Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

hepinize selam kizlar biz ALLAHA sükür dün ciktik hastaneden bana sürekli bulantilarima karsi serum verdiler ama eve geldim an gene cikartim hastanede hic cikarmadim ama eve geldim daka bir gol bir oldu artik yapacak birsey yok insallah en kisa zamanda gecer...
teyzeleri benim bebislerimin büyüklüklerini bi yazayinda bakin

teki 7,96cm
ikinciside 7,97cm
Masallah masallah benim kuzularima.....
hepinizi öpüyorum ...

Tatlıım benim geçmiş olsun veee hoşgeldiiin.... bebişlerine maşallah büyümüşler , cinsiyetleri belli olmadımı bizim bebişimizin cinsiyeti belli oldu ve teyzesi bebişimiz KIIIIIZ .... benim bulantılarım çok şükür bitti ama progestan ilacı başladım sabah akşam 400 mg alıyorum vee aptal gibi geziyorum :KK43:(

Seni çook öpüyorum iyi bak kendine vee tabii bebişlerine......

selam kızlar opuyorumnanaktan
yarın sabah doğuma gidecegım,hayırlısıyla beklenen an geldi benım için
o guzel yüreklerinizden gecirecegınız Dualarınıza çok ihtiyacımız olacak :Saruboceq:

benım için süregelen bu 9 ay epey zorlayıcıydı,yolculugumda beni yalnız bırakmayıp destegınızı verdiğiniz her an için binlerce tesekkur ederim olumunekankayizsmile

yeni annelerimizin,umutla yolculuguna devam eden hamilelerimizin ve bu yolculuga baslayacak yada baslamıs olan tüüümm herkesın anneler gununu kutluyorum
Rabbiim isteyen herkesin kucaklarını tez zamanda doldursun inşallah :Saruboceq:

bir süreliğine giremeyebilirim ama net buldugum anda sizin aranıza dönecegım
ay bunları yazarken içim buruldu sizleri çok özleyecegım
görüşmek üzere şimdilik hoscakalın :gitme:

Canım benim dualarımız seninle vee bebişinle.... içini ferah tut ne güzel mutlu sona geldiiniz darısı bizim gibi yolun başında olanların başına olsun inşallah .....

Senii çook öpüyorum vee güzel haberlerinizi en kısa zamanda yazmanı bekliiiyorum.......

teyzeleri dün minik kesemizi gördük çok şükür :))) ilk ultrason fotoğrafımızı da aldık... 7ml bir noktacık...
ama o nokta bizim için dünyanın en değerlisi :))) hayırlısıyla 10 gün sonrada kalp atışlaını duyarsak ozaman dahada rahat olucaz inşallah... Rabbim hayırlısıyla o günüde görmeyi kısmet etsin bize...

Maşallah mercimeğine şimdi sıra kalp atışlarını duymaya geldi onuda duyduktan sonra sırada o kadar çok şey var ki :KK66:) meraklı bekleyiş bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza aldığımızda bitecek inşallah Allahım o güzel özel günleri bizimde yaşayabilmemiz için bize yardım etsiiin.........

Seni çook öpüyorum bebişine ve kendine çoook iyibak.......

Tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum.Anne olmak isteyen herkese allah bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.Respiciğim dualarım seninle ve minik kızınla,sağlıkla kucağına almanı dilerim.Sıra banamı geldi şimdi.Endişelerim başladı benimde dün kuzucuğum 2800 gr dı.2 hafta sonra beklemeye başlayın dedi dr'um.
Asumancığım geçmiş olsun geçecek biraz daha sabır.
Arminas ne güzel o keseyi görmek,inşallah adım adım tamamlayacaksın sende bu güzel yolu.
Hepiniz kendinize iyi bakın.

Sinem canım maşallah kuzucuğuna, ne güzel sizde mutlu sona çook yakalşmışsınız dualarımız sizlerle.......Kendine ve bebişine çook iyibak çook öpüyorum.........

