- 16 Şubat 2009
- 356
- 2
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok: Babytwin ilk sayfadan itibaren soluksuz okudum mesajlarını :1shok: okadar güzel yazmışsın ki dizi film tadındaydı opuyorumnanaktan sonuda güzel olunca mutluluktan ağladım :asigim: bukadar güzel dile getirmek aman yarebbim bi solukta okudum bi baktım akşam olmuş farkında değilim -tatlicadiarzu- Allahım yavrunu sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Ağustos başında nasip olursa bende tüp bebe tedavisine başlıyorum hepiniz için dua ediyor dua bekliyorum
buradaki hamişş adaylarınıda tebrik ederim a.s.
Allaha emanet olun opuyorumnanaktan
Kizlaaaar,sizde mide bulantisi cok oldumu,benim midem cok bulaniyor yaa mutfaga adim atasim yok,esime yemek bile hazirlayamiyorum,tostla sandwichle gecistiriyorum..
Helede et'ten iyice tiksindim ne kendim nede baskasinin yedigini gormeye tahammul edemiyorum.. Bu durum ne zaman gecer ya?
Ha birde bazen sabahin 4;;de bile mide bulantisi ve boyle midem deliniyormuscasina bi hisle uyaniyorum...
inanin sadece peynir zeytin,ekmek,musli,ve meyve tarzi seyler yiyebiliyorum,zarari olurmu acaba bebegime ??
kızlarrrr beni tebrik edebilirsinizcok şukur bugün progestandan ayrıldım artık :sm_cool:
yarın progestansız ilk günüm olacak:gitme:
okadar alışmıştımki bıraktım demek bile bi garip geldi şimdi
darısı su an progestan kullanan arkadaşların başına inşallahhihoyyyt
kızlar hepinize merhaba,
umarım herkes iyidir..
el muallim cim üçüzlerle yola devam maşallah allah kucağında hoplatmayı nasip etsin arkadaşım seni ayrıca bir tebrik etmek gerek. herşey yolunda gidecek inşallah sen hiç endişelenme..
esel cim ikiz birçok insanın rüyası , inşallah sağ salim doğacaklar , progestansız günler de hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
nurgül cüm , ooluşun diye devam ediyorum artık bana göre kişiliği bilem oluştu onun :lepi:
Ben bu aşırı sıcaklardan dolayı bayılmak üzereyim..sadece su ve karğuz yemek istiyorum bir de dondurma.. ama elbette bebiş sağlığı için gıda almaya devam ediyorum ama yemek yemek hiç istemiyor canım. millet şaşkın şaşkın bakıyor nasıl hamilesin diye.. vallahi sadece beslenmek ve karın gurultusu yaşamamak için yiyorum. Bebiş beslensin önemli olan o diyerek. 21+3 bugün, bu Perşembe günü detaylı ultrasona gireceğiz. Bugüne kadar 5,5-6 kilo almışım.Abur cuburdan uzak durmaya çabalıyorum. Umarım gebelik tansiyonu veya şekeri de yaşamayız hiçbirimiz. :Saruboceq:
Sıcaklardan bunaldıkça yazlığa silivri ye kaçıyorum, bu sebeple artık eskisi kadar sık giremiyorum KK'ya. Umarım herkes sağlıklı ve hayırlı bir şekilde devam eder gebeliğine.
Hepinize kucak dolusu sevgiler
not: Bebiş hala erkek mi yoksa kız mı net değil, 30 temmuz u bekliyoruz heyecanla :))))
konuyu bastan sona okudum..
cok guzel anlatmıssın..herseyden cok begenını cınsıyetını merak edıyorum :)
selam serenasecım sorma valla sekızıncı hafta sıddelendı bulantılarım.................çok zormuş.......çoğul olunca daha cok sıkıntı yasamadım...............şımdı onıkı bıtecek ınş...........bu hafta bıraz azaldı rahatladım gıbı ınş gececk beklıyorum saglıkla gıdelımde razıyım................haftaya olçumler var ınlş hersey cok guzel olur ınş................