- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
alemsın vallahi ,oğlanın kaka durumunu haftalık grafik egrisine de dökersın sen sımdı kaydirigubbakcemile3
bari dökumanı iyi yere sakla da seneler sonra oğlanın zevcesinin eline gecmesın bu bilgiler
Doruğumuzu madara etmıyelım gelin kızımıza dimi yaa sengözlerimebaksanab
.[/QUOTE]
yok yok henüz o kadar kafayı yemedim :))
ama gelinim Cemrem zaten anne kız öğrendiler her bişeyimizi, ben de onlarınkini biliorum sorun yok yani :
)))))))))))))))))))))))))))))
hepsi geçecek kuşum
çok mutlu olacaksın
tüm eziyetlerine değecek
kaynananı da boşver
bak benimki bir yola geldi ki sorma
onu da başka zaman anlatırım..
bari dökumanı iyi yere sakla da seneler sonra oğlanın zevcesinin eline gecmesın bu bilgiler
Doruğumuzu madara etmıyelım gelin kızımıza dimi yaa sengözlerimebaksanab
.[/QUOTE]
yok yok henüz o kadar kafayı yemedim :))
ama gelinim Cemrem zaten anne kız öğrendiler her bişeyimizi, ben de onlarınkini biliorum sorun yok yani :
)))))))))))))))))))))))))))))
Selam Senacığım ,
Maşallah büyüdü Doruk annesi, daha birkaç ay öncesi doğumunu beklerken şimdi diş çıkarmasını bir iki aya kadarda yürümesini beklersin ve arkası sırayla gelir biliyorsun annelerin beklemesi bitmiyor ( annelik annelerimizin bize söylediği gibi çoook fedakarlık istiyor anne olunca anlarsınız diye boşuna söylenmiyorlarmış (
Senacığım benim ağrılarım belki önemsenmiyecek şeylerdir ama biliyorsun ben ağrılarla bebeklerimi kaybettiğim için bir yerim ağrıyınca aklım çıkıyor yine mi Allahım diye oturup sızlanmaya başlıyorum ( bir çok arkadaşım maşallah hamile kaldıklarını anlamadan ilk 3-4 aylarını bitirdiler o kadar çok özeniyorum ki onların hamilelik süreçlerine ama inan kıskançlık değil benim ki (
Bebişin cinsiyeti konusunda dr.umuz yorum yapabilirim ama bir sonraki kontrolümüzde kesinlikle daha net söyleyebilirim dedi ) eşim kız bebek diye başından beri söyleyip duruyor annem erkek diyor ikisinin arasında kaldım :)) eşimin ailesinde torun yok bir görümcem var onunda çocuğu yok ( tüp bebek denediler olmadı da ( ben kız çocuklarına aşığım aklım çıkıyor kız bebekleri görünce ama eşimin ailesi için erkek olsun çok istiyorum ama önce sağlıklı mutlu huzurlu vee zamanında gelicek bir bebek olsun diye bol bol dua ediyorum )
Bu arada kayınvalidemle yaklaşık 8 aydır görüşmüyorum bayramda gittim saygımdan ötürü 10 dak.oturdum ve kalktım ( belki bilerek belki bilmiyerek beni çok kırıyor sürekli laf sokuyor bende cevap veremiyorum saatlerce ağlıyorum en son olaya eşimde şahit oldu ve tamam bundan sonra hiçbir güç sen istemedikçe annemle seni bir araya getiremez dedi ve nitekimde öyle oldu :)) bu olay üzeine eşimde annesiyle 3-4 ay konuşmadı telefonlarına dahi çıkmadı ( veee onun için kayınvalidemin bebişten halen haberi yok........
Çok yazdım kusura bakma (
Seni ve Doruk u çook öpüyorum kendinize iyibakın iyi haftasonları.....
hepsi geçecek kuşum
çok mutlu olacaksın
tüm eziyetlerine değecek
kaynananı da boşver
bak benimki bir yola geldi ki sorma
onu da başka zaman anlatırım..