Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah aslında bende çok korkuyodum çocukluğumdan beri ya bebeğim olmassa diye çünkü çevremde annemin arkadaşlarında falan vardı hatta ilk aydan yapucam diyodum ama işte olunca öyle olmadı şimdi olmayıncada deliriyorum insan oğlu işte elinde olmayan herşeyin delisi oluyo Allah daha fazla aratmasın beterinden korusun

Benim bel ağrım geçti ya 7 gün bitti iğneden sonra bu ayda olmadı muhtemelen. Belirtiler arasında var kuzucum bel ağrısı inşallah öyledir
Yaa inşallah canım olmuştur seninde belki öyle düşünme belirtiler hep yaşancak değil ya

Slm kızlar içinizde menopur 75 kullanan var mı kulanan varsa kac tane kulandiniz ben cuma günü başladım 5 tane verdi doktor carsamba kontrole gideceğim

Bak insanın içine doğuyo işte ya da kötüyü mü çağırmak oluyor bu tam emin değilim
Yaa inşallah canım olmuştur seninde belki öyle düşünme belirtiler hep yaşancak değil ya
Biraz önceki belirti konusuna geldik yine benim ovülasyondan sonraki gün çok fena ağrım oldu yattığım yerden kalkamadım sonra azalarak geçti ağrı. Ama sonuçta iğneden dolayı hormon olduğu halde böyleyse dediğin gibi herkeste farklı olabilir ama inşallah seninki yerleşme belirtisidir canımm

Ay inşallah canım valla bence kötüyü çağırmak oluyo gibi neyden korkarsak o gelir başımıza annem falan hep kızardı bana neden öyle düşünüyosun falan diye ama kimyasal geçirdiğimde herkese yaymıştım hamileyim falan diye sonrada tutunamadı dedim şimdi herkes olur tekrar Allah aratmadan veriyo demekki falan diyo bide yeni evliyim en azından bi baskı yok çok şükür baskı altında daha kötü oluyo

Arkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Herkes çocuk sevgimi bildiği için ne diyeceğimi şaşıyorum canım ya. Annem de diyo dedin dedin geldi başına insan niye durduk yere bunu der diyo. Haklı ama insan çok istiyosa yaşamaktan çok korkuyosa diyo işte. 1 buçuk yıldır evliyim bahane olarak insülin direncim var tedavi görüyorum gebelikte şeker sıkıntı olur felan filan hikaye yazıyorum. Çünkü insanlar acımasız bekar olanlar anlamayacak evli olanlar da "ayy yazık sana" moduna geçecek ve bir kişi duysa tüm arkadaş akraba çevreme yayılacak. O hatayı yapıp teyzeme söyledim sadece o bile ummadığım insanlara söylemiş benim duymasını istemeyeceğim. He bu ne benim kusurum ne çocuğu olanların başarısı. Saklamaya çalıyorum çünkü anlayıp yanında olacak insan sayısı çok az ama sürekli sorup duracak insan çok fazla

Korkma. Belki düşük değildir. Dr bana özellikle evde test yapma dedi pozitifi görebilirsin . Çünki iğnede bthc varmış. Üzme kendini.

Öyle tabi canım bende baştan beri hiç olcak mı olmıycak mı bilmeden istemiyorum demedim kimseye veren Allah sonuçta kimsenin başarısı değil gerçekten ama takmıyomuyuz takıyoruz tabiki Allah düşmanlarımızı sevindirmesin valla canım Allah versin bizede inşallah

Ay inşallah canım yaa acaba yerleşirken ki belirtiler ne bel ağrısı var mı acaba belim ağrıyo hep kasık ağrısıda varda bakalım
Sanki var diye biliyorum cAnım ama çok umutlandırmıyım seni iğnenin etkisidir diyelim sonucunda güzel haber alalım ama

Sanki var diye biliyorum cAnım ama çok umutlandırmıyım seni iğnenin etkisidir diyelim sonucunda güzel haber alalım ama
Bende çok umutlanmak istemiyorum ama olcakmış gübi hissetmekten de kendimi alamıyorum eşime soruyorum sence bu ay olcak mı hissediyo musun diye oda bana süreki miden bulanıyo mu başın dönüyo mu diye soruyo kafayı yedik karı koca

