Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kızlar idilengin pruloton iğne kullanıyodu ama sayfasınde bebeğime yetmedi yazmış
nasıl yetmedi anlamdım
idilcim güzel haberini bekliyorumm
kızlarrrr nasılsınız nurgül ve elmuallim
nurgül sen yürü bizde arkandan geliyoruz
çok şükür bende 13 haftaya girdimmm

valla ayağımı sürüdüm esel... ama benden önce sena (serenenas) ve meryem (mer) var... başı onlar çekiyor...
keşke idil'in devam etseydi.. ama nasip demek ki... mirmirmirmir
eselciğim maşaallah yaa... 2 çocuk annesi olacaksın bu genç yaşta... az kaldı gerçekten... ikiz ayrı bir heyecan olsa gerek... tabii el-muallimin ki 3 katı bir heyecan... hihoyyyt

kızlar cumanız hayırlı ols...................bebışler saglıklı ols ınlşşşşşşşşş

:1shok: Babytwin ilk sayfadan itibaren soluksuz okudum mesajlarını :1shok: okadar güzel yazmışsın ki dizi film tadındaydı opuyorumnanaktan sonuda güzel olunca mutluluktan ağladım :asigim: bukadar güzel dile getirmek aman yarebbim :nazar: bi solukta okudum bi baktım akşam olmuş farkında değilim -tatlicadiarzu- Allahım yavrunu sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :emir_bebek:
Ağustos başında nasip olursa bende tüp bebe tedavisine başlıyorum hepiniz için dua ediyor dua bekliyorum
buradaki hamişş adaylarınıda tebrik ederim a.s.
Allaha emanet olun
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kizlaaaar,sizde mide bulantisi cok oldumu,benim midem cok bulaniyor yaa mutfaga adim atasim yok,esime yemek bile hazirlayamiyorum,tostla sandwichle gecistiriyorum..
Helede et'ten iyice tiksindim ne kendim nede baskasinin yedigini gormeye tahammul edemiyorum.. Bu durum ne zaman gecer ya?
Ha birde bazen sabahin 4;;de bile mide bulantisi ve boyle midem deliniyormuscasina bi hisle uyaniyorum...
inanin sadece peynir zeytin,ekmek,musli,ve meyve tarzi seyler yiyebiliyorum,zarari olurmu acaba bebegime ??

kızlarrrr beni tebrik edebilirsinizcok şukur bugün progestandan ayrıldım artık :sm_cool:
yarın progestansız ilk günüm olacak:gitme:
okadar alışmıştımki bıraktım demek bile bi garip geldi şimdi
darısı su an progestan kullanan arkadaşların başına inşallahhihoyyyt

:1shok: Babytwin ilk sayfadan itibaren soluksuz okudum mesajlarını :1shok: okadar güzel yazmışsın ki dizi film tadındaydı opuyorumnanaktan sonuda güzel olunca mutluluktan ağladım :asigim: bukadar güzel dile getirmek aman yarebbim :nazar: bi solukta okudum bi baktım akşam olmuş farkında değilim -tatlicadiarzu- Allahım yavrunu sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :emir_bebek:
Ağustos başında nasip olursa bende tüp bebe tedavisine başlıyorum hepiniz için dua ediyor dua bekliyorum
buradaki hamişş adaylarınıda tebrik ederim a.s.
Allaha emanet olun
opuyorumnanaktan

sabirsiz çok teşekkür ederim, severek okumana sevindim. canım inşallah senin de tedavin benimki gibi güzel geçer ve hepsinden önemlisi en güzel sonucu alırsın ve sen de benim gibi dile getirirsin... tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun. allah hayırlısı ile bebeğini versin sana... güzel haberlerini bekliyorum, dularımız seninle... kaydirigubbakcemile5

Kizlaaaar,sizde mide bulantisi cok oldumu,benim midem cok bulaniyor yaa mutfaga adim atasim yok,esime yemek bile hazirlayamiyorum,tostla sandwichle gecistiriyorum..
Helede et'ten iyice tiksindim ne kendim nede baskasinin yedigini gormeye tahammul edemiyorum.. Bu durum ne zaman gecer ya?
Ha birde bazen sabahin 4;;de bile mide bulantisi ve boyle midem deliniyormuscasina bi hisle uyaniyorum...
inanin sadece peynir zeytin,ekmek,musli,ve meyve tarzi seyler yiyebiliyorum,zarari olurmu acaba bebegime ??

