Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

maşallah bebikoyaaa.
Doruk ismini ben çok severek koydum, biliyorsun adına özel bir hikayesi de var oğlumun..ama iyi düşün derim hakiikaten yordu beni sıpa yaaa :)))

sen böyle diyince bak gene kafam karıstı.chicconun travel setini sipariş vermiştim ,o zaman siparişi iptal mi etsemCADIARZU
istediğim renk için 15 gun sonraya anca gelir diyorlar.eger senin gibi ben de ikinci bi arabaya ıhtıyac duyacaksam valla uzulurum.bebe confort mila puset oto koltuğu ile doğumdan itibaren kullanılabiliyormus bana avantajlı geldi.Mc Larenler de cok guzel yalnız 3. aydan sonra kullanılabiliyormus
offf valla kafam iyice karıstı kızlar

canım Gözdem..
baston puseti ben biraz da daha hafif diye ve ileride bebk artık bebportmuş ana kucağıymıuş büyük pusetmiş ihtiyaç duymayacağı için ve tatile giderken uçaklarda falan kargoya hoop diye atılan pusetler zarar gördüğü için alıyorum. yani buna birşey olursa hiç olmazsa ilk aldığım takımın puseti sağlam kalır. 2. bebeği yaparsam gidip yeniden bir Chicco set lamak zorunda kalmam diye.. yoksa ppuseti gitmiş chicco nun bebeportu veya ana kucaüını ne ile kullanayım ??? Mc LAren in ise Travel puset sistemi doğumdan itibaren kullanılıyor modelini de vereyim : Mclaren techno XLR Trvel Puset .. Joker de 1125 tl ( 30 nisana dek indirimli fiyatı ) içinde ana kucağı da var istersen chicco yu iptal edip bunu da alabilirsin yani..

öperimm

canim benim tabiki sizler tecrübelisiniz sizleri dinlemekte büyük fayda var,cinsel iliskiye yumurta toplamindan buyan ahic girmedik zaten canim,yatip dinleniyorum arada bi kalkip dolasiyorum sonra gene yatiyorum,malesef canim benim esimden baska yardim edecek kimsem yok burda aylem bana cok uzak,artik dedin gibi dua ederek gecircem ve esimin yardimiyla...
sagol canim tsk ederim..

Sagol,buyudu teyzesi... Birazda akillansa :)) Sipa disarda acaip keyifli eve gelince kabus basliyor ...!!! Oksuyorum sarki soyluyorum pispisliyorummm, tinlamiyor valla,kucak istiyor dumduz yatmayi hic sevmiyor O masaji internetten cok detayli arastirdim. Ayaklarda belirli noktolar varmis o noktalarlarla mesela gazli bir bebekse,o noktadan bagirsaklari uyariyorlarmis,hani cocugun derrdine gore iste o noktalari uayri yapiliyormus ve cok basariliymis. Ben mesela sey icin baktim hani benim oglan zor uykuya daliyorya boyle huzursuz gibi onun icinde uyari noktalari varmis.Son zamanlarda kramp cok az bence,cunki ayaklarini bacaklarini kasmiyor,yada ben anlamiyorum billemiyorum ya... Bakalim hayirlisi olsun ..

Bence senin oglaninki gecer yakinda baya buyudu 5 ayida doldursun atlatir bence.. Dun eltimin teyzesi geldide oda bu dertlerden muzdaripmis :) Tam 5 aylikken bicak gibi kesildi aglamasi diyor,bilmiyorum asli varmi yokmu :))

Bu arada bugun doktora gidecegim .. Bende bi haftadir acaip kasinti var,uyuz gibi kasiniyorum,alerji oldum galiba helede dun gece uyutmadi o derece,napacaksam birde emziriyorum simdi ilac alamayacakmiyim ben acaba yaa(( Nasil dayanicam ben bu kasintiya !? offf birsey bitmeden digeri basliyor...

