- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.831
Hoşgeldin hayırla sonuçlansın inşallah ilk denemenmiFemara ile ben de geldim o zaman Şubat için inşallah hepimiz güzel günler görürüz. Yarın başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin hayırla sonuçlansın inşallah ilk denemenmiFemara ile ben de geldim o zaman Şubat için inşallah hepimiz güzel günler görürüz. Yarın başlıyorum
Merhaba canım, güzel sonuçlar al tedavinde inşallah Bana da vermedi doktorum ama dediğin gibi bir çok Arkadaşa vermiş. Ben sadece yumurta büyütücü ilaçlar ve insülin direnci için ilaç kullAnıyorum birde folikasit içerikli vitamin. Bence doktorun ne diyorsa onu yap canımHerkese selam, bende bugun klomene başladım adetimin 5.günü. İlk defa kullanıyorum 5 gün kullanıp ertesi gün kontrole gideceğim inşallah.
Klomen kullanan arkadaşlar, doktorunuz ek olarak progestan ilacı da verdi mi?
Ben sordum hamile kalırsan veririm dedi ama burdan okuduğum kadarıyla çatlama günü progestan fitil veya ilaç yazılmış bir çok arkadaşa.
Aranız da sadece klomen kullanan var mı ek ilaçsız?
Biraz kafama takıldı da eczaneden gidip almayı falan düşünmüyor değilim.
Bende dediğiniz gibi insulin için ve folik asit kullanıyorum klomen bitti bugün adetin 12.günü sağ kasığımda ağrı var akıntımda çok doktorum haftasonunu değerlendirin dedi ama çatlama belirtileri mi acabaMerhaba canım, güzel sonuçlar al tedavinde inşallah Bana da vermedi doktorum ama dediğin gibi bir çok Arkadaşa vermiş. Ben sadece yumurta büyütücü ilaçlar ve insülin direnci için ilaç kullAnıyorum birde folikasit içerikli vitamin. Bence doktorun ne diyorsa onu yap canım
Olabilir canım belkide değerlendir boş geçirme, boyutunu görmek için kontrole gittinmiBende dediğiniz gibi insulin için ve folik asit kullanıyorum klomen bitti bugün adetin 12.günü sağ kasığımda ağrı var akıntımda çok doktorum haftasonunu değerlendirin dedi ama çatlama belirtileri mi acaba
Canım bence de adet gününü beklemek iyi oluyor diğer türlü sürekli test döngüsüne giriyor insan,bişey soracağım yumurtlama günü değerlendirdim ben de ama yoğunluğu çatlamaya verdi benim doktormerhaba :)
ben de bu ay femara kullandım ilk kez. Yumurta gelişimi iyiydi . 26-27 Ocak'da yumurtlama oldu. Öncesi ve o günler değerlendirildi.
Şimdi regl olmamayı bekliyorum :) Doktorumun tavsiyesi üzerine regl olmasam da 15 Şubat'a kadar test yapmak yok. dilerim hepimiz güzel haberler alırız.
Bence yumurtlama öncesi canım 12. Gün erken gibi geldi banaBende dediğiniz gibi insulin için ve folik asit kullanıyorum klomen bitti bugün adetin 12.günü sağ kasığımda ağrı var akıntımda çok doktorum haftasonunu değerlendirin dedi ama çatlama belirtileri mi acaba
Gittim büyümüş iki taraftada bi yumurta dedi ama boytunu söylemdi bende soramadım umarım olurOlabilir canım belkide değerlendir boş geçirme, boyutunu görmek için kontrole gittinmi
Bana da erken geldi ama haftasonu değerlendir dedi ya bide ilaç kullandığım için acaba dedm belki de ilaçtan dolayı kasıkta ağrım oluyo yada yumurtam büyümeye devam ettiği için bilemedimBence yumurtlama öncesi canım 12. Gün erken gibi geldi bana
Kasık ağrısı yumurta büyüdüğü için oluyor canım. Benim reglim bitti kasık ağrım başladı hemen bu ay. Ben şüphelendim bişeymi var diye. Kontrole gittiğimde doktor yeni yumurtaşar gelişmeye başlamış demişti. Daha önceki ayda kasık ağrım olyor çok dediğimde bu iyi bişey yumurtalar büyüor demek dediBana da erken geldi ama haftasonu değerlendir dedi ya bide ilaç kullandığım için acaba dedm belki de ilaçtan dolayı kasıkta ağrım oluyo yada yumurtam büyümeye devam ettiği için bilemedim
Hadi inşallah canım, yine kontrole gideceksinnama değilmi çatlayıp çatlamadığını görmek içinGittim büyümüş iki taraftada bi yumurta dedi ama boytunu söylemdi bende soramadım umarım olur
Evet pazartrsi gidicemHadi inşallah canım, yine kontrole gideceksinnama değilmi çatlayıp çatlamadığını görmek için
Hadi bakalım inşallah kendiliğinden çatlarlarKasık ağrısı yumurta büyüdüğü için oluyor canım. Benim reglim bitti kasık ağrım başladı hemen bu ay. Ben şüphelendim bişeymi var diye. Kontrole gittiğimde doktor yeni yumurtaşar gelişmeye başlamış demişti. Daha önceki ayda kasık ağrım olyor çok dediğimde bu iyi bişey yumurtalar büyüor demek dedi
Evet pazartrsi gidicem
Bende pazartesi gidicem güzel haberlerle gelelim inşallahHadi bakalım inşallah kendiliğinden çatlarlar
Göğüs ağrısı derken canım meme hassasiyetimi yoksa göğüste nefessel bir ağrı falanmıKızlar göğüs ağrısı yaşıyorum iki gündür ilacın yan etkisi olabilir mi femara kullanmamıştım geçtiğimiz aylarda
İnşallah canım Adetimin 5.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam içtim 7.gün kontrole gittiğimde 20 mm di iki gün sonra iğneni vur defi canımHoşgeldin canımmm bu ay güzel haberin olsunn inşallah sağlıklı gebeliğe kavuş femarayayı nasıl kullandın canım ne kadar sürede yumurtalar çatlıcak boyuta geldi
İnşallah canımmBende pazartesi gidicem güzel haberlerle gelelim inşallah
İnşallah canım
Bende doktor klomen veriyordu. Femarayı sordum. Onuda verdi. Birgün günde 3 klomen 1 gün günde 1 femara olcak şekilde 5 gün kullanıyorum bugün son günüm pazartesi gidicem bakalım nolcakİnşallah canım Adetimin 5.günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam içtim 7.gün kontrole gittiğimde 20 mm di iki gün sonra iğneni vur defi canım
Reglinmi yani hala devam ediyor canım. Doktorum bana klomen için kısaltır demişti. Ama femara ile ilgili bi bilgim yokBayanlar femara kullanıp real tarihi uzayan var mı ben en fazla 6 gün sürer geçen ay 9. Gün ancak bittim bu ay 6. Günümdeyim yine uzuyor acaba ilaçtan mı kaynaklı