Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
umutlarını kaybetmeyen nisan ayında hamiş olmak isteyenler
_NİSAN LİSTEMİZ_ dilruba_diba.........6 Nisan aykara ...............7 Nisan seynep58............7 Nisan enise85...............8 Nisan benssenb............8 Nisan miral..................10 Nisan ayzen.................10 Nisan _nehir_...............11 Nisan SABIRSIZ...........12 Nisan karabiberim.........13 Nisan dıptısdıptıs.......... 13 Nisan ballım53..............14 Nisan sevgii:)................14 Nisan duygu2008..........14 Nisan balımnur..............15 Nisan nefisem...............15 Nisan rebel06................15 Nisan cerencim..............15 Nisan BeyazBulut..........16 Nisan müjde..................17 Nisan eD@hMeT............17 Nisan zynp.ZEYNEP......19 Nisan yeşimcik..............19 Nisan emeliko................20 Nisan beyaz16...............20 Nisan edam_y................21 Nisan ARMAĞANIM........22 Nisan BALSURAT..........22 Nisan ilaydax25..............24 Nisan burcu_arda............27 Nisan sselda..................27 Nisan minos...................28 Nisan Gözek..................29 Nisan arzuhalim..............29 Nisan paprina..................29 Nisan nilufer76................30 Nisan batı.......................2 Mayıs kraker kız..............?
_BEKLEMEDEKİLER_
dilek2682..............? ilsenim................3 Nisan GOKDENİZZ .......5 Nisan d.e.s.i.r.e.............5 Nisan
cerencim ekledim senide canım a.s. inşallah bu ay bol bol hamiş çıkarırız bu listeden
aykara ...............7 Nisan seynep58............7 Nisan enise85...............8 Nisan benssenb............8 Nisan Jesille.................9 Nisan miral..................10 Nisan ayzen.................10 Nisan _nehir_...............11 Nisan SABIRSIZ...........12 Nisan karabiberim.........13 Nisan dıptısdıptıs.......... 13 Nisan ballım53..............14 Nisan sevgii:)................14 Nisan duygu2008..........14 Nisan balımnur..............15 Nisan nefisem...............15 Nisan rebel06................15 Nisan cerencim..............15 Nisan BeyazBulut..........16 Nisan müjde..................17 Nisan eD@hMeT............17 Nisan zynp.ZEYNEP......19 Nisan yeşimcik..............19 Nisan emeliko................20 Nisan beyaz16...............20 Nisan edam_y................21 Nisan ARMAĞANIM........22 Nisan BALSURAT..........22 Nisan ilaydax25..............24 Nisan burcu_arda............27 Nisan sselda..................27 Nisan minos...................28 Nisan Gözek..................29 Nisan arzuhalim..............29 Nisan paprina..................29 Nisan nilufer76................30 Nisan batı.......................2 Mayıs kraker kız..............?
_BEKLEMEDEKİLER_
dilek2682..............? ilsenim................3 Nisan GOKDENİZZ .......5 Nisan d.e.s.i.r.e.............5 Nisan dilruba_diba.........6 Nisan
aykara ...............7 Nisan seynep58............7 Nisan enise85...............8 Nisan benssenb............8 Nisan Jesille.................9 Nisan miral..................10 Nisan ayzen.................10 Nisan _nehir_...............11 Nisan SABIRSIZ...........12 Nisan karabiberim.........13 Nisan dıptısdıptıs.......... 13 Nisan ballım53..............14 Nisan sevgii:)................14 Nisan duygu2008..........14 Nisan balımnur..............15 Nisan nefisem...............15 Nisan rebel06................15 Nisan cerencim..............15 Nisan BeyazBulut..........16 Nisan müjde..................17 Nisan eD@hMeT............17 Nisan zynp.ZEYNEP......19 Nisan yeşimcik..............19 Nisan emeliko................20 Nisan beyaz16...............20 Nisan edam_y................21 Nisan ARMAĞANIM........22 Nisan BALSURAT..........22 Nisan ilaydax25..............24 Nisan burcu_arda............27 Nisan sselda..................27 Nisan minos...................28 Nisan Gözek..................29 Nisan arzuhalim..............29 Nisan paprina..................29 Nisan nilufer76................30 Nisan batı.......................2 Mayıs dilek2682...............2 Mayıs kraker kız..............?
_BEKLEMEDEKİLER_
ilsenim................3 Nisan GOKDENİZZ .......5 Nisan d.e.s.i.r.e.............5 Nisan dilruba_diba.........6 Nisan
aykara ...............7 Nisan seynep58............7 Nisan enise85...............8 Nisan benssenb............8 Nisan Jesille.................9 Nisan miral..................10 Nisan ayzen.................10 Nisan _nehir_...............11 Nisan SABIRSIZ...........12 Nisan karabiberim.........13 Nisan dıptısdıptıs.......... 13 Nisan ballım53..............14 Nisan sevgii:)................14 Nisan duygu2008..........14 Nisan balımnur..............15 Nisan nefisem...............15 Nisan rebel06................15 Nisan cerencim..............15 Nisan BeyazBulut..........16 Nisan müjde..................17 Nisan eD@hMeT............17 Nisan zynp.ZEYNEP......19 Nisan yeşimcik..............19 Nisan emeliko................20 Nisan beyaz16...............20 Nisan edam_y................21 Nisan ARMAĞANIM........22 Nisan BALSURAT..........22 Nisan ilaydax25..............24 Nisan burcu_arda............27 Nisan sselda..................27 Nisan minos...................28 Nisan Gözek..................29 Nisan arzuhalim..............29 Nisan paprina..................29 Nisan nilufer76................30 Nisan batı.......................2 Mayıs dilek2682...............2 Mayıs kraker kız..............?
_BEKLEMEDEKİLER_
ilsenim................3 Nisan d.e.s.i.r.e.............5 Nisan dilruba_diba.........6 Nisan
kızlar ekimden bu yana uğraşıyorum çikolata kistliyim ben duymuşsunuzdur.tedaviler falan son gittiğimde yani geçen ay doktorum tek yapmadığımız rahim filmi kaldı onuda yapalım gerisi sana kalıyor demişti.ben koptum tabi rahim filmi deyince bunun için yeterli cesaretim yoktu bu adetime kadar herşeye ara vermeye karar verdim.inanmayacaksınız ama bebeği sildim aklımdan özel günlerde çalışmaya dikkat etmedim çalışmadan sonra saatlerce hatta sabaha kadar yatmadım yapılmayacak herşeyi yaptım yani.ve bu ay hamile kalmışım çok ilginç bende şok oldum.çünkü geçen aylarda günler sayılır çalışmalar yapılır bacaklar dikilir yastıklar konur.kızlar bu ay aklımdan atmıştım tek derdim rahim filmi için cesaret toplamaya çalışmakdı.ve karar vermiştim değerdi yaptırmalıydım adetimi bekliyordum hatta 12 nisana gün almaya çalışıyordum adetimin gelişine göre.ama gelmedi benimki pek şaşmaz gelmeyince bugün test yaptım idrarda kanda pozitif.belirti ise yoktu ama ben günde 3-4 sigara içerim geçen hafta yaktım iğrenç geldi sigara söndürdüm.sonra adet belirtilerim azaldı.başka bişi yoktu kızlar.EN ÖNEMLİSİ ALLAHIN TAKDİRİ .BUNA İNANIN SABIR ÇOK ÖNEMLİ VE İNANMAK.