öncelikle tebrikler mihriban, bende ilk 10 hafta hiç olmadı canım. son 2 haftadır da mide yanması hissediyorum. bence canın ne yemek istiyorsa onu ye. benim de beslenmem çok değişti. bebek neye ihtiyacı varsa, annenin canı onu istermiş. ilk aylar kilo bile versen önemli değil. benim ablam ilk 5 ay 10 kilo vermişti. sonra kalan 4 ayda da o 10 kiloyu gerialdı. bebek de yaklaşık 4 kilo doğdu. şimdi 12 yaşında... :lepi:
yani sorun değil canım, önemli olan mideni rahatsız edecek şeylerden uzak durman...
sabahları tuzlu kraker ye diye öneriyor doktorlar... allah tamamına erdirsin...

kızlarrrr beni tebrik edebilirsinizcok şukur bugün progestandan ayrıldım artık :sm_cool:
yarın progestansız ilk günüm olacak:gitme:
okadar alışmıştımki bıraktım demek bile bi garip geldi şimdi
darısı su an progestan kullanan arkadaşların başına inşallahhihoyyyt

:sm_cool::dance:hihoyyyt
şekerim bittii ben de sen de kurtuldun... gerçekten bana da ilk günler çok tuhaf geldi... kendimi boşlukta hissettiğm. yeni yeni alışıyorum. inşallah bundan sonrası çok rahat geçer canımcım... kendine iyi bak. :icecream:

Sagol canim,Allah tamamina erdirsin insallah hepimizinkinide :)

Ayy iyi bari yaa,bende kaygi ediyordum bu sekilde giderse bebisi besleyemicem diye,icim rahatladii,.. Ablanada cok sasirdim 10 kilo ne demek yaa,ama sukur geri toparlamis :))) hehehe.. Sen cinsiyetini ne zaman ogreneceksin 12 haftalarda belli oluyormu??

sağol canım. erken ama erkek gibi görünüyor dedi doktor geçen hafta muaynede. hemşirem zaten keseyi gördüğünden bu yana erkek diyor... bakalım sağlıklı olsun da... kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize merhaba,
umarım herkes iyidir..

el muallim cim üçüzlerle yola devam maşallah allah kucağında hoplatmayı nasip etsin arkadaşım seni ayrıca bir tebrik etmek gerek. herşey yolunda gidecek inşallah sen hiç endişelenme..
esel cim ikiz birçok insanın rüyası , inşallah sağ salim doğacaklar , progestansız günler de hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
nurgül cüm , ooluşun diye devam ediyorum artık bana göre kişiliği bilem oluştu onun :lepi:

Ben bu aşırı sıcaklardan dolayı bayılmak üzereyim..sadece su ve karğuz yemek istiyorum bir de dondurma.. ama elbette bebiş sağlığı için gıda almaya devam ediyorum ama yemek yemek hiç istemiyor canım. millet şaşkın şaşkın bakıyor nasıl hamilesin diye.. vallahi sadece beslenmek ve karın gurultusu yaşamamak için yiyorum. Bebiş beslensin önemli olan o diyerek. 21+3 bugün, bu Perşembe günü detaylı ultrasona gireceğiz. Bugüne kadar 5,5-6 kilo almışım.Abur cuburdan uzak durmaya çabalıyorum. Umarım gebelik tansiyonu veya şekeri de yaşamayız hiçbirimiz. :Saruboceq:
Sıcaklardan bunaldıkça yazlığa silivri ye kaçıyorum, bu sebeple artık eskisi kadar sık giremiyorum KK'ya. Umarım herkes sağlıklı ve hayırlı bir şekilde devam eder gebeliğine.
Hepinize kucak dolusu sevgiler

not: Bebiş hala erkek mi yoksa kız mı net değil, 30 temmuz u bekliyoruz heyecanla :))))

canım masallah ıyı gıdıyosun.............ınş arkandayız .............cok sıcak rabbım hepimize kolaylık versın

konuyu bastan sona okudum..

cok guzel anlatmıssın..herseyden cok begenını cınsıyetını merak edıyorum :)

kızlar hepinize merhaba,
umarım herkes iyidir..

