- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
- Konu Sahibi balxixmnur
ayyy canım çok sevindim..bence hamilesindirr..sen yarın yine bir test al yap ama mümkünse başka marka yap o zaman kesin anlarız..inşallah vardır..haber vermeyide unutma..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeeet kızlar bugün kan testi sonucumu aldım NEGATİF. özellikle yaptıracağımı burda söylemedimki heyecan yapmayayım diye. neyse bende mayısa kaldım. şimdi adeti bekliyorum. inşallah çabuk gelir çünkü çok gerginlik yapıyor bende a.s. ama nedense içimde bir mutluluk var delimiyim neyim hahahaha :roflol:
kızlar gerçekten hamileyimdir demi geçen aydan sonra ultrasonda görmeden inanamayacağım galiba inşallah rabbim nasip etmiştir inşallah bebeğim benimledir her test yapışımda kalbim yerinden çıkacak diyorumki yarın bekleyip perşembemi yapsam test aldım hazır duruyor başka marka
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiim rabbim nasip etti bana dr gittim bugün kan testinde belli oldu hepinize dua ediyorum inş hayırlısıyla rabbim görmek nasip eder hepinize teşekkür ederim