- 26 Mart 2009
- 1.028
- 0
- 41
Sena canım benim ne olacak senin bu halin bu cingöz Doruk la) az önce Hollanda da yaşayan bir ablamız var onunla görüştüm onunda bebişleri tüp bebek ve ikizler ama onlar 8-9 aylıklar veeee dişleri yeni çıkıyormuş :)) senin oğluşuna maşallah ..... Allah yardımcın olsun tatlım benim ......
Senacığım haftasonu çook ağrılarım oldu pazar günü özel hastanelerden birinin aciline gittim çook genç bir dr. vardı ona göründüm bebişin kalp atışına baktı ve herşey yolunda bir idrar testi yaptırın dedi şaştım kaldım tabii eeee ağrılarım niye( neyse testi yaptırdım idrarda da sorun yok eve geldim .... sabah tüp bebek dr.umuzu aradım hemen gel bakalım dedi gittim maşallah bebişimiz çok iyiii teyzesi 1 hafta olmadı veee 1.5 cm uzamış 6 cm olmuş herşey yolunda ikili tarama testimizi yaptırdık 26 Nisanda sonuç alınacak ense kalınlığımız normal dr.umuza göre şimdilik sorun yok çook şükür bizim için bol bol dua et olur mu sonucumuz iyi çıksın.....
Seni çok öpüyorum kendinize iyi bakın Doruku benim için çook öp...
Sena,masallah oglun cok ilerde gidiyor canim yaaa... zaten ilk soylediginde cok sasirmistim dis cikariyor diye.. !! Ben ilk defa duydum cunki. Dpruk 6 ay olmadan disleri tamamlayacak galiba ..
Bende haftaya sali gunu terapiye gidiyorum,oglumun neden bu kadar agladigini,ve neden huzursuz ve uykuya gecmekte zorlandigini ogrenecegiz insallah..
valla mihriban cım babasına benziyor, o da 4 aylık çıkarmış, ben de 4,5 ay gerçi de.. bilmem ne olacak valla..
senin oğlan kolik bebek ne olacak, terapi sonucu çıkacak budur :)) ama çok ufak daha biraz dayanaya çalış 2,5-3 aylıkken bitecek bu derttler..
bir tanecik teyzesi... yeni yasa öyle emrediyo... oyüzden çookk duaya ihtiyacımız var...
respi sagol canim bende aynen öyle yapiyorum yemekten baska bi is yaptim yok,sabah esime ekmek almaya giderim dedim,adam yasak koydu merdivenlerden inmek yok :) dedi burda kimsemde olmadi icin hersey esime bakiyor,sagolsun oda hic ihhh mihhh demeden yapiyor...
kızlar
dehşet içindeyim
sanırsam Doruku un üst 2 dişi de geliyo ??!!?!!?!?!?!?!?!
damakları şişmiş, hafif öksürük başladı, hafif bir ishal durumu da var..
ne etcem ben yaaa ?
geçen sefer bööle olunca 1 hafta sonra alt 2 diş çıkmıştı, bu ay sonunu görebilecek mi üst dişler bakalım...
Sena canım benim ne olacak senin bu halin bu cingöz Doruk la) az önce Hollanda da yaşayan bir ablamız var onunla görüştüm onunda bebişleri tüp bebek ve ikizler ama onlar 8-9 aylıklar veeee dişleri yeni çıkıyormuş :)) senin oğluşuna maşallah ..... Allah yardımcın olsun tatlım benim ......
Senacığım haftasonu çook ağrılarım oldu pazar günü özel hastanelerden birinin aciline gittim çook genç bir dr. vardı ona göründüm bebişin kalp atışına baktı ve herşey yolunda bir idrar testi yaptırın dedi şaştım kaldım tabii eeee ağrılarım niye( neyse testi yaptırdım idrarda da sorun yok eve geldim .... sabah tüp bebek dr.umuzu aradım hemen gel bakalım dedi gittim maşallah bebişimiz çok iyiii teyzesi 1 hafta olmadı veee 1.5 cm uzamış 6 cm olmuş herşey yolunda ikili tarama testimizi yaptırdık 26 Nisanda sonuç alınacak ense kalınlığımız normal dr.umuza göre şimdilik sorun yok çook şükür bizim için bol bol dua et olur mu sonucumuz iyi çıksın.....
Sena maşallahh maşallahh diyorum oğlunaönümüzdeki ay dişleri çıkarır, yaz a
yürüyerek girer bu tosun paşa hihoyyyt eşin ve sende erken çıkarmışsınız diş demekki size benziyor annesi... bu arada ben nazara çok inanırım, bol bol oku üfle annesi sen bu tosunu... Allah nazardan korusun.. hep böyle sağlıklı olsun inşallah...
