Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Sena,masallah oglun cok ilerde gidiyor canim yaaa... zaten ilk soylediginde cok sasirmistim dis cikariyor diye.. !! Ben ilk defa duydum cunki. Dpruk 6 ay olmadan disleri tamamlayacak galiba ..

Bende haftaya sali gunu terapiye gidiyorum,oglumun neden bu kadar agladigini,ve neden huzursuz ve uykuya gecmekte zorlandigini ogrenecegiz insallah..

saol canım, snin için de herşey yolundaymış maşallah.. hiçbir sorun çıkmayacatır 2 li testinde turp gibi maşallah içime de oğlan gibi doğdu, turp gibidir ooluşun diyecektim bak :)))))

bir tanecik teyzesi... yeni yasa öyle emrediyo... oyüzden çookk duaya ihtiyacımız var...

Olssun canim bos ver bianecik bile yetiyo ben yumurtam az diye üzülmüsdüm benim doktorum bana dediki NE ETCEN DAHA FAZLASINI BANA BITANECIK BILE YETER AMA PICIRIP YEMEK ISTIYORSAN O AYRI :)) demisti.....
ALLAHIM yardimcin olsun canim insallah bebisin siki siki sana tutunur....

respi sagol canim bende aynen öyle yapiyorum yemekten baska bi is yaptim yok,sabah esime ekmek almaya giderim dedim,adam yasak koydu merdivenlerden inmek yok :) dedi burda kimsemde olmadi icin hersey esime bakiyor,sagolsun oda hic ihhh mihhh demeden yapiyor...

maşallah maşallahh

Sena maşallahh maşallahh diyorum oğluna önümüzdeki ay dişleri çıkarır, yaz a
yürüyerek girer bu tosun paşa hihoyyyt eşin ve sende erken çıkarmışsınız diş demekki size benziyor annesi... bu arada ben nazara çok inanırım, bol bol oku üfle annesi sen bu tosunu... Allah nazardan korusun.. hep böyle sağlıklı olsun inşallah...

cnsn sanada çok geçmiş olsun canım... neyseki sorun yokmuş ,herşey yolundaymış... sen bu ara fazla yoruldun ya ondan ağrıların oluyor herhalde... biraz dinlenmeye çalış, çok yorulma inşallah ozaman azalır canım... böylece seninde için daha rahat etmiş olur...

Sena,hee size cekmis ozaman desene ) Benim sipada bana cekmis herhalde,bende hic susmaz hep aglarmissim,anama cok cektirmisim,benimkide bana cektirmese bari (

Bu arada sallanan ana kucaklari varya ondanmi alsam diyorum ya,kucaktan gezdirmekten iyidir,nasil olsa kucaga alisti gibi,bari ben yorulmayimda pilli sallanan ana kucaklari varya ondanmi alsam??? biraz pahali ama ne biliyim insan bikinca ne yapacagini sasiriyor :uhm: fisherprice markasinin var bitane,birde Graco markasinin tam boyle aslingac gibi olanlar tecrubesi olanlar varmi acaba??

Senacım Dorukçuğun yeni dişleri geliyormuş gözünaydın...Küçük bey annesine transfer edildi , sonra annesinden hamişlik haberini aldık sonra aylarca anneyi evde yatırdı ve şimdide dişleri çıkıyor...Maşallah yakışıklımıza...

naber kızlar?

ben yine önce bir geçmişi okudum.

arminas maşallah canım. hayırlısı olsun. bebişin tutunsun sana. ve hiç bırakmasın. boynuna da sarılsın inşallah.

senacım geçmiş olsun. doruk 6. ayına 32 dişi ile girmeyi planlıyor sanırım. eyvahedigeldismile kızlar doğum yapınca herşey bitiyor sanmayın. dert bitmiyor valla. cemrede de aft olmuş. canım benim dokununca acıdı galiba. karbonatla silmek gerekmiş. bir de ilacı varmış. ben doktorunu arayacağım yine de sabah. çilek yalatmıştım ondan mı oldu acaba... ondansa çok üzülürüm... :sinifsinif:

biz de 4. aydan gün almaya başladık. 96. günümüzü bitirdik bugün.

