Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bendede yeni yoğun bir sarımsı akıntı başladı. kasık ve karın ağrısı yine başladı dünde bu saatte olmuştu. yarın 7. günüm ödüm kopuyor regli olcam diye

Canım bat ın 11 martmı 11 şubatmın

Akıntı bende de dün yoğundu bugün biraz daha az gibi. Ağrım benim de yok kuzum ya çok merak ediyorum sonucuu

Akıntı bende de dün yoğundu bugün biraz daha az gibi. Ağrım benim de yok kuzum ya çok merak ediyorum sonucuu
OF BENİM NEDEN AĞRIM VAR YA KESİN REGLİ GELİYOR KIZLAR TOPİĞİ SİZE DEVREDEBİLİRİM

Valla canım geçen yıl bana böyle bişey yaşattı. Çağırmıcam diyodum zaten hep. Şimdi bi vicdan yaptım eşim için ailesi yanında olsun gibisinden. Ama çağırmıcam yüzde 90
Şaka gibiymiş ya birazcık fenaymış çağırma boşver bu sene dedi mi birşey

OF BENİM NEDEN AĞRIM VAR YA KESİN REGLİ GELİYOR KIZLAR TOPİĞİ SİZE DEVREDEBİLİRİM
Bebeğim sakin ol dün benimde vardı B byzz1 de vardı adet olcak gibiydik. Bugün benim geçti sabah uyandığımda vardı belki iş yapmakla bağlantılıdır bugün hiç kendimi yormadım ev işi yaptın mı sen çok?

Şaka gibiymiş ya birazcık fenaymış çağırma boşver bu sene dedi mi birşey
Şimdilik daha sesi cıkmadı canım bende hiç çıtlatmıcam
Kaçıncı günün dur bi
6 canım. Korkulu rüyam 7. Günüm geliyo
Biraz sildim süpürdüm nevresim değiştirdim canım. Ama çok yoracak şey yapmadım

Bak o var ya ötekinden intikam almak için gitti galiba kocasıyla
Yat dinlen uzat ayaklarını gelcek diye diye getirtcek no panik
Biraz bence de öyle ben kazandım gösterisi işte
yatıyorum dinleniyorum canım bakalım

Cookiie göğüs hassasiyeti geçti mi canım? Bugün benim geçti. Umudu marta kalanlara geçiyorum ben iğne etkisi geçtikçe her şey normale dönüyo

Kızın annesi esraya sebep olma boşanmasınlar diyo ya kadına yazık dua ederken hayırlı evlat isteyin kızlar
Valla sorma canım ya. İnsanın başına herşey gelebilir bu hayatta büyük konuşmayalım çok zor bir insan yetiştirmek
Ayy olmazsın inşallah canım bu sefer korkma
Ay inşallah canım. Zatenn olursam doktoru değiştircem

Yok canım benim bıgün 6. Günüm iğneden sonra. Ben geçen ay iğneden sonra 7. Günü regli olmuştum ondan şimdi 7. Günü korkuyla bekliyorum Drdr17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…