Senacım Dorukçuğun yeni dişleri geliyormuş gözünaydın...Küçük bey annesine transfer edildi , sonra annesinden hamişlik haberini aldık sonra aylarca anneyi evde yatırdı ve şimdide dişleri çıkıyor...Maşallah yakışıklımıza...
naber kızlar?
ben yine önce bir geçmişi okudum.
arminas maşallah canım. hayırlısı olsun. bebişin tutunsun sana. ve hiç bırakmasın. boynuna da sarılsın inşallah.
senacım geçmiş olsun. doruk 6. ayına 32 dişi ile girmeyi planlıyor sanırım. eyvahedigeldismile kızlar doğum yapınca herşey bitiyor sanmayın. dert bitmiyor valla. cemrede de aft olmuş. canım benim dokununca acıdı galiba. karbonatla silmek gerekmiş. bir de ilacı varmış. ben doktorunu arayacağım yine de sabah. çilek yalatmıştım ondan mı oldu acaba... ondansa çok üzülürüm... :sinifsinif:
biz de 4. aydan gün almaya başladık. 96. günümüzü bitirdik bugün.
emerek uyumaya fena alıştı. gündüz uykularını memede geçiriyor. ben de helak oluyorum. gerçi ayakta gezdirmekten daha kolay. neyseki sonunda gazsancılarımız bitti sanırım. akşamüstlerimiz daha rahat geçiyor artık. uyku ve emme dışında bütün gün oyun oynuyoruz. hehe hehe diye gülmeye başladı bugün. çok güzel gülüyor canım benim allah hep güldürsün. kaydirigubbakcemile5
sterilazatör almadım respicim, ketelda kaynatıyorum ben gerektiğinde. ama özel hastanede yapacaksan doğumu zaten oluyor orada biberon ve sterilazatör. bence götürmene gerek kalmaz bu durumda sor istersen. senin doğuma da azkaldı. heyecanlı mısın?
sinemciğim nasılsın? hayırlı doğumlar.
asumancığım maşallah sana ve bebeklerine. dikkat et kendine. 32. haftayı tamamlamaya bak.
cnsn sana ve bebeğine de maşallah.
burası tüp anneler grubu oldu kızlar. inşallah tedavideki arkadaşlara umut oluyoruzdur. biz kavuştuk inşallah isteyen ve hakeden her kadın tatsın bu eşsiz duyguyu.
muallimden haeri olan var mı? nasıl acaba bebekler? toprakcığım sen görüşüyor musun?
Babytwin .. Evet benim oglumda disariyi co seviyor,cikar cikmaz susuyor birde guzel uyuyorki) Ama eve adim atar atmaz nerden hissediyorsa,hemen mizildanmaya basliyor (
Canim sana birsey soracagim,sen mama takviyesi yapiyormusun?? Yapiyorsan gogusle mamayi nasil kombine ediyorsun.. Ben bazen onze emzirip sonra mama veriyorum,ama bazende iki emme arasinda mama veriyorum. Yanliz kafami kurcalayan birsey var,dun bi arkadas vardi onun sutu yokmus cok fazla yetmiyormus mamaya basladim benim sutum baya azaldi hatta kesildi zamanla dedi....?!!!
Acaba benimkide kesilirmi diye kormuyor degilim,her emzirmede azaldimi acaba diye kendimi yiyorum..
haklısın canım ya bakalım bir dolu esya oldu sankı.olmazsa ev yakın bızımkılere getirtirim lazım olursa.kettle gogus pompası falan derken tam techizat donandım vallahi :)sterilazasyon aletini de yanında götürsene anacım :))
biberon bakarsın birden fazla gerekir, sık sık kullanacak olursan nasıl temilzeyeceksin oaralarda ??
evet canım hayırlısıyla az kaldı.....sterilazatör almadım respicim, ketelda kaynatıyorum ben gerektiğinde. ama özel hastanede yapacaksan doğumu zaten oluyor orada biberon ve sterilazatör. bence götürmene gerek kalmaz bu durumda sor istersen. senin doğuma da azkaldı. heyecanlı mısın?.....
valla kayınvalidem dominanttır ama hiç bir şeyi şansa bırakmaz..
35 sene evvel eşimin tüm aşılarını, hastalıklarını, boyunu kg ay be ay tutmuş bir kartelaya işlemiş.. şimdi ordan bakıyorum eşimin de ilk 6. ayın sonuynda 4 dişi varmış. biz de 2-3 hafta içinde maksimum üst 2 dişini bekliyoruz oğlanın.. Gelin kaynana toprağına çekermiş ben de doğduğu günden beri günlük tutuyorum neredeyse günde kaç kaka yaptığını bile not edicem :))))))))))))))))))))))))
Saol Oya cım..
Böyle böyle atlatacağız ne yapalım 5. ayımız bitiyor 5 gün sonra..1 ay daha sıkayım dşimi sonra kucağımda oturtabileceğim daha az yorulurum diye umuyorum. Joker ve E beebkte almam gereken malzemeler için indirimler var 30 nisana kadar.. Arkası yatar tekerlekli mam sandalyesi, oyun parkı vs.. bunları alırsam belki kucağımdan biraz iner ben de dinlenirim diye dua ediyorum.. Gelişmeleri yazarım size..
Sana da geçmişler olsun, ağrıların geldikçe korkuyorsun biliyorum ben de bir ara 30-34 arası kafayı yemiştim bir panik eyvahh erken doğum yapıcam diye , ama geçiyor bünye robot değil ki kolay değil herşeyle başa çıkması arada bir tekliyor işte..
ben de sizi öpüyorum.. ooluşun olacakmış gibi geliyoor banaaaa :))))))