el muallim cim üçüzlerle yola devam maşallah allah kucağında hoplatmayı nasip etsin arkadaşım seni ayrıca bir tebrik etmek gerek. herşey yolunda gidecek inşallah sen hiç endişelenme..
esel cim ikiz birçok insanın rüyası , inşallah sağ salim doğacaklar , progestansız günler de hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
nurgül cüm , ooluşun diye devam ediyorum artık bana göre kişiliği bilem oluştu onun :lepi:

Ben bu aşırı sıcaklardan dolayı bayılmak üzereyim..sadece su ve karğuz yemek istiyorum bir de dondurma.. ama elbette bebiş sağlığı için gıda almaya devam ediyorum ama yemek yemek hiç istemiyor canım. millet şaşkın şaşkın bakıyor nasıl hamilesin diye.. vallahi sadece beslenmek ve karın gurultusu yaşamamak için yiyorum. Bebiş beslensin önemli olan o diyerek. 21+3 bugün, bu Perşembe günü detaylı ultrasona gireceğiz. Bugüne kadar 5,5-6 kilo almışım.Abur cuburdan uzak durmaya çabalıyorum. Umarım gebelik tansiyonu veya şekeri de yaşamayız hiçbirimiz. :Saruboceq:
Sıcaklardan bunaldıkça yazlığa silivri ye kaçıyorum, bu sebeple artık eskisi kadar sık giremiyorum KK'ya. Umarım herkes sağlıklı ve hayırlı bir şekilde devam eder gebeliğine.
Hepinize kucak dolusu sevgiler

not: Bebiş hala erkek mi yoksa kız mı net değil, 30 temmuz u bekliyoruz heyecanla :))))

selam senacım, maşallah bebişine ve sana, iyi olmanıza sevindim. ankara da çok sıcaktı haftasonu. iyi yapıyorsun yazlığa kaçmakla. bizim burda malesef öyle bir şans yok. gebeliğin son aylarında biraz da sıcağın etkisi galiba benim arkadaş da senin gibi 7. ayında o da genelde karpuz yiyor. benim geçen hafta iştahım açıldı maşallah. ben meyve ve sebze ile beslenen birisiydim, oğluş babasına çekmiş galiba, abur cubur seviyor. eşim yediklerimi görünce şaşırıyor, sana çekmiş diyince hoşuna gidiyor... kaydirigubbakcemile3
ne güzel çok az kilo almışsın. benim de minimum kilo ile çıkmam lazım bu hamilelikten.
30 temmuza çok az kaldı canım. senin bebiş biraz muzip olacak galiba, oyun oynuyor gibi seninle ve doktorlarla... hihoyyyt
canım sana iyi dinlenmeler, kendine dikkat et... çok öpüyorum perşembe hayırlı haberlerini bekliyorum. :lepi:

konuyu bastan sona okudum..

cok guzel anlatmıssın..herseyden cok begenını cınsıyetını merak edıyorum :)

Sumak teşekkürler canım. şimdilik erkek olduğu söyleniyor canım, ama net değil... bir iki haftaya netleşir sanırım. sevgiler... gamyoncuiremsu

kızlar slmmmmmmmmmmm
3gündür mide bulantısından içim dışıma cıktı
ne zormuş mide bulantısı :sinifsinif:
osman hocamı aradım hamileliğin iyi gittiğinin göstergesiymiş bulantılar
persembe gunu 1saatlik ultrasona gidicem inşallah dr.um cinsiyetlerini söylerim dedi
ama bakalım göstereceklermi kendilerinihihoyyyt

kızlar slmmmmmmmmmmm
3gündür mide bulantısından içim dışıma cıktı
ne zormuş mide bulantısı :sinifsinif:
osman hocamı aradım hamileliğin iyi gittiğinin göstergesiymiş bulantılar
persembe gunu 1saatlik ultrasona gidicem inşallah dr.um cinsiyetlerini söylerim dedi
ama bakalım göstereceklermi kendilerinihihoyyyt

eselcim benim de senin gibi 12. haftada başladı mide bulantılarım, seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. gerçekten fena oluyor, ilk haftalarda ne rahatmışız. ama ben de öyle olduğunu duymuştum iyiye gittiğinin işareti olarak yani... hihoyyyt

yani hem sena'nın bebeği hem de senin bebeklerin cinsiyeti perşembe belli olacak. heyecanla bekliyoruz.:icecream:

eee esel in mide bulantisi normal 3 canli kendisi :))
asil el muallime sormak lazim , nasil geciriyor bu donemi diye :)))
persembeye bulusuruz kizlar burda
öpüyorum hepinizi..

