canım bendede yeni yoğun bir sarımsı akıntı başladı. kasık ve karın ağrısı yine başladı dünde bu saatte olmuştu. yarın 7. günüm ödüm kopuyor regli olcam diyeKızlar selam . Ne kasık agrısı var ne bişy . Ani gelen açlık dışında hiç birley yok. Sadece sarı ve bayaz karışık bi akıntı başladı bende tuaf . Ama koku vs kaşıntı yok. Sizlerde varmı
Canım bat ın 11 martmı 11 şubatmınCookiie ben hamile değilim cnm testim çıktı. regl 8 gün gecikti ve bugün yarın regl olurum (BAT 11 Şubat) Tabloyu günceller misin?
2. deneme klomen+ovitrelle kullanacağım bu ay. destek olarak Folik asit de kullanacağım. Bu ilaçlarla beraber bal çörekotu tarçın kullanmak istiyorum lakin sorun olur mu bilemedim, tavsiyeniz varsa yazar mısınız? herhangi bir problemim vs yok.
Akıntı bende de dün yoğundu bugün biraz daha az gibi. Ağrım benim de yok kuzum ya çok merak ediyorum sonucuuKızlar selam . Ne kasık agrısı var ne bişy . Ani gelen açlık dışında hiç birley yok. Sadece sarı ve bayaz karışık bi akıntı başladı bende tuaf . Ama koku vs kaşıntı yok. Sizlerde varmı
OF BENİM NEDEN AĞRIM VAR YA KESİN REGLİ GELİYORAkıntı bende de dün yoğundu bugün biraz daha az gibi. Ağrım benim de yok kuzum ya çok merak ediyorum sonucuu
Şaka gibiymiş yaValla canım geçen yıl bana böyle bişey yaşattı. Çağırmıcam diyodum zaten hep. Şimdi bi vicdan yaptım eşim için ailesi yanında olsun gibisinden. Ama çağırmıcam yüzde 90
Kaçıncı günün dur biOF BENİM NEDEN AĞRIM VAR YA KESİN REGLİ GELİYORKIZLAR TOPİĞİ SİZE DEVREDEBİLİRİM
Ben bu konudan çıkamıyorumBen de yeni bölümlerine sardım bi de trt 1 ac
Saol bebeğimmmsen kimseyi karıştırma bu sefer ya bu kv değişik
Aaa dur bakiim bitti sanıyodum ben onuBen bu konudan çıkamıyorum
Şimdilik daha sesi cıkmadı canımŞaka gibiymiş yabirazcık fenaymış çağırma boşver bu sene dedi mi birşey
6 canım. Korkulu rüyam 7. Günüm geliyoKaçıncı günün dur bi
Biraz sildim süpürdüm nevresim değiştirdim canım. Ama çok yoracak şey yapmadım
Yok kız mevla boşanmaya gelmiş geriAaa dur bakiim bitti sanıyodum ben onu
Bak o var ya ötekinden intikam almak için gitti galiba kocasıylaYok kız mevla boşanmaya gelmiş geri
Biraz bence de öyle ben kazandım gösterisi işteBak o var ya ötekinden intikam almak için gitti galiba kocasıyla
Yat dinlen uzat ayaklarını gelcek diye diye getirtcek no panik
canım bendede yeni yoğun bir sarımsı akıntı başladı. kasık ve karın ağrısı yine başladı dünde bu saatte olmuştu. yarın 7. günüm ödüm kopuyor regli olcam diye
iğnede mi 7. Gün kuzum. Reglin geçdidemi 7. Gün ? Reglin geçtiyse kan versen çıkar
Kızın annesi esraya sebep olma boşanmasınlar diyo ya kadına yazık dua ederken hayırlı evlat isteyin kızlarBiraz bence de öyle ben kazandım gösterisi işte
yatıyorum dinleniyorum canım bakalım
Ayy olmazsın inşallah canım bu sefer korkmaŞimdilik daha sesi cıkmadı canımbende hiç çıtlatmıcam
6 canım. Korkulu rüyam 7. Günüm geliyo
Biraz sildim süpürdüm nevresim değiştirdim canım. Ama çok yoracak şey yapmadım
Valla sorma canım ya. İnsanın başına herşey gelebilir bu hayatta büyük konuşmayalım çok zor bir insan yetiştirmekKızın annesi esraya sebep olma boşanmasınlar diyo ya kadına yazık dua ederken hayırlı evlat isteyin kızlar
Ay inşallah canım. Zatenn olursam doktoru değiştircemAyy olmazsın inşallah canım bu sefer korkma