Amin inşallah aslında bende çok korkuyodum çocukluğumdan beri ya bebeğim olmassa diye çünkü çevremde annemin arkadaşlarında falan vardı hatta ilk aydan yapucam diyodum ama işte olunca öyle olmadı şimdi olmayıncada deliriyorum insan oğlu işte elinde olmayan herşeyin delisi oluyo Allah daha fazla aratmasın beterinden korusunAhh işte insanın sınavı oluyor bazen. En çok istediğimiz şeylerle de sınanabiliyoruz. Ben deli gibi çocuk seviyo ve istiyodum evlenmeden önce bile. İlk aydan deli gibi umutlandım çok istedim olmasını. Hiç gezeyim tadını çıkarayım demiyodum nişanlılıktan aklımda çocuk vardı. İnsan biliyo bazen ya hep diyodum ki Allah'ım beni evlatla sınama. Ama başa gelen çekiliyomuş. Rabbim beterinden ve daha da beklemekten korusun hepimizi inşallah
Yaa inşallah canım olmuştur seninde belki öyle düşünme belirtiler hep yaşancak değil yaBenim bel ağrım geçti ya 7 gün bitti iğneden sonra bu ayda olmadı muhtemelen. Belirtiler arasında var kuzucum bel ağrısı inşallah öyledir
Bak insanın içine doğuyo işte ya da kötüyü mü çağırmak oluyor bu tam emin değilimAmin inşallah aslında bende çok korkuyodum çocukluğumdan beri ya bebeğim olmassa diye çünkü çevremde annemin arkadaşlarında falan vardı hatta ilk aydan yapucam diyodum ama işte olunca öyle olmadı şimdi olmayıncada deliriyorum insan oğlu işte elinde olmayan herşeyin delisi oluyo Allah daha fazla aratmasın beterinden korusun
Biraz önceki belirti konusuna geldik yineYaa inşallah canım olmuştur seninde belki öyle düşünme belirtiler hep yaşancak değil ya
Ay inşallah canım valla bence kötüyü çağırmak oluyo gibi neyden korkarsak o gelir başımıza annem falan hep kızardı bana neden öyle düşünüyosun falan diye ama kimyasal geçirdiğimde herkese yaymıştım hamileyim falan diye sonrada tutunamadı dedim şimdi herkes olur tekrar Allah aratmadan veriyo demekki falan diyo bide yeni evliyim en azından bi baskı yok çok şükür baskı altında daha kötü oluyoBak insanın içine doğuyo işte ya da kötüyü mü çağırmak oluyor bu tam emin değilim
Biraz önceki belirti konusuna geldik yinebenim ovülasyondan sonraki gün çok fena ağrım oldu yattığım yerden kalkamadım sonra azalarak geçti ağrı. Ama sonuçta iğneden dolayı hormon olduğu halde böyleyse dediğin gibi herkeste farklı olabilir ama inşallah seninki yerleşme belirtisidir canımm
Arkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Herkes çocuk sevgimi bildiği için ne diyeceğimi şaşıyorum canım ya. Annem de diyo dedin dedin geldi başına insan niye durduk yere bunu der diyo. Haklı ama insan çok istiyosa yaşamaktan çok korkuyosa diyo işte. 1 buçuk yıldır evliyim bahane olarak insülin direncim var tedavi görüyorum gebelikte şeker sıkıntı olur felan filan hikaye yazıyorum. Çünkü insanlar acımasız bekar olanlar anlamayacak evli olanlar da "ayy yazık sana" moduna geçecek ve bir kişi duysa tüm arkadaş akraba çevreme yayılacak. O hatayı yapıp teyzeme söyledim sadece o bile ummadığım insanlara söylemiş benim duymasını istemeyeceğim. He bu ne benim kusurum ne çocuğu olanların başarısı. Saklamaya çalıyorum çünkü anlayıp yanında olacak insan sayısı çok az ama sürekli sorup duracak insan çok fazlaAy inşallah canım valla bence kötüyü çağırmak oluyo gibi neyden korkarsak o gelir başımıza annem falan hep kızardı bana neden öyle düşünüyosun falan diye ama kimyasal geçirdiğimde herkese yaymıştım hamileyim falan diye sonrada tutunamadı dedim şimdi herkes olur tekrar Allah aratmadan veriyo demekki falan diyo bide yeni evliyim en azından bi baskı yok çok şükür baskı altında daha kötü oluyo
Korkma. Belki düşük değildir. Dr bana özellikle evde test yapma dedi pozitifi görebilirsin . Çünki iğnede bthc varmış. Üzme kendini.Yarın için randevu aldım canım
Yarın mutlaka gidicem...
