Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cookiie göğüs hassasiyeti geçti mi canım? Bugün benim geçti. Umudu marta kalanlara geçiyorum ben iğne etkisi geçtikçe her şey normale dönüyo
Canım şişlik var benim böyle dokununca çok çok hafif bir acı oluyor. Normalde ara ara bir sızı giriyo içinden

Canım şişlik var benim böyle dokununca çok çok hafif bir acı oluyor. Normalde ara ara bir sızı giriyo içinden
Sen adet olmazsın daha korkma asıl benim riskim var şuan her şey normale dönüyo iğne etkisi geçtikçe sigara içmiyorum biri benim yerime yaksın

Valla sorma canım ya. İnsanın başına herşey gelebilir bu hayatta büyük konuşmayalım çok zor bir insan yetiştirmek

Ay inşallah canım. Zatenn olursam doktoru değiştircem
Benim de bu ay eşimden tahlil istedi olmazsa aşılama yaparız falan dedi . Bakalım hayırlısı bide myomum var nur topu gibi engel değil ama kalırsın dedi inş öyledir

Yok canım benim bıgün 6. Günüm iğneden sonra. Ben geçen ay iğneden sonra 7. Günü regli olmuştum ondan şimdi 7. Günü korkuyla bekliyorum Drdr17
Aa mümkünmü yani ? 18. Gün regli olmak ? Şaşırdım baya . Benimde 7. Gün hayatım daha erken .
sev9 daha mart ayına bir ay var yapmayın kızlar bendede akıntı dışında biişy yok pes etmek yok.
ben inanıyorum. Dün eşime de dedim içimde bişyler oldu bu sefer.
sabırlı olalım bekleyelim

Sen adet olmazsın daha korkma asıl benim riskim var şuan her şey normale dönüyo iğne etkisi geçtikçe sigara içmiyorum biri benim yerime yaksın
Çok zor :) ben içiyorum vallahi dedim midem bulanıcak elbet bi gün o zaman bırakıcam :) sen öğretmenmisin? Çocuk gelişimci yazıyor

OF BENİM NEDEN AĞRIM VAR YA KESİN REGLİ GELİYOR KIZLAR TOPİĞİ SİZE DEVREDEBİLİRİM
Benimde öyle biliyo musun canımm her lavaboya adet oldum diye gidiyorum başım dün geceden beri geçmiyo nerdeyse ve adet olucam gibi yaa adet önce çok baş ağrısı oluyodu bende aynı onun gibii

Çok zor :) ben içiyorum vallahi dedim midem bulanıcak elbet bi gün o zaman bırakıcam :) sen öğretmenmisin? Çocuk gelişimci yazıyor
Çocuk gelişim uzmanıyım kuzucum ama işletme de okudum meslektaş olucakmışız da ben alan değiştirip ikinci üniversiteye geçtim

Vücudumda her şey iğne öncesine döndü kızlar ben baya da çabuk attım heralde umutlanmama izin bile vermedi

Canım hiç bilmiyorum adet önceside göğüs hassasiyeti oluyor
Benim de bu ay eşimden tahlil istedi olmazsa aşılama yaparız falan dedi . Bakalım hayırlısı bide myomum var nur topu gibi engel değil ama kalırsın dedi inş öyledir
Hadi inşallah hiç bir problem cıkmaz eşinde canım. Bu ay olur ama inşallah senin bir kere gebeliğin vardı yalnış hatırlamıyosam yine olucak Allahın izniyle Myom nasıl canım. Annemde de vardı bildiğim kadarıyla. Gebeliğe engel değil demişse ama hiç düşünme bile onu
Yok kız 18. Gün değil 7. Gün oldum regli geçen ay. Cuma günü iğne vuruldum. Sonraki hafta cuma gecesi regli oldum
Ah canım insan bazen hissedebiliyor ama inşallah olmuştur o güzel şeyler
Benimde öyle biliyo musun canımm her lavaboya adet oldum diye gidiyorum başım dün geceden beri geçmiyo nerdeyse ve adet olucam gibi yaa adet önce çok baş ağrısı oluyodu bende aynı onun gibii
Canım benimde ara ara giriyor regli ağrısı ya. Burkulma gibi bişryler oluyor böyle rahmimde tarif edemiyorum
Vücudumda her şey iğne öncesine döndü kızlar ben baya da çabuk attım heralde umutlanmama izin bile vermedi
Canım hiç belli olmaz. Hiç belirtisiz hamilelik haberi alanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…