Bu arada bugun doktora gidecegim .. Bende bi haftadir acaip kasinti var,uyuz gibi kasiniyorum,alerji oldum galiba helede dun gece uyutmadi o derece,napacaksam birde emziriyorum simdi ilac alamayacakmiyim ben acaba yaa(( Nasil dayanicam ben bu kasintiya !? offf birsey bitmeden digeri basliyor... [/B][/QUOTE]

şekerimm hemen devreye gireyim :))
o kaşıntı bende 1 ay sürdü hemen doğumdan sonra başlamıştı. uyuz gibi. doktora gittim stresten kendini çok sıkmışsın üstüne bir de cilt kuruluğu binmiş. bol bol kremleneceksin demişti. Bir de Fernistil diye bir krem verdi. hamileiklte de kullanılırmış onu sürdüm üstüne de sabah akşam nemlendirici kakao kremi ile kendimi sıvazlıyordum resmen 1-2 haftaya geçti.. korkma uyuz değilsin yani :))))

kızlar herkese merhaba;

çok şükür dün sabah transferim yapıldı :))) dünden bu yana yemek yiyorum dinleniyorum başkada bişey yaptığım söylenemez... bizim nöbetçi asker(annem) net e girmemi de yasakladı... şimdi 5 dk izin verdi de bende yazabildim :))) kızlar tuhaf bi şekilde karnımı tutuyorum sürekli ya... sanki karnımı tutunca bebişim beni bırakmazmış gibi geliyo... çok karışık şeyleri aynı anda hissediyorum ne garip yahu...anlatamıyorumda tam olarak ne hissettiğimi ama sizde yaşadınız aynılarını anlarsınız mutlaka .)))

çabuk çabuk sizin yazılarınızda okudum...

Asuman geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine, Senanın yazdıklarını da aynen uygula mutlaka... Mihribancım sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin... Senacım sanada puset seçiminde başarılar diliyorum :)))

annemle ablam yanımda olduğu için şükretmem gerektiğini yazmışsınız kızlar. çok haklısınız Allah ikisinden de razı olsun, aslında bende memnunum bu durumdan ama annem için üzülüyorum. 1 yıl önce bütün kalp kapakları ve 2 tane damarı değişti, 5 ayda ancak iyileşti...şimdi benim için koşturması ve yorulması üzüyor beni... yapma diyorum ama ne mümkün... bütüngün yemek yaptı yine sağolsun :)))

kızlar dualarınızı eksik etmeyin olurmu... ınşallah inci tanemiz bizi bırakmaz... biz ona sımsıkı sarıldık, oda bize sarılır ve bizimle kalır inşallah... inanmazsınız annem karnıma bakıp anneannesinin kuzusu diyip duruyo...eşim sabah uyandı direk karnımı sevdi... durum böyle olunca bende hem seviniyorum hemde korkuyorum...

annem kızmaya başladı ben artık yazımı bitirmeliyim :)))

hepinizi öpüyorum görüşmek üzere...

Asumancığım geçmiş olsun,aman dikkat.Diğer arkadaşlarımada güzel dilekler için teşekkür ediyorum.Arminas dualarımız seninle,haydi arkamızdan gel inşallah.

arminas sinem cok tesekür ederim ALLAHA sükür dün ve bugün bi sorun olmadi ama sürekli dinleme pozisyonundayim.

arminas canim bak bebsinle konusman esinin onu sevmesi cok güzel birsey bende transferden sonra hep öyle yaptim sürekli konusdum oksadik karnimi insallah rabbim bebisinin sana siki siki tutunmasini saglar...canim sana kactane transfer edilmisdi???

Allah ol desin de olsun canım, bol şans !

sinemcim maşallah bebişine kilosu cok iyi
aman gözünü seviyim bol bol dinlen iş miş yapma artık

tesekkur ederim canım,cidden jokerde çok iyi indirimler varmıs.işte benım sorunum ürünleri görememiş olmak.buyuk bi sehirde olsaydım atlardım jokere görüp dener alırdım.sadece netten görünce böyle kararsız kalıyorum işte.buradaki dukkanlarda bol bol kraft ve pierre cardin var.sözleşmişler sanki.kafamın tepesini attırıyorlar zaten yakında buraya buyuk bi bebe magazası açtırcaklar bana sempatiksalakcinni

hadi hayırlı olsun canım,bizlere güzel haberler vermek nasip olsun inşallah
ah o nöbetçi askerlerin hakkını nasıl öderiz bilmem.bu bebiş benım karnımda buyuyo ama emeklerın cogu annemindir.moralimin bozuk,enerjimin düşük oldugu zamanlarda benı yukarı cekmesı bile çok buyuk bi destekti.