Tatlıım benim geçmiş olsun veee hoşgeldiiin.... bebişlerine maşallah büyümüşler , cinsiyetleri belli olmadımı bizim bebişimizin cinsiyeti belli oldu ve teyzesi bebişimiz KIIIIIZ .... benim bulantılarım çok şükür bitti ama progestan ilacı başladım sabah akşam 400 mg alıyorum vee aptal gibi geziyorum :KK43:(

Seni çook öpüyorum iyi bak kendine vee tabii bebişlerine......

ayyy canim benim masallah bi kizimiz daha gelyior bu sayfaya ,bu sayfanin kizlara karsi bi özeli var galiba,ama benimkiler belli degil daha bakalim ne olcaklar,canim benim bulantilarim gitmedi daha ama eskisi gibi degil ALLAHA sükür,malesef o progestaninda özeli o bende onu kulandimda öyleydim..
Sen niye kulaniyorsun daha onu???
senin gögüslerinin uclarinda agri varmi canim??Benimki cok fena aciyor bi sütyen bile takamaz hale gelyiorum bazen...

kendine ve bebisine cok iyi bak öpüldünüz canim... :1hug:

ayyy canim benim masallah bi kizimiz daha gelyior bu sayfaya ,bu sayfanin kizlara karsi bi özeli var galiba,ama benimkiler belli degil daha bakalim ne olcaklar,canim benim bulantilarim gitmedi daha ama eskisi gibi degil ALLAHA sükür,malesef o progestaninda özeli o bende onu kulandimda öyleydim..
Sen niye kulaniyorsun daha onu???
senin gögüslerinin uclarinda agri varmi canim??Benimki cok fena aciyor bi sütyen bile takamaz hale gelyiorum bazen...

kendine ve bebisine cok iyi bak öpüldünüz canim... :1hug:

Asuman tatlım senin bebişler iki tane olduğu için belki senin bulantıların biraz daha sürebilir ama benim ikiz bebişlerde de bu süreçte bulantılarım bitmişti....

Dediğin gibi bu topikte kızların özelliği var maşallah maşallah diyelim kızlarımıza nazarımız deymesin ...... eşim başından beri kız diyordu sonunda kızı buldu içi rahatladı :))

Ben geçen hafta kontrole gittim bebişimin kesenin altında bir kese daha var vee kan sesesi :KK43:( o da transfer edilen ve tutunmayan 2. embriyomuzun kesesi ve bundan dolayı kanamam olabileceğini söyledi dr.umuz ama asla panik olmam gerektiğini ve bunun pis kan olduğunu söyledi ben panik oldum :KK43:( tüp bebek dr.umuzu aradım o da sakın panik olma hiçbir sorun olmayacak dedi ve PROGYNEX 200 mg başladık sabah akşam içiyorum ve sanki beyin hücrelerim ölüyor gibi hissediyorum :KK66:) bugün tüp bebek dr.umuza kontrole gideceğiz bakalım o ne diyecek ......

Gögüslerim ve uçları çok hassas bende bazen sütyen takarken şekilden şekile giriyorum ama bazende bir bakıyorum hiçbir sorun yok :))

Seni çook öpüyorum kendine ve bişlerine iyibak...

Maşallah mercimeğine şimdi sıra kalp atışlarını duymaya geldi onuda duyduktan sonra sırada o kadar çok şey var ki :KK66:) meraklı bekleyiş bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza aldığımızda bitecek inşallah Allahım o güzel özel günleri bizimde yaşayabilmemiz için bize yardım etsiiin.........

Seni çook öpüyorum bebişine ve kendine çoook iyibak.......

evet canım, keseyi gördük şimdi kalp atışı heyecanı var, sonrasında da farklı heyecanlar olucak... olsun ben hepsini seviyorum bu heyecanların:CüvCüv:bebişim sağlıklı gelişsin bende inşallah rahat bir hamilelik geçiriyim daha ne isterim ki...

bir kızımız daha olucakmış hihoyyyt gözün aydın canım artık pembeleri almaya başlarsın... zamanı geldiğinde sağlıkla al kızını kucağına inşallah canım:nazar:

bende seni öpüyorum dikkat et küçük prensesine ve kendine...

Asuman tatlım senin bebişler iki tane olduğu için belki senin bulantıların biraz daha sürebilir ama benim ikiz bebişlerde de bu süreçte bulantılarım bitmişti....

