Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün adet olmazsan hamilesin 😂 totem yaptım olma sakın tut içinde 😂😂 yat kaldır ayaklarını kalkma ayağa ,😂😂

Benden hiç beklemeyin kuzum ben de bişey yok bu ay artık iyice geçti iğne etkisi normale döndü her şey 😘 test yapmaktan vazgeçtim 14 şubatta
Yok artık saçmalama canım yap kaç yapıcaz 😂lütfen kendini bırakma

Biliyorum bebeğim ama benim olan şeylerin geçmesi kırdı umudumu hiç olmasa bi ihtimal derdim ama iğneyle gelen ne varsa geçti 😐
Zaten bak adı üstünde iğneyle gelen belirtiler. Gercek bebek belirtisi olcak inşallah pozitiften sonra 😍

Bugün adet olmazsan hamilesin 😂 totem yaptım olma sakın tut içinde 😂😂 yat kaldır ayaklarını kalkma ayağa ,😂😂

Benden hiç beklemeyin kuzum ben de bişey yok bu ay artık iyice geçti iğne etkisi normale döndü her şey 😘 test yapmaktan vazgeçtim 14 şubatta
Hiç öyle deme daha gelenin yok 🌿

Aynenn😍akıntı var mı sizde bende çok var ve beyaz öyle mi oluyo gebelik akıntısı acaba
Canım hiç bilmiyorum yaa benim lavaboda beyazımsı krem gibi. Afedersin çamaşırımda koyu sarı. Anlamadım gitti çamaşır değiştirmekten de bi hal oldum 🤷🏼‍♀️ Enfeksiyon olmasa bari 🙄
Ben sizi yerim ya valla canımsınız benim ya ezan da okunuyo şuan Allah'ım evlatlarınızın kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallah ❤️

Gelen giden olmaz kuzum benim döngü uzun 32 oluyo genelde 😘
Aminn canımm aminnn inşallahh ❤️

Canım hiç bilmiyorum yaa benim lavaboda beyazımsı krem gibi. Afedersin çamaşırımda koyu sarı. Anlamadım gitti çamaşır değiştirmekten de bi hal oldum 🤷🏼‍♀️ Enfeksiyon olmasa bari 🙄

Ahanda ben bu:) ya inanırmısın afersinde kendimi temizlemiyorum sanki iç çamaşırım sarı akıntı peçeteye de beyaz sarı kremsi akıntı var :/ inşlah bişylerin işaretidir.

Ay inşallah değildir ya bakalım hayırlsı ile gelir inşallah bebeklerimiz

Ahanda ben bu:) ya inanırmısın afersinde kendimi temizlemiyorum sanki iç çamaşırım sarı akıntı peçeteye de beyaz sarı kremsi akıntı var :/ inşlah bişylerin işaretidir.
Aha şuan sevindim en azından bende anormallik yokmuş🤣 inşallau iyi bişeydir de daha çok seviniriz☺️☺️
Ay inşallah değildir ya bakalım hayırlsı ile gelir inşallah bebeklerimiz
İnşallah canımmm ya sizin az kaldıı😍

Arkadaşlar selamlar, benim ilk Femara denemem ne yazık ki başarısız oldu. bu sabah kırmızılar gördüm. Listeden silinebilirim 😔 cuma gününe randevu aldım bakalım ne diyecek doktor femara ya devam mı yoksa başka bir tedavi mi? Hepinizin güzel haberlerini duymak için takipteyim 😍
Ah canım geçmiş olsun inşallah bu ay güzel olucak. Yeni ay yeni umutlar bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏼😍

Arkadaşlar selamlar, benim ilk Femara denemem ne yazık ki başarısız oldu. bu sabah kırmızılar gördüm. Listeden silinebilirim 😔 cuma gününe randevu aldım bakalım ne diyecek doktor femara ya devam mı yoksa başka bir tedavi mi? Hepinizin güzel haberlerini duymak için takipteyim 😍
Ayy banada yazsana dr gidncer bende ilk bu ay femera kullandm bat son 5 gün bbencebndefe kırmızlar gelecek ömden fikrim olur untmaaa

X