Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. İğneyi oldugum günü de sayarsam 13. gün bugün. İğnenin etkisi geçiyor falan yazmışsınız. Göğüs hassasiyetim var ve dolgunluk. Sizce 13. günde iğne etkisini devm ettirir mi? İğneden kaynaklı olabilir mi yani bu hassasiyet ve bel ağrısı?

Canım ben hiç bilmiyorum ama bence yarın test yapsan sonuç alırsın inşallah bebiş yapıyordur

Canım ben 9.gündeyim geçti bu söylediklerin. Muhtemelen iğneden değildir
Oy oy nolcak böyle ya bizim hiç bu haberlerimiz yayılmayacakmıı
Sorma ya sormaa kulağımda çınlıyo o haber insanların birbirine söyleyişini hayal ediyorum

14. Günü kan verin. Benım doktorum 14. Gün belirti vermeye başlar dedi. Hamişş olabilirsin :) yerinde olsam uyumam gider kan verirdim ahh :))

Hamiş olabilirsin lafını duymak bile güzel ya. Rabbim en hayırlısından hepimize nasip eder inşallah

Canım ben 9.gündeyim geçti bu söylediklerin. Muhtemelen iğneden değildir

Sorma ya sormaa kulağımda çınlıyo o haber insanların birbirine söyleyişini hayal ediyorum
Tez gelsin o günler tezz

Ewt dayanamadım bugün erken gebelik testinden yaptım. 2 . Çizgi çok silik çıktı. İğnenin etkisidir herhalde dimi

Bilmiyorum canım hayırlısı tabii ama pek umudumda kalmadı doktorlardan felan soğudum artık gitmeyide pek düşünmüyorum
Canım ya sen kimyasal da olsa gebelik gecirdin yine hamile kalıcaksın. Zamanını bekliyo bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…