Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

alemsın vallahi ,oğlanın kaka durumunu haftalık grafik egrisine de dökersın sen sımdı kaydirigubbakcemile3
bari dökumanı iyi yere sakla da seneler sonra oğlanın zevcesinin eline gecmesın bu bilgiler :kahve:
Doruğumuzu madara etmıyelım gelin kızımıza dimi yaa sengözlerimebaksanab
.[/QUOTE]

yok yok henüz o kadar kafayı yemedim :))
ama gelinim Cemrem zaten anne kız öğrendiler her bişeyimizi, ben de onlarınkini biliorum sorun yok yani :
)))))))))))))))))))))))))))))

Selam Senacığım ,

Maşallah büyüdü Doruk annesi, daha birkaç ay öncesi doğumunu beklerken şimdi diş çıkarmasını bir iki aya kadarda yürümesini beklersin ve arkası sırayla gelir biliyorsun annelerin beklemesi bitmiyor :KK43:( annelik annelerimizin bize söylediği gibi çoook fedakarlık istiyor anne olunca anlarsınız diye boşuna söylenmiyorlarmış :KK43:(

Senacığım benim ağrılarım belki önemsenmiyecek şeylerdir ama biliyorsun ben ağrılarla bebeklerimi kaybettiğim için bir yerim ağrıyınca aklım çıkıyor yine mi Allahım diye oturup sızlanmaya başlıyorum :KK43:( bir çok arkadaşım maşallah hamile kaldıklarını anlamadan ilk 3-4 aylarını bitirdiler o kadar çok özeniyorum ki onların hamilelik süreçlerine ama inan kıskançlık değil benim ki :KK43:(

Bebişin cinsiyeti konusunda dr.umuz yorum yapabilirim ama bir sonraki kontrolümüzde kesinlikle daha net söyleyebilirim dedi :KK66:) eşim kız bebek diye başından beri söyleyip duruyor annem erkek diyor ikisinin arasında kaldım :)) eşimin ailesinde torun yok bir görümcem var onunda çocuğu yok :KK43:( tüp bebek denediler olmadı da :KK43:( ben kız çocuklarına aşığım aklım çıkıyor kız bebekleri görünce ama eşimin ailesi için erkek olsun çok istiyorum ama önce sağlıklı mutlu huzurlu vee zamanında gelicek bir bebek olsun diye bol bol dua ediyorum :KK66:)

Bu arada kayınvalidemle yaklaşık 8 aydır görüşmüyorum bayramda gittim saygımdan ötürü 10 dak.oturdum ve kalktım :KK43:( belki bilerek belki bilmiyerek beni çok kırıyor sürekli laf sokuyor bende cevap veremiyorum saatlerce ağlıyorum en son olaya eşimde şahit oldu ve tamam bundan sonra hiçbir güç sen istemedikçe annemle seni bir araya getiremez dedi ve nitekimde öyle oldu :)) bu olay üzeine eşimde annesiyle 3-4 ay konuşmadı telefonlarına dahi çıkmadı :KK43:( veee onun için kayınvalidemin bebişten halen haberi yok........

Çok yazdım kusura bakma :KK43:(

Seni ve Doruk u çook öpüyorum kendinize iyibakın iyi haftasonları.....

hepsi geçecek kuşum
çok mutlu olacaksın
tüm eziyetlerine değecek
kaynananı da boşver
bak benimki bir yola geldi ki sorma
onu da başka zaman anlatırım..

Selam kizlar,nasilsiniz??
Ben aslinda iyim ama gen kahve renkli akintim oldu
birsey olcak diye cok korkuyorum,ya tecrubeli annelerimiz
bu durum normalmi sizce????
Sürekli yatiyorum sadece lavbo ve yemek yemek icin kalkiyorum
esimden uzak)) duruyorum is yapmiyorum....
hepinizi öpüyorum tabiki bebislerimizide

Asuman o dedigin lekelenmeler bendede oldu,hatta benim kanamam da olmustu. cok korkmustum ..Ama olabiliyo bazi kisilerde,merak etme kanamaya donusmedigi surece korkma..

