Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

bugün ikili test günü... opuyorumnanaktan

şekerim ne yaptın , nasıl geldi sonuçlar ? iyiyidir diye dua ediyorum..
sana şok bir haberim var.. ben henüz şoktayım da.. doktor geçen hafta bebiş erkek deedi, % 100 olmamakla beraber beni hafif salladı bu haber, oysa 1 aydır kız diye sevip duruyordum bebişi..şimdi bu durumda seninkli erkek çıkarsa beşik kertmesi yalan olacak dünürcüm :)))

30 temmuzda kontrolüm var , 22. hafta detaylı ultrasona giricem artık orada anlaşşılır cadı mı spa mı diye düşünüyorum.. daha doğrsu düşünmek istiyorum :)))

hahahahahah serenascım hoşgeldin öncelikle. şoktayım canım :) skandal skandal... :1shok: ya benimki de kız olursa diye düşünürken ben, sürpriz senden geldi... enteresan gerçekten. bekliyeceğiz demek ki...

benim 2'li test ve muayene bugüne kaldı. progestanı bugün bıraktım çok şükür. ama tansiyon düşmesi yine oldu demek ki çok alakalı değilmiş. ve mide bulantılarım var yaklaşık 10 gündür. feci birşeymiş... tek iyi tarafı kilo veriyorum... hihoyyyt

bugün yazarım muayene sonrası...

ne yaptın hayatım.. test yapıldı mı? sonuç ne zaman hayırlısıyla?

canım benim bugüne kaldı... esas bomba haber sende. bakalım testin kaç çıkacak...
hayırlısı ile yükselsin inşallah...

canım muallimcim teşekkür ederim canımcım.. dün hayırlı bir gündü... allah bebeklerimizi bize bağışlasın, olmayanlara ve isteyenlere de versin... sen de bebekler de iyisiniz inşallah muallim... 4 kişiden bahsediyoruz yaaa şaka gibi... maşallah size...

teşekkürler sırma, ben de seni tebrik ederim.. inşallah hamilesindir... bana yapılan iğne Bekapeptildi canım... bana transferin 3. günüve kanamam olduğu için 9. günü yapıldı... yani iki kez yapıldı... progestoron hormonu içeren bir iğne...
inaşşalah gebelik ağrılarıdır Sırma, ağrı olması normal... benim de ağrımıştı. fazla kendini yorma, germe, üzme... sabırla duat et canım. biliyorum zaman geçmiyor ama yapacak başka birşey yok... bence doktoruna bugün hemen sor ya da hemşirene... tutunma iğnesi yapmayacak mısınız de. belki atlanmıştır. sen hatırlatmış olursun.
ağrılarını seveceksin sırma... onlar bebeklerinin sana verdiği küçük zahmetler... inşallah herşey yolundadır... güzel haberlerini bekliyorum... kaydirigubbakcemile5

aman dikkat et , o verdiğinkilolar iştahın yerine gelince katlanarak geri geliyormuş bazılarında..progestandan kurtulduguna sevindim, ama hamilelik boyu tansiyon genelde düşüktür diyo benim doktor. hatta benim 9 a 5 genelde.. gecen gün 12/8 çıktı da allah allah 1 hata kontrol et hergün sen dedi düşün yani :))) bulantiların çabucak geçer umarım . ben yaşamamıştım anlayamıyorum tabii ama tahmin edebiliyorum .

yeni haberlerini bekliyeceğim.

nurgülcüm nasılsın yaptırdınmı testini inşallah hayırlı sonuç alırsın.seni takip ediyorum canım 10gün sonrada benim var
cinsiyetleride belli olacak inşallah.senin ne zaman belli olacak cinsiyeti.kaydirigubbakcemile5
canım benimde mide bulantım olmamıştı ama 2-3 gündür kötüyüm bende
ve sürekli yorgunluk bitkinlik var bende progestanı günde 3e düşürdüm:))))

eselcim selam, henüz yapılamadı canım. şerife hemşireden haber bekliyorum. cinsiyetleri konusunda henüz kesin konuşamazlar canım. biraz erken. birkaç hafta daha beklemek lazım. baksana serenenas 4. ayında baktırdı, onda bile büyük ihtimal yanılma olmuş.
ben de merak ediyorum ama. herkes bir yorum yapıyor, sıkıldım artık bundan da... çok uyursan erkek, çi,n takvimine göre kız.. vs vs... benim için hiç farketmez. sağlıklı oslun da allaha şükür.

