Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay inşallah canım bakalım 10 gün kaldı test yapmama ama geçmez şimdi bu 10 günde sen ne zaman yapıcaktın ben hep karıştırıyorum ya🤦‍♀️
Benim 18inde canım. regli olmazsam tabi 18inde evde yaparım. Bişeyler cıkarsa 19unda da dahiliyeye randevum var ondan kan tahlili isterim artık. Ama regliyi bekliyorum :KK43:

Benim 18inde canım. regli olmazsam tabi 18inde evde yaparım. Bişeyler cıkarsa 19unda da dahiliyeye randevum var ondan kan tahlili isterim artık. Ama regliyi bekliyorum :KK43:
Ay bende dün öyleydim kesin olcam diyodum bugün biraz daha umutluyum olmuycam diye ağrılarım azaldı ya biraz bide tam göbek deliğimin orda bi ağrı oldu öyle olan var mı ki

Ay bende dün öyleydim kesin olcam diyodum bugün biraz daha umutluyum olmuycam diye ağrılarım azaldı ya biraz bide tam göbek deliğimin orda bi ağrı oldu öyle olan var mı ki
Ay inşallah olmaz canım ya. Eğer olmazsa 19unda kan verip kan sonucumla eşime doğum günü hediyesini hazırlamak istiyorum🥺

Kızlar umutsuzluğa kapılmayın bu sitede hiç bir belirti yaşamadan da gebe kalan var onlarca belirti yaşayıp kalan da.
İğnenin etkisi de olabilir bebişte olabilir
Kafanızı dağıtmaya çalışın açın youtube kısmetse oluru seyredin (😜😜😜) eski dizilere başlayın yitirmeyin umudunuzu rabbime güvenin🙏🏻

Kızlar umutsuzluğa kapılmayın bu sitede hiç bir belirti yaşamadan da gebe kalan var onlarca belirti yaşayıp kalan da.
İğnenin etkisi de olabilir bebişte olabilir
Kafanızı dağıtmaya çalışın açın youtube kısmetse oluru seyredin (😜😜😜) eski dizilere başlayın yitirmeyin umudunuzu rabbime güvenin🙏🏻
Bende hep eski dizilerde geziyorym valla canım. Yabamcı damat, en son babalar duyar, ekmek teknesi, çicek taksi 🤣🤣🤣

Kızlar benim reglim 2 gün önce bitti bugün 9. Gün çarşamba randevum var famera ve çörek otu tükettim yazmıştım önceden biliyorsunuz bugün kasıklarım cızıldıyor ve akıntım başlamış ovülasyon testine bugün başlasam mı?

Kadın isterse, kuzey Güney, ezel, acı hayat vs vs açın izleyin valla bak geçmiyor zaman aklınızı dağıtın 😔
Aynen öyle valla canım. Mecbur uğraşlar bulcaz 🤷🏼‍♀️ Senin kaçıncı günündü iğneden sonra. 2. İçinmi deniyosun☺️
İnşallah öyle olur canım eşinede sanada süpriz olur inşalalh bebeğinizin gelişi🥰
İnşallah inşallah canım🤲🏼😍

Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.

bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım 😊

Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz. 💐

İSİMKULLANILAN İLAÇKULLANILAN KÜRVARSA OLAN SORUNBATSONUÇ
@nm8832631 OCAKGECİKME
@selcanevrenn20---4-5 ŞUBAT
@ugurluyolumfemara,ovitrelle,inofolic--6 ŞUBAT
@sutlaaccklomen,ovitrelle, glifor, folidays--7 ŞUBAT
@Zeyno2734femara--11 ŞUBAT
@newmoon10femara,ovitrelle--14 ŞUBAT
@turuncugirl---14 ŞUBAT
@Eylul38---14 ŞUBAT
@Brctksklomen,ovitrelle,inofolicyumurta tembelliği14 ŞUBAT
sev9 sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor
--14 ŞUBAT
@izmirlibjkkartalfemaraEşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü
-15 ŞUBAT
@kbradlkletresan,ovitrelle17 ŞUBAT
Cookiie Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max
-pko, 2 dış gebelik18 ŞUBAT
@Mordus-18 ŞUBAT
B byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol
--18 ŞUBAT
@Bebyssssfostimon,ovitrelle(aşılama)-21 ŞUBAT
@Siyahhhincifemara,ovitrelle25 ŞUBAT
@Duygu933klomen--27 ŞUBAT
@Tuanna_femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.
her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu
8 MART
Canım ben burda niye yokum nasıl kaçırmışım bu topiği 😂 benide eklermisin ?
- Kullanılan ilaç : klomen, inofolic
- kullanılan kür : bal tarçın çörek otu
- sorun : pkos
- bat : düzensizdir adetimde, sen 16 şubat yazabilirsin yinede 🥰

Evet öyle oluyo bazen amann boşver olcaksa olur zaten diyorum sonra yine geliyo git geller
Sorma özellikle sev9 sev9 birbirimizi hep motive etmeye çalışıyoruz ama aynı anda çökünce çok kötü oluyor yaaa offff
Aynen öyle valla canım. Mecbur uğraşlar bulcaz 🤷🏼‍♀️ Senin kaçıncı günündü iğneden sonra. 2. İçinmi deniyosun☺️

İnşallah inşallah canım🤲🏼😍
Benim başarısız klomen + ovitrelle vardı bu ay fameraya başladım 5 gün 2 defa olarak ve her sabah ( doktorumdan onay alarak ) 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu tükettim reglim biteli 2 gün oldu bugün 9. Oluyor çarşamba randevum var ama kasıklarım sızlıyor ovülasyon testine bugünden başlasam mı 😔

Canım ben burda niye yokum nasıl kaçırmışım bu topiği 😂 benide eklermisin ?
- Kullanılan ilaç : klomen, inofolic
- kullanılan kür : bal tarçın çörek otu
- sorun : pkos
- bat : düzensizdir adetimde, sen 16 şubat yazabilirsin yinede 🥰
Tabi canım ekliyim hemen, hoşgeldinn🥰

X