- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
kesinlikle haklısın, kendimizi dinlemeyi bırakalım herkesin bedeni farklı tepki veriyor bunu kabullenelim. Neticeye bakalım haticeye değilKızlar ben şunu merak ediyorum hepimiz hamilelik hormonu aldık ve miktar olarak düşük de değil. Ovülasyon oldu bütün hormonlar çıktı yani hamile gibi olduk gibi değil hormon olarak kan testinde bile hamile çıkıyoruz. Ben böyle bi ara erken gebelik belirtileri konularına çok takılıyodum hamile olan herkes göğüste damarlanma ya da aşırı hassasiyet olmayana hamile olabilirsin bile demiyolardı. Erken gebelikte başlayan belirtiler kadar hormon yok mu bizde benim göğüslerimde o şekilde değişiklikler olmadı. İki üç gün ağrıdı ama sonra geçti yani ben daha önce hamile kalmş olsam da o erken belirtiler bana uymucakmış boşuna üzülcekmişim gibi (erken belirti dediğim daha çocuk yerleşmeden belirti oldu göğüslerimde şu oldu diyenler hani beta çok düşükken yoksa ilerde tabi her belirti başlıyodur hamilelikte) Bu ay olmazsa akışına bırakırsam artık belirti arayıp durmucam kendimi yıpratmışım çok