Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr ayıptır söylemesi ishal yapar mı bu ilaçlar 9.gün bitti çok oldu iğne vurulalı ama işte ilaç içmek de istemiyorm şu ara hiç inadına oluyo

27. Günüm
İğne olalıda 9. Günüm
Erken canım iğneden sonra 14. Gün yapın diyorlar testi o günde görürüz pozitifini inşallah
Düşünüyoruz dedikleri anda kalıyorlar
Birde ay hiç düşünmüyorduk korunuyorduk nasıl oldu anlamadım diyenler var
Olursa ben şaşırırım yani ikinci çocukta korunmam zaten nasıl olsa olmuyo diye

Olabilir canım ama yap bi test gitsin
Valla bende canım geçen aynı şeyi dedim eşime. En fazla 1 sene belki korunuruz. Sonra yok dedim düz ara devam
Kızlarr ayıptır söylemesi ishal yapar mı bu ilaçlar 9.gün bitti çok oldu iğne vurulalı ama işte ilaç içmek de istemiyorm şu ara hiç inadına oluyo
Hiç bilmiyorumki canım gebelik için gördüm ama belirti
Ah canım afiyet olsun dicem ama bebişin varsa çok sakıncalı içmemeye çalışsaann

Ewt canım bana da aynı şeyi söyledi dr um. Ben ilk hamileliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. O zmn da adete 6 gün kala silik çıkmıştı test. Bakalım bekleyeceğim

Eğer hamileysem çok komik milletin midesi bulanır başı döner benim ağzım kurur, ishal olurum

Ewt canım bana da aynı şeyi söyledi dr um. Ben ilk hamileliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. O zmn da adete 6 gün kala silik çıkmıştı test. Bakalım bekleyeceğim
Hadi inşallah bu seferde öyle olcak canımm
Valla ayın 9u oldu bi hamiş çıkaramadık ya topiğimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…