Ayy hadi inşallah hayır olsun bütün rüyalarAy bu hafta 3 kişi sabahtan arayıp rüyamda gördüm bebeğin olmuştu demesinler birde. Şaka gibi . Valla bende diyorum malum mu oluyor bu insanlara .
Ay o yeme işi bende de var yediğim haldr doyamıyorum nedenseBende hiç bişy yok ben akıntıdan takip etmek istiyorum ama akıntımda yok çok tuaf . Benimde 5. Gün nırmalde bu tarihlerde çok akıntım olurdu ama sadece iğne oldugum gün oldu. Anlamadım ya. Tek fark çok yiyorum arkadaş böyle bir iştah yok oda ilaçlardan sanırım
Akıntı çatalama zamanı oluyor ya döllenmeden sonra iki kat artıyor bi ümit bakalım .
Benimde iştahım çok açık canı. Ve belimde ağrı oluyo sürekli kasıklarımda da dolu gibi böyle ağrı var hafifKızlar bende de iştah artışı var dünden beri. Bugün bikaç kez sağ kasığımda ağrı oldu. Az öncede sağlı sollu birden geldi yani baştan sağ kasık ondan sola gecti sonra yine sağa geçti. Belimde ara ara ağrı var. Birde krem renkli gibi akıntım var
Canım ben cıma gübü adet oldum.
Ay inşallah canım hepimiz güzel habeler alalım bu ay inşallah Allahın hikmetinden sual olunmaz ol der olur inşallah benimde bi komşum var çocuk yap diyip duruyor yap demekle oluyo mu sanki dedim bende diyo gel ben sana taktik vereyim kendinin 3 çocuğu var ilk 1 buçuk sene onunda olmamış mesela ama 1 yıllık evlilere bile eee hani niye çocuğu yok diyo kendi yaşamış olduğu halde insanlar böyle çok nankör değişikler bebek senin yaptığın bişey gözüksede Allah veriyo onu sanaBiliyorum bu konudan çok hamile çıkacak bu ayişte sözüm onlara yani hepinize. O zaman da hamile kalamayan arkadaşlara desteğe devam edin. Bu günleri unutmayın,unutmayalım kızlar. Dua etmeyi bırakmayalım arkadaşlarımız için inşallah hepimiz hamile kalalım bu ay
iğnenin etkisinden canım normal... bizlerde de olmuştu ve ne yazık ki bu ağrılar belirtiler 12-14 gün boyunca sürüyor...Kızlar selamiğne olduğum günü saymazsam bugun 4.günüm çarşamba olmuştum. Hiç ağrım olmamıştı ama bugun yarım saattir kasıklarımda iğne batması oluyor ayakta daha çok hissettim anlamadığım şey, solda yumurta yoktu orda da sancı oluyor. Enerjim hiç yok hafif dengem bozuluyor başım dönüyor gibi oluyor. Siz de nasıl durumlar?
Aynen öyle canım insan elde ettiğin şeyin nankörüymüş. Gebelik testi pozitif olduğu an bunlar hiç yaşanmamış gibi. Evet hepimiz unutalım bugünleri mutluluklar alsın bugünlerin yerini ama hisleri unutmayalım duyguları unutmayalımAy inşallah canım hepimiz güzel habeler alalım bu ay inşallah Allahın hikmetinden sual olunmaz ol der olur inşallah benimde bi komşum var çocuk yap diyip duruyor yap demekle oluyo mu sanki dedim bende diyo gel ben sana taktik vereyim kendinin 3 çocuğu var ilk 1 buçuk sene onunda olmamış mesela ama 1 yıllık evlilere bile eee hani niye çocuğu yok diyo kendi yaşamış olduğu halde insanlar böyle çok nankör değişikler bebek senin yaptığın bişey gözüksede Allah veriyo onu sana
Evet inşallah Allah öyle davrananlardan etmesin gerçekten çok kötü yaAynen öyle canım insan elde ettiğin şeyin nankörüymüş. Gebelik testi pozitif olduğu an bunlar hiç yaşanmamış gibi. Evet hepimiz unutalım bugünleri mutluluklar alsın bugünlerin yerini ama hisleri unutmayalım duyguları unutmayalım
Ben şimdiden heyecanlıyım çok ya arada kendimi 2021 ekim anneleri konusunda buluyorumEvet inşallah Allah öyle davrananlardan etmesin gerçekten çok kötü ya
Ah canım Allah onlara merhamet versin inallah. Bizede hayırlı ve en yakın zamanda evlatCanım benim o senin kalbinin güzelliği tam dipteyken ışık oldunuz bana hepinizO çocuğun kıymetini bilmeyenler burda bile var. O konulara bakınca içim acıyo ben onun şikayet ettiği çocuk için Allah'a yalvarıyorum. Bi de ceza ver bak nasıl yola geliyo diye yorum yazan gördüm. Bakın kimsenin anneliğini yargılamam ama o hayvan terbiye ediyo gibi davrandığı çocuk var ya benim şuan uğruna ne olursa yapabileceğim ve adaklar adadığım şey. İçim sızlıyor. Allah kimseyi evlatla sınamasın bize de daha fazla hasret çektirmesin inşallah rabbim. Gecikiyorsa güzelleşiyor biliyoruz
senin kaçıncı günündü canım. İğne etkisi heralde bunlarBenimde iştahım çok açık canı. Ve belimde ağrı oluyo sürekli kasıklarımda da dolu gibi böyle ağrı var hafif
Olabilir belkide canım hiç bilmiyorumki geçen ay benimde kısa ama yoğun oldu reglimKızlar birşey sorıcam size
Afedersiniz ama Ben süreköi parça düşürüyorum.