Babytwin .. Evet benim oglumda disariyi co seviyor,cikar cikmaz susuyor birde guzel uyuyorki:eek:) Ama eve adim atar atmaz nerden hissediyorsa,hemen mizildanmaya basliyor :KK43:(

Canim sana birsey soracagim,sen mama takviyesi yapiyormusun?? Yapiyorsan gogusle mamayi nasil kombine ediyorsun.. Ben bazen onze emzirip sonra mama veriyorum,ama bazende iki emme arasinda mama veriyorum. Yanliz kafami kurcalayan birsey var,dun bi arkadas vardi onun sutu yokmus cok fazla yetmiyormus mamaya basladim benim sutum baya azaldi hatta kesildi zamanla dedi....?!!!
Acaba benimkide kesilirmi diye kormuyor degilim,her emzirmede azaldimi acaba diye kendimi yiyorum..

mihribanım canım benim... bence mamayı yavaş kesmelisin. kilosu yeterliyse verme. ben çok kısa bir süe verdim onu da yemedi. hata etmişim vermemek lazımmış. sütün kesilmez ama etkiler. 2 ay gibi arttı benim de süt. ama zaten o zaman da yetiyormuş. mama konusunda acele etmemek lazım. cemre bizden akıllı çıktı yemedi. zorladık bir kaç kere yedi ama çoğunda kustu. kilo geliimi iyi ise verme. bildiğim kadayırla oğluşun iyi uyuyor. bu demektir doyuyor. bir gün verme bakalım ne oluyor?

evet ya dışarı çıkmak bana da iyi geliyor. havalar da ısındı iyice. yaz gelsin de iyice. havuzada götürücem lolipop kızımı...kafamçokkarıştı

yok yok henüz o kadar kafayı yemedim :))
ama gelinim Cemrem zaten anne kız öğrendiler her bişeyimizi, ben de onlarınkini biliorum sorun yok yani :
)))))))))))))))))))))))))))))

hihihihi... elimizde sağlam kozlar var valla bilemem... bizimki kaka yapmıyor bu sıra 5-6 günde bir yapıyor. sonra bir yapıyor herbirşey kaka oluyor... elimde yıkamadan makineye atamıyorum valla... sempatiksalakcinni

kızlar cemre yeniden memede uyumaya başladı. bir ara unutmuştu. ne güzel düzenli uyuyordu. bir gün dışarda gezerken uyuya kaldı emme saati de gelmişti. arabaya binince emzireyim uyurken dedim. nerden bir dedim o gün bugündür emerek uyuymaya çalışıyor. ne yapsam boş. ne kadar hoşuna gidiyor sa artık. başka türlü uyutmaya kalkınca basıyor çığlığı. ne yapmam lazım acaba? bilemedim. böyle benim için çok ama çok zor oluyor... onun keyfi tıkır ama... tabii süt olduğu sürece... ohaoldumsmile

Asuman o dedigin lekelenmeler bendede oldu,hatta benim kanamam da olmustu. cok korkmustum ..Ama olabiliyo bazi kisilerde,merak etme kanamaya donusmedigi surece korkma..

hmmm anladim canim cok sagol ama bu durum nezamana kadar sürer büytün hamilelik dönemim böylemi gecer??
Bide bir kac gündür istofar ediyorum ok bu normal,aman kanama olmasinda istifara raziyim...

kızlar cemre yeniden memede uyumaya başladı. bir ara unutmuştu. ne güzel düzenli uyuyordu. bir gün dışarda gezerken uyuya kaldı emme saati de gelmişti. arabaya binince emzireyim uyurken dedim. nerden bir dedim o gün bugündür emerek uyuymaya çalışıyor. ne yapsam boş. ne kadar hoşuna gidiyor sa artık. başka türlü uyutmaya kalkınca basıyor çığlığı. ne yapmam lazım acaba? bilemedim. böyle benim için çok ama çok zor oluyor... onun keyfi tıkır ama... tabii süt olduğu sürece... ohaoldumsmile

canim benim ya sahte meme denedinmi???
Benim tecrubem yok ama aklima gelen oydu belkide cok yalnisdi:)

Baby... oglum 3 hafta icinde 1 kilo almisti ilk hafta kilo verdigi icin o bir haftayi saymiyorum.. KLilo almasi iyi,ama doymuyor cunkki surekli emmek istiyor hircinlasiyor memedeyken, surekli emdigi icin goguslerim dolmuyordu yeterince,onun icin mama vermeye basladim ancak bu sekilde susuyordu,en azindan goguslerimde hem dinleniyordu,hemde sut doluyordu, bu 2 haftadir mama takviyesi yapiyorum bugun kilo ve boy kontrolumuz var bakalim bu sekilde ne kadar aldi ??!! Birde hic durmuyor bu bi kac gundur yaa,sureekli agliyor yaa,uykuda bile mizildaniyor sinrilerim bzouldu .. Allahtan gece uykusu iyi ...