Dediğin gibi bu topikte kızların özelliği var maşallah maşallah diyelim kızlarımıza nazarımız deymesin ...... eşim başından beri kız diyordu sonunda kızı buldu içi rahatladı :))

Ben geçen hafta kontrole gittim bebişimin kesenin altında bir kese daha var vee kan sesesi :KK43:( o da transfer edilen ve tutunmayan 2. embriyomuzun kesesi ve bundan dolayı kanamam olabileceğini söyledi dr.umuz ama asla panik olmam gerektiğini ve bunun pis kan olduğunu söyledi ben panik oldum :KK43:( tüp bebek dr.umuzu aradım o da sakın panik olma hiçbir sorun olmayacak dedi ve PROGYNEX 200 mg başladık sabah akşam içiyorum ve sanki beyin hücrelerim ölüyor gibi hissediyorum :KK66:) bugün tüp bebek dr.umuza kontrole gideceğiz bakalım o ne diyecek ......

Gögüslerim ve uçları çok hassas bende bazen sütyen takarken şekilden şekile giriyorum ama bazende bir bakıyorum hiçbir sorun yok :))

Seni çook öpüyorum kendine ve bişlerine iyibak...

Canim hastanediki doktor aslinda bulantilariyin gecmesi gerekiyor coktan dedi ama ne yapalim olsun bukadarla idare ederiz baska birsey olmasinda.....
Canim benim doktrumda benim kanamam oldunuda panik yapma bunlar normal seyler dedi,kanama oldu zaman sürekli yat dinlen canim bende öyle yaptim.....
Canim ALLAH :nazar: korusun bebisinizi bak rabbim esiyin kalbine göre vermis bakalim bizimkiler ne olcak:))

Öpüldün canim...

Arminas ve Asuman canlarım maşallahh sizlere de kuzulara daaa. hayırlısı ile büyüsünler şimdi sdonuna kadar inşallahh
Sinem cim sıra sende evet, sürekli bir bayrak devir teslimi yaşıyoruz şimdi senin güzel haberlerini bekleyeceğiz.

Kızlar
Gözde ( Respi) ile dün akşam konuştum.
Maşallah o da kızımız da gayet sağlıklılar, doğum sonrası Gözde nin sezaryen ağrıları vardı , bebek de emme işini biraz ağırdan almış onla uğraşıyoruz ama çok şükür iyiyiz dedi. 2 veya 3 gece hastanede kalacaklarmış, onun bize dönmesi en az 1 haftayı bulabilir.
Darısı doğum bekleyen tüm hanımların başına, kurtuldu arkadaşım sağlıkla !

senacim masallah respiye ALLAh hamile olan arkadaslarimizi kurtarsin saglikli dogumlar nasip etsin..

hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun kızlar...ancak girip yazabildim. bu ara çok yoruluyorum. yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu benim minik kelebeğim. yakında 4. ayımız bitecek. zaman ne kadar yorucu ama ne kadar hızlı aktı gitti... darısı respimin başına. ne güzel aldı kızını koynuna sonunda. darısı diğer arkadaşların başına...

öpücükler...

hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun kızlar...ancak girip yazabildim. bu ara çok yoruluyorum. yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu benim minik kelebeğim. yakında 4. ayımız bitecek. zaman ne kadar yorucu ama ne kadar hızlı aktı gitti... darısı respimin başına. ne güzel aldı kızını koynuna sonunda. darısı diğer arkadaşların başına...

öpücükler...

doktorunuzdan güzel haberler alırsınız inşallah canım... :Saruboceq:

kızlar gittik oktora. kızıma yine aşı yapıldı. bacağı sertleşti. ağrıyor sanırım...

ilk iki ayda ayda 1800 gr almıştı kızım. bu kez ayda 500 gr almış. doktor beklediğimden düşükdedi. benimde beklediğimin çok altında. görünürde bir problem yok. allaha şükür herşeyi sağlıklı ama kilo alımı az olmuş.üstelik sütüm de arttı bu iki ayda ve sürekli emzirdim. nedenini anlayamadım. acba memede uyuduğu için sütü pek çekemiyor mu?

bundan vazgeçirebilsem sanırım problemimiz bitecek. ek gıda vereyim mi dedim hayır vermene gerek yok dedi.

biraz moralimiz bozuldu 12 mayıs günü 5 kilo 950 gramdı. yaklaşık 6 yani. artık 4 aylık oldu kızım.