selam serenasecım sorma valla sekızıncı hafta sıddelendı bulantılarım.................çok zormuş.......çoğul olunca daha cok sıkıntı yasamadım...............şımdı onıkı bıtecek ınş...........bu hafta bıraz azaldı rahatladım gıbı ınş gececk beklıyorum saglıkla gıdelımde razıyım................haftaya olçumler var ınlş hersey cok guzel olur ınş................

ıçindeki çocuğa sarıl!
28/7/2009

Sanırım anne olmak çok meraklı ve çok endişeli olmak demekmiş...

Geçen hafta yapılan ikili tarama testimizde herşey yolunda çıkmıştı, içim çok rahatlamıştı... Bugün 13+2 günlük...

Bu sabah önce karnımda bir ağrı hissettim, sonra kahverengi bir lekelenmem olduğunu görünce ne yapacağımı bilemedim. Hemen Şerife ile görüştüm, bir sorun yok normal bir durum, önce biraz uzan bugün bir ultrasona alalım seni dedi. Kanama şeklindeki akıntı devam ediyordu. Yarım saat kadar uzandım ama içim içimi yedi, bir taraftan aklıma kötü birşey getirmeyeyim diye kendimi telkin etmeye çalışıp içimdeki çocuğa sarılırken bir taraftan da olmadık şeyler aklıma geldi ve yerimde duramadım. Osman Hoca ile görüştüm o da ultrasonla bakalım dedi ve kendimi Maya'nın ultrason kapısının önünde buldum...

Biz yine dayanamayıp Şerife ile baktık hemen, ben o kadar endişe içerisinde kıvranırkan bebeğim poposu üzerinde zıp zıp zıplamakla meşgüldü ve keyfi son derece yerinde görünüyordu... işte bir hayat karşımızda capcanlı görüntüsü ve kulaklarımızdaki güçlü kalp atışları ile duruyordu; gördüklerimiz ve duyduklarımız biranda yüzümüzü kocaman bir gülümsemenin kaplamasına neden oldu... o kadar rahatladım ki anlatamam... Allah'a şükrettim... :nazar:

Şerifeciğim bebeğin pipisini görme gayretleri içerisindeyken, Osman Hoca da bize katıldı.
Bunun her gebelikte olabileceğini, bir sıkıntı olmadığını söyledi... bebekler bazen annelerine böyle uyarılar gönderir diye de espri yaptı...
Osman Hoca geldiğinde bebeğim biraz sakinleşmişti, fazla hareket etmeyince cinsiyetine ilişkin birşey söylemem şuanda doğru olmaz dedi... Hocam ben zaten hiç merak etmiyorum, önemli değil boşverin dedim... birkaç güzel poz verdi bize sırt üstü yatarken, eller havaya pozisyonunda...
Sonra Osman Hoca bebekle konuşur gibi " serseri seni zamanı gelince annenin karnından alıcam, popona iki tokat atıp annenin kucağına vericem" diyip beni yine güldürdü ve bu sözleri bana büyük moral oldu...-tatlicadiarzu-

Bebeğime en az benim kadar önem veren bir hemşirem ve doktorum olduğu için ve bunu bana sonuna kadar hissettirdikleri için inanın çok şanslıyım... a.s.

Bundan sonra içimdeki çocuğa daha çok sarılacağım... :asigim:

Son düzenleme:
selam serenasecım sorma valla sekızıncı hafta sıddelendı bulantılarım.................çok zormuş.......çoğul olunca daha cok sıkıntı yasamadım...............şımdı onıkı bıtecek ınş...........bu hafta bıraz azaldı rahatladım gıbı ınş gececk beklıyorum saglıkla gıdelımde razıyım................haftaya olçumler var ınlş hersey cok guzel olur ınş................

sen gönlünü ferah tut, mübarek 3 aylardayız içüzlerine birşey olmayacak inşallah. hayırlısı ile ilk 12 haftayı bir atlat sonrası kendiliğinden gelecek.

X