Dün akşamki çok yoğun ve büyüktğ
İğne etkisi yüzüdnen olabilir mi ?
Doktoruna muaynen varsa eger regli iken gittiğinde sorabilirsin. Ama rahim duvarı kalınlaşıyor belki onları atıyorsundur. Belkide kimyasal falan olmuştur. Muayne olman önemli canım bence .Canım ben cıma gübü adet oldum.
Kızlar birşey sorıcam size
Afedersiniz ama Ben süreköi parça düşürüyorum.
Dün akşamki çok yoğun ve büyüktğ
İğne etkisi yüzüdnen olabilir mi ?
Yarın için randevu aldım canımDoktoruna muaynen varsa eger regli iken gittiğinde sorabilirsin. Ama rahim duvarı kalınlaşıyor belki onları atıyorsundur. Belkide kimyasal falan olmuştur. Muayne olman önemli canım bence .
Pazartesi oldum işte 7 günüm canımAh canım Allah onlara merhamet versin inallah. Bizede hayırlı ve en yakın zamanda evlat
senin kaçıncı günündü canım. İğne etkisi heralde bunlar
Canım ben cıma gübü adet oldum.
Olabilir belkide canım hiç bilmiyorumki geçen ay benimde kısa ama yoğun oldu reglim
Ay bende çok umutluyum biliyo musun sanki bu ay kesin olcakmış gibi inşallah tüm bekleyenlerin olsun bu ayBen şimdiden heyecanlıyım çok ya arada kendimi 2021 ekim anneleri konusunda buluyorumyapmamam lazım biliyorum umut oluyo içimde engel olamıyorum hayal kırıklığına uğramaktan rabbime sığınıyorum artık ne diyim
İnşallah senin bebiş yerleşiyordur canımmPazartesi oldum işte 7 günüm canım
Rabbim hepimizi hayal kırıklığından korusun inşallah canımAy bende çok umutluyum biliyo musun sanki bu ay kesin olcakmış gibi inşallah tüm bekleyenlerin olsun bu ay
Ay inşallah canım yaa acaba yerleşirken ki belirtiler ne bel ağrısı var mı acabaİnşallah senin bebiş yerleşiyordur canımm
Aminn aminn inşallah canım Rabbim onu bize yaşatsın bu ay inşallah ben kimyasal geçirdiğimde çok nankör olduğumu anlıyorum şuan korkudan ağlamıştım acaba erken mi hata mı yaptım diye düşünmüştüm şuan ona bile vicdan azabı çekiyorumRabbim hepimizi hayal kırıklığından korusun inşallah canımaz önce hamile konularından birinde doğum konusunda "kavuşuyor muyuz yoksa ayrılıyor muyuz hamilelik çok harika bi duygu" diye yazı okudum çook özendim çoook çok istiyorum ekim annelerine geçiş yapmayı ya
Ahh işte insanın sınavı oluyor bazen. En çok istediğimiz şeylerle de sınanabiliyoruz. Ben deli gibi çocuk seviyo ve istiyodum evlenmeden önce bile. İlk aydan deli gibi umutlandım çok istedim olmasını. Hiç gezeyim tadını çıkarayım demiyodum nişanlılıktan aklımda çocuk vardı. İnsan biliyo bazen ya hep diyodum ki Allah'ım beni evlatla sınama. Ama başa gelen çekiliyomuş. Rabbim beterinden ve daha da beklemekten korusun hepimizi inşallahAminn aminn inşallah canım Rabbim onu bize yaşatsın bu ay inşallah ben kimyasal geçirdiğimde çok nankör olduğumu anlıyorum şuan korkudan ağlamıştım acaba erken mi hata mı yaptım diye düşünmüştüm şuan ona bile vicdan azabı çekiyorum
Benim bel ağrım geçti ya 7 gün bitti iğneden sonra bu ayda olmadı muhtemelen. Belirtiler arasında var kuzucum bel ağrısı inşallah öyledirAy inşallah canım yaa acaba yerleşirken ki belirtiler ne bel ağrısı var mı acababelim ağrıyo hep kasık ağrısıda varda bakalım