Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba. Bir haftadır mesajlarınızı okuyorum terapi gibisiniz :) Herkese en kısa zamnda bebek diliyorum.
Arkadaşlar şimdi test yaptım. Sadece 1 gün geciktim. 4 gündür karın, kasık ağrısı öldürüyor. Şimdi teste 2.çizgi hafif pempe olarak çıktı ??? normali böyle midir? hiç bilmiyorum ki. 4 aydır deniyoruz. Umutlanmalımıyım sizce.??????
Herkese merhaba. Bir haftadır mesajlarınızı okuyorum terapi gibisiniz :) Herkese en kısa zamnda bebek diliyorum.
Arkadaşlar şimdi test yaptım. Sadece 1 gün geciktim. 4 gündür karın, kasık ağrısı öldürüyor. Şimdi teste 2.çizgi hafif pempe olarak çıktı ??? normali böyle midir? hiç bilmiyorum ki. 4 aydır deniyoruz. Umutlanmalımıyım sizce.??????
En hayirli zamani bekleyen anne adaylari
Bebekim123 önermişti bu başlığı, beğenenler lütfen teşekkür butonuna bassınlar.
Nesemesecim canimcim ben bu ara pek giremiyorum nete biliyorsun ki.. Ama aklim sende. Ne oldu su kit isi, bir anlat??