Aslında ben çatlama iğnesi olduktan 13 gün sonta test yaptım.
Silik çıktı
14.günn yine yaptım. Yoktu...
Bu sefer çok üzüldüm ağladım çok kötü oldum.
Daha kan vermedim. Zaten o üzüntüden sonra kanamam başladı...
Şimdide ciğer gibi parçalar geliyor.
Bugün geldi aklıma...
Ya düşük yapıyorsam...
Öyle tabi canım bende baştan beri hiç olcak mı olmıycak mı bilmeden istemiyorum demedim kimseye veren Allah sonuçta kimsenin başarısı değil gerçekten ama takmıyomuyuz takıyoruz tabiki Allah düşmanlarımızı sevindirmesin valla canım Allah versin bizede inşallahArkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Herkes çocuk sevgimi bildiği için ne diyeceğimi şaşıyorum canım ya. Annem de diyo dedin dedin geldi başına insan niye durduk yere bunu der diyo. Haklı ama insan çok istiyosa yaşamaktan çok korkuyosa diyo işte. 1 buçuk yıldır evliyim bahane olarak insülin direncim var tedavi görüyorum gebelikte şeker sıkıntı olur felan filan hikaye yazıyorum. Çünkü insanlar acımasız bekar olanlar anlamayacak evli olanlar da "ayy yazık sana" moduna geçecek ve bir kişi duysa tüm arkadaş akraba çevreme yayılacak. O hatayı yapıp teyzeme söyledim sadece o bile ummadığım insanlara söylemiş benim duymasını istemeyeceğim. He bu ne benim kusurum ne çocuğu olanların başarısı. Saklamaya çalıyorum çünkü anlayıp yanında olacak insan sayısı çok az ama sürekli sorup duracak insan çok fazla
Sanki var diye biliyorum cAnım ama çok umutlandırmıyım seni iğnenin etkisidir diyelim sonucunda güzel haber alalım amaAy inşallah canım yaa acaba yerleşirken ki belirtiler ne bel ağrısı var mı acababelim ağrıyo hep kasık ağrısıda varda bakalım
Bende çok umutlanmak istemiyorum ama olcakmış gübi hissetmekten de kendimi alamıyorumSanki var diye biliyorum cAnım ama çok umutlandırmıyım seni iğnenin etkisidir diyelim sonucunda güzel haber alalım ama
Amin canım aminnÖyle tabi canım bende baştan beri hiç olcak mı olmıycak mı bilmeden istemiyorum demedim kimseye veren Allah sonuçta kimsenin başarısı değil gerçekten ama takmıyomuyuz takıyoruz tabiki Allah düşmanlarımızı sevindirmesin valla canım Allah versin bizede inşallah
Senin nasıl canım ağrın var mıSanki var diye biliyorum cAnım ama çok umutlandırmıyım seni iğnenin etkisidir diyelim sonucunda güzel haber alalım ama
Ahh inşallah canım benim ya miden de bulansın başın da dönsün minicik biri sebebiyleBende çok umutlanmak istemiyorum ama olcakmış gübi hissetmekten de kendimi alamıyorumeşime soruyorum sence bu ay olcak mı hissediyo musun diye oda bana süreki miden bulanıyo mu başın dönüyo mu diye soruyo kafayı yedik karı koca
Ay inşallah hepimizin olsun ben onlarada razıyım yeterki gelsinAmin canım aminn
Senin nasıl canım ağrın var mı
