Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda kalkıp pc başına gecebildim.
en son girdiğimde maya ya bebeklerimin kalp atışını duymak için gidecektim
gidecegim gece kanamam oldu korkudan kimseye bişey yazamadan gittimsenağlama
çok şükür ikisininde minicik kalplerinin atışını duydum
ama osman hocam yatacaksın dedi tam 19gündür yatıyorum:KK43:((
neyseki artık iyiyim ama haala progestan beni bayıltmaktan vazgecmedi...
bugüne kadar annemdeydim yarın inşallah evime dönüyorum...:eek:.
bebeklerimi haala göremedim inşlallah persembe günü dr.dan randevu aldık...
artık gelişmeleri yazabilirim şu an bebeklerim tam 9+4günlük...kaydirigubbakcemile
bu arada hepinizi özlemişim.....
kimler tedavide kimler hamile hiç bakamadım....
ama herkes için yattığım yerden dua ettim....:Saruboceq:
inşallah hep iyi haberler alırızzzzzz..........

valla aynen biri beni de bilgilendirsin bu KK kartı hakkında :1shok:
muallimcim bebişlerine iyi bak.. kısmetinmiş senin belli sonuna kadar durmak yok yola devam hihoyyyt
esel cim o yatma devresini bilirim malesef 1,5 aya yakın yattım sonu iyi olacak inşallah sakın moralini bozmaaaa, ben prensesimi alarak çıktım o mücadeleden darısı senin başına inşallah alkisalkisalkis

eslcım gece azcık benım de kanamam oldu ya...........ama devam etmed...........hemsıre onemlı değıl dedı..........ınş bısey olmaz................

ya ben anlamıyorunm bu kart nıçın ne ıse yarıyooooooooooo...........bılgım yok

valla aynen biri beni de bilgilendirsin bu KK kartı hakkında :1shok:

muallim ve serenenas,
canım kadınlar kulübü kartı sahibi olanlara anlaşmalı bazı kurum ve markalardan indirim yapılıyor. şunda bildiğim kadarıyla Maya'nın % 50 tüp bebek indirimi ve Tuon9'un % 5 tatil indirimi var. ama bu bir başlangıç başka markalar da eklenecek. ben güzel diye aldım hem...
KK gönüllüsü :lepi:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda kalkıp pc başına gecebildim.
en son girdiğimde maya ya bebeklerimin kalp atışını duymak için gidecektim
gidecegim gece kanamam oldu korkudan kimseye bişey yazamadan gittimsenağlama
çok şükür ikisininde minicik kalplerinin atışını duydum
ama osman hocam yatacaksın dedi tam 19gündür yatıyorum:KK43:((
neyseki artık iyiyim ama haala progestan beni bayıltmaktan vazgecmedi...
bugüne kadar annemdeydim yarın inşallah evime dönüyorum...:eek:.
bebeklerimi haala göremedim inşlallah persembe günü dr.dan randevu aldık...
artık gelişmeleri yazabilirim şu an bebeklerim tam 9+4günlük...kaydirigubbakcemile
bu arada hepinizi özlemişim.....
kimler tedavide kimler hamile hiç bakamadım....
ama herkes için yattığım yerden dua ettim....:Saruboceq:
inşallah hep iyi haberler alırızzzzzz..........

Eselim güzelim... pembe panterim... nihayet senden bir haber alabildik. Kütahya'da mıydın annenin yanında? eğer öyleyse kızıcam ama... amma çok yolculuk yaptın...
sevindim iyi olmana canım... muayene ol da güzel haberi ver. biz de seni özlemiştik...
eselim bende büyük gelişmeler oluyor sende iki katı oluyordur kaydirigubbakcemile3
neler hissediyorsun yazsana...kaydirigubbakcemile2

canım valla karnım 4 aylık gibi oldu onun dışında pek gelişme yok bazen hereket ettikklerini hissdiyorum karnımın bi tarafı şişiyo sonra kımıldama hissediyorum...şimdilik çok sükür iyiyim...şu ana progestan etkisini göstermeye başladı yazıları secemiyorum yarın inşallah dr.gidince haber veririm hepinize inşallah.osaman hocamın tavsiyesi ile arda lembet adlı acıbademde bi dr.gidicem sorunlu gebeliklerde çok iyi bir doçentmiş. memnun kalırsam ist.daki arkadaşlarıma tavsiye ederim inşallah hepinizin sorunsuz hamilelik gecirmesi için dua ediyorum inşallah bi gün bebişlerimizi bir araya toplar
kiminki yaramaz kiminki nazlı bunları konuşuruz hepinizi öpüyorm
:CüvCüv::1hug:

nurgülüm kızma canım annemin yanında olmam iyi oldu hiç kalkmadan yattım evimde olsaydım kesin yatamazdım... canlarım sizlerdeki gelişmeleri merak ediyorum kimler naptı ne durumda bebişleriniz yazın biraz bilgi verin bende sevineyimmmkaydirigubbakcemile2naniknanik