emerek uyumaya fena alıştı. gündüz uykularını memede geçiriyor. ben de helak oluyorum. gerçi ayakta gezdirmekten daha kolay. neyseki sonunda gazsancılarımız bitti sanırım. akşamüstlerimiz daha rahat geçiyor artık. uyku ve emme dışında bütün gün oyun oynuyoruz. hehe hehe diye gülmeye başladı bugün. çok güzel gülüyor canım benim allah hep güldürsün. kaydirigubbakcemile5

sterilazatör almadım respicim, ketelda kaynatıyorum ben gerektiğinde. ama özel hastanede yapacaksan doğumu zaten oluyor orada biberon ve sterilazatör. bence götürmene gerek kalmaz bu durumda sor istersen. senin doğuma da azkaldı. heyecanlı mısın?

sinemciğim nasılsın? hayırlı doğumlar.

asumancığım maşallah sana ve bebeklerine. dikkat et kendine. 32. haftayı tamamlamaya bak.

cnsn sana ve bebeğine de maşallah.

burası tüp anneler grubu oldu kızlar. inşallah tedavideki arkadaşlara umut oluyoruzdur. biz kavuştuk inşallah isteyen ve hakeden her kadın tatsın bu eşsiz duyguyu.

muallimden haeri olan var mı? nasıl acaba bebekler? toprakcığım sen görüşüyor musun?

Saol Oya cım..
Böyle böyle atlatacağız ne yapalım 5. ayımız bitiyor 5 gün sonra..1 ay daha sıkayım dşimi sonra kucağımda oturtabileceğim daha az yorulurum diye umuyorum. Joker ve E beebkte almam gereken malzemeler için indirimler var 30 nisana kadar.. Arkası yatar tekerlekli mam sandalyesi, oyun parkı vs.. bunları alırsam belki kucağımdan biraz iner ben de dinlenirim diye dua ediyorum.. Gelişmeleri yazarım size..

Sana da geçmişler olsun, ağrıların geldikçe korkuyorsun biliyorum ben de bir ara 30-34 arası kafayı yemiştim bir panik eyvahh erken doğum yapıcam diye , ama geçiyor bünye robot değil ki kolay değil herşeyle başa çıkması arada bir tekliyor işte..
ben de sizi öpüyorum.. ooluşun olacakmış gibi geliyoor banaaaa :))))))

Nas suresi ve Ayetel Kürsü .. benim günlük dualarımdır bunlar çok tşkler canımm

saol tatlım, aynısı size de oldu :)))
sen de at kendini artık sokaklara bahar geldi, bir keyfini çıkarın pusetle gezmelerin :))))

valla kayınvalidem dominanttır ama hiç bir şeyi şansa bırakmaz..
35 sene evvel eşimin tüm aşılarını, hastalıklarını, boyunu kg ay be ay tutmuş bir kartelaya işlemiş.. şimdi ordan bakıyorum eşimin de ilk 6. ayın sonuynda 4 dişi varmış. biz de 2-3 hafta içinde maksimum üst 2 dişini bekliyoruz oğlanın.. Gelin kaynana toprağına çekermiş ben de doğduğu günden beri günlük tutuyorum neredeyse günde kaç kaka yaptığını bile not edicem :))))))))))))))))))))))))

3 saattir dışarda geziyoruz ve sürekli uyudu kızım. maşallah. ben de zayıflicam bu gidişle. durur durmaz uyanıyor, ben sürekli hareket halinde o da uyuyor... ohaoldumsmile

Babytwin .. Evet benim oglumda disariyi co seviyor,cikar cikmaz susuyor birde guzel uyuyorki) Ama eve adim atar atmaz nerden hissediyorsa,hemen mizildanmaya basliyor (

Canim sana birsey soracagim,sen mama takviyesi yapiyormusun?? Yapiyorsan gogusle mamayi nasil kombine ediyorsun.. Ben bazen onze emzirip sonra mama veriyorum,ama bazende iki emme arasinda mama veriyorum. Yanliz kafami kurcalayan birsey var,dun bi arkadas vardi onun sutu yokmus cok fazla yetmiyormus mamaya basladim benim sutum baya azaldi hatta kesildi zamanla dedi....?!!!
Acaba benimkide kesilirmi diye kormuyor degilim,her emzirmede azaldimi acaba diye kendimi yiyorum..