sen kendi kafana göre mi 3'e düşürdün şekerim? biri sana torpil mi geçti?
ama inan kibugün diğer günlerden hiç farklı değildim eselcim. değişen birşey yok. yine halsizlik, yine uyuklama... :bbo:

neyse ama 1/3'ü gitti... azı gitti çoğu kaldı... kaydirigubbakcemile3

senin son muayne nasıl geçti?

canım ben son muayenemde 9+6 haftalıtım bebişler 3cm.di.biri önde diğeri arkada öndeki elini ayağını oynattı bi garip oldum içimdeki canlıların farkıa vardım.dr.um 30una randevu verdi 1saatlik ultrason ense kalınlıklarına ve down sendromuna bakıcam dedi.cok sükür doktor iyi dedi.cinsiyetlerini o zaman görürüz dedi.benim bi arkadaşımda arda beye gitmiş ve bebğinin cinsiyetini ve böbreklerinde problem olduğunu 12.haftada söylemiş.canım kafama göre değil osman hocam düşürdü acıdı bana sanırım torpil geçti:))))vallabende haala uyuklamaktan kurtulamadım eğer öyleyse erkek.çin takvimine göre de erkek ama hayırlısı olsun canım kız erkek hiç önemli değil sağlıklı ve hayırlı evlat olsun....

kızlar
ben o çin takvimine inanmıyorum. kaç arkadaşımda yanlış çıktı. şimdi bende kız görünüyor ammaaaa muayenede doktor erkek dedi. benim bebiş ayaklarını çapraz yapmış yer sofrasında oturuyor gibi karnımın altına çömelmiş oturuyor. bacaklar kapalı olduğu için her muayenede en az bir 20 dakika o bacakları açmaya uğraşıyoruz. en sonuncusunda ben de bir cinsel organ gördüm , bence erkek. Gerçi annem göbek kordonu da olabilir belli olmaz diye ısrar ediyor ama bakalım artık 30 temmuz da bir daha bakılacak. Sağlıkla versin de allahım artık ne olduğunu önemli değil, evlat hepsi sonuçta, hepsi de bir...

serenanes canımcım seninki ağa bir erkek olacak desene... rahatı yerinde maşallah... yine cadıı mı spma mı başa döndük... :asigim:
bakalım demek ki hepimizin ki bu ay sonuna kadar tahmini de olsa belli olacak kızlar...

eselcimm... evet ya o içindeki hareketlerini görmek insanı bir tuhaf yapıyor... anlatılmaz...
ama canım senin öyle bir şansın varken biri kız biri erkek olsa ne güzel olur...
tabii en başta allah sağlık versin ve nazarladan korusun...

bu nazarladan 2'si eselin bbeklerine, diğer ikisi de senin ve benim bebeklerime serenanes... :asigim:

Minik boksör 3 aylık oldu...
21/7/2009 ·

Bugün minik bebeğim 12 hafta + 2 günlük. Yani 13. haftadayız...
ılk kese muayenemden bu yana bugün4. muayenemi oldum.
Bu hafta benim için önemli, progestanla ayrıldı yollarımız. Bıraktığım ilk gün -yani dün- sanırım hala etkisindeydim ama bugün eski canlılığıma geri döndüm. Tansiyonum da normale yakın bir değer çıktı.
Son günlerde başlayan mide rahatsızlığım, kilo artışımı durdurdu.
Muayenenin ana amacı ikili tarama testiydi...

Bebek ne kadar gelişmiş görmeyeli, en son muayneden bu yana yine iki katı büyümüş. Takla atıyor, ters dönüyor, bir türlü yerinde durmuyor... Tam 6.6 cm'ydi...
Elleri boksör gibi sürekli havada... Hatta böyle bir pozunu yakalayıp görüntüsünü aldı sevgili Adnan Hocam...
Kalp atışı, kafatası gelişimi, ense kalınlığı herşey normaldi... Çok şükür...

Antalya sehehatimin bana verdiği yorgunluk beni oldukça korkutmuştu... neyse ki herşeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir ohh çektim...