Ahh inşallah canım benim ya miden de bulansın başın da dönsün minicik biri sebebiyle
Bende kimseye söylemiyorum. Soranlara kilo vericem ondan sonra diyorum. Kilolu hamilelik gecirmek istemiyorum diyorum. Ama insanlar işte laftan anlamıyo anlamıyo. O yüzden herkesle bende kestim bağlantımı. O kadar acımasızlar varki. Kendi ailen akrabaların yapıyor bunu. Bir kere yengemi Aradım. Ne oturuyosun boş boş çocuk yapsana dedi. O son oldu aylardır aramıyorum. Teyzem en yakın arkaşım hamileydi onu hamileyken görmüş. İşte x'inde baya karnı çıkmış, sende yokmu hadi dedi. Yok hayır dedim. Sanki istiyorum olmuyo demişim gibi. allah allah doktora gittinizmi dedi. Bi bağırdım ne diyosun sen ya yaptığımızı nerden biliyosunda doktora gitmemden bahsediyosun yanındamıydın dedim. Şimdi soramıyo bana anneme soruyomuş arada. Bunlar sadece bir kaç örnek o kadar çoookkk varkii. Herkesle mesafe koydum. Bide bu pandemi o kadar iyi olduki bu yönden kimseyle görüşmüyorum oh.Arkadaşlarımla görüşmeyi kestim. Herkes çocuk sevgimi bildiği için ne diyeceğimi şaşıyorum canım ya. Annem de diyo dedin dedin geldi başına insan niye durduk yere bunu der diyo. Haklı ama insan çok istiyosa yaşamaktan çok korkuyosa diyo işte. 1 buçuk yıldır evliyim bahane olarak insülin direncim var tedavi görüyorum gebelikte şeker sıkıntı olur felan filan hikaye yazıyorum. Çünkü insanlar acımasız bekar olanlar anlamayacak evli olanlar da "ayy yazık sana" moduna geçecek ve bir kişi duysa tüm arkadaş akraba çevreme yayılacak. O hatayı yapıp teyzeme söyledim sadece o bile ummadığım insanlara söylemiş benim duymasını istemeyeceğim. He bu ne benim kusurum ne çocuğu olanların başarısı. Saklamaya çalıyorum çünkü anlayıp yanında olacak insan sayısı çok az ama sürekli sorup duracak insan çok fazla
Gerçekten bazı insanlar çok patavatsız düşüncesiz ya hadi yedi kat yabancı olsalar neyse bunu yapan aile gerçekyenBende kimseye söylemiyorum. Soranlara kilo vericek ondan sonra diyorum. Kilolu hamilelik gecirmek istemiyorum diyorum. Ama insanlar işte laftan anlamıyo anlamıyo. O yüzden herkesle bende kestim bağlantımı. O kadar acımasızlar varki. Kendi ailen akrabaların yapıyor bunu. Bir kere yengemi Aradım. Ne oturuyosun boş boş çocuk yapsana dedi. O son oldu aylardır aramıyorum. Teyzem en yakın arkaşım hamileydi onu hamileyken görmüş. İşte x'inde baya karnı çıkmış, sende yokmu hadi dedi. Yok hayır dedim. Sanki istiyorum olmuyo demişim gibi. allah allah doktora gittinizmi dedi. Bi bağırdım ne diyosun sen ya yaptığımızı nerden biliyosunda doktora gitmemden bahsediyosun yanındamıydın dedim. Şimdi soramıyo bana anneme soruyomuş arada. Bunlar sadece bir kaç örnek o kadar çoookkk varkii. Herkesle mesafe koydum. Bide bu pandemi o kadar iyi olduki bu yönden kimseyle görüşmüyorum oh.
