- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
Çok erken daha kuzum ya muhtemelen öyledir ama belli olmazEwt dayanamadım bugün erken gebelik testinden yaptım. 2 . Çizgi çok silik çıktı. İğnenin etkisidir herhalde dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken daha kuzum ya muhtemelen öyledir ama belli olmazEwt dayanamadım bugün erken gebelik testinden yaptım. 2 . Çizgi çok silik çıktı. İğnenin etkisidir herhalde dimi
27. GünümKaçıncı günündü canım
Bakalım şimdi beklemek daha zorÇok erken daha kuzum ya muhtemelen öyledir ama belli olmaz
Düşünüyoruz dedikleri anda kalıyorlarHemde kazayla hamile kalmış. Vay arkadaş bizde böyle 2. 3.lere kazayla kalırmıyız yaa
Olursa ben şaşırırım yani ikinci çocukta korunmam zaten nasıl olsa olmuyo diyeHemde kazayla hamile kalmış. Vay arkadaş bizde böyle 2. 3.lere kazayla kalırmıyız yaa
Olabilir canım ama yap bi test gitsinValla bilmiyorum canım ya. Belki regli günüm yaklaşıyor ondandır.
Sen sigara yakıcaksın sadece dert bize bizee
İşte bu be krall
Bende yaktım bi tane valla kim için olursa
Erken canım iğneden sonra 14. Gün yapın diyorlar testi o günde görürüz pozitifini inşallah27. Günüm
İğne olalıda 9. Günüm
Birde ay hiç düşünmüyorduk korunuyorduk nasıl oldu anlamadım diyenler varDüşünüyoruz dedikleri anda kalıyorlar
Valla bende canım geçen aynı şeyi dedim eşime. En fazla 1 sene belki korunuruz. Sonra yok dedim düz ara devamOlursa ben şaşırırım yani ikinci çocukta korunmam zaten nasıl olsa olmuyo diye
Olabilir canım ama yap bi test gitsin
Hiç bilmiyorumki canım gebelik için gördüm ama belirtiKızlarr ayıptır söylemesi ishal yapar mı bu ilaçlar 9.gün bitti çok oldu iğne vurulalı ama işte ilaç içmek de istemiyorm şu ara hiç inadına oluyo
Ah canım afiyet olsun dicem ama bebişin varsa çok sakıncalı içmemeye çalışsaann
Kız içmeyinnn valla ben 2 aydır ağzıma sürmüyorumBende yaktım bi tane valla kim için olursa
Anca benek haberini alınca içmemKız içmeyinnn valla ben 2 aydır ağzıma sürmüyorum
Ewt canım bana da aynı şeyi söyledi dr um. Ben ilk hamileliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. O zmn da adete 6 gün kala silik çıkmıştı test. Bakalım bekleyeceğimErken canım iğneden sonra 14. Gün yapın diyorlar testi o günde görürüz pozitifini inşallah
Birde ay hiç düşünmüyorduk korunuyorduk nasıl oldu anlamadım diyenler var
Valla bende canım geçen aynı şeyi dedim eşime. En fazla 1 sene belki korunuruz. Sonra yok dedim düz ara devam
Hiç bilmiyorumki canım gebelik için gördüm ama belirti
Eğer hamileysem çok komik milletin midesi bulanır başı döner benim ağzım kurur, ishal olurumErken canım iğneden sonra 14. Gün yapın diyorlar testi o günde görürüz pozitifini inşallah
Birde ay hiç düşünmüyorduk korunuyorduk nasıl oldu anlamadım diyenler var
Valla bende canım geçen aynı şeyi dedim eşime. En fazla 1 sene belki korunuruz. Sonra yok dedim düz ara devam
Hiç bilmiyorumki canım gebelik için gördüm ama belirti
Tabiki o zaman içmiceksin bak ne emek veriyoruz bide o bebişi duman içindemi bırakcaksınAnca benek haberini alınca içmem
Aferin çocum afiyet mi zehir mi olur bilemiyomBende yaktım bi tane valla kim için olursa
Hadi inşallah bu seferde öyle olcak canımmEwt canım bana da aynı şeyi söyledi dr um. Ben ilk hamileliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. O zmn da adete 6 gün kala silik çıkmıştı test. Bakalım bekleyeceğim
Ahahaha herkeste farklı etkiler oluyor canımEğer hamileysem çok komik milletin midesi bulanır başı döner benim ağzım kurur, ishal olurum
Aslaa canım yavrum anası kurban olsun ona hele bi gelsin pamuklara sarcam onuuTabiki o zaman içmiceksin bak ne emek veriyoruz bide o bebişi duman içindemi bırakcaksın
He şöylee eferimmAslaa canım yavrum anası kurban olsun ona hele bi gelsin pamuklara sarcam onuu