3.5 cm'lik minik devle buluşma8/7/2009 ·

Daha önce tedavi süresince muayene olmak bana biraz angarya geliyordu, hele her defasında yumurtlamadığımı öğrenmek, ayağımı daha da geri geri götürüyordu. Şimdi muayenelere neredeyse koşarak gidiyorum. Ve inanılmaz heyecanlı oluyorum. ılk muayenede o güne özel sanmıştım, bugün benim de minik bebek gibi küt küt attı kalbim ultrason odasına girerken... Bugün 10 hafta 3 günlük...

Gebelik takibim Maya'da yapılıyor. Sevgili Osman Hocam bugün beni yine bebeğimle buluşturdu. Bu defa annesini 3.5 cm'lik boyu ile karşıladı bebeğim... zıp zıp zıplıyordu yerinde, yan döndü, bacağını salladı, kolları sürekli açılıp kapanıyordu. inanılmaz ve harika bir görüntü... neler hissettirdiğini size nasıl dile getireceğimi bilemiyorum... :asigim:

Düşünebiliyor musunuz, bu kadar küçük bir yürekten çıkan kalp sesi odayı inletiyordu. ne kadar hızlı... ne kadar güçlü... maşallah... :nazar:

Osman hoca "kime benziyor bu? Şuradan yakuşuklu bir pozunu yakalayalım da babasına götür" dedi ve beni yine çok güldürdü. Ama printırın azizliğine uğradık, artık haftaya kaldı babasına vereceği pozu... hem belki babası da gelir o muayeneye...

12. haftada 2'li tarama testi yapılacak... Osman Hoca çok sağlıklı görünüyor dedi...
Progestana sadece 10 gün daha devam edeceğim... sonra dostça ayrılacağız kendisiyle... :dilcikar:

Son düzenleme:
esel inşallah canım... bugün güzel haberlerini bekliyoruz. ben yazdım duygularımı, gelişmeleri... kaydirigubbakcemile2

3.5 cm'lik minik devle buluşma8/7/2009 ·

Daha önce tedavi süresince muayene olmak bana biraz angarya geliyordu, hele her defasında yumurtlamadığımı öğrenmek, ayağımı daha da geri geri götürüyordu. Şimdi muayenelere neredeyse koşarak gidiyorum. Ve inanılmaz heyecanlı oluyorum. İlk muayenede o güne özel sanmıştım, bugün benim de minik bebek gibi küt küt attı kalbim ultrason odasına girerken... Bugün 10 hafta 3 günlük...

Gebelik takibim Maya'da yapılıyor. Sevgili Osman Hocam bugün beni yine bebeğimle buluşturdu. Bu defa annesini 3.5 cm'lik boyu ile karşıladı bebeğim... zıp zıp zıplıyordu yerinde, yan döndü, bacağını salladı, kolları sürekli açılıp kapanıyordu. inanılmaz ve harika bir görüntü... neler hissettirdiğini size nasıl dile getireceğimi bilemiyorum... :asigim:

Düşünebiliyor musunuz, bu kadar küçük bir yürekten çıkan kalp sesi odayı inletiyordu. ne kadar hızlı... ne kadar güçlü... maşallah... :nazar:

Osman hoca "kime benziyor bu? Şuradan yakuşuklu bir pozunu yakalayalım da babasına götür" dedi ve beni yine çok güldürdü. Ama printırın azizliğine uğradık, artık haftaya kaldı babasına vereceği pozu... hem belki babası da gelir o muayeneye...

12. haftada 2'li tarama testi yapılacak... Osman Hoca çok sağlıklı görünüyor dedi...
Progestana sadece 10 gün daha devam edeceğim... sonra dostça ayrılacağız kendisiyle... :dilcikar:

hahahaaaaaa , henüz çok erken ama gene de bu doktorlar yılların tecrübesi bence bir şekilde anlıyorlar şekerim. bak dikkatini çekerim yakışıklı pozu diyorrr... ben tercihimi belirteyim nurgül cüm , sevgili dünürüm :))))

nurgulcum canım tebrık ederım .. ne guzel allah nazarlardan saklasın . her şey cok guzel gıdıyor .. benım cephede ise hala şaşkınlık ve şok var .. inşallah her şey yolunda gıder ve bu sefer bebegımı alabılırım kollarıma ..
.. bu arada dun benı osman hocam aradı .. tebrık ettı .. cok sevındıgını soyledı .. ınanılmaz bır doktor ve ekıp .. hastalarına sahıp cıkışları .. onlara her konuda destek olmaları kelımelerle tarıf edılmez .. ben hiç bır tup bebek merkezının bu kadar ılgılı ve once ınsan mantıgıyla yakalşabılecegını sanmıyorum .. MAYA TUP BEBEK gercekten cok guzel bır merkez hem de ugurlu .. konuştugumuz herkes hamıle kaldı baksana ..
... 3 hafta sonra osman hocam ultrason için cagırdı . o gunu sabırsızla ve heyacanla beklıyorum ..

