Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selam, bende bugun klomene başladım adetimin 5.günü. İlk defa kullanıyorum 5 gün kullanıp ertesi gün kontrole gideceğim inşallah.

Klomen kullanan arkadaşlar, doktorunuz ek olarak progestan ilacı da verdi mi?

Ben sordum hamile kalırsan veririm dedi ama burdan okuduğum kadarıyla çatlama günü progestan fitil veya ilaç yazılmış bir çok arkadaşa.

Aranız da sadece klomen kullanan var mı ek ilaçsız?

Biraz kafama takıldı da eczaneden gidip almayı falan düşünmüyor değilim.
Merhaba canım, güzel sonuçlar al tedavinde inşallah ❤️ Bana da vermedi doktorum ama dediğin gibi bir çok Arkadaşa vermiş. Ben sadece yumurta büyütücü ilaçlar ve insülin direnci için ilaç kullAnıyorum birde folikasit içerikli vitamin. Bence doktorun ne diyorsa onu yap canım 😊

Merhaba canım, güzel sonuçlar al tedavinde inşallah ❤️ Bana da vermedi doktorum ama dediğin gibi bir çok Arkadaşa vermiş. Ben sadece yumurta büyütücü ilaçlar ve insülin direnci için ilaç kullAnıyorum birde folikasit içerikli vitamin. Bence doktorun ne diyorsa onu yap canım 😊
Bende dediğiniz gibi insulin için ve folik asit kullanıyorum klomen bitti bugün adetin 12.günü sağ kasığımda ağrı var akıntımda çok doktorum haftasonunu değerlendirin dedi ama çatlama belirtileri mi acaba😊

Bende dediğiniz gibi insulin için ve folik asit kullanıyorum klomen bitti bugün adetin 12.günü sağ kasığımda ağrı var akıntımda çok doktorum haftasonunu değerlendirin dedi ama çatlama belirtileri mi acaba😊
Olabilir canım belkide değerlendir boş geçirme, boyutunu görmek için kontrole gittinmi😊

merhaba :)

ben de bu ay femara kullandım ilk kez. Yumurta gelişimi iyiydi . 26-27 Ocak'da yumurtlama oldu. Öncesi ve o günler değerlendirildi.

Şimdi regl olmamayı bekliyorum :) Doktorumun tavsiyesi üzerine regl olmasam da 15 Şubat'a kadar test yapmak yok. dilerim hepimiz güzel haberler alırız. :KK200:
Canım bence de adet gününü beklemek iyi oluyor diğer türlü sürekli test döngüsüne giriyor insan,bişey soracağım yumurtlama günü değerlendirdim ben de ama yoğunluğu çatlamaya verdi benim doktor

Bence yumurtlama öncesi canım 12. Gün erken gibi geldi bana

Bence yumurtlama öncesi canım 12. Gün erken gibi geldi bana
Bana da erken geldi ama haftasonu değerlendir dedi ya bide ilaç kullandığım için acaba dedm belki de ilaçtan dolayı kasıkta ağrım oluyo yada yumurtam büyümeye devam ettiği için bilemedim

Bana da erken geldi ama haftasonu değerlendir dedi ya bide ilaç kullandığım için acaba dedm belki de ilaçtan dolayı kasıkta ağrım oluyo yada yumurtam büyümeye devam ettiği için bilemedim
Kasık ağrısı yumurta büyüdüğü için oluyor canım. Benim reglim bitti kasık ağrım başladı hemen bu ay. Ben şüphelendim bişeymi var diye. Kontrole gittiğimde doktor yeni yumurtaşar gelişmeye başlamış demişti. Daha önceki ayda kasık ağrım olyor çok dediğimde bu iyi bişey yumurtalar büyüor demek dedi 😊

Gittim büyümüş iki taraftada bi yumurta dedi ama boytunu söylemdi bende soramadım umarım olur☺️
Hadi inşallah canım, yine kontrole gideceksinnama değilmi çatlayıp çatlamadığını görmek için 😊

Kasık ağrısı yumurta büyüdüğü için oluyor canım. Benim reglim bitti kasık ağrım başladı hemen bu ay. Ben şüphelendim bişeymi var diye. Kontrole gittiğimde doktor yeni yumurtaşar gelişmeye başlamış demişti. Daha önceki ayda kasık ağrım olyor çok dediğimde bu iyi bişey yumurtalar büyüor demek dedi 😊
Hadi bakalım inşallah kendiliğinden çatlarlar🥰

Kızlar göğüs ağrısı yaşıyorum iki gündür ilacın yan etkisi olabilir mi femara kullanmamıştım geçtiğimiz aylardao_O

Kızlar göğüs ağrısı yaşıyorum iki gündür ilacın yan etkisi olabilir mi femara kullanmamıştım geçtiğimiz aylardao_O
Göğüs ağrısı derken canım meme hassasiyetimi yoksa göğüste nefessel bir ağrı falanmı 😊

Hoşgeldin canımmm💕 bu ay güzel haberin olsunn inşallah sağlıklı gebeliğe kavuş 🤲🏼💕💕 femarayayı nasıl kullandın canım ne kadar sürede yumurtalar çatlıcak boyuta geldi
İnşallah canım 🤲🏻 Adetimin 5.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam içtim 7.gün kontrole gittiğimde 20 mm di iki gün sonra iğneni vur defi canım

İnşallah canım 🤲🏻 Adetimin 5.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam içtim 7.gün kontrole gittiğimde 20 mm di iki gün sonra iğneni vur defi canım
Bende doktor klomen veriyordu. Femarayı sordum. Onuda verdi. Birgün günde 3 klomen 1 gün günde 1 femara olcak şekilde 5 gün kullanıyorum bugün son günüm pazartesi gidicem bakalım nolcak 🤷🏼‍♀️

Bayanlar femara kullanıp real tarihi uzayan var mı ben en fazla 6 gün sürer geçen ay 9. Gün ancak bittim bu ay 6. Günümdeyim yine uzuyor acaba ilaçtan mı kaynaklı

Bayanlar femara kullanıp real tarihi uzayan var mı ben en fazla 6 gün sürer geçen ay 9. Gün ancak bittim bu ay 6. Günümdeyim yine uzuyor acaba ilaçtan mı kaynaklı
Reglinmi yani hala devam ediyor canım. Doktorum bana klomen için kısaltır demişti. Ama femara ile ilgili bi bilgim yok 🤷🏼‍♀️

X