaten zor elde edilen bir gebelik en ufak bir riske bile atmak istemiyorum diyor... ben de osman hoca'nın kararına bırakıyorum. biraz erken şuan bakalım gidişat ne gösterecek...

oda konusu hem zevkli hem de heyecan verici olmalı... aksesuarlar ve minik detaylar çin ikea'ya da bakabilirsin... ben de istanbul'a gelebilirsek bir fırsat bulup bakmayı düşünüyorum. ben de zaman zaman internette araştırıyorum hem oda hem de aksesuarlar renkler ne olabilir diye.

josephine koltuğu ikedan aldım zaten, pek hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
istanbul a gelip de haber vermemek hakkında bir yorum yapmıyorum sen anladın onu :eek:lmaz:

günaydın dünürüm
el muallim cim esel ve diğer arkadaşlar günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün pek bir pozitifimm ve de hamiş haberi alacaklarım var çok inanıyorum , ööle bir enerjik kalktım yataktan :lepi: sonra pek bir sevimsiz kahvaltımı yaptım afiyetle, ama allahın ni,metleri sevimsiz demiyoruz, onlar bizi sağlıkla ooluşa kavuştıuracak dişimizi sıkıyoruz hihoyyyt

sizde ne var ne yok ??

selam canım...............çok sukur ıyız canım........................hayırlı bı gun herkese

selam kızlar benim de işler yoğun bu ara, yazamadım dün size... sabahları açlıktan gözüm kararmış gibi kahvaltı yapıyorum... şirkette doğum iznine birkaç günü kalmış bir arkadaşım var onunla birlikte durumu iyice abarttık... kahvaltımızda yok yok yani... pek bir iştahlı yiyoruz... ama o gidince ne yaparım bilemiyorum...

Kızım da tekmelemeye devam ediyor, artık hareketlerini iyiden iyiye sıklaştırdı... bu hafta itibariyle beni duyuyormuş... dün babası ile ellerimizi karnıma koyarak ilk tanışmamızı yaptık... onu çok sevdiğimizi söyledik... kaydirigubbakcemile2

Senacığım maşallah sana... bu rejim seni enerjik yaptı anlaşılan... inşallah hislerin gerçek olur...
2 gün için gelince istanbul kazan biz kepçe oluyoruz canım... istanbul'da en çok yıllarca yaşadığım üsküdar'ı ve dar sokaklarını özlüyorum... ama hiç vakit kalmıyor tabii... keşke uzun gelebilsek... inşallah görüşme imkanımız olur... opuyorumnanaktan

muallim nasıl oldun operasyon sonrası? bebeklerin cinsiyeti kesinleşti mi şekerim? zemuszemus

Meryem ve Esel yine kayıplarda...
iyilerdir umarım... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın tatlım...
dünkü hamiş beklentilerim boş çıktı , enerjim düştü malesef mafoldumben

X