Adnan Hoca da ilk kez cinsiyetine ilişkin yorum yaptı... biraz çekinerek, çok erken biliyorum bunu söylemek için ama bana erkek gibi geldi dedi... Lütfen kendini buna alıştırma dedi.. Ben de Hocam zaten Şerife Hemşireciğim keseden bu yana "erkek" diyor, osman hoca da 2 hafta önceki muaynede "yakışuklu" diye hitap etti dedim.. "benim için önemli olan sağlıklı olması, hiç farketmez"... dedim... Adnan Hoca da "doğru söylüyorsun, çok erken" dedi... ılerleyen haftalarda daha iyi anlaşılacağını söyledi... :icecream:

Uzun bir muayene oldu, doya doya izledim bebişi... en son muayene sona erdiğinde Adnan Hoca bebeğe "hoşçakal bir dahaki sefere görüşürüz bebecik" dedi ve birlikte el salladık... :teytey:

Sonra sevgili Şerifeciğim kanımızı aldı... test için gerekliymiş... testin asıl sonucunu kan değerleri belirleyecek...

Muayene sonunda gece kramplarımı sordum Adnan Hoca'ya... Normal dedi, bebekle ilgili olduğunu düşünmüyorum dedi.. Bu konuda da çok huzursuzdum, çok rahatladım...

Çıkışta Osman Hoca ile karşılaştım, resmi gösterdim... Çok güzel dedi, kaç haftalık olduğunu sordu.. Sonra bana çok şanslı olduğumu, Maya'nın hastane olacağını söyledi... benim doğumuma yetişeceğini söyledi... Doğumumu da inşallah Maya'nın Kadın doğum hastanesinde yapacağım... Zaten Osman Hoca yapacaktı, sadece mekanı değişmeyecek... Bebeğim dünyaya adım attığı mekanda açacak gözlerini inşallah... Sonra cinsiyet konusuna gelince, Şerife ne diyorsa o'dur dedi... Çok güldük birlikte... :dance:

Geçen hafta minik yiğenimi Antalya'da ziyaret ettim, 10 günlüktü tanıştığımızda... Kardeşimin mini bir kopyası... Lacivert gözleri, altın sarısı saçları var... hele banyo sonrası mis gibi olmuştu... Ağız burun, eller o kadar minik ki... minicik dudakları ile annesini emmeye çalışmaları görülmeye değerdi... sürekli uyuyor, 2 gün boyunca hiç ağladığına şahid olmadım... maşallah Allah nazarlardan saklasın... benim bebişimin minik abisi... :asigim:

Bakalım benim minik bebeğim prens mi prenses mi? -tatlicadiarzu-

canımmm benim harika haberler zevkle okudum ..sanki senile mayaya geldim gibi :) darısı başımıza inşallahhh...

babytwin merhaba sana güzel haberi vermek istedim çok şükür12.gün değerim 611 çıktı şükürler olsun rabbime ALLAHIM hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah isteyen herkeze nasib etsin AMİN.

babywın nasılsın canım...................herkes nasıl bebışler nasıl............
hamışler artıyooooooooooooo.............sırma canım................ıkız veya uçuz.............................hadı bana arkadas ol

canımmm benim harika haberler zevkle okudum ..sanki senile mayaya geldim gibi :) darısı başımıza inşallahhh...
canımm sen de geleceksin minik bebeğini görmeye inşallah... çok öpüyorum, kendine iyi bak... opuyorumnanaktan
babytwin merhaba sana güzel haberi vermek istedim çok şükür12.gün değerim 611 çıktı şükürler olsun rabbime ALLAHIM hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah isteyen herkeze nasib etsin AMİN.

sırmaaa çokk sevindimmm.. harika bir değer... kesin çoğul gebelik... hayırlı olsun canım tebrik ederim, allah tamamına erdirsin... :lepi:

muallim bebiş iyi canım... bir önceki sayfada detayları yazdım... sen de iyisindir inşallah... evet sırmanın kesin çoğul, sana arkadaş diyebiliriz... hihoyyyt

el muallim ve babytwin teşekkür ederim 2 embiriyo transfer edilmişti bakalım 15 günsonra belli olucak kaç tane olduğu kısmet

sağlıklı olsunlar... büyüyüp annelerine kucak açsınlar... senin için yeni ve heyecanlı bir bekleyiş başladı canım... allah tamamına erdirsin...

günaydın elmuallim... 12. haftadasın sen de... önemli bir bölümünü atlattın gebeliğinin... herşey yolunde ne güzel...

ınş canım su ense olçumlerıde ıyı cıksa cok rahatlıcammmmmmmm ınşşşşşşşşşşş

çıkar inşalalh canım.. bu kadar hafta sorunsuz geçti.. kalan 6 ay da sorunsuz geçsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…