Asuman... canim benim ilk 6 haftalikken kanama olmustu cok az ama akinti seklinde oyle soyleyim,daha sonra 9 haftalikken cok az kahverengi.. Birde 12 haftalikken,tualete gitmistim,afedersin tuvaletimi yaptiktan sonra kagitla sildim SOK oldum acaip cok kan geldi sildikce geliyordu, OGUN SONRADAN KAHVERENGIYE DONDU AMA BIZ GENEDE RAHAT EDEMEDIK DOKTORA GITMISTIK, doktorda olabiliyor boylr seyler,rahimde kanlanma arttigi icin dedi..

Daha sonrada birdaha olmadi o son oldu yani..
Insallah birsey olmaz korkma sen,baktin biraz fazla geliyor,ozaman hemen ara doktoru ultrasona git icin rahat etsin en azindan,hem ordan bebeklerin etrafinda kanama varmi diye gorebilirler.. Zaten eger bebeklerin etrafinda birsey yoksa korkma yani,ozaman genelde bi kilcal damar catlamasi filan olabiliyormus..

Valla benim oglanda emme refleksi cok fazla oldugu icin,bende emzik kullandim,uyuyacagi zaman biraz veriyorum sonra kendi cikariyor agzindan uyudugu zaman :eek:)) Yoksa benim meme uclari harab olmustu... Bazen krampli oldugu zamanda ise yariyor bizde,ondan hirsini aliyor gibi benim oglan :eek:))

Baby... oglum 3 hafta icinde 1 kilo almisti ilk hafta kilo verdigi icin o bir haftayi saymiyorum.. KLilo almasi iyi,ama doymuyor cunkki surekli emmek istiyor hircinlasiyor memedeyken, surekli emdigi icin goguslerim dolmuyordu yeterince,onun icin mama vermeye basladim ancak bu sekilde susuyordu,en azindan goguslerimde hem dinleniyordu,hemde sut doluyordu, bu 2 haftadir mama takviyesi yapiyorum bugun kilo ve boy kontrolumuz var bakalim bu sekilde ne kadar aldi ??!! Birde hic durmuyor bu bi kac gundur yaa,sureekli agliyor yaa,uykuda bile mizildaniyor sinrilerim bzouldu .. Allahtan gece uykusu iyi ...

Asuman... canim benim ilk 6 haftalikken kanama olmustu cok az ama akinti seklinde oyle soyleyim,daha sonra 9 haftalikken cok az kahverengi.. Birde 12 haftalikken,tualete gitmistim,afedersin tuvaletimi yaptiktan sonra kagitla sildim SOK oldum acaip cok kan geldi sildikce geliyordu, OGUN SONRADAN KAHVERENGIYE DONDU AMA BIZ GENEDE RAHAT EDEMEDIK DOKTORA GITMISTIK, doktorda olabiliyor boylr seyler,rahimde kanlanma arttigi icin dedi..

Daha sonrada birdaha olmadi o son oldu yani..
Insallah birsey olmaz korkma sen,baktin biraz fazla geliyor,ozaman hemen ara doktoru ultrasona git icin rahat etsin en azindan,hem ordan bebeklerin etrafinda kanama varmi diye gorebilirler.. Zaten eger bebeklerin etrafinda birsey yoksa korkma yani,ozaman genelde bi kilcal damar catlamasi filan olabiliyormus..

canim benim son 1 haftada zaten oldu bu kahverengi leke bidefa kan geldi onda hemen gece hastaneye gitdik ve hersey yollundaydi,hastanedeki doktorda damardan gele bilir kan ded,cocuklarin etrafinda kan felan yoktu ,yani görseydi hastanedeki doktor zaten eve yollamazdi diye düsünüyorum,ALLAHIm yardimcimiz olsun ve bebeklerimi korusun ALLAHA emanetler canim....

Selam kizlar,nasilsiniz??
Ben aslinda iyim ama gen kahve renkli akintim oldu
birsey olcak diye cok korkuyorum,ya tecrubeli annelerimiz
bu durum normalmi sizce????
Sürekli yatiyorum sadece lavbo ve yemek yemek icin kalkiyorum
esimden uzak)) duruyorum is yapmiyorum....
hepinizi öpüyorum tabiki bebislerimizide

canım benim sen doktorunun söylediklerini uygula, birde bol bol dua et...çok fazla da kafana takma ki birde stres olumsuz etkilemesin seni... Rabbim üçünüzüde korusun... dualarımız seninle...:Saruboceq:

canım benimde komşum bu durumu yalancı memeyle atlattı... emzirdikten sonra bebiş uyku moduna geçince memeyi verip azcık pışpışlıyodu uykuya dalınca da zaten kızı memeyi ağzından atıyodu... yani sen yalancı memeye alıştırmak istemeyebilirsin belki ama, böyle bir yöntem görmüştüm paylaşmak istedim...

