Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr ayıptır söylemesi ishal yapar mı bu ilaçlar 9.gün bitti çok oldu iğne vurulalı ama işte :KK64: ilaç içmek de istemiyorm şu ara hiç inadına oluyo

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 18
27. Günüm
İğne olalıda 9. Günüm
Erken canım iğneden sonra 14. Gün yapın diyorlar testi o günde görürüz pozitifini inşallah😍
Düşünüyoruz dedikleri anda kalıyorlar 🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️😁😁
Birde ay hiç düşünmüyorduk korunuyorduk nasıl oldu anlamadım diyenler var 🤣🤣
Olursa ben şaşırırım yani ikinci çocukta korunmam zaten nasıl olsa olmuyo diye 😂😂

Olabilir canım ama yap bi test gitsin
Valla bende canım geçen aynı şeyi dedim eşime. En fazla 1 sene belki korunuruz. Sonra yok dedim düz ara devam 🤣🤣
Kızlarr ayıptır söylemesi ishal yapar mı bu ilaçlar 9.gün bitti çok oldu iğne vurulalı ama işte :KK64: ilaç içmek de istemiyorm şu ara hiç inadına oluyo
Hiç bilmiyorumki canım gebelik için gördüm ama belirti 🙄
Ah canım afiyet olsun dicem ama bebişin varsa çok sakıncalı içmemeye çalışsaann😔

Erken canım iğneden sonra 14. Gün yapın diyorlar testi o günde görürüz pozitifini inşallah😍

Valla bende canım geçen aynı şeyi dedim eşime. En fazla 1 sene belki korunuruz. Sonra yok dedim düz ara devam 🤣🤣

Ah canım afiyet olsun dicem ama bebişin varsa çok sakıncalı içmemeye çalışsaann😔
Ewt canım bana da aynı şeyi söyledi dr um. Ben ilk hamileliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. O zmn da adete 6 gün kala silik çıkmıştı test. Bakalım bekleyeceğim

Eğer hamileysem çok komik milletin midesi bulanır başı döner benim ağzım kurur, ishal olurum 😂😂😂

Ewt canım bana da aynı şeyi söyledi dr um. Ben ilk hamileliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. O zmn da adete 6 gün kala silik çıkmıştı test. Bakalım bekleyeceğim
Hadi inşallah bu seferde öyle olcak canımm😍
Valla ayın 9u oldu bi hamiş çıkaramadık ya topiğimizden 🥺

X