Bitanesi sana fıstığımBenim yerimede bi fırt çek pampaa
Oy oy nolcak böyle ya bizim hiç bu haberlerimiz yayılmayacakmııBitanesi sana fıstığım
Canım ben hiç bilmiyorum ama bence yarın test yapsan sonuç alırsınKızlar merhaba. İğneyi oldugum günü de sayarsam 13. gün bugün. İğnenin etkisi geçiyor falan yazmışsınız. Göğüs hassasiyetim var ve dolgunluk. Sizce 13. günde iğne etkisini devm ettirir mi? İğneden kaynaklı olabilir mi yani bu hassasiyet ve bel ağrısı?
Canım ben 9.gündeyim geçti bu söylediklerin. Muhtemelen iğneden değildirKızlar merhaba. İğneyi oldugum günü de sayarsam 13. gün bugün. İğnenin etkisi geçiyor falan yazmışsınız. Göğüs hassasiyetim var ve dolgunluk. Sizce 13. günde iğne etkisini devm ettirir mi? İğneden kaynaklı olabilir mi yani bu hassasiyet ve bel ağrısı?
Sorma ya sormaa kulağımda çınlıyo o haber insanların birbirine söyleyişini hayal ediyorumOy oy nolcak böyle ya bizim hiç bu haberlerimiz yayılmayacakmıı
İnşallah ama bel ağrım da var. Regli tarihimide tam anlamyla bilmiyorum inat ettm bakmycam diye. Beklemek çok sıkıcıCanım ben hiç bilmiyorum ama bence yarın test yapsan sonuç alırsıninşallah bebiş yapıyordur
14. Günü kan verin. Benım doktorum 14. Gün belirti vermeye başlar dedi. Hamişş olabilirsin :) yerinde olsam uyumam gider kan verirdim ahh :))Kızlar merhaba. İğneyi oldugum günü de sayarsam 13. gün bugün. İğnenin etkisi geçiyor falan yazmışsınız. Göğüs hassasiyetim var ve dolgunluk. Sizce 13. günde iğne etkisini devm ettirir mi? İğneden kaynaklı olabilir mi yani bu hassasiyet ve bel ağrısı?
Evet canım negatif olmadı@GulYuzlumm canımm naptın tekrar kan verdinmi
Valla bilmiyorum canım ya. Belki regli günüm yaklaşıyor ondandır.Canım ben 9.gündeyim geçti bu söylediklerin. Muhtemelen iğneden değildir
14. Günü kan verin. Benım doktorum 14. Gün belirti vermeye başlar dedi. Hamişş olabilirsin :) yerinde olsam uyumam gider kan verirdim ahh :))
Tez gelsin o günler tezzCanım ben 9.gündeyim geçti bu söylediklerin. Muhtemelen iğneden değildir
Sorma ya sormaa kulağımda çınlıyo o haber insanların birbirine söyleyişini hayal ediyorum
İğneden 14 gün sonra testte cıkar diyorlar canım hep bence yap yarınİnşallah ama bel ağrım da var. Regli tarihimide tam anlamyla bilmiyorum inat ettm bakmycam diye. Beklemek çok sıkıcı
Canım hayırlısı olsun bu ay olur inşallahEvet canım negatif olmadı
Bilmiyorum canım hayırlısı tabii ama pek umudumda kalmadı doktorlardan felan soğudum artık gitmeyide pek düşünmüyorumCanım hayırlısı olsun bu ay olur inşallah
Canım ya sen kimyasal da olsa gebelik gecirdin yine hamile kalıcaksın. Zamanını bekliyo bebişBilmiyorum canım hayırlısı tabii ama pek umudumda kalmadı doktorlardan felan soğudum artık gitmeyide pek düşünmüyorum
Sen sigara yakıcaksın sadece dert bize bizeeAhahah bana dert degil :) valla allah olmayanlarada versin :)
Kaçıncı günündü canımEwt dayanamadım bugün erken gebelik testinden yaptım. 2 . Çizgi çok silik çıktı. İğnenin etkisidir herhalde dimi