Ahah ben eşimi test almaktan bıktırmıştım artık bana artık seni kusarken falan görmeden bidaha yok test mest diyoBende çok umutlanmak istemiyorum ama olcakmış gübi hissetmekten de kendimi alamıyorumeşime soruyorum sence bu ay olcak mı hissediyo musun diye oda bana süreki miden bulanıyo mu başın dönüyo mu diye soruyo kafayı yedik karı koca
Ağrım var canım kasık bel ağrısı var. Krem renkli akıntı var bide. Ama daha 4. Gün iğne etkisi olduğu büyük ihtimalAmin canım aminn
Senin nasıl canım ağrın var mı
Ahh inşallah canım benim ya miden de bulansın başın da dönsün minicik biri sebebiyle
4.gün benim de çok ağrım vardı ama şimdi hiç yok korkuyorum canım yaaAhah ben eşimi test almaktan bıktırmıştım artık bana artık seni kusarken falan görmeden bidaha yok test mest diyobu ayın 22si doğum günü. İnşallah pozitifi ona hediye vermek istiyorum. Hatta bazen aklıma geliyo dışarı cıkıp bebek için alışveriş yapayım bi test kalsın geriye diyorum. Sonra saçmalama be otur oturduğun yere adet olcaksın bişeyin olcağı yok diye umutlanmamı engelliyorum bakalım bu döngü ne kadar sürcek
Ağrım var canım kasık bel ağrısı var. Krem renkli akıntı var bide. Ama daha 4. Gün iğne etkisi olduğu büyük ihtimal
O kadar iyi anlatmışsın kii düşünmüyoruz da diyemiyosun anlamıyolar laftan. İstemiyorm ya kimse bilsin aralarında lafımı yapsın acısın istemiyorm canım ya. Daha bilmeden böyleler bilince kimbilir nasıl olacaklar ya Allah korusun hiç bilmesinler. Çocuk olsa bile tedaviyle oldu onun da derler acımasızlarr.Bende kimseye söylemiyorum. Soranlara kilo vericem ondan sonra diyorum. Kilolu hamilelik gecirmek istemiyorum diyorum. Ama insanlar işte laftan anlamıyo anlamıyo. O yüzden herkesle bende kestim bağlantımı. O kadar acımasızlar varki. Kendi ailen akrabaların yapıyor bunu. Bir kere yengemi Aradım. Ne oturuyosun boş boş çocuk yapsana dedi. O son oldu aylardır aramıyorum. Teyzem en yakın arkaşım hamileydi onu hamileyken görmüş. İşte x'inde baya karnı çıkmış, sende yokmu hadi dedi. Yok hayır dedim. Sanki istiyorum olmuyo demişim gibi. allah allah doktora gittinizmi dedi. Bi bağırdım ne diyosun sen ya yaptığımızı nerden biliyosunda doktora gitmemden bahsediyosun yanındamıydın dedim. Şimdi soramıyo bana anneme soruyomuş arada. Bunlar sadece bir kaç örnek o kadar çoookkk varkii. Herkesle mesafe koydum. Bide bu pandemi o kadar iyi olduki bu yönden kimseyle görüşmüyorum oh.
Ay canım valla bilmiyorum hele 18i bi geçireyim regli olmazsam o zaman bakıcam4.gün benim de çok ağrım vardı ama şimdi hiç yok korkuyorum canım yaaayrıca benim ev bebek eşyası dolu. Çok özendim aldım valla napıyım ya olmuyo diye içimizde mi kalsın bi gün olcak giydircem inşallah al yani kuzu ben de etkilenirim sanıyodum ama aylardır duruyolar bişey de ifade etmiyo hatta almış olmanın hevesini aldım
O kadar iyi anlatmışsın kii düşünmüyoruz da diyemiyosun anlamıyolar laftan. İstemiyorm ya kimse bilsin aralarında lafımı yapsın acısın istemiyorm canım ya. Daha bilmeden böyleler bilince kimbilir nasıl olacaklar ya Allah korusun hiç bilmesinler. Çocuk olsa bile tedaviyle oldu onun da derler acımasızlarr.
Ay inşallah doğum günü hediyesi gelir eşine canımmAhah ben eşimi test almaktan bıktırmıştım artık bana artık seni kusarken falan görmeden bidaha yok test mest diyobu ayın 22si doğum günü. İnşallah pozitifi ona hediye vermek istiyorum. Hatta bazen aklıma geliyo dışarı cıkıp bebek için alışveriş yapayım bi test kalsın geriye diyorum. Sonra saçmalama be otur oturduğun yere adet olcaksın bişeyin olcağı yok diye umutlanmamı engelliyorum bakalım bu döngü ne kadar sürcek
Ağrım var canım kasık bel ağrısı var. Krem renkli akıntı var bide. Ama daha 4. Gün iğne etkisi olduğu büyük ihtimal
İyi yapıyosun kimse bilmesin canım biz biliyoz yeter işteAy canım valla bilmiyorum hele 18i bi geçireyim regli olmazsam o zaman bakıcam
Kesinlikle derler. Valla bende istemiyorum hiç kimseye söylemeyi kimse bilmiyor. Annem dahil. Sabahları arıyo bazen doktora giderken yakaladı bir iki kere. Markete gidiyorum dedim hep
İnşallah canımmAy inşallah doğum günü hediyesi gelir eşine canımm