canım senin gibi bende çok sorunluydum emme ve süt konusunda.........bende neredeyse doğduğu günden itibaren mama takviyesi yaptım...........önce her iki göğsümüde emzirip eğer hala durmayıp mızmızlanıyorsa veriyodum mamayı............genelde günde iki sefer veriyordum......... bir gündüz birde gece yatarken..ve kutu üzerinde yazan miktardan daha az çünkü benide emiyodu............bu yaklaşık üç ay böyle sürdü ama göğsümü hep emzirdim beni bırakmasın diye.............sonra kızım kendiliğinden istemedi mamayı............tabi sütüm de eskiye göre çok çok iyi çok şükür.................en son aldığım mamayı yarımken attım çöpe şimdi sadece beni emiyo...........yani düzene girmemiz üç ayı buldu nerdeyse............ben çok çekip senin gibi hep aklıma takıldığı için sana cevap yazmak istedim.............inşllh en kısa zamanda sende atlatısın............sana ve bebişine sağlıklı günler.........

selam kızlar opuyorumnanaktan
umarım herkesın keyfi yerındedır boshayallersmile

sterilazasyon aletini de yanında götürsene anacım :))
biberon bakarsın birden fazla gerekir, sık sık kullanacak olursan nasıl temilzeyeceksin oaralarda ??
haklısın canım ya bakalım bir dolu esya oldu sankı.olmazsa ev yakın bızımkılere getirtirim lazım olursa.kettle gogus pompası falan derken tam techizat donandım vallahi :)

evet canım hayırlısıyla az kaldı
Rabbim öyle bir düzen yaratmıs ki şu son aylarda artık dogurayım da bitsin bu çile durumunda gezıyor hamileler,sıkıntılar korkunun heyecanın önüne geciyor sanki
bende de durum aynı; özellikle midem berbat durumda,benım kız da hala yukarıda ,aşağıya gram inmedi.her yerımı acıtıyor akannehir

alemsın vallahi ,oğlanın kaka durumunu haftalık grafik egrisine de dökersın sen sımdı kaydirigubbakcemile3
bari dökumanı iyi yere sakla da seneler sonra oğlanın zevcesinin eline gecmesın bu bilgiler
Doruğumuzu madara etmıyelım gelin kızımıza dimi yaa sengözlerimebaksanab
.

Son düzenleme:

Selam Senacığım ,

Maşallah büyüdü Doruk annesi, daha birkaç ay öncesi doğumunu beklerken şimdi diş çıkarmasını bir iki aya kadarda yürümesini beklersin ve arkası sırayla gelir biliyorsun annelerin beklemesi bitmiyor ( annelik annelerimizin bize söylediği gibi çoook fedakarlık istiyor anne olunca anlarsınız diye boşuna söylenmiyorlarmış (

Senacığım benim ağrılarım belki önemsenmiyecek şeylerdir ama biliyorsun ben ağrılarla bebeklerimi kaybettiğim için bir yerim ağrıyınca aklım çıkıyor yine mi Allahım diye oturup sızlanmaya başlıyorum ( bir çok arkadaşım maşallah hamile kaldıklarını anlamadan ilk 3-4 aylarını bitirdiler o kadar çok özeniyorum ki onların hamilelik süreçlerine ama inan kıskançlık değil benim ki (

Bebişin cinsiyeti konusunda dr.umuz yorum yapabilirim ama bir sonraki kontrolümüzde kesinlikle daha net söyleyebilirim dedi ) eşim kız bebek diye başından beri söyleyip duruyor annem erkek diyor ikisinin arasında kaldım :)) eşimin ailesinde torun yok bir görümcem var onunda çocuğu yok ( tüp bebek denediler olmadı da ( ben kız çocuklarına aşığım aklım çıkıyor kız bebekleri görünce ama eşimin ailesi için erkek olsun çok istiyorum ama önce sağlıklı mutlu huzurlu vee zamanında gelicek bir bebek olsun diye bol bol dua ediyorum )

Bu arada kayınvalidemle yaklaşık 8 aydır görüşmüyorum bayramda gittim saygımdan ötürü 10 dak.oturdum ve kalktım ( belki bilerek belki bilmiyerek beni çok kırıyor sürekli laf sokuyor bende cevap veremiyorum saatlerce ağlıyorum en son olaya eşimde şahit oldu ve tamam bundan sonra hiçbir güç sen istemedikçe annemle seni bir araya getiremez dedi ve nitekimde öyle oldu :)) bu olay üzeine eşimde annesiyle 3-4 ay konuşmadı telefonlarına dahi çıkmadı ( veee onun için kayınvalidemin bebişten halen haberi yok........

Çok yazdım kusura bakma (

Seni ve Doruk u çook öpüyorum kendinize iyibakın iyi haftasonları.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…