herkese selamlar...

geçtiğimiz pazar transferim yapılmıştı, o günden sonra hiç dışarı çıkmadım... cumartesi attım kendimi dışarı ama sonrada pişman oldum yahu... giderken iyi de dönerken arabayı kullanamaz hale geldim... şeffaf su gibi bişey geliyo... birde arada kramp girmeye başladı kasıklarıma... neyse eve geldik dinledim geçti... ama dün yine o şeffaf su gibi bişey geldi ve kramplarım çoktu... acaba bu iyimidir kötümüdür bilemiyorum bende bol bol dua ediyorum... kısmet olursa cuma test günüm... ogüne kadar inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonucu alabilirz...

herkese selamlar...

geçtiğimiz pazar transferim yapılmıştı, o günden sonra hiç dışarı çıkmadım... cumartesi attım kendimi dışarı ama sonrada pişman oldum yahu... giderken iyi de dönerken arabayı kullanamaz hale geldim... şeffaf su gibi bişey geliyo... birde arada kramp girmeye başladı kasıklarıma... neyse eve geldik dinledim geçti... ama dün yine o şeffaf su gibi bişey geldi ve kramplarım çoktu... acaba bu iyimidir kötümüdür bilemiyorum bende bol bol dua ediyorum... kısmet olursa cuma test günüm... ogüne kadar inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonucu alabilirz...

Bence iyi bir şey arminas...

kizlar bende kontrolden geldim... oglum 2 hafta icinde 725 gr almis,yani su anda tam 5225 gr..
Doktor mama takviyesini azalt kendi sutune yogunlas dedi,bu sekilde giderse obez olabilir dedi !! 2 hafta icin cok fazlaymis . Nasil azaltacaksam zaten bu bile bazen az geliyor,oglum doymak bilmiyorki... Ha boyuda 58 santim olmus. Dogdugunda 51 di yani da 7 santim uzamis yavru kusum :)) Buyuk bir bebek diyor doktor.. Cok zeki bir bebek dedi,cok bilincli bakiyor ve dinliyor insani dedi :)) Yani tam not aldik bugun,kilo haric ....

2 hafta sonra ilk asimizi vurduracagiz... Bizden haberler boyle simdilik..

Arkadaslar hepinize merhaba
Benim moralim çok bozuk hersey yolundayken dun gece iliski anında kanamam oldu sonra gecti ama çok açık kahve leke geliyo arada. Doktoruma sordum Asır'ı olursa Ağrı olursa görüşelim dedi çok şükür olmadı ama ben perişan oldum korkudan tecrübeli anneler basınıza böyle bisey geldimi. Benim sakinlesmeye ihtiyacım var. Yardım edin. Daha 23 haftalık korkuyorum.

Bence iyi bir şey arminas...

inşallah canım... hayırlısıyla bir terslik olmadan Cuma gününe çıkalım, sonucumuzda hayırlı olsun inşallah... :Saruboceq: sıvı gelmesi beni biraz korkuttu... acaba adet olucamda ondan mı??? yoksa başka birşey mi??? fazlada düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe daralıyo insan...

kizlar bende kontrolden geldim... oglum 2 hafta icinde 725 gr almis,yani su anda tam 5225 gr..
Doktor mama takviyesini azalt kendi sutune yogunlas dedi,bu sekilde giderse obez olabilir dedi !! 2 hafta icin cok fazlaymis . Nasil azaltacaksam zaten bu bile bazen az geliyor,oglum doymak bilmiyorki... Ha boyuda 58 santim olmus. Dogdugunda 51 di yani da 7 santim uzamis yavru kusum :)) Buyuk bir bebek diyor doktor.. Cok zeki bir bebek dedi,cok bilincli bakiyor ve dinliyor insani dedi :)) Yani tam not aldik bugun,kilo haric ....

2 hafta sonra ilk asimizi vurduracagiz... Bizden haberler boyle simdilik..

mihribancım maşallah bebişine:nazar: inşallah hep böyle tam not alırsınız doktorunuzdan...
alkisalkisalkis herzaman böyle sağlıklı olur yavru kuşun...

herkese selamlar...

canim benim gezmeyi takinti yapma ben transferin diger günü ciktim disari,insallah canim bebisin seninledir...
ya canim zaten doktorun dediklerinden disari cikmiyorum
herseyimi ona sorarak yapiyorum baktimki matima uymadi türkyiedeki merkezimi ariyorum....
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

X