seranes ... canım gunaydın .. tatlı kızınla sana saglıklı ve keyıflı bır gun dılıyorum .. canım inşallah bebeklerımız saglıkla dogar da tanıştırırız .. kadınlar kulubu bebelerı dıye bır sıte kurarız onlara ..

sana da günaydın canan cım,
valla bu devirde biz bu kadar tanıştık o devirde onlar kendi aralarında dernek bile kurarlar :)))

hahahaaaaaa , henüz çok erken ama gene de bu doktorlar yılların tecrübesi bence bir şekilde anlıyorlar şekerim. bak dikkatini çekerim yakışıklı pozu diyorrr... ben tercihimi belirteyim nurgül cüm , sevgili dünürüm :))))

canım ben de şaşırdım... ama şerife hemşireden etkilenmiş olabilir. şerife ultrason ekranına sürekli oğluş, oğlum gibi seni çok serseri yetiştiricem deyip durduğuiçin, artık ben bile bu fikre alışmaya başladım.
artık osman hoca da etkilendi mi, yoksa bir bildiği mi var bilmiyorum. birşey soramadım. böyle diye diye çocuklar birbirinin daha resimlerini görünce şak aşık olurmuş. kaydirigubbakcemile3 kendimi kayınvalide olarak düşünemedim birden... :roflol:

nurgulcum canım tebrık ederım .. ne guzel allah nazarlardan saklasın . her şey cok guzel gıdıyor .. benım cephede ise hala şaşkınlık ve şok var .. inşallah her şey yolunda gıder ve bu sefer bebegımı alabılırım kollarıma ..
.. bu arada dun benı osman hocam aradı .. tebrık ettı .. cok sevındıgını soyledı .. ınanılmaz bır doktor ve ekıp .. hastalarına sahıp cıkışları .. onlara her konuda destek olmaları kelımelerle tarıf edılmez .. ben hiç bır tup bebek merkezının bu kadar ılgılı ve once ınsan mantıgıyla yakalşabılecegını sanmıyorum .. MAYA TUP BEBEK gercekten cok guzel bır merkez hem de ugurlu .. konuştugumuz herkes hamıle kaldı baksana ..
... 3 hafta sonra osman hocam ultrason için cagırdı. o gunu sabırsızla ve heyacanla beklıyorum ..

canancım teşekkür ederim canım. sen büyük bir mucize gerçekleştirdin minik bebişinle. evet maya gerçekten çok duyarlı bir merkez. herşeyden önce dünyaya sağlıklı bir çocuk gelmesini istiyorlar. bunda katkıları olduğu için mutlu oluyorlar, ben bunu hep hissettim. ilk ultrason çok heyecanlı.... allah meleğini sana bağışlasın canım...

kızlar dün gece döndük, gebe arkadaşlara uzun yolculuk önermiyorum. :eek:lmaz: çok rahatsız oldum. sanırım doğana kadar Ankara'dayız.

Son düzenleme:
karnımda minik bir tepecik hissediyorum. :asigim: görenler tam olarak emin olamasalar da bir değişiklik olduğunun farkında. gebeliğimde minimum kilo almalıyım diye düşünüyorum. çünkü gerçekten insanın hareket kabiliyetini oldukça sınırlıyor. eğilemez, oturamaz, yatamaz oldum daha şimdiden... :icecream:

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun

bugün ikili test günü... Opuyorumnanaktan

merhaba bende tüp bebek tedavisi oldum transferim yapıldı sizin yazılarınızı okuduk çok güzeldi hamileliğinizi tebrik ederim allahım kucağına almayıda nasib etsin inşallah.tutunma iğnesi oldum yazmışsınız bunun ismini öğrenebilirmiyim bu konu hakkında bilgim yok ve dokter böyle bişey olduğundan hiç bahsetmedi bikaç gündür regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum doktorum normal olduğunu süyledi ama ben biraz tedirgin oluyorum 2 negatif aşılamam var bu ilk tüp bebek denemem sorunumuzda sperm hareketsizliği doktor tedavi hakkında çok olumlu konuştu bizim için..3 gün sonra kısmetse test günüm çok sakindim ama ağrılar beni üzdü

X