gerçi 500 gram sınırda da olsa normalsınırlar içinde kalıyor. altına düşerse kötü. bir ay sonra tekrar tartalım dedi.

arminas sen nasılsın canım? bebişlerin büyüyor mu?

düşündüm de geçen yıl ben 13 mayısta transfer olmuştum ve umutlu bekleyişim başlamıştı. allaha şükür. şimdi kızım 4 aylık oldu... zemuszemus

babytwin canim insallah en kisa zamanda kilo sorununu hal edersin belki gercekten emerken uyudundan oluyordur,ALLAHA sükür yoksa herseyi yollundaymis cemremizin....
Ikinizide öpüyorum...

merhaba arkadaşlar.umarım herşey yolundadır.bende iyiyim çok şükür.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun

kızlar gittik oktora. kızıma yine aşı yapıldı. bacağı sertleşti. ağrıyor sanırım...

ilk iki ayda ayda 1800 gr almıştı kızım. bu kez ayda 500 gr almış. doktor beklediğimden düşükdedi. benimde beklediğimin çok altında. görünürde bir problem yok. allaha şükür herşeyi sağlıklı ama kilo alımı az olmuş.üstelik sütüm de arttı bu iki ayda ve sürekli emzirdim. nedenini anlayamadım. acba memede uyuduğu için sütü pek çekemiyor mu?

bundan vazgeçirebilsem sanırım problemimiz bitecek. ek gıda vereyim mi dedim hayır vermene gerek yok dedi.

biraz moralimiz bozuldu 12 mayıs günü 5 kilo 950 gramdı. yaklaşık 6 yani. artık 4 aylık oldu kızım.

gerçi 500 gram sınırda da olsa normalsınırlar içinde kalıyor. altına düşerse kötü. bir ay sonra tekrar tartalım dedi.

arminas sen nasılsın canım? bebişlerin büyüyor mu?

düşündüm de geçen yıl ben 13 mayısta transfer olmuştum ve umutlu bekleyişim başlamıştı. allaha şükür. şimdi kızım 4 aylık oldu... zemuszemus

şekerim onlar bir yolunu buluyor ve devam ediyorlar sen takma kafana
maşallahı var kızının..

sena teşekür ederim ben iyiyim.doğumdan sonra vücudumda bir takım sıkıntılar oluşmuştu.dr lara gittim.bu hafta da aldığım kiloları vermek ve yeniden sağlıklı bir gebelik geçirebilmek için diyetisyene başlıyorum.birde arkadaşım doğum yaptı.bi görseniz dünya tatlısı bir kızı oldu.ailesi istanbulda olduğu için ben ilgilendim.çok ta iyi geldi.kendi çocuklarımı sevemedim,bu kızımızı seviyorum.oda anlıyor mu ne benim kollarımda çok rahat.mutlu oluyorum ve bol bol dua ediyorum.benim dr um tekrardan gebelik için 1 sene beklememi söyledi.tek tesellim tüp bebek de olsa benim ve eşimin ciddi bir problemimizin olmaması.bir dahaki sefere memorial diyor teyzem.o istanbulda.hamileliğin boyunca ben bakıcam sana diyor.oda tüp bebekle evlat sahibi olduğu için daha iyi anlıyor.teklifi düşünüyorum bakalım.daha çok zamanım var.o zamana kadar hem ruhen hem bedenen hazır olmalıyım.allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın.herkesin evladına sağlıklı uzun ömür versin.

slm kızlar...........bayağıdır giremiyordum ancak fırsat bulabildim yazmaya..............herkesler iyi maşallah Respi de bebişini kucaklamış ne güzel darısı bekleyenlerin başına...............biz gayet iyi toparlanırken kızçem nezle oldu...........daha 4.5 aylık ilaçla tanıştı..........doktr iki tane şurup verdi...........çok fena öksürüyo.........burnuda akıyo..........üç dört gündür hastalıkla uğraşıyoruz..............şuruplarıda içirmek mucize...........resmen kitliyo ağzını ben tıkıyorum o geri püskürtüyo ...........olurda zorla yutturursam onuda kusuyo hemde ne kusma.............sabırla kızımın iyileşmesini bekliyoruz bakalım.......... işte böyle kızlar..........hepinizi öpüyorum hoşçakalın kendinize iyi bakın............opuyorumnanaktan

X