Amin canım aminn
Senin nasıl canım ağrın var mı
Ahh inşallah canım benim ya miden de bulansın başın da dönsün minicik biri sebebiyle

Bende kimseye söylemiyorum. Soranlara kilo vericem ondan sonra diyorum. Kilolu hamilelik gecirmek istemiyorum diyorum. Ama insanlar işte laftan anlamıyo anlamıyo. O yüzden herkesle bende kestim bağlantımı. O kadar acımasızlar varki. Kendi ailen akrabaların yapıyor bunu. Bir kere yengemi Aradım. Ne oturuyosun boş boş çocuk yapsana dedi. O son oldu aylardır aramıyorum. Teyzem en yakın arkaşım hamileydi onu hamileyken görmüş. İşte x'inde baya karnı çıkmış, sende yokmu hadi dedi. Yok hayır dedim. Sanki istiyorum olmuyo demişim gibi. allah allah doktora gittinizmi dedi. Bi bağırdım ne diyosun sen ya yaptığımızı nerden biliyosunda doktora gitmemden bahsediyosun yanındamıydın dedim. Şimdi soramıyo bana anneme soruyomuş arada. Bunlar sadece bir kaç örnek o kadar çoookkk varkii. Herkesle mesafe koydum. Bide bu pandemi o kadar iyi olduki bu yönden kimseyle görüşmüyorum oh.

Gerçekten bazı insanlar çok patavatsız düşüncesiz ya hadi yedi kat yabancı olsalar neyse bunu yapan aile gerçekyen

Ahah ben eşimi test almaktan bıktırmıştım artık bana artık seni kusarken falan görmeden bidaha yok test mest diyo bu ayın 22si doğum günü. İnşallah pozitifi ona hediye vermek istiyorum. Hatta bazen aklıma geliyo dışarı cıkıp bebek için alışveriş yapayım bi test kalsın geriye diyorum. Sonra saçmalama be otur oturduğun yere adet olcaksın bişeyin olcağı yok diye umutlanmamı engelliyorum bakalım bu döngü ne kadar sürcek
Amin canım aminn

Senin nasıl canım ağrın var mı

Ahh inşallah canım benim ya miden de bulansın başın da dönsün minicik biri sebebiyle
Ağrım var canım kasık bel ağrısı var. Krem renkli akıntı var bide. Ama daha 4. Gün iğne etkisi olduğu büyük ihtimal

4.gün benim de çok ağrım vardı ama şimdi hiç yok korkuyorum canım yaa ayrıca benim ev bebek eşyası dolu. Çok özendim aldım valla napıyım ya olmuyo diye içimizde mi kalsın bi gün olcak giydircem inşallah al yani kuzu ben de etkilenirim sanıyodum ama aylardır duruyolar bişey de ifade etmiyo hatta almış olmanın hevesini aldım
O kadar iyi anlatmışsın kii düşünmüyoruz da diyemiyosun anlamıyolar laftan. İstemiyorm ya kimse bilsin aralarında lafımı yapsın acısın istemiyorm canım ya. Daha bilmeden böyleler bilince kimbilir nasıl olacaklar ya Allah korusun hiç bilmesinler. Çocuk olsa bile tedaviyle oldu onun da derler acımasızlarr.

Ay canım valla bilmiyorum hele 18i bi geçireyim regli olmazsam o zaman bakıcam
Kesinlikle derler. Valla bende istemiyorum hiç kimseye söylemeyi kimse bilmiyor. Annem dahil. Sabahları arıyo bazen doktora giderken yakaladı bir iki kere. Markete gidiyorum dedim hep

Ay inşallah doğum günü hediyesi gelir eşine canımm

İyi yapıyosun kimse bilmesin canım biz biliyoz yeter işte inşallah geçer 18i biz zaten birlikte öğrenicez eğer varsa 14 şubat sabahı

Ay inşallah doğum günü hediyesi gelir eşine canımm
İnşallah canımm benim çok fena kasığıma sancı giriyor şuan sanki oyuluyor gibi. Arkadan gelen yumurtamda vardı doktor 2 3 güne çatlar oda demişti acaba omu çatlıyo şimdi aklıma o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…