arminas sinem cok tesekür ederim ALLAHA sükür dün ve bugün bi sorun olmadi ama sürekli dinleme pozisyonundayim.

geçmiş olsun canım.sen ne yap ne et Senanın sana söylediklerini kulagından cıkarma.
artık kendını yormamalısın biliyorsun

bu arada benım de aklım nayide kaldı
keşke kendını biraz daha toplamıs olsa
iyi oldugu haberini bize verse :teselli:

bi de dogum yapan kızlar;
sterilizatör makinasının sterilizasyonunu nasıl yapıcaz :uhm:

kitapcıgında makinanın temızlıgı için sabun deterjan vesaire kimyasal kullanmayın yazılı
sadece kuru yada ıslak bezle temızleyın diyor
fabrika cıkısında makina yağı v.b. gibi kimyasal pislikler kalmamısmıdır o zaman?
konu bebek olunca insan herseyi düşünüyor naapıyım akannehir

bir de steril ettiğimiz biberonu yada süt sağma pompasını hastaneye götürücez ya neyle muhafaza edeyim? buzdolabı poşetlerine mi koysam acaba?

sterilazasyon aletini de yanında götürsene anacım :))
biberon bakarsın birden fazla gerekir, sık sık kullanacak olursan nasıl temilzeyeceksin oaralarda ??

bir tanecik teyzesi... yeni yasa öyle emrediyo... oyüzden çookk duaya ihtiyacımız var...

Asumancığım geçmiş olsun,aman dikkat.Diğer arkadaşlarımada güzel dilekler için teşekkür ediyorum.Arminas dualarımız seninle,haydi arkamızdan gel inşallah.

teşekkür ederim canım benim... Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah... hayırlı haberler vermeyi banada kısmet etsin... :Saruboceq:

canım sanada çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için... annelerin hakkı gerçekten ödenmez haklısın... inşallah Allahım bizede evlatlarımıza destek olduğumuz günleri yaşamayı kısmet eder...

kızlar
dehşet içindeyim
sanırsam Doruku un üst 2 dişi de geliyo ??!!?!!?!?!?!?!?!
damakları şişmiş, hafif öksürük başladı, hafif bir ishal durumu da var..
ne etcem ben yaaa ?
geçen sefer bööle olunca 1 hafta sonra alt 2 diş çıkmıştı, bu ay sonunu görebilecek mi üst dişler bakalım...

Sena canım benim ne olacak senin bu halin bu cingöz Doruk la ) az önce Hollanda da yaşayan bir ablamız var onunla görüştüm onunda bebişleri tüp bebek ve ikizler ama onlar 8-9 aylıklar veeee dişleri yeni çıkıyormuş :)) senin oğluşuna maşallah ..... Allah yardımcın olsun tatlım benim ......

Senacığım haftasonu çook ağrılarım oldu pazar günü özel hastanelerden birinin aciline gittim çook genç bir dr. vardı ona göründüm bebişin kalp atışına baktı ve herşey yolunda bir idrar testi yaptırın dedi şaştım kaldım tabii eeee ağrılarım niye ( neyse testi yaptırdım idrarda da sorun yok eve geldim .... sabah tüp bebek dr.umuzu aradım hemen gel bakalım dedi gittim maşallah bebişimiz çok iyiii teyzesi 1 hafta olmadı veee 1.5 cm uzamış 6 cm olmuş herşey yolunda ikili tarama testimizi yaptırdık 26 Nisanda sonuç alınacak ense kalınlığımız normal dr.umuza göre şimdilik sorun yok çook şükür bizim için bol bol dua et olur mu sonucumuz iyi çıksın.....

Seni çok öpüyorum kendinize iyi bakın Doruku benim için çook öp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…